door Havermout in Binnenland  ·  194 Reacties

  • 32
  • 1818x gelezen
Reageer met een Emoji
53
15
1
1

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@136 Ja wij zijn een emmer vol deplorabelen met ons allen!

3
151 greenmango

Dobberneger is gewoon een afkorting voor "eigenwijze neger die het risico wil lopen om te verdrinken omdat hij niet kan zwemmen, en dat allemaal voor een gratis woning, gratis ziektekostenverzekering, uitkering en toeslagen"
Tja en voor dit alles zijn ze bereidt hierheen te gaan dobberen

1
152 Niet wit niet zwart

* Verwijderd door de redactie *

153 grv

De omvolking van Europa is onmenselijk.

1
154 Arthur2000

@45 Witte racisten bestaan niet

1
155 Bollieboos

Stichting Vluchteling: salaris directeur €130.857
https://www.deondernemer.nl/actueel/dit-zijn-de-salarissen-van-directeurs-bij-goede-doelen-1~1104826
nuff said..

1
156 Querulijn Xaverius,

Misschien dan Tineke es naar onderstaande moet kijken..zie ook filmpje in het artikel...afgelopen zondag..
https://regio15.nl/nieuws/lijst-weergave/21-politieonderzoeken/31172-geweld-tegen-agenten-en-aanhoudingen-bij-rellen-in-den-haag

1
157 Querulijn Xaverius,

-termen-als-dobberneger-of-asieltsunami-zijn-onmenselijk

Dat is waar maar aan alles zitten 2 kanten. Nederland is een reddingsboot en de reddingsboot zit al overvol. Dan kun je er nog wel meer mensen bij willen proppen maar dan zal de boot dus zinken. Daar heeft niemand iets aan.
Aan alles kun je merken dat we vol zitten. Het moet een keer ophouden. De burgers geven het zelf aan want het is de gewone burger die de overlast ervaart, niet de beter gesitueerden, niet de leden van de 2e Kamer.

3
158 samcash

Wat ik onmenselijk vind is dat ik van 9 tot 5 hard moet werken en weet dat een groot deel van mijn belasting op gaat aan dobbernegers en asieltsunami.

3
159 Arthur2000

@159 Tja...Als jij niet zo slim bent, dan zul je moeten blijven werken.

Maar daarbij heb ik ook het donkerbruin vermoeden (niet slim en hard moeten werken) dat je in één van laagste belastingschalen zit en dan valt jouw afdracht aan de fiscus reuze mee.

19
160 Gut

@110 : Dus als wij niet net zo lang alles weggeven tot wijzelf niets meer te eten hebben en zelf in een levensbedreigende situatie komen, willen wij niet delen?

1
161 Wendel

@161 Jij snapt het principe van delen niet. zie ik vaker bij jou en je broeders.

18
162 Gut

Het is onmenselijk om als Stichting gelukzoekers de hoop te geven dat er een bestaan in Nederland wacht, mevrouwtje Ceelen. Bovendien bent u dan behoorlijk ontwrichtend en/of ondermijnend bezig en dat wordt maar even snel vergeten. Brrrrrrrrrrrrrr

2
163 nostradamus666

@160 Jij moet ook meebetalen aan de dobbernegers Gutje. Maar daar geef jij niets om toch?

3
164 DaisyDaisy

** gebruiker verwijderd **

@153 . Leuk en scherp gevonden +

-- kaalgeschoten en op een kar door straten worden gereden met een bord "jihadhoer" om d'r nek. --

165 verwijderd924924212

@162 Jij weet wel hoe jij je centen moeten delen? Blijkbaar heb je genoeg, lees ik in 160. Met wie deel je dat dan? Of zou je graag delen?

2
166 DaisyDaisy

@164 Ben ik mij bewust double D en heb er geen problemen mee.

Zolang het "volk" hier voor een dubbeltje op de eerste rang wil zitten door lekker inkopen te doen bij allerhande winkelketens wiens handelswaar bestaat uit (bewezen) kinderarbeid en datzelfde "volk" verrekt het om te delen, vind ik het prima dat zij alsnog via de fiscus een bijdrage doen.

Daarnaast doe ik nog aan vrijwillige bijdrages en die zijn dan ook weer mooi fiscaal aftrekbaar, en hup... mijn landgenoten van ons mooie landje doen een extra (verplichte) bijdrage.

16
167 Gut

@110

De redenen die u geeft om haard en huis te verlaten, snap ik. De mensen die vluchten snap ik ook.

Wat ik niet snap, is dat als er op je eigen continent voldoende veilige landen zijn, je met oa baby’s en kinderen (die niets te kiezen hebben, maar afhankelijk zijn van de keuzes van hun ouders), ervoor kiezen om een oversteek op een gammel bootje te maken.

Ook dat snap ik wel, op hun mobieltjes, krijgen ze de mooiste verhalen over het westen te horen, van hun reeds overgestoken familie of vrienden.

Ik heb 2 zonen (inmiddels groot) en me weleens afgevraagd wat ik zou doen in zo’n situatie. Ik zou naar België of Duitsland vluchten en niet de oversteek naar bijv Engeland maken (al zou het daar nog beter zijn). Het risico om mijn kinderen en mezelf de dood in te jagen, dat zou ik niet op mijn geweten willen hebben.

Sowieso ben ik er een voorstander van dat iedereen op zijn eigen continent blijft, dat voorkomt een hoop irritaties, ziekteverspreiding en gedoe.

Dat mag ik niet zeggen, maar dat is nu eenmaal mijn mening. Niet realistisch, maar wel eerlijk.

2
168 Dunkelheit

@168 Zeker mag je dat zeggen Dunkelheit. Het is de waarheid en je hebt het mooi omschreven.

4
169 DaisyDaisy

@169

Thanx Daisy

3
170 Dunkelheit

** gebruiker verwijderd **

The tokkie is strong in this thread.

171 verwijderd235298651

nog meer gelukszoekers importeren in Nederland is helemaal onmenselijk

1
172 Roomboterbabbelaar

Dat die mevrouw Ceelen al die asielparasieten maar naar hier wil halen is pas onmenselijk.

Mensen helpen is vanzelfsprekend maar dan wel in de regio waar ze wonen.

1
173 MeneerRontgen

Mensen die hier komen gelijk de keuze geven: werken en blijven of terug. Geen gratis geld en huis.

3
174 Frangipani

@161
Ik heb het over delen niet over weggeven

7
175 yanyans

nee dat spul hierheen halen is menselijk question

2
176 120db

@175 Bij delen geef je per definitie ook iets weg ...

0
177 MeneerRontgen

@110 Je kunt het ze niet kwalijk nemen. Mensen hebben het morele recht om hun geluk elders te gaan beproeven. Aan de andere kant hebben de mensen die elders wonen evenzeer het morele recht om nieuwkomers te weigeren als ze voor hun eigen welzijn vrezen.

0
178 Civ

@177
Juist

5
179 yanyans

Ik heb een hekel aan naïef-linkse mensen.

0
180 wiseguy

@179 Ook niet delen dus ...

0
181 MeneerRontgen

@178
Natuurlijk Maar Ik ben blij dat er mensen zijn die iets van hun welzijn willen opgeven. Zie de mensen die Joden hebben opgevangen ten koste van hun eigen welzijn

5
182 yanyans

@182 Ja, maar tijdelijk. En om de kans op terugkeer te vergroten dan toch maar liever in de eigen regio. Vergelijk het met de Belgen in de Eerste Wereldoorlog, van wie de overgrote meerderheid ook is teruggekeerd. Welwillendheid tegenover vreemden moet niet afgestraft worden met complete volksverhuizingen die uiteindelijk leiden tot verdringing van de eigen bevolking.

0
183 Civ

@183
Dat is precies wat de SP voorstelt Maar men luistert liever naar de rechtse partijen die goedkope werknemers zien aankomen

4
184 yanyans

@184 De SP gaat zonder meer uit van een 'internationale verantwoordelijkheid om vluchtelingen in ons land op te nemen'. Daar gaat het wat mij betreft al mis. Als men al kiest voor het binnenhalen van mensen uit vreemde cultuurregio's hoort dat het gevolg te zijn van een soevereine beslissing te zijn en niet van een a priori vastgestelde 'verantwoordelijkheid'.

0
185 Civ

@185 Eén van de twee 'te zijn''s in mijn laatste zin is overbodig en mag weg...

0
186 Civ

@185
Lees het programma van de SP. Zij stellen voor om vluchtelingen in hun eigen regio op te vangen en daar geld voor vrij te maken. Zodat als het weer rustig is in hun land zij zo weer terug kunnen gaan. Niet levensgevaarlijk overtochten over zee moeten maken en mensensmokkel aars er niets aan kunnen verdienen.

2
187 yanyans

@187 En wat dan als ze tóch komen om de gok te wagen voorgoed te kunnen profiteren van een van de beste (nog) verzorgingsstaten ter wereld.

0
188 Arthur2000

@188
Als er een veilige menselijke plek in hun regio gecreëerd is deze mensen, als het echte vluchtelingen zijn, terug brengen naar deze plek. Lukt dat niet ze hier menselijk op te vangen. Gelukszoekers waar U op bedoelt moeten terug naar hun eigen land. In 1983 heeft de SP al voorgesteld om gast arbeiders die hier gebruik maakte van onze sociale verworvenheden te bewegen met een premie terug te sturen neer hun eigenlanden. Maar dat werd weggestemd door rechts want rechts was bang goedkope werkkrachten te verliezen en stelde dat de SP een racistische partij is.

3
189 yanyans

@189 Dat stuk SP geschiedenis ken ik: ze hebben om opportunistische redenen hun standpunt gewijzigd. Het punt is: wat is lukt dat niet? Is dat een periode van 5 jaar of 10 jaar krijgen ze dan weer volle burgerrechten? Kan dat getraineerd worden. Onderschat dat niet: zo'n ballonhoofd gaat gewoon een naief Nederlands meisje zoeken naast zijn vrouw om maar hier te blijven.
En menselijk opvangen: 80 % van de wereld is arm, gaan we die allemaal hier menselijk opvangen en betekent dat een uitkering voor iedereen die uit oorlogsgebied (bijna overal dus) komt en arm is (bijna iedereen dus) en hoe gaan die 7 miljoen werkenden dat opbrengen?

1
190 Arthur2000

@190
Er is geld genoeg Als ik goed ben ingelicht bezit 10% van de rijksten 80% van het wereld vermogen. Nee ze laten dood verhongeren zoals U voorstelt zou een oplossing zijn. Gelukkig dat ik daar anders over denk

3
191 yanyans

@191 In geen geval wil ik ze laten verhongeren maar ze moeten maatschappij dáár opbouwen niet hier op postzegel Nederland in de uitkering aan de quat. Dat kán niet we kunnen geen miljoenen Afrikanen verzorgen.

0
192 Arthur2000

@192 Ik lees net dat vluchtelingen maar 8% uitmaken van de immigratie Grotendeel zijn het expats, terugkerende Nederlanders en inwoners uit de EU en die mogen wel op deze postzegel komen wonen.
Ik heb nog nooit iemand uit Aleppo aan de quat gezien. Maar misschien kan U dat onderbouwen.

3
193 yanyans

Jammer dan.

1
194 Wild Rover

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Wedergeboren
Een dienstplichtbrief voor mijn dochter, dat is schrikken

@4Zie 1, ...

1 minuut geleden geplaatst door Wedergeboren

Wedergeboren
Groningse gasputten volgestort met beton: hopelijk kan kabinet harde belofte blijvend waarmaken

@1 Ach, aangezien men toen in de stellige overtuiging verkeerde dat men vol voor kernenergie zou gaan, is dat niet zo opmerkelijk. ...

3 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Wedergeboren
Islamofobie in Duitsland sinds vorig jaar verdubbeld - de Kanttekening

@202 En wederom mispoes. Best wel grappig, dat je kennelijk niet kunt lezen/en/of begrijpen wat je zelf schrijft. Nou, voor de 2...

5 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

DWZ
Groningse gasputten volgestort met beton: hopelijk kan kabinet harde belofte blijvend waarmaken

''En dus is het best opmerkelijk dat Nederland de putten naar zijn grootste eigen energievoorraad nu metersdiep met beton volstort.''Nog opm...

1 uur geleden geplaatst door DWZ

Schildpad
Max Verstappen superieur in sprintrace China, Hamilton tweede

13 seconden!! eerder over de streep ......

1 uur geleden geplaatst door Schildpad

DWZ
Vertrouwen in Máxima krijgt een knauw: nu bijna net zo laag als in Willem-Alexander

Ikzelf denk dat niemand van die WEF marionetten te vertrouwen is......

1 uur geleden geplaatst door DWZ

rebo
Leidse vrouw (84) overvallen door intimiderende brief van buren: ’Wordt het niet eens tijd dat u naar het bejaardentehuis gaat?’

@50 Wat maakt dat allemaal uit Hendrianus? Het gaat er enkel maar om of die vrouw wel of niet dat briefje heeft ontvangen. En dat collectieve da...

1 uur geleden geplaatst door rebo

eh
Syria’s Kurds face ISIS threat, US indifference as Turkey destroys critical infrastructure

@3En ISIS-kampen zullen open gaan, wat aan de ene kant goed is omdat het er zo'n zooitje is, maar op een nieuw kalifaat daar zitten we ook nie...

3 uur geleden geplaatst door eh

Bleke Betty
Column | Probleem: de woningmarkt is saai

Betaalmuur.Saai? Het is een slagveld waar men elkaar bijna te lijf gaat voor een paar vierkante meters en een dak en een schuld die bijna ni...

4 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Syria’s Kurds face ISIS threat, US indifference as Turkey destroys critical infrastructure

...."“Onze schapen sterven; onze kinderen worden vergiftigd door de dampen”, zegt Hasan Abdallah, een Arabische boer in de stad Tell Brak, t...

4 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

NK. App
Sex Hindi PictureTity BabeBig Brown AreolasFull Porn FilmsNude TwitchBlog De CornosPornopizzaPornhun.comArrimones En El BusC O M I C S X X XIndian XxnxFatal MkdelBhojpuri Xxx Movie3gpking JapanPorne ImagesBig Boobs KissingXxx Bangla Blue FilmDancingbear AnalRiley Reid RimmingPorn SitePornstarsescortDlsite EnglishPornoamateur FranceTv Shows With Kim HieoraChandu SexFree Black Ebony PornPorn DideThug Gay PornWatch Porn VideosReal Indiansex VideosCam4 ColombiaLatina HeadDaughters Big TitsPorn SafadezaToni Camille OnlyfansWednesday SexBig Boobs Sax VideoAnal Pooping PornOnlyfan Leak VideoXnxx HijabPanty And Stocking Rule 34Best Porn ClipsDownload FreepornvideosShow Me An X-rated MovieVideo BokepHentail ZoneSexxx GifRed PussyhairBryce Dallas Howard NudesBoysxnxxMost Popular Hd Porn VideoAbella Danger LeakedTwitch Streamers NakedVoyeur WifeEbonyshemalesBalls Deep ThroatpieBokeb JepanFeneo VideosIntercorse VideoNikkilatelyLeabian Porn XxxBig Tits Philipinaصور سيكيس متحركةSuperhentais.Fela PueeZtubeCheatinganalChaturbate Big TitsSwallowbayNovinhas Do Tik Tok NuaCatherine Zeta Jones HotHot Gay Xxx VideoNala Fitness NudeNurses JoiPorn Lesbian Three SomeLexi Anne PornPersephannii NudeAfrican Xx VideoJacko PornEnglish Subtitled JavHdporn LatinaPornhubupskirtBondage AsianRailey TvAngelssexFootpadnycIndian Lactating PornMovie Indian Sex MovieXnxx TruckGroped In CinemaWhiteshemalesFlexy TeensKbjfreeHottest HentaisIlikevomixPeachy NakedBahtroom PornRoommate Creampied For Rent Jc WildsMackenzie Jones OnlyfansJem Wolfie LeakedHannahjames 710Marie DaisyMini PornPorn In Google DriveAlexis Texas Cherokee DassGayporn ScatCassandra Delaney9 Inches PennisShaven PornAahana Kumra NudeAnimation NudeAltgirlsPrn VideoKristina MilanPorn Puke VideosAutumn Falls JoiListcrawllerTravestis Porn VideosLes PornographyPornousaSuny Leon Sexi VideoHot Black Women SexNude AuntiesFinn ElliotXxx Hd GirlBrndavWife Tries AnalXxx Kajal AgarwalNatasha Nice Big BoobsCougars CummingNude SnapsJennifer DarkAunty Xnxx SexJessica Sex VideoPokemonfuckSlutmilfسکسی آنجلا وایتLesbian Hindi Sex StorySwathi PornAda Wong NudeNude Model VideoNsfw PhotosItsmissboddyyElse JeanArtemis Dune NudeXxx Girl ComLovely XxxBrode PornAva AdamBrandi Love Masturbation