door Havermout in Overig  ·  90 Reacties

  • 26
  • 1588x gelezen
Reageer met een Emoji
3
3
1
7

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@50 Mijn felicitaties aan Den Haag. question

0
51 Wild Rover

De belastingsdienst voert beleid uit. Na de Bulgarenfraude stond iedereen op z'n achterste benen en iedsereen riep "hoe kan dat gebeuren". Dus de regels en de uitvoering werden aangescherpt met dit tot gevolg. Zo'n grootschalig toeslagensysteem zal nooit goed werken. We willen niet dat iemand ten onrechte wel een toeslag krijgt maar ook dat niemand hem ten onrecht niet krijgt en dat al;les graag snel en efficient. Dat toeslagensysteem is er alleen maar om alle weegfouten in ons systeem te compenseren. Dat mensen aan de onderkant van de looncurve niet kunnen kunnen huren, een zorgverzekering kunnen betalen of geen kinderopvang kunnen betalen betekent dat die lonen (netto) te laag zijn. En/of dat die diensten te duur zijn.

0
52 vantivanta

* Verwijderd door de redactie *

53 Captain Hero

Weggestuurd? Zonder gouden handdruk? Moet hij nog voor de rechter verschijnen?

5
54 samcash

Het menneke meent toch zelf heel goed 'effectief' bezig te zijn:

""Na mijn studie heb ik enkele jaren in de consultancy gewerkt en ben daarna in het ambtelijk management terecht gekomen, momenteel als directeur-generaal Belastingdienst bij het ministerie van Financiën. Mijn studie Bestuurskunde heeft me de basis gegeven om effectief te kunnen opereren in een ambtelijke en politiek-bestuurlijke context.""

0
55 schrootflint

Die krijgt natuurlijk een riant wachtgeld tot zijn pensioen......................

1
56 Tutor01

Ook beloond voor zijn onderdrukking van de zwakkere Nederlanders tegen alle morele overweging in... verbaasd dat hij geen commissaris van de koningin in Drenthe wordt, maar goed, daar zat al zo'n andere om dezelfde redenen...

De man zou moeten worden aangepakt en eventueel vervolgd voor zijn aandeel in deze schandalige kwestie, en als hij als directeur niet eens op de hoogte was dan kun je stellen dat hij dus uitermate ONgeschikt was en is voor een hoge positie...

0
57 mightimouse

Wat een toevalligheid weer. Eruit vliegen bij de ene baas, en direct daarop als een koning binnen gehaald bij de volgende baas. Is de overheid zelf je baas meneer Uijlenbroek?? Wat schoof het om te gaan als zogenaamde aangeschoten wild?

0
58 lizzy

De kroon heeft ook niets voor niets de naam dat het de meest walgelijke club is van Nederland.

0
59 smurf

@55 , idd. Bedrijfskundig baasje.

0
60 caso

@4
Zo als ik het begrijp wordt de hoogste ambtenaar op financiën niet ontslagen, maar krijgt hij promotie(!) naar een functie bij gemeente DenHaag. question

Wordt de rotte mispel doorgeschoven, of was een ander verantwoordelijk en neemt deze ambtenaar de schuld op zich met een extra financiële bonus en nieuwe baan?
De baantjes carrousel betreft kennelijk ook 'hoge' ambtenaren. question

[ Mat een gelukje dat Groep Mos in de gemeenteraad is getorpedeerd en VVD+D66+GL / er nu de baas kunnen spelen. question ]

0
61 Gandalf

Vroeger heette dat vriendjespolitiek. Nu hebben ze er een mooi woord voor bedacht: 'Netwerken'.

1
62 Berpke de Poes

Omhoog gevallen vlerk.

1
63 Tsaar

Heeft al weer een andere baan .
Toch beter dan al die wachtgeldfiguren , nietwaar ?

6
64 Goodnews badnews

** gebruiker verwijderd **

@64 : Krijgt ook wachtgeld hoor.

65 verwijderd23596913

** gebruiker verwijderd **

@64 : En dat van zijn nieuwe baan was al bekend vóór zijn ontslag.
Kwestie van geven en nemen in deze wereld.

66 verwijderd23596913

@62

Werkt overal zo hoor .
Van laag tot hoog .
Metselaar nodig ? “ Ik ken nog een goeie . Mijn buurman “.

2
67 Goodnews badnews

Dit gaat niet goed vallen bij het volk als hij gewoon weer een andere baan toegeschoven krijgt.
Zal vast nog wel een staartje krijgen. Hij hoort namelijk ontslagen en berecht te worden.
Krijgt deze coalitie mooi voor z'n kiezen zo vlak voor de verkiezingen. Dat is dan weer mooi meegenomen.

0
68 Liz

@61

Promotie??
Nee .
Een hoge ambtenaar op ern ministerie beurt meer fan een hoge ambtenaar bij een gemeente .

3
69 Goodnews badnews

"Minister Hoekstra wil zich niet uitlaten over de vermeende overstap van Uijlenbroek naar de gemeente Den Haag. „... De CDA-bewindsman erkent dat er de afgelopen jaren veel dingen bij de fiscus zijn misgegaan, maar ....

Ook Hoekstra is een netwerkhoertje van carrierepolitici. Schaamteloos onder de pet houden. het gaat jullie niet aan dat wij slapend en lachend vetbetaalde baantjes rouleren. bewezen diensten en zo.

0
70 purelogica

Dit soort ambtenaren zouden voor het leven geband moeten worden voor publieke functies. Onder zijn leiding zijn er mensen willens en wetens valselijk beschuldigt van fraude en geruïneerd. Hij zou eerder voor het gerecht moeten komen dan opnieuw weer aan het werk te mogen voor de overheid.

0
71 proxy

@69 , weggepromoveerd. Schaaltje erbij, geen bijzonderheden.

0
72 caso

@34

Waartegen zou men dan moeten demonstreren ?
Als je het nodig vindt , pak je een spandoek en ga demonstreren
Dan is je vraag beantwoordt: er demonstreert iemand .

3
73 Goodnews badnews

De rechtsstaat Nederland ten voeten uit. Jaap Uijlenbroek, een naam om te onthouden.

Als slachtoffer van zijn beleid ga ik een aanklacht tegen deze man en tegen de staat indienen, zowel strafrechtelijk als bestuursrechtelijk en civielrechtelijk. Het zal een kwestie worden van een lange adem. Het beste lijkt mij om een stichting van slachtoffers op te richten.

7
74 samcash

Heerlijk toch om iemand die je helemaal niet kent even de grond in te boren .
Ik ken die man niet .
Die man wordt verantwoordelijk gesteld voor fouten en ontslagen . Erg genoeg .
Iedereen maakt fouten .
Iedereen verdient een tweede kans .
Ook deze man .
En misschien ligt de nieuwe baan hem beter.
Ook dat overkomt velen onder ons .

Getver , wat een akelige jaloerse , haatdragende mensen zijn er onder ons tegenover hun totaal onbekende mensen .

6
75 Goodnews badnews

De man hoort vervolgd te worden en zeker niet beloond met wederom een mooi 'old-boys-network' baan die hem weer leiding laat nemen en weer veel geld in het laatje schuift.
Die man isn duidelijk ONGESCHIKT.
Geen geld en geen mooie luxe baan. (wat natuurlijk ook weer ver boven zijn capaciteiten is)
Dat in onbegrijpelijk en onaanvaardbaar.

@74
Wij zijn geen vrienden, maar hier geef ik je groot gelijk in!

0
76 Bleke Betty

@75 .
Getver , wat een akelige jaloerse , haatdragende mensen zijn er onder ons tegenover hun totaal onbekende mensen .

Deze man heeft vele gezinnen de afgrond in geduwd en er heeft er zelf een hierdoor zelfmoord gepleegd en jij beschermd die uilenbal!

0
77 nog een keer

@10
Ze hebben zichzelf héél slim immuun gemaakt tegen rechtsvervolging bij ambt-blunders.
Dat noemen ze het Pikmeer arrest:
https://www.google.com/search?q=pikmeer+arrest&oq=pikmeer+arrest&aqs=chrome..69i57.375j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8

Zo kon menigeen met een blunderverhaal toch bv plaatsnemen in zelfs de eerste kamer.
Neem als voorbeeld wethouder truttebol Vos (2006) die het gifschip Proba Koala van Trafigura willens en wetens de haven van Amsterdam uitstuurde, waarna er een giga ramp plaatsvond in Ivoorkust wat veel slachtoffers ten gevolg had en een afschuwelijke milieuramp. Er zijn nu nog mensen die dagelijks nog met de gevolgen te maken hebben.
Uiteindelijke verantwoordelijk van deze ramp die voorkomen had kunnen worden Marijke Vos van Groenlinks (ook dat nog heeft nb. bij Milieudefensie gewerkt) ging in 2011 in de eerste kamer zitten, en uiteindelijk in 2018 werd ze nog voorgedragen voor een functie, staatsraad, bij de Raad van State. Als nevenfunctie heeft ze nb een 'lobby functie' bij de regering m.b.t. duurzaamheid van oa. grondstoffen question
En dat na werkelijk een carrière van schandalen en ellende.
Over het falen en zelfs een ramp veroorzaken en dan toch belonen gesproken.... :X

En dan vinden ze het gek, dat de burger inmiddels geen greintje respect, vertrouwen of waardering op kan brengen voor de meeste politici en ambtenaren. Het is diep triest.

0
78 Bleke Betty

@69
Incl. afkoopregeling... Ik denk dat de man(m/v) er niet minder op wordt.
( Er zijn zat burgers die wel financieel willen ruilen, en dat te denken aan de gedupeerden van de belastingdienst. question )

0
79 Gandalf

@74 Slachtoffer? ga je schamen !

4
80 Recovery Mode

@76 Deze man vervolgen? Dan moeten er toch eerst strafbare feiten gepleegd worden. Wordt het niet eens tijd dat mensen uit de slachtofferrol kruipen, eens stvig met zichzelf aan de slag gaan. Schandlig hoeveel lieden uit puur egoïsme achterrover leunen , verantwoordelijkheid afschuiven op de overheid, nog veel kwaadaardiger is dat de overheid dit mogelijk maakt! Het sociaal vangnet met haar toeslagen, kwijtscheldingen is een gezwel wat enkel maatschappelijke zelfdestructie bewerkstelt. Schaamteloos en puur communisme, lekker parasiteren om de eigen behoefte te bevredigen wat anders niet mogelijk is.

7
81 Recovery Mode

@81 .
Die uilenbal is niet voor niets weggebonjourd als hij schone handen had dus schuif het nu niet af op de mensen die daar de pineut van zijn geworden.

0
82 nog een keer

@81 eens met het eerste stukje. Tot aan je mening dat toeslagen etc een slechte zaak zouden zijn, waarmee je vervolgens de plank volledig mis slaat om ons stelsel te vergelijken met het communisme. Blijkbaar heb je geen idee wat communisme inhoudt. Maar waarom zou je dat ook uitzoeken? Het bekt veel te lekker. Precies hetzelfde als mensen die PVV'ers een fvd'ers uitmaken voor nazi's.

Toeslagen zijn om een bepaald bestaans minimum te garanderen. Zo voorkom je schrijnende armoede en een hoop criminaliteit uit wanhoop. Dat het ook nadelen heeft, is zeker zo, want het motiveert bv niet erg om te proberen van 20k naar 30k te komen. Daar houd je uiteindelijk maar 10% extra aan over... Er mag dan ook zeker kritisch naar gekeken worden, maar het is nog steeds beter dan geen sociaal vangnet.

0
83 Repelsteeltje

@82 Dat is enkel voor de buhne, net zo dom als de oppositie voor het vertrek van Snel was. Mensen zijn de pineut van eigen falen, de zelfstandig nadenkende mens wordt steeds schaarser, Napappers zijn er genoeg!

7
84 Recovery Mode

Minister Hoekstra wil zich niet uitlaten over de vermeende overstap van Uijlenbroek naar de gemeente Den Haag. „Het is een onverstandige route om een personeelsgesprek via de media te voeren”, zei hij in praatprogramma Buitenhof.

Nee logisch dat een minister dit zegt, ondanks de media weten we precies wat er met dit soort personen welke richting het opgaat en daardoor ontstaat er de discussie zowel bij de volksvertegenwoordigers als de burgers. op lokaal als landelijk

0
85 Billiger

@83 Toeslagen hebben enkel een prijsopdrijvende werking, daarbij is het nogal belachelijk om de opvoeding gesubsidieerd bedrijfsmatig uit te besteden! Toeslagen, gesubsidieerde rechtshulp , kwijtscheldingen , kindregelingen moet eens goed nagekeken worden, het versterkt vooral de rechtsongelijkheid.

3
86 Recovery Mode

@81 Je vraagt je af wie zulke belangrijke personen binnen een overheids orgaan strafrechtelijk gaat vervolgen wie kent ons wie dekt ons.
De gedupeerden gaan die hem strafrechtelijk vervolgen onder bestuursrecht of burgerrecht, ik denk van niet of er een strafrechtelijk vervolg komt om deze Uilenbroek te vervolgen.

0
87 Billiger

Jaap Uijlenbroek, tuig met een chique kop !

0
88 Mac Benac

@86 er moet zeker (blijvend) goed naar dat soort zaken gekeken worden. Opvoeding wordt niet 'uitbesteed' doordat er toeslagen en vangnetten zijn. Slechte ouders en mensen die hun verantwoordelijkheid niet nemen zijn er altijd geweest. Vroeger waren daar, erger dan nu, onschuldigen dan het slachtoffer van.

En hoe toeslagen, gesubsidieerde rechtshulp , kwijtscheldingen en kindregelingen bijdragen aan rechtsongelijkheid zul je echt even uit moeten leggen. Dat is niet een logische gevolgtrekking die zo overduidelijk is dat je dat gewoon kunt stellen. Zeker niet hoe gesubsidieerde rechtshulp hier aan bij zou dragen.

Ik vind trouwens ook dat het allemaal te veel en te gecompliceerd is en er teveel mensen zijn die er misbruik van maken, maar tussen kritisch zijn en het dan maar helemaal kwaadaardig vinden zit nog een hoop.

0
89 Repelsteeltje

@89 Eens dat het nogal gecompliceed is allemaal, wat betreft gesubsidieerde rechtshulp zijn er veel zaken wat rechtsongelijkheid versterkt. Er mag wat dat betreft meer naar nut/noodzaak gekeken worden. Er worden teveel onnodige procedures gevoerd omdat het collectief voor de kosten opdraait, kansloze zaken gevoerd worden om de andere partij op kosten te jagen waar de uittkomst vaak vooraaf al vaststaat. Wat betreft de kinderopvangtoeslag is het discriminerend dat belastinggeld niet terecht komt bij ouders die de kinderen zelf opvoeden, ook doet het geen recht aan het feit dat de overheid spreekt over het nemen van eigen verantwoordelijkheid, deze subsidie geeft verantwoordelijkheid uit handen, Bij één oudergezinnen zou je een uitzondering kunnen maken.Kinderopvang wordt in de wet beschreven als "het bedrijfsmatig verzorgen en opvoeden van kinderen".

1
90 Recovery Mode

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Strongoli
Ernstig tekort aan 'pufjes' voor astmapatiënten: 'Nul tot twee weken op voorraad'

Schandalig dit weer.Gek dat deze "tekorten" alleen maar in Nederland spelen. Ook de prijzen van medicatie, zijn in het buitenland vaak goedkop...

16 minuten geleden geplaatst door Strongoli

ongelovenloos
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@17Bij oorlog aan oorlogsrecht doen , betekent verlies.Nog geen ene oorlog meegemaakt waar ze zich volledig aan oorlogsrecht hebben gehouden...

2 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

Magister Nivardus
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

@7 Dat is juist en dat komt door een oerdomme constructie. Aan elk mbo-diploma hangt een zak geld voor de school, zo’n 5000 euro dacht ik, maa...

3 uur geleden geplaatst door Magister Nivardus

MARCUSAURELIUS
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

@6Dat laatste is maar al te waar.Wel is het MBO uitgekleed door telkens het niveau omlaag te halen.Wat trouwens in ons hele onderwijs ...

3 uur geleden geplaatst door MARCUSAURELIUS

Magister Nivardus
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

Er is altijd onderscheid m.b.t. educatie. Wie een doctorstitel heeft is opgeleid t/m het hoogste niveau in deze zin dat er niets anders meer is ...

3 uur geleden geplaatst door Magister Nivardus

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

Weten jullie ook welke partijen niet getekend hebben tegen het antisemitisme deze week ?Het door de Turken bestuurde Denk en het door de Russe...

4 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Iedere keer weer over mijn ziekte beginnen zoals in @57 Wat ben jij toch een goor achterlijk stuk vreten ...

4 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Waar ben je nou met die gore vieze bek van je ?...

4 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@62 Dat kan dus niet want de KvK heeft geen jaarverslagen gekregen over die tijdsperiode Doe godverdomme je huiswerk voordat je hier dingen ...

4 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Jij bent ook aan een klap op je bek toeMisschien knapt je fascistenmuil er nog wat van op ...

4 uur geleden geplaatst door Rinze

NK. App
Japan Girl Sex ComPorn Videos ForcefullyNaked DancingAjaa XxxString Bikini PornWife Multiple CreampieNipple Piercing VideosChina PornhdFace SwappornSophie Turner PornhubUnexpected XnxxJija Sali MmsShort Haired PornDefloration Porn VideosFamily Stock Porn VideoParty Hardcore PornMr Chews Asian BeaverPornhub NumberRusty TromboningWidowmaker Overwatch PornXnxx KinarNatalie Roush NakedIndian Beautiful Woman PornLouisakhovanski OnlyfansLivvy Dunne SextapeEnglish SxeSexy Men PornPorn.hodBokep TerbaikHot Moms NakeFit Woman NudeSikh SexBig Dong AnalEliza Ibarra HdCar Blowjob SwallowTraci Lords First PornSexo Casero VídeosParis Hilyon NudeCarvy PornWww X Hot VideoPandora Kaki NudePussy Sucking VideosIndian Pron DownloadSex Art PornUncensored Japanies PornEscort PornoMechiesocrazy PornBbc Breeds WifePornos De JovenesAsa Akira Nuru Massage情色Pregnant Porn RedditLesbian Videos PornosAlina LopezTaylor VexinJasmine_lotusBrawny Paper TowelBritish OliviaPinkpussiBangladeshi Village PornMaple Syrup Foot Job VideoFoot PornSax OdiaThic Ebony PornCnn Conto EróticosBigtits.comKerala PronSexmob InGirl Showing VaginaHot SpankingRiae NudeNagma NavelTg Caption PornMasterbateandchillAsian Anal GifKylie LebeauSex Hot MarathiKira Perez PovJav NudesRough Por NRipgal ComDaya Bhabhi SexXxx Video With AudioHot Sexy Xxx IndianConnie CarterDinotube ComEating Anal Cream PiesValentina JewelTeenage LesbianpornWebcam ChaturbateTamil Srx StoriesXxxx Story HindiXxxmom And SonBi Encouragement PornGirls Masturbate TogetherRedgiffsLily At&t NudeForced BlowjobsYoungest PornstarsScarlet PainTrans XxxGoth PawgPrivate EscortSuzy Cortez NudeGay Mha PornPrond VideoGoogle Sex MovieMysore Mallige XxxSara Jean Underwood NudesMrbengaVideo Sunny Leone XxxCeleste Star PornSinn Sage Lesbian PornWww P O R NPorn With Ron JeremyPayal Rajput XnxxOmegle MotherlessGuatemala XxxSex Videos Q50s NudesSubmissived PornBrother And Sister NakedMom ImpregnationAmature Nudies91 色情Boy And Boy Sex VideoXxx Land ChutRika MariFmottrn NudeKulhad Pizza Viral Video RealKianaviSouth Indian Sex TubeLesbian Hard FingeringFilmes Pormos BrasileiroAunty Sex KahaniSis Swap Full VideosPornoxo BrasileiroVrchst PornVeinycockXxx Bf ComLita PhoenixChun Li AnalDesi Sexi PornXxx Video GujratOld Man Boobs PressingWife SquirtedGhettoo PornBokep Indonesia VcsFrenni PornPom Klementieff Nude