door Limburg in Politiek  ·  36 Reacties

  • 5
  • 650x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Een heel gevaarlijke man die Soros, speculeert zodanig dat regeringen omvallen
tenkoste van de burgerbevolking en zit overal met zijn tentakels in verstrengeld

7
1 Limburg

** gebruiker verwijderd **

Of het waar is weet ik niet precies, maar dat Hongarije alle door Soros gefinancieerde groeperingen en aanhangers het land uitgooien.
Er zal wel een kern van waarheid in zitten, maar dat zal de NOS en het NPO niet laten weten.

2 verwijderd9139144

Boos dat ie een miljard kwijt is door Trump? Hoe dan ook iemand met zoveel tentakels valt niet te vertrouwen.

4
3 Robot

Soros is een voorvechter van democratie, vrijheden en vrije pers

En gezien de webpagina's die Trump van de website van Witte Huis liet halen moet je je idd ernstig zorgen maken wat die 'pussy crabbel' van plan is
Dus dat Soros deze demonstraties steunt is niet vreemd

14
4 LGK

@3

In jaren 90 had Soros 400mln, en dag later 200mln

Denk je nu dat Soros zich zorgen maakt over 1 mld als hij 24,5 mld heeft?

10
5 LGK

@5 ,

Nope, daarom vind ik het zo'n gevaarlijk mannetje. Maaruh Soros is nergens voorvechter van, behalve zijn portemonnee. Dat speculeren. Inspelen op volatiliteit. Alleen heeft Soros genoeg geld om invloed uit te oefenen op volatiliteit en het te creeeren.

Maaruh, op het andere Soros draadje had je 8000 minnen, dus zie ook weinig zin om nog lange verhalen hierover af te steken. Jij vind Soros te gek, dat is prima. Eind van de dag moeten ook de neoliberalen voorover buigen voor het grote geld.

4
6 Robot

@6
En dat heeft GS niet?

Heeft u lopen vinken?
Als u het gehele draadje had gelezen dan kon u zien dat tegenstanders van Soros geen enkele beschuldiging konden onderbouwen
De roeptoeters riepen alleen maar dat Soros overal achterzit, van regime changes tot vluchtelingen tot speculaties en jodenhaat
Maar nergens werd het onderbouwd

10
7 LGK

Er zouden meer mensen als Soros moeten zijn.

9
8 jodelatedieho

@7 ,

Sure, maar goed. Jij zegt Soros is een voorvechteer van de democratie. Nu houd ik normaal wel van een stevige discussie. Maar dit gaat nergens over.

Vergeet Soros even, en kijk naar speculatie in het algemeen. Het is totaal onverantwoord. Er mislukt een oogst in verwegistan, daar anticiperen speculanten op en kopen graan op om meer schaarste te creeeren en de prijzen omhoog te drijven, vervolgens moet dat land waar de oogsten mislukken meer geld betalen voor dat graan. Mankeer aan driehonderd kanten.

Soros pleit voor meer vluchtelingen opnemen, maar koopt doodleuk huizen op in Nederland. Soros weet ook wel dat er steeds meer woningschaarste komt.

Je kunt lullen wat je wil. Speculatie is de verotte kant van het kapitalisme. Speculanten willen winst maken. En als jij denkt dat daar enige bedrijfsethiek bij komt kijken weet ik niet zo goed wat voor zin het heeft om er een discussie over te voeren. Mijn pensioenpot hoeven ze niet te vullen met dat bloedgeld. Voel ik me te goed voor.

2
9 Robot

@2
"Er zal wel een kern van waarheid in zitten,"

Dat Orban bang is zijn machtspositie kwijt te raken?
Net zoals Putin

7
10 LGK

@8 ,

Ja, mensen die geld gebruiken om invloed uit te oefenen. Hoe kan dat nou fout gaan.

1
11 Robot

@9
"Mijn pensioenpot hoeven ze niet te vullen met dat bloedgeld. "

Dat gebeurd wel, rente is te laag, dus zoekt men het nu in vastgoed

En wat is er mis mee dat Soros huizen koopt
Eerder zei iemand dat hij dar vrije sector van wilt maken
Dat is onzin en kan niet zomaar in NL wegens wetgeving

7
12 LGK

@11

Wat is er fout aan dat vrouwen opkomen voor hun rechten?

8
13 LGK

Kwamen de demonstranten op voor de rechten van de vrouwen in Saudi Arabië? in Yemen? in Pakistan? in Turkije? in Syrië? in Libië?
Kwamen ze op voor de rechten van vrouwen die onthoofd werden? Die gestenigd werden? Wiens geslachtsorganen verminkt werden? Die onteerd werden?
Neen, ze demonstreerden tegen een man die 25 jaar geleden heeft gezegd : grab them ...
Met een roze mutjse op!
Heel belangrijk deze demonstraties.

3
14 IJzervreter

@12 ,

Tja t zal wel. Maar t is smerige business. Dat weet jij ook wel. Wij zijn dan als land geraakt door de verlichting. En dan heb je zoiets ranzigs als voedselspeculatie. Van mij hoeft t niet. Kort mij maar op mn pensioen. Ga ik zelf wel geld sparen.

In principe doet Soros weinig illegaals. Hij heeft natuurlijk een boete gekregen voor handelen met voorkennis, maar dat is de norm. Soros mag huizen kopen, Soros mag ook vluchtelingen welkom heten. Jij trekt daar verder geen connectie, Soros wel en ik ook. Jij vind dat prima, gelukkig vinden velen dat onetisch.

Maar goed, dat weet je zelf ook wel. Jij weet ook wel dat Soros niet rijk geworden is door geld te doneren uit de goedheid van zijn hart.

4
15 Robot

@14

En kunnen die vrouwen invloed uitoefenen op SA?
Wel op wat er in VS gebeurd

En dat hebben ze laten zien hoe ze over 'beleid' van Trump denken

Dus, ja, deze demonstraties zijn heel belangrijk

Ps in vergelijk
In jaren 80 ging NL massaal naar Malieveld om te demonstreren tegen kernwapens in NL
En hoevaak heeft NL massaal gedomstreerd tegen kernwapens in VS?

9
16 LGK

@13 ,

Niks, moeten vrouwen vooral doen. De vraag is wat is er fout aan Soros die dit steunt. Doet ie het omdat ie de vrouwen zo zielig vind? Of doet ie het omdat maatschappelijke onrust angst en volatiliteit creeert?

1
17 Robot

@15
"Jij weet ook wel dat Soros niet rijk geworden is door geld te doneren uit de goedheid van zijn hart."

Maar ondertussen heeft hij al 11 mld gedoneerd aan in zijn ogen goede doelen

10
18 LGK

@17
Wat een bekrompen beeld heeft u toch

Soros doet dit omdat hij ziet dat vrijheden en rechten van vrouwen onder druk komen te staan nu Trump president is

En Soros steunt dus die demonstratie

Maar u ziet gelijk dat Soros 'maatschappelijke onrust' creëert?
Echter het is Trump die dat doet

10
19 LGK

@19 ,

Ja. Onze speculanten, die over de levens van anderen winst maximaliseren steunen vrouwenrechten die nu onder druk staan dor Trump. Maar natuurlijk.

Nee, jouw beeld is niet van deze wereld. Deze demonstratie is goed voor de maatschappelijke onrust. En dan heb ik het niet over wie zijn schuld dat is. Dan heb ik het over het gegeven onrust. Dat is goed voor volatiliteit.

Wat Trump verder uitvreet zal Soros een rotzorg wezen. Speculanten worden niet rijk met een etische manier van handelen. Die creeeren geld uit de portemonnee en zorgen van een ander. En zelfs u grote vriend Obama had dat door en heeft dat aan de kaak gesteld. Dat ie er geen bal aan gedaan heeft is verder geen verrassing.

Nee, geloofd u het maar. Dat Soros steun verleent aan goede doelen uit de grond van zijn hart. Niet om er een slaatje uit te slaan

1
20 Robot

@20
"Deze demonstratie is goed voor de maatschappelijke onrust. "

En die heeft Trump aan zichzelf te danken

"Wat Trump verder uitvreet zal Soros een rotzorg wezen."
Tegendeel is vandaag bewezen

12
21 LGK

Trump heeft zijn kontafdruk nog niet in de bureaustoel van the oval office staan of men demonstreert al. Welke wetten heeft Trump in de afgelopen 24 uur ingevoerd waardoor vrouwenrechten dusdanig zijn aangetast dat ze massaal aan het demonstreren zijn gegaan?

2
22 Spraypaint

@21 ,

Ja dat valt Trump te wijten met zijn vrouw onvriendelijke maatregelen en acties. En daar speelt Soros op in. En zoals ik al zei, wat Trump verder doet zal em een rotzorg wezen. Totdat er zich weer een gelegenheid aandient voor Soros om weer aan wat partijen donaties te doen om reeds laag ingekochte producten, na de daad voor winst te verkopen.

Elk portfolio is divers, dus de meer partijen Soros steunt de diverser zijn winstmaximalisatie opties.

1
23 Robot

@20 ,

"Nee, jouw beeld is niet van deze wereld"

Je bent bepaald arrogant.
Niet alles is een complot of samenzwering.
Misschien hard te geloven maar misschien zijn er mensen die goed geboerd hebben en een deel van hun fortuin gebruiken om onbaatzuchtig voor een betere wereld te willen zorgen.
Door democratische initiatieven te steunen.
Of bestaat dat niet in jouw wereld?
En zoek je overal wat achter?

6
24 jodelatedieho

@24 ,

LKG betichte mij ervan dat mijn beeld niet van deze wereld is, daar betichte ik em daarop terug. Nu denk ik dat zowel LKG als ik hier niet echt van moeten huilen.

Ik ben geen speculant, of een gehavende belegger. Ik heb wel twee jaar mezelf kunnen voorzien in de Forex trade. Maar aangezien ik links ingesteld ben en toch wel een pretentious goeddoenertje vond ik mezelf te goed om mee te doen aan de financiele luchtkastelen verkoop die werkelijk bol staat van de gedrochten. Dus toen ben ik maar weer aan de studie geraakt naar een echte baan.

Niet alles is een complot. Bill Gates bijvoorbeeld, dat vind ik een fantastische man. Of Elon Musk. Dat soort mensen heb ik gigantisch veel respect voor. Mensen die hun geld gebruiken om de mensheid vooruit te brengen en kennis uit te breiden.

Speculantje Soros niet. Achter speculanten, bankiers en de financiele wereld. Daar zoek ik heel veel achter. Zelfs als het er niet is meen ik te ruiken dat er iets niet in de haak is. Elk moment van de dag voel ik op mijn water aan dat er iemand over de lijken van een ander winst zit te maximaliseren.

4
25 Robot

@25 ,

niet alleen arrogant dus maar ook aanmatigend en bevooroordeeld.

9
26 jodelatedieho

En dan willen onze gutsie-clubs nog beweren dat ze geen betaalde meelopers zijn die totaal nbiets met democratie hebben!

3
27 Zie Hier

Ik sta er verbaast van dat vrouwen zich voor dit soort dingen laten gebruiken.
Waar in de wereld vrouwen zwaar onderdrukt worden door, verkracht, uithuwelijken op zeer jonge leeftijd, van vrijheid berooft wordt in verschillende landen door mannen ingepakt worden in niqaabs omdat ze anders te uitdagend en verkracht mogen worden, beperkt worden in allerlei vrijheden, geloven gebruikt worden om vrouwen te onderdrukken, gaan ze zich hier druk maken over en uitdrukking van een of andere joker die denkt ze bij de poesie te kunnen pakken.

Dan denk ik ga je druk maken over de werkelijke vrouwen onderdrukking die zo maar naast je kan gebeuren, in Amsterdam 300 vrouwen die het daglicht nooit zien omdat ze onderdrukt worden, begin daar maar eens een demonstratie voor.

4
28 Rattocasi

#28

dat soort verschijnselen kennen deze "demonstrantes" helemaal niet,
of zodra ze er van horen zullen ze het op hoge toon ontkennen want racistisch.

2
29 Limburg

Als dit waar is maak ik 100 euro over naar zijn organisatie!

5
30 Spandalf

@28 gemist ook in Amsterdam is gedemonstreerd tegen vrouwen onderdrukking.
En sorry maar in de VS staan vrouwen er op papier misschien wel goed voor maar de werkelijkheid is totaal anders. Op colleges en universiteiten vinden veel aanrandingen en verkrachtingen plaats die niet eens de rechtbank halen en waarbij de dader te vaak vrij uit gaat. In rechtzaken wordt er alles aan gedaan om het slachtoffer te beschuldigen etc.
En met een president die dat feitelijk ophemelt zal de atmosfeer er niet beter op worden.
Dus ja daar komt men tegen in protest.
En al die Soros zeuren, ja de man heeft zijn geld verdient dmv oa speculatie, Trump ook.
Vastgoed is een zeker alternatief voor de beurshandel, doe ik ook voor mijn pensioen ben ik nu ook een gevaarlijke graaier die opgepakt moet worden?

4
31 streek

@31 Overal in de wereld krijgen mannen zeer korte straffen onder het mom verkrachting is niet te bewijzen, je hebt geloven waar vrouwen als huwelijk plicht met de man naar bed moeten of ze zin hebben of niet. Vele aangifte worden niet eens gedaan omdat het in de huiselijke kring is en aangifte zeer vernederend is voor de vrouw je hele doopceel wordt namelijk gelicht. Is Amerika geen uitzondering in en Nederland ook niet.
Trump is geen uitzondering veel hoge heren grijpen ze bij de poesie en komen er mee weg het is nu alleen openbaar geworden.
Wat dat betreft heeft een ieder boter op zijn hoofd.

Soros is net zo erg als Trump zal wel weer met geld te maken hebben dit.

1
32 Rattocasi

@13 : Klets niet zo onnozel. Vergeten dat meer dan 50% (reken maar uit hoeveel vrouwen dat zijn) van de stemmers op Trump....een vrouw was.

1
33 Totuus

@14 ; Precies. En waar bleef die zgn. democratische Soros in al die gevallen? Nergens!!!!

1
34 Totuus

* Verwijderd door de redactie *

35 Totuus

@4

"Soros is een voorvechter van democratie, vrijheden en vrije pers"


Hahaha!!!
Hij heeft de boel opgestookt in servie /georgie/ukraine/kyrgyzstan/VS etc.etc. met zijn steun aan gewelddadige groepen demonstranten.

Deze groepen zijn meestal anti-democratisch , net als die bij Trump...rotzooi trappen en mensen tegenhouden naar de inauguratie te gaan - en dus hun vrijheid ontnemen

0
36 Vageali6888

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Strongoli
COA-baas in Ter Apel stapt op om 'bizarre' situatie in overvolle asielopvang

@45Ok, met jullie bedoelde ik jezelf en Bop.Verder even OT: zomaar een vraag: Ik vind je toon op sommige draadjes weer wat gematigder. Li...

zojuist geplaatst door Strongoli

21st Century Guy
Kan je als christen op de PVV stemmen?

Op zich wel interessant om te kijken hoe veel procent op de PVV stemt uitgesplitst naar christenen, moslims, boeddhisten, hindoes, joden, anders...

zojuist geplaatst door 21st Century Guy

Benzardi
Na onrustige week zijn informateurs positief over chemie tussen partijleiders

Elke keer als Timmerfrans wat zegt, gaat het beter met de formatie.Dat kan geen toeval zijn 😁...

1 minuut geleden geplaatst door Benzardi

Wedergeboren
Beelden: Donny Roelvink laat zich officieel bekeren tot de islam

@8 Dat probleem had Gerard (van het) Reve duidelijk niet nee. :-) ...

1 minuut geleden geplaatst door Wedergeboren

Slavink
Leidse vrouw (84) overvallen door intimiderende brief van buren: ’Wordt het niet eens tijd dat u naar het bejaardentehuis gaat?’

@51 ja, dat is heel goed mogelijk. En wat doet het af aan de ernst van de zaak?Ik neem aan dat de brief is opgesteld door iemand die graag n...

2 minuten geleden geplaatst door Slavink

Wedergeboren
Kan je als christen op de PVV stemmen?

vandaan KOMT ......

5 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

VBOH
Kan je als christen op de PVV stemmen?

@65 Ben jij besodemietert. Dat heeft Wilders helemaal niet nodig dat ik jou overtuig. Die Wilders verkoopt zichzelf, in tegenstelling tot ande...

5 minuten geleden geplaatst door VBOH

Feldwebell
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@24 Ik zie dat soort zaken niet bij hem terug of veel te laat. Hij kan natuurlijk niet net zo als ik het achterste van zijn tong laten zien, d...

5 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

Wedergeboren
Kan je als christen op de PVV stemmen?

@66 "dat is niet racistisch" De Derksen-rel kennelijk nu al vergeten? En dat jij niet wilt weten dat je laatdunkend uitlaten...

5 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Bop
Beelden: Donny Roelvink laat zich officieel bekeren tot de islam

Zo heb ik er ooit over gedacht om me te bekeren tot het katholicisme maar ik heb kinderen. ...

6 minuten geleden geplaatst door Bop

NK. App
Leah Jaye HotAnissa Kate CreampiePiblic SquirtTamil SexCock WorshipperSelf Bondage StoriesS369x ComFabyxoPoorn SexBest Cumshot CompilationGirl Naked In PublicEroneDesi49.vomFree Porn For WomanTravesti PornosuMary Moody PornCospkay XxxRekha Mona Sarkar SexPahari SexXxx Bhabhi PornJessica Hull PornPornstars With BracesBbc TreesomeShemaletube.cXxx MsagLuna Bella PornosIndian Audio Sex StoriesOld Woman Xxx MovieRiley Reid Behind The ScenesBondage PornosPornolandia SexoLela StarBelle Amore ScatSexy Storeis HindiMia Khalifa Sexy ImagesAnushka Shetty Hot BoobsHindi Pron Video DownloadIndian Hot Sexy RomanceBlack Nurse PornhubTukif'comShoplyfter Porno.Horse Girl HentaiMassage Parlor PornhubAtwen GoldParis Hillton SextapeHindi Bf HdAerovia Guayaquil XxxPlayboy LatinaDegradation BdsmVideo De Sexo Brasil AmadorXxx MirzapurPorn MovieStepmom.blackmailed PornTiktok18 GayWww.porn Hub.comSamantona NudesXxx 18 Hot.comXxx Romantic GifTelugu Hidden Sex VideosPorn Homemade TeenPornmzGay Deep ThroatDsvr-1315Screw My Wife ComCambro.tbMia Khalifa Ki Sexy VideoHindi SxxyAurat Sex VideoBlckmail Porn3dimmanimationsLesbian Teacher PornLesbian Wrestle PornFilmes Pornôs DeAbrazzers ComSecretary UpskirtHot Threesome PornNepali ChikuwaBianca PornXxx Sexy Porn Video HdPorn Taboo FamilyBest PronIggy Azalea Onlyfans RedditLizziegreyyIndian Teen Sex PicsKarlee Grey BlackShota Yaoi HentaiAdult Time.comFree Step Sister PornXx FullXxx Web Com8teenxxxsXxx.lesbianpornBusty Lesbian StraponSpanking StoeiesWife Swapping GroupPriyanka Chpora NudeSmut ManwhaSexual Positions VideoIndian Sex Video BestFitgirl NakedGoddess Grazi Foot WorshipTeenass AnalLesbians PornSexse ClipsSelfie Sexy NudeBabysitter PhubBangbros MassageChechikAshley Got NudeDevils Three WayA.j. Applegate NurseGujarati Audio PornFree Porn WebcamsMoteur De Recherche PornoXnxx WabTeacher Hd PornXvideo GujratiHot Guys FuckpornPorn LesdinBeach Cabin VoyeurStep Father Step Daughter PornIndian Doggy StyleVivthomasInfluenceersgonewildMom Bods RedditDragon Ball HentaiHappy_pornEmma Watson Hot PicsGujrati SexAntichrist Sex SceneCuckold PovKey Parker SexOne Girl Three Boys SexViking Barbie AnalPrivate PornographyJailyne Ojeda SexDreammovies.comnJezebel VassirMilked TitsGay Porn VedoXxx BrazerWww Xxx Girl ComXx Hot Porn VideoBehind The Scenes XnxxXxx Videos BengaliHot And Sexy Indian PornThots PornJill Kassidy Vanna Bardot SlayedBbw BlackxxxAmeteur Uk Porn