U blokkeert onze banners :(

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Dit vinden wij jammer, want Nieuwskoerier.nl is mede dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Help ons door Nieuwskoerier.nl te whitelisten

Overig
  • 2
Politici, artsen en het RIVM zijn woedend over de actie 'vaccineer je kind niet' van het Drentse bedrijf Versapers, dat sappersen verkoopt. Het bedrijf geeft een sappers van 400 euro cadeau als je belooft je kinderen niet te vaccineren. Zwangere vrouwen die voor augustus hun baby verwachte ...

10 dagen geleden door RTL Nieuws

REAGEER MET EEN EMOJI
1
2

Walgelijk, dat mensen tot zo iets in staat zijn, alleen maar om hun produkt aan de man/vrouw te brengen. En dat door mensen, die geen medische opleiding hebben genoten.

1 sockknitter    
10 dagen geleden door sockknitter
1
Meld

Goed idee van Versapers.

Uit het WOB verzoek is gebleken dat Rivm en Nederlandse instellingen geen enkel bewijs hebben dat vaccins veilig in gebruik zijn. En uit vele publicaties blijkt dat vaccins bij lange na niet effectief zijn, zoals wordt beweerd. Flink deel van de geprikte mensen zijn dus helemaal niet "beschermd".

Vaccineren is niets anders dan verschuifgeneeskunde, zoals enkele vooraanstaande artsen het noemen. Vandaar dat kinkhoest flink heerst onder de Nederlandse tieners en dat uitbraken van mazelen gerelateerd zijn aan het vaccin zelf. De groter maker van het poliovaccin zei zelfs publiekelijk dat zijn vaccin meer ellende heeft gebracht, dan dat het heeft opgelost.

Artsen en fabrikanten erkennen geen enkele aansprakelijkheid. Er is geen loket voor klachten en schadevergoedingen. De bijsluiters staan vol milde tot zeer ernstige aandoeningen die je kan krijgen van een vaccin. Verder worden geen enkel vaccin onderzocht in samenhang met neurologische schade, kanker en vele chronische immuunsysteem-gerelateerde ziekten (uiteraard ook op lange termijn gericht).

Afgelopen 10 jaar is de inzicht enorm vergroot: vaccins leiden tot mutaties van ziekteverwekkers en andere ziekteverwekkers krijgen een kans, omdat hun concurrentie via een vaccin is verminderd.

Vaccineren is dus een doodlopend pad. De negatieve effecten wordt bij elke generatie steeds groter. Kinderen van gevaccineerde moeders krijgen een verzwakt immuunsysteem mee. Op ten duur blijft niets over. Mensen worden dan vatbaar voor de meeste simpele virusje en bacterie.

De toename van de kans op zichtbare en onzichtbare problemen door een vaccin is evenredig met de toename van het aantal prikken. Heeft natuurlijk met ophoping van schadelijke stoffen (o.a. in de hersenen) en gezondheid van de persoon te maken.

Ook de leeftijd speelt een rol. Hoe jonger een kind die wordt geprikt, des te hoger de kans op onzichtbare en zichtbare schade. Heeft o.a. relatie met het volgroeien van het darmsysteem en zenuwgestel te maken.

Bovengenoemde evenredigheden zijn mede af te leiden uit statistisch onderzoek tussen verschillende landen (prikleeftijden, aantal prikken, soort prikken). De problemen voor kinderen en (jong)volwassenen zijn het grootst in de VS, het land met de meeste prikken per kind ter wereld. En het minst in een land als Japan, een land met grote terughoudendheid, door schade en schande geleerd.

2 artemis    
10 dagen geleden door artemis
3
Meld

@2 Waar kan ik die statistieken vinden?

3 sockknitter    
10 dagen geleden door sockknitter
0
Meld

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Trending vandaag
Nederland per direct uit de EU
Deze petitie is gemaakt omdat het tijd wordt...

11 uur geleden door Nexit-En-Snel

Afzettingsprocedure Trump is politieke oplich...
De Democraten in de Verenigde Staten zijn de...

7 uur geleden door JackKropotkin

150 Franse wijken “in het bezit”...
Uit een vertrouwelijk document van de Franse...

1 dag geleden door Moskowfiets

De vernietigingskampen van Eisenhower
De Amerikanen hebben tegen het einde van de t...

23 uur geleden door artemis

Griekenland sluit binnenkort opvangkampen voo...
Griekenland zal binnen enkele maanden de grot...

1 dag geleden door Crezee


ADVERTENTIE


Laatste reacties
DikkeTor
Donald Trump eerste Amerikaanse president die...
@29 Wie maakte de regels? De wetenschappers o...

1 minuut geleden door DikkeTor

Jona G.
Afzettingsprocedure Trump is politieke oplich...
@255. Ik zei het al, Trump als politiek dier ...

2 minuten geleden door Jona G.

Schildpad
Meer meldingen van seksuele intimidatie op un...
@86Wellicht werkt dat ook. Ken er geen onde...

2 minuten geleden door Schildpad

DikkeTor
Donald Trump eerste Amerikaanse president die...
@26 Mee eens. Er zijn tenminste op NK nog men...

3 minuten geleden door DikkeTor

Verwonderd
Meer meldingen van seksuele intimidatie op un...
Zolang de import stijgt, stijgt de rest mee. ...

3 minuten geleden door Verwonderd

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig