door verwijderd322399 in Binnenland  ·  48 Reacties

  • 19
  • 684x gelezen
Reageer met een Emoji
1
1
3
2
1

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Ja dat is zoiets als 1+1=2

7
1 Arthur2000

oftewel, de ondergang van de huidige burgers van de EU

7
2 Roomboterbabbelaar

* Verwijderd door de redactie *

3 bosco

Eindelijk, bij Joop begint het licht te dagen.

8
4 Marrie

Het gifmengen wordt mede mogelijk door uw overheid en de EU. Daarom wegwezen uit de EU en een regering die zijn gezonde verstand weer eens gaat gebruiken en luistert naar het volk. Het zijn toch VOLKSVERTEGENWOORDIGERS.

7
5 Waarheid, gewoon zoals het is

@3 dit had er nog achteraan gemoeten:
Islamisering en massa-immigratie vormen een giftige mix voor Nederland.

6
6 Marrie

* Verwijderd door de redactie *

7 flots

Wtf ...
Is joop.bnnvara aan het bijdraaien?

5
8 Oeps112

Een hoop ontkenning , een hoop gelul. Er is geen moslimprobleem in Nederland. In nederland is slechts 5% van de bevolking moslim..
Maar toch lukt het ze om elke dan weer volop negatief in het nieuws te komen. Boerka's, hoofddoekjes, halal voedsel, weghalen van christelijke symbolen. Verkrachten van meisjes, het in elkaar trappen van onschuldigen, de leiding hebben in het misdaadcircuit.
Maar 5% is maar moslim.
Ik lees nooit eens iets over die gezellige wijk waar moslimkinderen gezellig bij hun blanke vriendjes en vriendinnetjes gaan spelen, ik lees nooit iets over die moslim die eens gezellig oud en nieuw kwam vieren bij zijn blanke buurman, die moslim die eens gezellig proostend met champagne het jaar uit ging.
Schrijver heeft het nog niet helemaal door, Moslims willen niet integreren, moslims willen profiteren van de blanke samenleving. En die blanke moet integreren, zich bekeren tot moslim.
En die blanke vrouw mag geen eigen mening mening hebben maar dient uitsluitend als fokdier voor de moslimmannen.

8
9 rlw

@4 Was dat maar waar helaas,een hoop gedram dat het wel meevalt allemaal.

5
10 Saviro

* Verwijderd door de redactie *

11 Captain Hero

Ik had trouwens nooit gedacht dat Joop het zo onomwonden zou toegeven dat er een giftige mix van islamisering en immigratie zou heersen in Nederland.

7
12 Marrie

Maar 16.000 asielmigranten per jaar is natuurlijk wel 1,3 miljoen asielmigranten erbij deze eeuw bij ongewijzigd beleid en bij een gemiddeld kindertal van meer dan 2 ook nog natuurlijke groei erbij.
Van de immigranten als geheel is zo'n 20% moslim dat is meer dan het aandeel van 6% in de huidige Nederlandse bevolking.

10
13 21st Century Guy

@10
Ik ga alleen op de koptekst af bij Joop question

6
14 Marrie

@9 "Ik lees nooit eens iets over die gezellige wijk waar moslimkinderen gezellig bij hun blanke vriendjes en vriendinnetjes gaan spelen, Dat heeft ook die burgemeester van Amsterdam mogen ervaren.

5
15 ThWil

@15 Daar lees je ook nooit over, omdat dat bij die groepen heel gewoon is.
Ik woon in een heel gezellig dorp en zie alle kinderen met elkaar spelen. De moslimkinderen spelen gezellig met de niet-moslimkinderen.

17
16 sockknitter

Net als Stalin zet de Linkse Kerk massamigratie, omvolking, haat tegen kritische vrije burgers en universele globalistische waarden/doctrines in om zijn eigen macht onomkeerbaar te verzekeren....maar toen was er nog een vrije buitenwereld en implodeerde het totalitaire systeem uiteindelijk onder zijn eigen gewicht en inertie.
Hu ruikt de Linkse Kerk de totale wereldmacht en zijn ze niet te stoppen in het in hoog tempo afschaffen van alle vrije, soevereine, kritische en potentieel revolutionaire entiteiten en bevolkingsgroepen......

5
17 CoolMemories

Voor een historicus vind ik het downplayen van een bevolkingsaanwas van 1% per jaar erg kwalijk. 1% per jaar, 30 jaar lang betekent dat er 35% bij komt. Wordt die ene procent 2% dan hebben we het over een stijging van 81%!!!!

Als we naar het CBS kijken dan hadden we in 1980 10% allochtoon in Nederland. Op dit moment is dat 25%. Dat is een enorme shift waar niet over gesproken mag worden lijkt het wel op straffe van voor racist uit te worden gemaakt. Maar deze groep is dus wel 2,5 keer zo groot worden in een zeer korte tijd.

De reden voor migranten is de vergrijzing van Nederland volgens velen. Maar ik snap dat niet. Waarom is er in die tijd niet ingezet op gewoon meer kinderen. In plaats daarvan werd het bijna noodzakelijk om tweeverdieners te worden en het krijgen van kinderen werd ongeveer ontmoedigd daardoor. Als je een vergrijzing aan ziet komen, dan denk je toch, dan hebben we meer kinderen nodig? Rare politiek.

2
18 Gezond boerenverstand

"Islamisering en massa-immigratie vormen een giftige mix"

Klopt question

Het artikel zelf is weer een onderbuik-scheldpartij op PVV, FvD, VVD en CDA.

3
19 JackKropotkin

JOOP...………….. NEXT

3
20 Doordenker

Nederland is hard op weg een islamitische staat te worden, veraden en verkocht door de groen linkse politiek in dit land

3
21 Joepie

@4 Ik zie geen licht bij Joop. Joop probeert de rechterkant neer te meppen met bagatelliseren van import. Volgens Joop stelt de islam import niet zoveel voor ten opzichte van de rest van de binnenlopers.

2
22 Verwonderd

Het moslimgeloof is dood, agressie en minachting voor alles wat niet met de mohammedaan van doen heeft. Ergo, de mohammedaan met zijn achterlijke geloof/ideologie past simpelweg niet in de vrij en in alle opzichten superieure westerse wereld.

1
23 nostradamus666

@2 daar zitten al heel wat immigranten en moslims tussen, bedoel je die?

19
24 alt-right-delete

@23 snelst groeiende religie in de wereld ...

19
25 alt-right-delete

@21 de hysterie slaat toe?

17
26 alt-right-delete

@16 Jongen kinderen hebben nog geen besef van al die conflicten op het religieus vlak. Alleen als de ouders zich daar mee gaan bemoeien gaan de kinderen (vaak) doen wat hun ouders zeggen. Daar zit dus een groot deel van het probleem. Kinderen zouden eigenlijk verschoond moeten blijven van al die onderlinge verschillen die tot grote ellende kunnen leiden.

1
27 ThWil

Jammer dat de strekking van het verhaal de zaak weer bagatelliseert.
Wanneer vallen bij Joop de schellen van de ogen?
Die 5de colonne gaat nog eens heel groot worden, door tolerante geitewollensokken idioten.

1
28 Doomsdayshaman

Halleluja,

Als zelfs de VARA het ziet dan moet het probleem wel heel groot zijn..

2
29 Xmod

@9 Kan je na gaan hoe groot de problemen zijn als er nog een paar procent bij komt..

1
30 Xmod

* Verwijderd door de redactie *

31 entity

* Verwijderd door de redactie *

32 entity

Na twintig jaar leugens deinzen de rechtse partijen er niet voor terug om nog eens twintig jaar leugens te vertellen.Over immigratie, over het terugsturen van ongewenste asielzoekers uit veilige landen,over we gaan er allemaal op vooruit,over de prijsstijgingen,noem maar op.

3
33 jantje van leiden

@21 GL is wel pro alleen die hebben nooit aan de knoppen gestaan degenen die de poorten hebben geopend voor moslims zijn toch echt VVD, CDA, PVDA, D'66, CU , PVV en LPF.

1
34 21st Century Guy

@18 Van de allochtonen is zo'n 1,2 miljoen blank ( wit ) als het niet meer is , zelfs sommigen van bijvoorbeeld Turkse en Marokkaanse origine zijn dat , die hebben mischien een bepaalde naam of dragen een hoofddoek maar zijn spierwit.

3
35 21st Century Guy

Dood altijd een verrader voor een vijand.

1
36 Klompenbrekertje

"Ik woon in een heel gezellig dorp en zie alle kinderen met elkaar spelen."

@16 ,
Welk dorp is dat?
Zodat er geverifieerd kan worden of dat echt het geval is.

1
37 Graaier1000

"Het wil alleen niet echt lukken met die islamisering."

De auteur van het artikel leeft kennelijk onder een steen...

1
38 Graaier1000

"snelst groeiende religie in de wereld"

@25 ,
Dat klinkt onschuldig.
Als je je realiseert dat het een gitzwarte ideologie is met een dun religieus sausje dan wordt het toch wat zorgwekkender.
De koran, het handboek van de islam, staat bol van discriminatie, haat, onderdrukking van vrouwen, anders- en niet gelovigen en homo's en oproepen tot geweld en uitmoorden van eerder genoemde groepen.

Als de islam niet zo wijdverbreid zou zijn zou het een sekte genoemd worden.

1
39 Graaier1000

@37 Dat ga ik jou niet verraden.

1
40 sockknitter

Zodoende is de uitspraak van @40 een bewering zonder spoor van bewijs...

2
41 Graaier1000

@21 "...veraden en verkocht door de groen linkse politiek in dit land ...."

Groen-Linksers en Democraten 66 ers zijn de elite-eenheden van Brussel.

3
42 CoolMemories

CDA en VVD moeten gewoon slim gebruik maken van hun afleidingsretoriek om tiny houses te regelen via de markt, en daarmee PVV stemmers die boos zijn op deze 2 partijen over de zogenaamde islamisering van Nederland als cadeau een woning via de opnieuw op te richten woonschool aanbieden. CDA en VVD maken daarmee de bezuinigingen daarop van de jaren 80 weer goed, en de PVDA krijgt de maatschappelijk werkers weer terug als beroepsgroep. Ik ben benieuwd of het ervan gaat komen..

3
43 Arno82

@37
Alleen mensen die zelf nooit iets met moslims te maken hebben willen "bewijs" voor iets dat heel normaal is.

2
44 PuurHagelslag

* Verwijderd door de redactie *

45 grv

@45 Mijn anti gif is zo min mogelijk islam tot mij te nemen dit in tegenstelling tot sommige ( ultra ) rechtsen die islam heel erg belangrijk vinden , dus geïslamiseerd zijn.

4
46 21st Century Guy

Bewapen jezelf want vroeg of laat zal je jezelf moeten verdedigen.
Niemand anders zal dat voor je doen.

0
47 ongelovenloos

* Verwijderd door de redactie *

48 Ryan

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Reconquista
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@6"" Strijders die geen direct gevaar vormen mag je krijgsgevangen maken maar niet zonder enig proces executeren.""Ik denk dat Hamas jouw ...

zojuist geplaatst door Reconquista

icnivad
Hoofdcommissaris Bryan Isaacs geïnstalleerd als korpschef Surinaamse politie

In het lijstje ernaast staan al wat klusjes voor hem, naast het opsporen van Bouterse....

9 minuten geleden geplaatst door icnivad

LoydMorris
OM wil bestuur Stichting Islamitische School Amsterdam schorsen en ontslaan

Dit wordt herrie in de tent. . . . 😏...

13 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Marrie1
NU+ | Niet mee kunnen vasten tijdens ramadan zorgt voor mentale druk

@13Doe niet zo dom Bennie Bob, als je ze voorbij loopt zie je die telefoon een meter uitsteken onder die hoofddoek, en als ik dan achterin ben...

14 minuten geleden geplaatst door Marrie1

icnivad
Hormoontherapie bij overgang populair: 'Niet voor iedereen nodig'

Als ik die chagrijnige koppen van de 50+ers zie dan zou ik het zelfs verplicht willen stellen! 😀...

15 minuten geleden geplaatst door icnivad

icnivad
Het Zwanenwater wordt niet zomaar weer gifvrij

De stervende zwaan in het zwanenmeer....

17 minuten geleden geplaatst door icnivad

Bram brabant
Politie in actie voor vroegpensioen: 'Doorwerken tot je 70ste? Mooi niet'

67 is normaal volgens Den Haag.Maar die zijn niet van deze wereld.Ga eens een week met een echt zwaar beroep mee. Bv stukadoor stratenmaker ...

20 minuten geleden geplaatst door Bram brabant

icnivad
Onderzoekers leggen een verband vast tussen verdachten van de terroristische aanslag in Moskou en Oekraïne - Dissident.one

En waarom ook niet? IS hed niets urgents te verhapstukken en als je bakken met geld kunt krijgen, en als het misgaat 70 maagden is dat wel een g...

21 minuten geleden geplaatst door icnivad

Rooibos
NU+ | Niet mee kunnen vasten tijdens ramadan zorgt voor mentale druk

@11 Ooh kijk das weer typisch een links dingetje, gaan discussiëren over de vorm van kritiek.abnormal of abnormaal.... tja een tiepvout...

21 minuten geleden geplaatst door Rooibos

Defcte burger
Eitjes zoeken kan het beste zondag, tweede paasdag kletsnat

Lievert waar is mijn dokters uniform ? We gaan zondag niet naar mijn ouders, we gaan zondag eitjes zoeken en daar gaan we heerlijk de gehele...

21 minuten geleden geplaatst door Defcte burger

NK. App
Young DeepthroatCuck OldYespor PleasečadeGay Porn CumAletta Ocean Hd Sex VideosPorn Hd BlacksReallivecamsDemi Rose NudesToni Sweet中国a VBbc In LatinaBoob GifsJangal Me SexXnxx AdivasiShweta Basu Prasad SexSix PornNellycant SayJuicymommat PornJurkmateImmage PornHq Erotico GratisXxx HondurasOnly Girls XnxxSekaxxxIndian Wife Hd PornHot Sexi Porn VideoAnimehentai PornJogos Porn GrátisX N X ZTamil Boys PenisXnxx BrasilPorn Breast BigAmateur Anal ThreesomeWww Xx Hindi VideoBishnupur ResortNikki Benz And Johnny SinsKatie Morgan LesbianGabbie Carter PornvideosSexiest Ashley GrahamRaping Porn FreeNaked Mallu GirlsBongocamBlow Job With FriendsPiledriver Sex PositionRomichaseMilf Soccer MomsRegarder Film PornoOlivia Munn SexyVideos Pornos.Japanese SexmomMom Teach Sex PornOnlyfans PornstarsXhamater LiceDenver The Other BoardLatets Porn VideosPorn FamailyTante BugilOlga SybilFurry Fap HeroAngelina Jolie SexNude Camping VideosStep Mom Vr PornPorn StudiosXxx ViDesivdo CoWwe Sex XxxProject QtRevebebebeSexo Gratis NovinhasSneha KapoorFree 3gp Sex VideoCreampiegangbang.com3d Stepmom PornPosion 69Tight Pink PusyPornhat.Www Pasion Hd ComTranssissy Porn WebsitesLapksAshika Ranganath Nude櫻空桃Mommies Gone WildPorn Videos To Free DownloadPerfect Amateur TitsTamil Actress Sex XxxHindi Blue HindiPorn WallpeperAlia Bhat XnxxReaction PornDredd Reya SunshineRealcamX VdieosDesi Cute NudeCandid CameltoeCartoon Xxx Video HdWolf Of Wall Street Movie ScenesDeepika Padukone Ka SexBbwxxxBest PortnstarsCoomer. PartyHimynameistee NudesNudekoreanBellesa EroticaBf Hd XEileen Kelly NudeXxx Indian Nude VideoSharon Lee AnalMilf ForcesCartoonpornvidSatah Jean Underwood NudeHot Nude Web SeriesSexy Hot Pron VideoXxx Porn Hd Video ComBoku Ni Sefure Ga Dekita Riyuu 2Pov FfmPorno EpornerBolw Job VideoLena The Plug And Jason PornLauren Phoenix PornGilf Porn ComicsAsian Ametur PornArtpornAngeia OnlyfansHot HentaiSexe BlogMillie Brady NudeAlexis Texas Naked3gp Sex VideoTamil Xxx Videos NewLittle Devil GirlfriendFingering LatinaLesbian Step Mom SeductionPornohardcoreموقع للسكسBlow Jop PicsLesbian MasturbationFamily Hd Sex VideoAumt PornRule 34.usBeverly D Angelo BoobsBengalsexNayara XxxNude Babes ShowerGijab PornNoodle MagazinCrowjobs In SpaceSarah Arab PornAngreji Mein BfIndian Sex Episode