door NvN in Buitenland  ·  25 Reacties

  • 11
  • 514x gelezen
Reageer met een Emoji
1
1

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Misschien is er nog hoop voor de Iraniër maar ik vrees het ergste

2
1 wijs

Wat een ellende veroorzaakt dat Iraanse regiem.
Amper in 2 maanden tijd hebben ze bijna 2000 onschuldige en weerloze burgers van hun leven beroofd.
Hier in het Westen zie je de mensen bloemen en kaarsen leggen, en kunnen ze hun verdriet en boosheid tonen en spreken hoog geplaatsten hun medeleven uit.
Maar Iran bestookt de burgers nu met traangas
Onmenselijke lui die geestelijken en hun machthebbers.

0
2 Marrie

@2 : Amnesty International kwam op 208 doden, en heeft verder geen update gegeven voor zover ik kan zien. Ze zeggen wel dat het werkelijke aantal hoger kan liggen, en ik heb 300 horen rondzoemen. Maar ik snap niet waar dat wilde verhaal over 1500 doden vandaan komt. https://www.amnesty.org/en/latest/news/2019/12/iran-death-toll-from-bloody-crackdown-on-protests-rises-to-208/

4
3 Ness

Wel een update: https://eaworldview.com/2019/12/iran-daily-amnesty-raises-protest-death-toll-to-304/ Daar kunnen wellicht nog wat doden bijkomen maar komt nog steeds niet in de buurt van 1500.

4
4 Ness

Dus over leugens gesproken, waar haalt de NOS die 1500 vandaan? "Ook is er nog veel woede over het hard neerslaan van de protesten in november. Daarbij vielen 1500 doden." Hallo, NOS? Leg eens uit?

4
5 Ness

@4
Het is net Nood-K.
Als familieleden aan de klok hangen dat hun dierbare is 'afgemaakt' volgen zij..

Moeilijk tellen zo.

3
6 Sjaak Trekhaak

@2 Inderdaad. Die geestelijken zijn onmenselijk. De moderne jonge Iraniërs hebben terecht genoeg van hun leiders.

0
7 Mrs. K
8 Sjaak Trekhaak

@8 : Dat was op 5 december. Amnesty's link is van 16 december. Dus de eerste valt voor mij af, Amnesty blijft staan. USA-rechtse sites kunnen ook liegen of overdrijven; deze ken ik niet. Amnesty heeft ervaring met dit soort onderzoeken. Rond de 300, mogelijk zelfs 400 dus. Is erg, zijn er 400 teveel, maar ik wil van de NOS horen waar zij dat cijfer vandaan halen. Anders stel ik bij deze vast dat ze bij de NOS liegen dat ze barsten, dat is inclusief protesten in Isfahan die nooit gebeurd zijn. En ze komen ermee weg omdat niemand die goed bij zijn hoofd is, de NOS berichtgeving volgt. En zeker niet wanneer het Iran betreft, want er zijn maar weinig lieden die de ayatollahs liefhebben hier.

3
9 Ness

@9
Ach, voor mij is 1 al te veel..

Ik hou niet zo van haatbaarden.., van nature al.
Haten is me vreemd.

1
10 Sjaak Trekhaak

@10 : Sorry hoor, maar dit is staatstelevisie. Staatsnieuws. Heeft een *keurig imago*. Maar liegt onwelkome regimes blijkbaar kapot. Deden ze met Syrië ook. Ik heb het wel gehad met die roeptoeters. Het maakt niet uit wat mensen persoonlijk van de ayatollah's vinden; een groot deel van het platteland staat pal achter ze, en dat komt niet omdat ze dom zijn maar omdat ze gelovig zijn. Dat heb je als buitenland maar te respecteren. Met correct nieuws, niet met gifschrijverij. Bij mij komt niet 1 soepjurk, van welke religie dan ook, de deur in. Die lust ik bij voorbaat al niet.

3
11 Ness

@11
Hier kan je je bron checken; (in de search balk)
https://mediabiasfactcheck.com/

Bij die van mij staat;

- Factual Reporting: HIGH

Analysis / Bias
In review, Axios covers news and mostly American politics. There is minimal use of loaded language in headlines such as this: Go deeper: How the NRA’s spending shows the shifting midterms landscape. Further, all articles are well sourced to credible media outlets and/or quotes people making official statements. An analysis of news stories reveals that more favor the left through wording and volume of stories.

A factual search reveals that Axios has never failed a fact check.

Overall, we rate Axios just Left of Center biased based on story selection that slightly favors the left. They are High for factual reporting due to proper sourcing and zero failed fact checks. (2/1/2017) Updated (D. Van Zandt 10/24/2019)

Dus nu niet zo raar gaan praten Ness..

1
12 Sjaak Trekhaak

@12 : Ik ken heel de site niet, maar jij plakt vaak links, dus ik dacht 'het zal wel een rechtse site zijn'. Excuus. Maar die mediabiascheck, die is pas verdacht. En niet weinig ook. Van dat oordeel trek ik me daarom niks aan. Kijk maar eens wat ze over klimaatsites schrijven. Allemaal *conspiracy*. Dus fuk mediabiascheck.

5
13 Ness

@13

Oké Ness, prettige wedstrijd dan verders! question

1
14 Sjaak Trekhaak

@14 : Mja ik wil wel even heel duidelijk zijn. Trump heeft met zijn worstenvingertjes van Iran af te blijven. That's it. Verder ben ik nergens van mening veranderd; over Trump heb ik nooit duidelijk een mening gegeven. Maar nu dus wel, want hij moet het niet wagen een neoconoorlog beginnen, en zeker niet met Iran, ayatollah's of niet - die ik ook het liefste zie opduvelen uiteraard. Truste question

3
15 Ness

@15
question

Doeg!

1
16 Sjaak Trekhaak

@11
Bij de NOS zag ik ze op hun smartphones kijken en ik moest meteen aan het artikel van vier dagen geleden denken ........ is het naïef om te geloven dat er nou niet een paar van dat soort florerende bedrijven bij deze demonstraties zijn betrokken? In zo'n land dat in het middelpunt van alle aandacht van de hele wereld staat en feitelijk in oorlog is, met in ieder geval de VS ?

Maar dit artikel is afkomstig van AVRO-TROS vier dagen geleden en toch ook een stukje staatstelevisie......
Vier dagen geleden geplaatst hier op NK :
https://www.nieuwskoerier.nl/news/590377-cambrigde-analytica-probeert-kiezers-in-68-landen-te-beinvloeden-met-desinformatie

2
17 eh

Die Trump heeft het toch goed gezien, met die aanval op die terrorgeneraal.

4
18 Positivo

@17 Astroturfen is inderdaad een veel gebruikte tactiek tegenwoordig.

1
19 Klompenbrekertje

@10 : Inderdaad, wat maakt het uit of het er 300 of 1509 zijn.
Waarom zou je überhaupt op de bres springen voor een dergelijk regime?

0
20 Seconda

@20 Dat is het punt niet. Het gaat om de berichtgeving van de gebeurtenissen hier en elders.
Als ze hier bvb dingen uit hun duim zuigen dan doen ze dat elders ook.

1
21 solidsteel

@21 : Dat is toch al lang bekend, me dunkt?! Kom op; NOS......

1
22 Seconda

* Verwijderd door de redactie *

23 nosuchname

@22 True... true... question

1
24 solidsteel

@17 : De oorlogsmachine laat allerlei geavanceerde trol-technieken los op het Iraanse volk, maar ook op ons. Bovenstaande kromme verslaggeving is een duidelijk voorbeeld. De Iraniërs hebben goede redenen om kwaad te zijn op de Ayatollahs, maar je hoort die stemmen niet, die verdrinken in al het gekrijs. Hier een voorbeeld van een persoon uit Iran, die even wat zaken aanstipt en belicht die compleet ondergesneeuwd raken: https://www.reddit.com/r/conspiracy/comments/em2m81/almost_no_one_in_main_stream_and_independent/

"If a war breaks out, the true victims of this situation are without a doubt the majority of Iranians, getting screwed by both the Iranian regime and US government, just as we are now.
The sanctions don’t hurt the rich or the government. It hurts the middle class and poor which consist the majority of Iranians. Living expense has increased 3, 4 folds, while wages have doubled at max. Property value/rent has risen almost anywhere from 5-10 times, in response to our currency tanking over sanctions. The poor has become extremely poor and the middle class has become poor while the wealthy which owns property and materials like cars have become millionaires and the multi millionaires even wealthier!".

Het is niet alleen het gewicht van die sancties die op de mensen drukken, maar ook de escapades van de ayatollahs in Syrië, en hun buitengewone corruptie en die van vriendjes van het regime. Ook dat kost klauwen met geld, en ook dat moet worden opgehoest, en ook dat gaat ten koste van de levensstandaard. Mensen op dit forum willen graag denken en beweren dat ik het opneem voor het regime van Iran, en de ayatollahs. Maar ik heb die ratten wel in de gaten hoor. Ik maak me bezorgd over de bevolking, die het slachtoffer zal worden van de volgende gewapende roofoverval. En dat hebben zij van geen kanten verdiend.

Al kwijlt de ganse soenniekliek bij de gedachte ze allemaal de strot af te snijden. Dat mag ook wel eens wat aandacht hebben, dat verschil tussen 'moslims'. Alle rottigheid, alle terreur komt van de soennies, ook hier. Het zijn de aartsvijanden van Iran, als geheel. Want shiieten zijn 'afvalligen'; die willen Mo de proleet niet helemaal volgen, beschouwen hem min of meer als ondergeschikt, en hebben hun eigen ideetjes. Die natie is soennies dus een doorn in het oog. Die moet dood. En de oorlogsmachine staat te juichen, want dat conflict kan een mooie, winstgevende oorlog veroorzaken, met ruim voldoende kanonnenvoer van het gevaarlijkste soort: soennie-jihadi's.

3
25 Ness

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bop
Kan je als christen op de PVV stemmen?

@102 5% van de bevolking is moslim en dat is al jaren zo. En Wilders schreeuwt moord en brand....

zojuist geplaatst door Bop

Benzardi
Jonge man steekt zichzelf in brand bij rechtbank waar Trump-proces wordt gehouden

@1Filmpje is al niet meer te zien................................net te laat....

2 minuten geleden geplaatst door Benzardi

Wedergeboren
Jonge man steekt zichzelf in brand bij rechtbank waar Trump-proces wordt gehouden

@5     "maar niemand biedt hulp." Is ook moeilijk als je alles staat je filmwn met je telefoon en/of selfies te nemen, ...

3 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Benzardi
Ziek in de bijstand: ‘Het voelt onrechtvaardig’

Weer niet te lezen. 😡...

3 minuten geleden geplaatst door Benzardi

Mevrouw Stemband
List of retroreflectors on the Moon - Wikipedia

@24 Van Allen poste geen forum berichten, maar die communicatie ging vnl via brieven :)Hier nog een bevesting van bovenstaande quote:"Th...

3 minuten geleden geplaatst door Mevrouw Stemband

Vageali6888
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@39Russische propaganda?Doet Tom Middendorp daar ook al aan tegenwoordig ?? 😂😂😂30:20 min."Kijk, de afgelopen jaren zijn ...

4 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

Benzardi
Nederland trekt ruim 200 miljoen euro uit voor luchtverdediging Oekraïne

Er word een vies politiek spelletje gespeeld, elke keer worden er miljoenen/miljarden uitgeven terwijl de partijen aan het formeren zijn.Er ...

5 minuten geleden geplaatst door Benzardi

Marrie1
Drie vrouwen gewond, man neergeschoten door politie in Zweedse stad Vasteras, zegt de politie

Raar, het lijkt er op dat er de laatste paar dagen doelbewust gezocht wordt naar meisje en vrouwen, om die overhoop te steken.I...

5 minuten geleden geplaatst door Marrie1

sockknitter
Jonge man steekt zichzelf in brand bij rechtbank waar Trump-proces wordt gehouden

Iedereen roept Oh, my God, maar niemand biedt hulp....

6 minuten geleden geplaatst door sockknitter

Vageali6888
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@38Rusland haar agenda was decennialang oproepen tot het behouden van neutraal gebied tussen 2 kerngrootmachten, vind je dat een verkeerd st...

7 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

NK. App
Mia Khalifa Porn Video DownloadKudra SexSex Movie Tamil Sex MovieOrlando UsasexguideXxx Sanyy LioniManga OrihineDampipsA House In The RiftBrezer Sex VideoGialover LeaksXxx Porn Video Free DownloadMom SexindianHot X WebFucking Coworkers Mandy MuseMengay PornPorni En FrancaisHentais NovinhasPornor AsiaticoBrooke Burke PlayboyIndian Horny WifeNude Scuba DivingMomshereFamily PormVideos Female EjaculationAshley Benson HotPorn ShoplifterXxx Anal Porn VideosMom Friend PornShygirlfromeuropeKira0541'sSkip The GanesLeelee Sobieski NideLori Greiner Is HotHd ChutBrother And Sister Sex ComLily Olsen NudeAnjali Nair HotSistersexLunny Leone XxxMagic Muffin PornAvsubthaiJess Gabor NudeLesbian Porn LoversXvideos Kerala ComCool Wallpapers For MenPictures Of Female NudistsItslian Porn StarsPorn 61Fast Night SexySunny Leone HTs Jasmine LotusSurvivor Nip SlipMaturetub ComCote De Poblo NudeIndian Step Sister XnxxJessie Rogers DreddBest Hd Indian PornHot Web SeriesFantasy Sex Videos夏晴子Kim Sun YoungArab Hijab XxxAva Bamby PornTortured BreastsHotwife MfmManga NueSkipthegames Myrtle BeachZootpoia PornMilifMulheres árabe NuasBig Old TittesGood Xxx VideoThecollegestripperAnita Ki ChudaiSexy Gand MariLive Sexy ComRedo Of Healer PornClover BoltimoreSexually Broken CompValerica Steele FeetBulmas AdventuresToples Beach BabesBigboobsgwPorn TorentAnimes PornosDesenho Sexo GayViviane LomelinJasmin JaeeBrasiliam PornBrenda Song SexiestSkank PornHindi Xxx Com HdSanta Claus XxxPlayboy Vintage NudeChaturnayeMoho IchikiIndian Teacher Student XxxMia Khalifa Sexy ComHannah Marbles PornRollplay PornFree Handjob VideosFilm Adulte StreamingThe Invredibles PornPorn TomanticNaomi-berlinLatest Fucking VideosLadki Ka Sex PhotoJessica Rabbit Is NakedHindi Teen PornMetaverse PornMidv-297Nude RuAnima Free PornXnxs VediosAbujan HentaiGand DikhaoSmut MângCheryl Hines NudeTamilnadu Aunty SexChosmaTexas PornosTs Olivia JadeSexyred AgePornfilmComical PornTop-latina-pornstarsLetfapPooja Hegde BikiniOneplus8 PornMota Land PhotoMelaine HicksPorn Full Movie DownloadPenny PexGraciela AlfanoBrandi Passante BoobsAmerican Full SexTs HunibabyJoi MeFilm Pornographie GratuitNicole Aniston VideosXnxx NiksBedroom Sex MovieXxx Big Boobs JapaneseSister Brother Porn RealBoob LickingSunny Leone Ki Sexy PhotoAllison Moore PornPornblakPorncamBare Back Studios Porn