Zo zouden de zonnepanelen in het buitengebied van Deventer straks kunnen komen te liggen volgens coalitiepartij. Het lichtroze gebied is gebied waar zonnepanelen zouden kunnen komen te staan. In het donkerbruine gebied mogen geen windmolens komen, omdat het beschermd gebied of bebouwing is.
Volledig scherm
PREMIUM
Zo zouden de zonnepanelen in het buitengebied van Deventer straks kunnen komen te liggen volgens coalitiepartij. Het lichtroze gebied is gebied waar zonnepanelen zouden kunnen komen te staan. In het donkerbruine gebied mogen geen windmolens komen, omdat het beschermd gebied of bebouwing is. © Gemeentebelang Deventer

Vrees voor Deventer buitengebied boordevol zonnepanelen: ‘Bewoners schrikken zich apelazarus’

Gemeentebelang (GB) in Deventer lijkt zich bij voorbaat te keren tegen het energieplan van het eigen college. Als dat ten uitvoer komt, komt vooral het platteland ten oosten van de stad boordevol zonnepanelen te liggen, volgens de partij. ,,Willen we dat wel? Bewoners schrikken zich straks het apelazarus van al die zonnepanelen.”

  1. ‘Wen, dit gaat niet goed’, roept Erwin (43) nog: zijn onverwachte overlijden komt als een grote klap
    PREMIUM
    van wieg tot graf
    1

    ‘Wen, dit gaat niet goed’, roept Erwin (43) nog: zijn onverwach­te overlijden komt als een grote klap

    Dochter Sophia, vrouw Wendy. En voetbalclub Go Ahead Eagles. Die dingen zijn voor Erwin Morsman (43) uit Deventer het allerbelangrijkst. Hij kan intens genieten van touren op de motor, gamen met zijn dochter. Een mensenmens, die tijdens zijn wandelingen door de buurt en de thuiswedstrijden van zijn favoriete club met iedereen een praatje maakt. Zijn onverwachte overlijden komt als een grote klap.
    Deventer