door Snuggles in Buitenland  ·  39 Reacties

  • 6
  • 573x gelezen
Reageer met een Emoji
8
3

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
1 Snuggles

Brabosch gebral. Och jeee die ARREME onderdrukte bevolking van Iran! Die Israel het liefst allemaal eigenhandig zou kelen! Hypocrieter kan niet hoor.

10
2 Ness

We worden van binnenuit gekoloniseerd. We zijn eigenlijk heel naief en bang. In de hoop op sympathie en begrip geven we steeds meer toe. Totdat het te laat is en er geen weg meer terug is.

6
3 Anna van de Niemen

Ook horen/hoorden we Europa niet over de Qud Force !!

2
4 Tiidmasine

@4
"In maart 2007 werd Soleimani opgenomen in een lijst van Iraanse personen die het doelwit waren van sancties in Resolutie 1747 van de Veiligheidsraad van de Verenigde Naties . [100] Op 18 mei 2011 werd hij opnieuw gesanctioneerd door de VS samen met de Syrische president Bashar al-Assad en andere hoge Syrische functionarissen vanwege zijn vermeende betrokkenheid bij het verlenen van materiële steun aan de Syrische regering. [101]Op 24 juni 2011 verklaarde het Publicatieblad van de Europese Unie dat de drie leden van de Iraanse Revolutionaire Garde die nu aan sancties waren onderworpen "apparatuur en ondersteuning hadden verstrekt om de Syrische regering te helpen protesten in Syrië te onderdrukken". [102] De Iraniërs die aan de EU-sanctielijst waren toegevoegd, waren twee commandanten van de Revolutionaire Garde, Soleimani, Mohammad Ali Jafari en de plaatsvervangend commandant van de Garde voor inlichtingen, Hossein Taeb. [103] Soleimani werd ook gesanctioneerd door de Zwitserse regering in september 2011 op dezelfde gronden aangehaald door de Europese Unie . [104]In 2012 heeft de Europese Unie Soleimani genoemd als zijnde "betrokken bij terroristische daden" en hem onderworpen aan sancties. [105]In 2007 namen de VS hem op in een "Aanwijzing van Iraanse entiteiten en individuen voor proliferatieactiviteiten en ondersteuning voor terrorisme", die Amerikaanse burgers verbood zaken met hem te doen. [44] [106] De lijst, gepubliceerd in het Publicatieblad van de EU op 24 juni 2011, omvatte ook een Syrische onroerendgoedonderneming, een investeringsfonds en twee andere ondernemingen die ervan worden beschuldigd de Syrische regering te hebben gefinancierd. De lijst omvatte ook Mohammad Ali Jafari en Hossein Taeb . [107]Op 13 november 2018 hebben de VS een Iraakse militaire leider met de naam Shibl Muhsin 'Ubayd Al-Zaydi en anderen gesanctioneerd die naar verluidt namens Qasem Soleimani handelden in de financiering van militaire acties in Syrië of anderszins steun voor terrorisme in de regio. [108] "
https://en.wikipedia.org/wiki/Qasem_Soleimani

_In 2012 heeft de Europese Unie Soleimani genoemd als zijnde "betrokken bij terroristische daden" en hem onderworpen aan sancties_

0
5 Sjaak Trekhaak

@2
Wat een onzin en leugen weer. Israël heeft juist vaak verklaard geen ruzie met het Iraanse volk te hebben, maar slechts met de machthebbers. Ze waren heel lang gewoon vrienden, er werd handel gedreven, enzovoort. Tot die idiote, gerelicapte ayatollahs een vijand nodig hadden. Zij besloten, omdat ze toch al niet zo geliefd zijn in de arabische wereld, dat ze dan de vijand van de arabieren ook maar tot vijand moesten gaan verklaren. Meer is het niet.

6
6 weerman
7 Snuggles

@7
question

2
8 Sjaak Trekhaak

@6 : Oh nee, geen ruzie hoor, oy vey, daarom sturen we hondje Trump op jullie dak, hebben wij het niet gedaan, lekker puh.. Als er 1 land is dat staat te trappelen heel Iran, inclusief alle Iranezen, tot en glasplaat te maken is dat Israel. Wou jij me vertellen dat het niet zo is, ondanks constant gedreig van Israel? Van de laatste pakweg 30 jaar? Ondanks de uitspraken van Israeli-firsters en neocons? Tssss.. Oh wacht, het is altijd de schuld van een ander, zeker weten! Besneden heh, dan krijg je dat.

9
9 Ness

@9
Komt allemaal uit veel verder terug..

"De Arabisch-Israëlische Oorlog van 1948 (ook wel Israëlische Onafhankelijkheidsoorlog genoemd) is een feit. Israël zet hierop een vergelijkbare troepenmacht in, maar heeft een gebrek aan zware wapens, krijgt echter een grote wapenzending van Tsjechoslowakije. Israël heeft nog geen officieel leger − de Israël Defence Forces worden pas na deze oorlog opgericht − maar de Hagana en de Palmach licht bewapende milities zonder tanks en vliegtuigen. De tanks die Israël weet te gebruiken zijn buitgemaakt op de Arabieren. De Arabische landen zijn goed bewapend met zwaar materieel afkomstig uit Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk.[4]

De oorlogsdoelen van Israël waren: 1. overleven 2. zo ruim mogelijke veilige grenzen 3. zo min mogelijk Arabieren binnen de grenzen, om politieke en militaire redenen (democratie met Joods overwicht, geen vijfde colonne binnen de grenzen). In de praktijk bleek het van lokale Israëlische commandanten af te hangen, of Palestijnse Arabieren mochten blijven (Morris, 194question. Sommige Arabieren streden aan de zijde van de Israëli's: de Druzen.

De oorlogsdoelen van de Arabische legers, die niet onderling samenwerken, zijn 1. vernietiging van de staat Israël 2. verdrijving van de Israëli's en redding van de Palestijnen (Morris, 194question.
https://nl.wikipedia.org/wiki/Geschiedenis_van_Isra%C3%ABl

3
10 Sjaak Trekhaak

@10 : Sjakie, ga dan meteen even terug naar pak 'm beet 1500 voor gristus. Want daar liggen de wortels van het zogenaamde conflict. We hebben te maken met TWEE soorten reli-gekken: joodse en islamitische, en allebei wapperen ze met hun heilige boekjes en gore tradities. Ik lust ze geen van beiden, en hun Heilige en Totaal Herschreven Geschiedenissen (lees propaganda) ook niet. Punt.

8
11 Ness

***Ik kan er een paar eeuwen naast zitten.

6
12 Ness

@5 Heb uw bijdrage met interesse gelezen. De quds force wordt echter nergens met name genoemd ! Dat het een terroristische club is: ja. Dat zijn er echter meer.
Wikipedia over Quds-Force:https://en.wikipedia.org/wiki/Quds_Force

1
13 Tiidmasine

@11 , @12

Dat maakt niet uit, ben het zeer met je eens dat geloof meer kapot maakt dan men lief is.

1
14 Sjaak Trekhaak

@11 vroege 7e eeuw na christus zullen conflicten zijn ontstaan waarbij islam betrokken kan zijn.

maar natuurlijk kun je in dat gebied al relatief moderne oorlogvoering tegenkomen,toen wij nog half in mesolithicum rondhuppelden.

0
15 billib

@15 'wij' moet ook tussen aanhalingsteken.

0
16 billib

@13
Sorry, meende dat je dat wel wist eigenlijk..
Onderdeel van, jawel;

Commandant: Mohammad Ali Jafari
Hoofd van militaire operaties: Mohammad Hejazi
Commandant van de grondtroepen: Mohammad-Reza Zahedi
Commandant van de IRG luchtmacht: Hossein Salami
Commandant van de marine: Morteza Saffari
Commandant van de Basiji-macht: Mohammad Hejazi
Commandant van de Quds-brigade: Qassem Soleimani
Hoofd van het geheime lijfwachtenkorps: Abdol-Ali Najafi

https://nl.wikipedia.org/wiki/Iraanse_Revolutionaire_Garde

1
17 Sjaak Trekhaak

* Verwijderd door de redactie *

18 Chat Baker

* Verwijderd door de redactie *

19 Redelijk Rechts

@14 : Hou die vast, en tip, geloof geen donder van wat een soepjurk, welke kleur dan ook, je probeert te verkopen. Ze hebben hun bijbeltjes e.d zorgvuldig *bijgewerkt*. En daar ruim de tijd voor gehad - eeuwen. En allemaal willen ze de wereldheerschappij. Ter ere van hun eigen godje. Maar vroeger was de wereld nog behapbaar, overzichtelijk. Nu niet meer. Religie is de naam die we geven aan de politiek van vroeger, inclusief de ideologie. Met religie veroverde men land. Ook christelijke, ook joodse, ook islamitische top dogs deden het zo. Je zou wel gek zijn om van wat ze ook uitbraken in hun heilige boekjes ook maar 1 woord te geloven. Taqqiya is universeel hoor.

@11 : Het jodendom is héél oud. En noteert al eeuwen alle zaken waarover wraak moet worden genomen. Daarbij maakt het niet uit of de personen in het 'foute' land of landstreek de ene of de andere religie hebben, of overgeschakeld zijn. Want de joodse godsdienst stelt kortweg dat de hele wereld aan hun godje toebehoort. En wie dwarsligt krijgt vroeg of laat op z'n flikker.

3
20 Ness

* Verwijderd door de redactie *

21 Redelijk Rechts

@21 : Oops, 11 was tegen jou, @19 dus.

1
22 Ness

@6 "...Israël heeft juist vaak verklaard geen ruzie met het Iraanse volk te hebben, maar slechts met de machthebbers. ..."

HALLO! Die islamitische machthebbers werden volop gesteund door het westen in hun revolutie tegen de nota bene westers-georiënteerde Sjah....!

Hetzelfde doet het Westen (de VS en Israël voorop) met de steun aan de moslim broederschap in Egypte en Libië en de Syrische jihadisten....!

6
23 CoolMemories

Braakbos liegt weereens omdat het niet over de interne zaken van Iran gaat zoals ze suggereren.

3
24 TedjeR

@11 "....We hebben te maken met TWEE soorten reli-gekken: joodse en islamitische...."

Vandaar ook dat Christendom en Islam als twee druppels water op elkaar lijken: één profeet, één heilig boek en één allermachtigste....! Allebei even ernstig!
Vergelijk dat eens met de pikante soap-achtige taferelen van de Griekse, Romeinse en Germaanse Goden-families....

2
25 CoolMemories

@15 "....vroege 7e eeuw na christus zullen conflicten zijn ontstaan waarbij islam betrokken kan zijn....."

De Joden hebben eerst ingezet op het ondermijnen en vernietigen van het Romeinse Rijk (4e en 5e eeuw), daarna waren de Arabische volkeren aan de beurt onderworpen te worden aan een religieuze kloon van het Christendom (6e en 7e eeuw).

4
26 CoolMemories

We verhogen gewoon de druk maar zijn natuurlijk helemaal niet verantwoordelijk als er iets misgaat............................

1
27 eh

* Verwijderd door de redactie *

28 Sydney

@28

Nope

Dat u

3
29 LGK

Reuters is wat betreft Iran nieuws totaal onbetrouwbaar.
In het begin van de "Operation Decisive Storm" in Jemen had Reuters onder één toets "Iran backed Houthi's" ( nooit alleen Houthi's) . Terwijl dat nooit aangetoond was, de vele wapens kwamen uit het arsenaal van ex-president Salah de enige steun van Iran was met de mond, veel later veranderde dat pas............. Self Fulfilling Prophecy.

1
30 eh

Nog even en Brabosh gaat berichten plaatsen hoezeer de Israëlische bezetting en illegale kolonisatie van bezet gebied de Palestijnen schaadt. Oh nee, dat doet hij slechts als de PA en/of Hamas de Palestijnse bevolking schaadt. Brabosh kijkt finaal weg bij de daden die de Israëli plegen.

11
31 Hendrianus

* Verwijderd door de redactie *

32 Redelijk Rechts

@32 : Welnee, want zo heb ik die opmerking over het ontstaan van het idee eigendomsrecht niet bedoeld. Het is wel wat warrig geschreven. Mo de proleet is van ergens 600 na christus, weet ik, weet ik. Maar de relaties tussen joden en Perzen gaan heel ver terug in de tijd. 'Jews had been residing in Persia since around 727 BCE, having arrived in the region as slaves after being captured by the Assyrian and Babylonian kings. ' Over die avonturen is het boek Esther van de bijbel geschreven. Ik zat er dus flink naast, maar dat zei ik meteen al.

3
33 Ness

Het was gewoon moord op een diplomaat en ik denk dat veel mensen dat straks met verbazing voor hun kiezen krijgen.

3
34 niet-alles-geloven

@33 Misschien zou je het boek de historische atlas van het jodendom eens moeten lezen. Krijg je op een schaaltje alle oorlogen op het steeds veranderde Israelisch grondgebied aangeleverd.

1
35 ThWil

Iran heeft een democratisch gekozen regering. Het volk kan door verkiezingen een andere regering kiezen die een andere koers kan gaan varen.
Kennelijk gaat het hier om een volksopstand; die zou hier in Europa ook worden onderdrukt met militair geweld. Reken daar maar op.

10
36 samcash

@36 sinds wanneer heeft Iran een democratisch gekozen regering? Zodra er bij verkiezingen een oppositiepartij aanwezig is waarvan de leider mogelijk kan winnen dat wordt die vermoord.
Iran is een religieuze dictatoriale regime.

1
37 Pluten1

Het regime is repressief en islamitisch....maar niet erger dan de meeste andere islamitische landen in de regio waar het Westen gewoon vriendschappelijke betrekkingen mee onderhoudt: Saoedi Arabie, Qatar, China, Koeweit, Dubai, Marokko, Algerije, Indonesië enz. enz.

3
38 CoolMemories

@36 "...Kennelijk gaat het hier om een volksopstand; die zou hier in Europa ook worden onderdrukt met militair geweld. Reken daar maar op....."

Hier is men tactischer met de jaren '60 in het achterhoofd: men laat de demonstranten enigszins uitrazen en vervolgens uitputten omdat 'de te bestrijden macht' niet lokaliseerbaar is of door puppets bezet...

Landen met echte regeringen met reële macht (Kremlin, Damascus, Teheran enz.) zijn veel kwetsbaarder.

2
39 CoolMemories

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
maarten1234
Nazaten ‘tot koelie gemaakten’ willen excuses van koning Willem-Alexander: ‘Hoog tijd voor erkenning’

en de portemonnee moet vastgetrokken bij deze erkenning....

zojuist geplaatst door maarten1234

Reconquista
COA-baas in Ter Apel stapt op om 'bizarre' situatie in overvolle asielopvang

@18Als regiomanager is hij een niet onbelangrijk radertje in de asielindustrie. Hij heeft volop meegewerkt aan de instroom en de verloedering ...

1 minuut geleden geplaatst door Reconquista

Graaier1000
VIDEO'S | Darthooligans in Ahoy Rotterdam meppen er flink op los

Dit gezien hebbende geef ik toch de voorkeur aan het ietwat saaie Lakeside publiek. U weet wel, de dartslocatie waar in voor hem betere tijden R...

3 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Slavink
Andere partijen niet blij met tweet Wilders, maar het zal hem 'worst zijn'

@27 hij is verantwoordelijk voor het SchaamteDossier Immigratie en Asielzoekers. Hij bakt er niks van, gemeentes willen niet eens meewerken aan...

4 minuten geleden geplaatst door Slavink

progressiefliberaal
Ex-advocaat Inez Weski over haar arrestatie: ‘Het Openbaar Ministerie bood me aan kroongetuige te worden’

"De arrestatie in 2023 hakt er in. Tijdens de aanhouding krijgt Inez Weski toestemming om haar twee jaar oudere zus Miriam, met wie ze jarenlang...

10 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

Slavink
Leidse vrouw (84) overvallen door intimiderende brief van buren: ’Wordt het niet eens tijd dat u naar het bejaardentehuis gaat?’

@42 vast, die buren willen zo'n gezin of een fijne Marokkaanse familie met 7 kinderen en opa en oma erbij. En dat in de Haagwijk, waar alleen v...

12 minuten geleden geplaatst door Slavink

Tussenderegels
Andere partijen niet blij met tweet Wilders, maar het zal hem 'worst zijn'

Boeiend, alsof Van der Burg in zijn eentje verantwoordelijk is voor de hoge asiel instroom. Lekker makkelijk, zo hoef je verder niet na te denke...

12 minuten geleden geplaatst door Tussenderegels

Strongoli
Horner wil niet voldoen aan wens van Perez

Achterhaald item. Sainz heeft vorige week al getekend bij Mercedes....

15 minuten geleden geplaatst door Strongoli

VBOH
Leidse vrouw (84) overvallen door intimiderende brief van buren: ’Wordt het niet eens tijd dat u naar het bejaardentehuis gaat?’

Waar slaat die brief op? Het is toch juist de bedoeling dat ouderen langer thuis blijven wonen. Dat was/ is jarenlang het motto geweest voor o...

16 minuten geleden geplaatst door VBOH

Reconquista
Leidse vrouw (84) overvallen door intimiderende brief van buren: ’Wordt het niet eens tijd dat u naar het bejaardentehuis gaat?’

Die vervelende oude blanke vrouw houdt wel een woning bezet waar bv een Somalisch gezin in zou kunnen wonen. Ouderen houden veel woningen vast d...

19 minuten geleden geplaatst door Reconquista

NK. App
LesbinsexTubesplashCharles Dera PornTia Cyrus CreampieNude Wives BeachNasty Mom PornMistress T BlowErotgotsAt The Movies PornBig FuckLegit Greek Rmt Gives Into Monster Asian Cock 3rd AppointmentIndian Romantic Blue FilmMom With Son NudeNake In CarPornhubxnxxPornolar HdFapellpBengali FukingPremoum BukkakeAll Over 30Interraccial Gay PornXxx Rashmika MandannaDesi Naked PicBocilcolmekXxxhindihdSexlife Episod 3Mautre MilfDampli SDrawn PornographyHow To Ride DickCheeky 2000 Full MovieSsbbw SquirtHdtoday.cXxx Sexy Step MomGay Porn HitchhikingTia SweetGay Anime SexsAsia Blow JobJuliewiththecake NudesSchool Teacher XnxAlexis Texas DoggyGirls StrippingChanell HeartSxx Hot VideoMatgo SullivanLovemaking VidrosBikiniriotCartoon Blue FilmSexdBratty Sis Full VideoDesi Savita BhabhiDurty PassLady Police XnxxDaisy Bean PornAll PorncomicsForums Socialmediagirls.comPorn Novinha BrasileiraBrandi Love OnlyfansGayxxxFoxxi DiTwitter Gay BorrachoXnxx SrxYhvi PornBus Train SexSauda Webseriesసన్నీTyra Banks NakedForced Kiss PornJapansese Pornstarsمودل اش سكسSucking Dick MemeFrekinsBukkake What IsIndian Gf XxMaria Malkova PornHottest Porn Star All Timeسكس الخيانهPorn Aunty HdJaclyn Taylor Porn VideosSupe RhqSex Videos AntiChut MeWww Xx VedioEnglish Porn VideoHot Ava AdamsVideos Caseros Pornograficos GratisPhoto AcomoanhantesBella Porch NudesSexcy GirlHot Sex XhamsterBbw StripperBritt Roberson NudeBlue Film Open SexBig Chinese TitsPlantationpornSites Garotas De ProgramaVideos XxxxcomMia Malkova LesbianJapanese BukkakeHot Sexy Movie DownloadSexy Video Hd BigJapanese Friend Wife PornSasha Grey Hd PornDesi Cousin SexLesbiana PornografiaLucie Wilde CreampieJapanese Wrestling PornAva Addams Onlyfans VideosPornos PantiesPlauboyplusJogo Pornográfico OnlineWww.xnxx..comRoss Lynch NudeUgly Fat ManHammy_tv NudePenis PhotoPeriscope TittiesBritish Porn SitesBbc Xxx VideoBootytrans.comMalayalam Super Sex VideoDickflash MaidAll Sex Hindi Video21sextremeCall Boy PuneCarolina Sweets PornGabriella Abutbol NudeFilms Pornos JaponaisMelhores Atrizes PornôsGym Girl XxxNakeed WomenGay Wrestling SexValentina Nappi GangbangBlackedcomPorno NudesChristine Taylor NakedBajaj Sex4k Porn ImagesBreading PartyBrittney Alger NudePepper PerryPregnant Hot SexDeepika Padukone Ka SexH 漫畫PornobdNee ShiyoEat A DickBusty OnlyfansXx Sexy Bengali VideoNovapatra