door Hangingmen in Politiek  ·  32 Reacties

  • 26
  • 1084x gelezen
Reageer met een Emoji
3
3

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Je moet er wat voor over hebben, voor de linkse waanzin, omvolking, klimaatgekte, andere denkbeelden moet je in de kiem smoren, vandaar dat bibliotheken sluiten.
Gymzalen sluiten, want dat leid tot ongelijkwaardigheid in prestaties, het wachten is op het sluiten van universiteiten, verschil in kennis en intelligentie, dat kan natuurlijk niet, discriminatie is dat, een soort pol pot, rode khmer gedachte, alleen noemen ze het tegenwoordig groen.

19
1 Positivo

Je houdt als overheid 17 miljard over door de gemeenten met jeugdzorg en de WMO op te zadelen zonder voldoende middelen.
En dan staat dat beste kabinet ooit (?) zich op de borst te kloppen terwijl de lokale voorzieningen opgeheven worden en de lasten almaar hoger.

2
2 in holland

@1
Ook een slachtoffer van bibliotheeksluitingen? Zo te lezen haal je je info van complotsites.
Omvolking is een raar rechtss hersenspinsel, "klimaatgekte" heeft niets met de bezuinigingen die 10 jaar geleden zijn ingezet te maken en deze van rijk naar gemeente transitie is zeker niet een 'linkse' bezuinigingsmaatregel.

20
3 PuurHagelslag

@1 "Je moet er wat voor over hebben, voor de linkse waanzin"

Blijf het hilarisch vinden, elke keer uithalen naar links.

Terwijl de zaken waar mensen het hardst over klagen dat ze onbetaalbaar zijn geworden, zo duur zijn geworden door rechts beleid. question question

21
4 Weet geen naam

@3 Ach, zo klagen ook heel veel mensen over de leegloop van winkels in de steden zonder te beseffen dat ze daar zelf ook schuld aan hebben door bij de massa te horen die alleen nog maar online bestelt.

Ik ging vroeger nog naar de bibliotheek als ik een werkstuk moest maken voor school.

Tegenwoordig is er internet en is er gewoon veel minder behoefte aan een bibliotheek.

Mensen vergeten wel eens hoe hun eigen leefstijl bijdraagt aan de veranderingen. Vooral van die PVV-knurften die niet verder kunnen kijken dan hun onderbuikje dik is hebben daar vaak last van. question question

21
5 Weet geen naam

@1 :
@4 :
en dan nog beweren een eigen mening te hebben.

8
6 Prof. Zuurbekje

Het moet rendabel zijn in het grootboek.

0
7 caso

Onlangs hebben ze weer goedkope huishoudelijke hulp voor de rijken geregeld, want ja die hebben opstapelende zorgrekeningen en de armen kennelijk niet. Dus ook dat zal door de gemeente weer elders bezuinigd moeten worden.

2
8 Artikel39

Omdat niemand zich er echt druk om lijkt te maken..over een paar jaar maakt een kabinet zich weer druk over jongeren die niet meer lezen of gymen..partijen die erbij waren toen het pvda/vvd kabinet gemeentes minder gelden gaven omdat banken gered moesten worden..gesteund door partijen die nu in het kabinet zitten en straks de kiezer gaan verleiden met klets dat er geld bij moet.

1
9 Voorzittershamer

@5
We halen steeds meer van internet. Toch moet mijn kind regelmatig boeken voor school lezen. Ze vinden het nog steeds super, al zijn het maar stripboeken, om lekker in de bibliotheek te neuzen.

0
10 hopefully

"En of ik wist dat de laaggeletterdheid hier 13 procent bedraagt? ‘We vervloeken die jeugdzorg niet, echt niet. Maar dit is een ramp die zich in stilte voltrekt – je hoort niks uit Den Haag.’ Daar werken ze liever aan een fonds met zeventig miljard, te investeren in robotica, kunstmatige intelligentie en infrastructuur: echte dingen."

3
11 Wendel

Tja... ook dát hebben we 'te danken' aan de grote sloopkracht van de achtereenvolgende Rutte kabinetten!

Bijna alles dat altijd goed en sociaal geregeld was in Nederland, is de laatste -pakweg- tien jaren in een sneltreinvaart afgebroken én de grote bedrijven/multinationals hebben alsmaar meer (lees: véél teveel) invloed gekregen op de heersende politiek!

0
12 Scorpio

-
Dit is het gewone alledaagse sloopwerk van dit kabinet. Niets bijzonders aan.
Het volk heeft hiervoor gekozen; telkens weer.
Na de paarse en Balkenende ellende nu al driemaal liegen en bedriegen van Rutte; en misschien zelfs wel een vierde maal. Het volk smult er blijkbaar van.
En volgende keer weer op die "integere politici" van VVD, CDA, PvdA, D66, DL, of CU stemmen. Heerlijk!!
/-
-

3
13 MrCally1

Simpel antwoord. Omdat de weinigen die hier wel gebruik van maken niet genoeg willen betalen voor de services die ze graag willen hebben. Cultuur, Kunst en al die andere dingen zijn hoofdzakelijk voor de elite en die hebben genoeg geld om hun hobby zelf te bedruipen.

5
14 niet-alles-geloven

Er is hier inderdaad sprake van armoede... Intellectuele Armoede, een armoede die al vele jaren in Den Haag zorgt voor gebrekkig 'beleid', waarbij vermeld moet worden dat 'beleid' uitgaat van een visie, en aangezien de Kabinetten Rutte (uit angst voor roze Olifanten) niet uitgaan van een visie, moge het duidelijk zijn dat het daarmee ook ontbreekt aan enig beleid... Er wordt 'ad hoc' geREAgeerd op welk een stok er ook in het kippenhok wordt gegooid, dan wel welke storm er in een glas water heerst.

Er speelt mee dat politici nog altijd denken dat hun opvatting de werkelijkheid is (of zou moeten worden) en dat daarbij iedere kritiek (aka. nadenken over je eigen standpunten ofwel opvattingen) een aanval is op de ideale oplossingen die zij in al hun wijsheid bedenken, en dan 'onderbouwen' met steekhoudende argumenten als "het is niet meer van deze tijd". Hierbij mag dan meegenomen worden dat vele politici bijgestaan worden door Spindoktoren, Adviseurs en andere mafklappers die elke kul die er uit dat instituut (of willekeurige partij) komt een heilige gift is van boven, die boven elke bedenking verheven is.

Vervolgens is ook nog eens de erbarmelijk staat van ons 'journalistieke apparaat' een groot probleem. Want voorwaar er in Den Haag nauwelijks ruimte blijkt voor daadwerkelijk inhoudelijke steekhoudende kritiek op basis van onderbouwing (of dit nu voor of tegen is). Ontbreekt IEDERE vorm van Kritiek in de media, en nee daarmee bedoel ik niet het geschreeuw en gebrul uit welke propagandistische hoek, daarmee bedoel ik journalisten die nog enigszins intellectuele capaciteiten hebben om KRITISCHE VRAGEN te stellen, die simpelweg gesteld MOETEN worden. Die door de complete MARKETING BULLSHIT heen prikken waar deze 'spindoktoren uit monde van politici' mee aan komen zetten.

Waarbij ook nog eens meespeelt dat deze media CONGLOMERATEN, want inmiddels zijn er maar een heel beperkt aantal in handen van een beperkt aantal mensen, vooral uit zijn om GELD te verdienen. Hierbij zijn ze afhankelijk van adverteerders, veelal grote bedrijven, die ook vooraan staan bij de lobby in Den Haag. Het moge daarmee duidelijk zijn dat er vanuit monetair oogpunt van de media ook helemaal geen drijfveer is om met kritische vragen het overheidsbeleid dat ingegeven is door de adverteerders te bekritiseren... ...

Het gehele apparaat is daarmee een rondzingen geworden van een en al FAAL dat overtuigt is van het eigen gelijk en zo goed als nauwelijks nog bloot staat aan DAADWERKELIJKE KRITIEK.

Want Ja, er wordt van alle kanten met modder gegooid, inderdaad modder... en men ziet wel welke drek er blijft plakken, of wel hoeveel mensen er in de vaak vanuit de onderbuik opgeboerde stank meegaan. Maar enige inhoudelijke argumentatie, ofwel kritische overdenkingen lijken in deze zaken vaak volledig te ontbreken... Het gaat veelal meer om 'click bait' achtige koppen voorzien van een of ander tekstueel braaksel, waar niemand echt wijzer van wordt. En het zeker niet beter wordt... Laat staan dat het mensen daadwerkelijk aan het denken zet, mbt. de onzin waarvan ze zichzelf hebben overtuigd ofwel hebben laten overtuigen door dit algehele propaganda apparaat.

2
15 mightimouse

@15 toevoeging ups... in mijn frustratie wat woorden vergeten question

Hierbij mag dan meegenomen worden dat vele politici bijgestaan worden door Spindoktoren, Adviseurs en andere mafklappers die elke kul die er uit dat instituut (of willekeurige partij) komt met marketing bullshit verkopen als een heilige gift van boven, die boven elke bedenking verheven zou moeten zijn.

1
16 mightimouse

En zo is het....... stem PVV of FvD als dit je aan het hart gaat!!

8
17 PeKa

@3 De omvolking , daar is LINKS de oorzaak van , en de benaming (omvolking ) is /komt/kwam van rechts ja, het moet wel een naam hebben.

7
18 Doordenker

Het verkiezingsprogramma van de PVV weet dat ook goed te brengen:
1. Nederland de-islamiseren
-Nul asielzoekers erbij
-intrekken alle verleende verblijfsvergunningen asiel voor bepaalde tijd, AZC's dicht
- ..
- Alle moskeeen en islamitische scholen dicht, verbod koran
2. Nederland weer onafhankelijk. Dus uit de EU
3. Directe democratie: invoeren van het bindend referendum, burgers krijgen macht
4. Eigen risico zorg geheel afschaffen
5. Huren omlaag
6. AOW-leeftijd op 65 jaar, aanvullende pensioenen wél indexeren
7. Geen geld meer naar ontwikkelingshulp, windmolens, kunst, innovatie, omroep enz
8. Terugdraaien bezuinigingen thuiszorg, ouderenzorg, méér handen aan het bed
9. Fors extra geld voor defensie en politie
10. Lagere inkomstenbelasting
11. Halvering motorrijtuigenbelasting

Financiele paragraaf per maatregel en totaal:
1 +7.2 mrd
2 PM
3 PM
4 -3.7 mrd
5 -1.0 mrd
6 -3.5 mrd
7 +10 mrd
8 -2.0 mrd
9 -2.0 mrd
10 -3.0 mrd
11 -2.0 mrd
-------------
totaal: 0
https://www.pvv.nl/images/Conceptverkiezingsprogrammma-2017-2021.png

7
19 broodjepoep

We weten allemaal waar dat geld wat we nu te kort komen naar toe gaat.
Dat gaat naar die binnevallende parasieten.

5
20 MARCUSAURELIUS

Waarom een rijk land ziekenhuizen om laten vallen

2
21 Interessant

@18
Omvolking is een verschijnsel dat zich uitsluitend afspeelt in de donkere krochten van het rechtsse "brein".

4
22 PuurHagelslag

@20 , 500.000 personen vanaf 2014 gerekend, dus tel uit je verlies

2
23 Waarheid, gewoon zoals het is

@22 Meer in de donkere krochten van de grote steden.

3
24 Arthur2000

De baby boomers hebben alles opgemaakt en nu is het weer tijd voor niet rechttrekken van de verdeling van de geldstromen.

7
25 Vruup

** gebruiker verwijderd **

Al die zaken zoals omschreven worden toch niet gebruikt door de nieuwe jeugd uit het buitenland , het is al bewezen dat de integratie een miljarden verslindende mislukking is dus kunnen ze inderdaad beter die instellingen sluiten die toch niet gebruikt worden door de nieuwe Nederlanders .

26 verwijderd682241

Aparthoe Nederland nog steeds als rijk land wordt omschreven terwijl duidelijk is dat Nederland helemaal niet zo rijk is. Immers de beschreven zaken kunnen we uit geldgebrek niet behouden. er zijn vele daklozen, mensen die gebruik maken van de voedselbank, we hebben geen geld meer voor goede zorg etc. huizen kunnen we nauwelijks betalen, auto rijden wordt ook steeds lastiger. Uiteindelijk komt dan toch de conclusie dat we niet rijk zijn!?!

3
27 Merlinswit

Een rijk land..Het is maar aan wie je het vraagt..De meer dan 40.000 daklozen? De uitpuilende voedselbanken en de grote groep werkende armen? De 1 op de 5 kinderen die in armoede opgroeien?

1
28 Querulijn Xaverius,

Bibliotheek. Ik ga daar al jaren niet meer naar toe. Waarom niet? Er is inderdaad zoveel informatie te zien op “internet” dat je aan een goed boek niet meer toe komt. Om een vergelijking te maken. Heden ten dagen krijgt een gemiddeld persoon in één dag meer informatie te verwerken dan een gemiddeld persoon in het jaar 1900 in zijn hele leven.
Je moet nu in deze tijd eenmaal keuzes maken, je kan niet alles lezen. En nieuwskoerier gebruiken voor informatie is een van die keuzes. Sportschool, clubs, enz moeten het afleggen tegen streaming diensten.

0
29 Suikerbeessie

Bibliotheken zijn niet meer van deze tijd. Oké, bij het sluiten ervan zal een klein deel van de bevolking een achterstand oplopen. Namelijk dat deel wat geen internet aansluiting wil of kan betalen.

0
30 Suikerbeessie

@4 Ja, precies!

1
31 rEmco44

@25 Wat heeft dit nu met baby-boomers te maken...het zijn gewoon politieke keuzes, van de afgelopen tien jaar!

0
32 rEmco44

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
RobP
Lopend Vuur: De zomertijd en wintertijd moeten blijven

Mooi. Lekker langer licht 's avonds....

3 minuten geleden geplaatst door RobP

Kim Jong-un
Bangalijst ontdekt in bejaardentehuis Meppel

LOL...

17 minuten geleden geplaatst door Kim Jong-un

ABRACADABRA
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

v.d. Burg, als er 10000 opvangplekken te weinig zijn, zijn er 10000 asieltjes teveel binnen gelaten...

26 minuten geleden geplaatst door ABRACADABRA

RobP
NU+ | Niet mee kunnen vasten tijdens ramadan zorgt voor mentale druk

Overdag niks eten en 's avonds volproppen. Yep, dan denk je aan je hongerige medemens........

26 minuten geleden geplaatst door RobP

Zie Hier
Mona Keijzer is helemaal KLAAR met de linkse HAAT in de samenleving!

Gewoon woke gezwam!...

29 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Zie Hier
Lopend Vuur: De zomertijd en wintertijd moeten blijven

Kappen met die onzin!Terug naar de oude tijd...

30 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

ABRACADABRA
Opschaling van passende zorg voor vluchtelingen

@7 en wie zijn die antivaxxers volgens jou en die asieltjes zijn volgens jou ook allemaal gevaccineerd in land van herkomst ?...

30 minuten geleden geplaatst door ABRACADABRA

RobP
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@70 Dat is een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid....

1 uur geleden geplaatst door RobP

Rooibos
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@64 Nou nou, is een agressie regulatie training niet iets voor jou ??...

1 uur geleden geplaatst door Rooibos

Tussenderegels
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@67 ik vermoed dat rooibos bij de thee familie hoort, ofwel pickwick die al eerder verwijdert is hier....

2 uur geleden geplaatst door Tussenderegels

NK. App
Muslim Girl X VideoTamilsexcThree Boobs SexMelissa MendinyRiley Star BbcVoyeur CamsGay Black Porn SitesPhoto.pornosVeronica AvluvJadeteen VideosNaked Teens PicsRebecca Love PornFree Milf MoviesPornos De VirgenYaoihentai ComicAnushka Sen SexAunty Sucking VideosKantotanImmeagnliveAmateur OrgiesBig Bf VideoGachq Life PornDesi Bhabi Porn VideoNadia Ali PornographyPorn ForcefulZentai SuitIndian Sex TelegramPorn Girl Sex VideoMamta Kulkarni SexIndianpussylickingSmall BoobspornReal Strip Club PornGiant Boobs PornConstance Nunes NudeKatiemilksReena SexLeabian PornShemale CumCartoon Hentai ComicsPorn Pics Of BlacksCartoon PornovideoAngie Griffin OnlyfansGayhotmoviesBbw Redhead PornNathalue Emmanuel NudeLesbo Porn StraponTelugu Actress NudeThreesome CreampiedViolet Reign PornOnion Booty ComKendra James LesbianTatsumaki PornHospital Porn VideosPics Of Small TittiesLesbain Huge TitsLovehergeetLesbian Stap PornPonograpgyNiksindian Full PornSex ParodyPorn JijabGay Porn VideoeLis Evans PornReddit BreedersTamil Nighty SexTelugu Sex Videos OldX Videos Of AuntyPorn In ToiletBig Boobs Mom XvideosFamily Swap Porn VideosLeaked Indian VideosStepmom Porn XnxxSas Sex VideoPorn In A BeachBrutal FreepornMythic ManorLinks Porn TelegramJill KellyHd PornvideoTamil Girls Sex Videos HdBrazzers House 4: Episode 2Ragging PornLena The Plug InterracialFart Torture PornEscorte ParisNoorlemagazineThailand Ladyboy PornKerala SrxLara Croft CosplayFisting PorniNlna HartlyProno GrátisXxvideia오피스타Gay Black ThugpornEroticas Peliculas GratisXhamzter色情网址Sagging Mature TitsPrincess Sex VideoShower MasturbationKolkata Nude GirlRavenxxx_Mia PornographyOmegle GirlfriendAsain Doll NudesCam X LoveSexo Amador NovinhaBangla Choti GolpooIndian OnlyfansKimmy Granger CreampieDownloading XvideosAlinaraiNew India PornGirlfriendcreampieArmy Gf PornJogos PornogayGirlsdopirnMom And Dad Son XxxMalayalam Big SexKorian PussyKowalskypageBuceteuroTatsyblackBrittany Renner NudeNurse TittsDesi Porn ActressCornoblogLeix BelleBig Black CokSoly Asmr NudeDubai Sex StoriesAmateur First Time AnalJapanese Porn Stars PornBeautiful Sex Indian3d Futanari HentaiNaked Russian ModelsMaturesex GifRonda Rousey SexiestBlack Shemale XxxBhumi Pednekar SexyBellesa MoviesSoles JoiVidz.cimChristina Mack PornVitiligo PornMadhuri SexLucy Lawless NudeAndaman SexBoobs Nude Indian