‘Merel Westrik moet stoppen met liegen’

Story-baas Guido den Aantrekker ergert zich aan de hautaine houding van Merel Westrik ten opzichte van de showbladen. Ze moet geen leugens verspreiden over zijn blad. Dat geeft hij aan in zijn Story. Westrik riep in de Volkskrant last te hebben van een Story-paparazzo nu ze naar Net5 is overgestapt. “Op zaterdag ligt Edwin Smulders ineens achter een vuilnisbak. Dat contrast is nogal groot, en in het begin gaat dan veel energie zitten in je überhaupt staande houden“, gaf ze aan.

Wat een rare opmerking, vindt Den Aantrekker. “Edwin is de beste nieuwsfotograaf van Nederland en kan zich een comfortabele auto permitteren; hij hoeft zich zeker niet te verschuilen achter straatmeubilair“, zegt hij.

Het is volgen hem gewoon een leugen. “Natuurlijk, als de situatie daarom vraagt opereert hij onder de radar. Dat is niet het geval bij iemand als Merel Westrik. Lieg daar dus niet over, zeker niet als je op de foto’s breeduit lacht naar onze fotograaf.

Er moet niet lacherig worden gedaan over iemand als Smulders, vindt hij. “Edwin werkt altijd met open vizier en stuurt, indien gewenst, gemaakte foto’s vaak ook nog aan de betreffende BN’ers door. Leden van de koninklijke familie vragen hem zelfs om fotografisch advies.”

Westrik mag blij zijn met wat exposure in de Story, besluit Den Aantrekker. “Haar kijkcijfers op Net5 vallen in het niet bij de bereikcijfers van Story.

De reden dat Westrik in de Story stond was haar liefdesrelatie met RTL Nieuws-lezer Pepijn Crone.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen