door logikus in Binnenland  ·  36 Reacties

  • 26
  • 749x gelezen
Reageer met een Emoji
6
14
1
3

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

"De nationale kosten worden niet uitgesplitst naar burgers en bedrijven, maar zijn de kosten voor de samenleving als geheel.”

Natuurlijk. Tegen de tijd wanneer voor iedereen duidelijk is wat voor duur fascistisch wanbeleid het is is die vuile wezel al lang opgewieberd en kent natuurlijk geen consequenties voor zichzelf. Waar haalt de new world order deze fascistische wezeltjes vandaan?

10
1 Tegenlicht

Op 2 oktober roept André Bijkerk van climategate de lezers van climategate op om massaal te reageren op de publieksconsultatie met de suggestie om zijn antwoorden te gebruiken. (Zie https://www.climategate.nl/2019/10/klimaatconsultatie-oproep-tot-teamwork/ )

Totaal waren er maar 1602 inzendingen waarvan de meeste negatief. Ik denk dat het merendeel van climategatelezers afkwam die braaf hebben geluisterd om de consultatie te frustreren.

De publieksconsultatie klimaat is daarmee niet meer dan de pollfucks die we vroeger van geenstijl kenden ("geenstijl dorito's e.d.). Nu klagen ze op climategate dat hun pollfuck niet serieus is genomen. Bespottelijk gewoon.

22
2 marcmarc

Climategate is m.i. een onbetrouwbaar stelletje lieden bij elkaar. Dikke kans dat ze flink gesteund worden door de fossiele brandstof-jongens, die er alle belang bij hebben om een tegengeluid te laten horen. Hun winsten zijn namelijk vele malen belangrijker dan onze toekomst.
Verder krijgt climategate z'n geld op uiterst dubieuze wijze, dat alleen al is verdacht:
https://sargasso.nl/climategate-anbi-status-onterecht/

22
3 weerman

Als je geen aandelen hebt in bedrijven die zich gaan bemoeien met het verdienmodel van de klimaat maffia is natuurlijk niet happy want die gaan die winsten betalen.

Ik zat al te wachten op een mooiere zomer dan 2018 maar dat was toch weer niks. Hopelijk beter in 2020.

6
4 niet-alles-geloven

@3 : "Climategate is m.i. een onbetrouwbaar stelletje lieden bij elkaar."
Typisch oud-communistische wijze van besmeuren en zwartmaken van andersdenkenden, krampachtig toegepast door de linkse klimaatkerk. Lekker zwelgen in het eigen ongelijk.

10
5 logikus

@5
Zwaar op-de-man, beledigend, geen onderbouwing en in feite laat je nu zien dat je er grote moeite mee hebt als iemand de onzin van Climategate in de smiezen heeft. Blijf maar lekker doorgaan met olie, gas en kolen stoken. Je kinderen zullen je gaan vragen hoe het toch kwam, dat je zo stom was.

17
6 weerman

Dit is in de ogen van de klimaatfanaten natuurlijk allemaal niet waar, maar behoudens domme commentaren komen ze nergens met bewijzen!

5
7 Zie Hier

@6 Ik wacht tot men zo verstandig is geld te investeren in veilige en schone vormen van energie opwekking. Waterstof, kernenergie met recyclebaar afval etc. Los van enig klimaat verhaal.
Gewoon omdat het fijn voor ons milieu en economie is.
Het besmeuren en verdacht maken van wetenschappelijke klimaat optimisten is onmiskenbaar een feit. Besmeuren en framen is een beschreven taktiek in een communistisch handboek tijdens WWII.
Ook typisch is het beschuldigen van de tegenstander van hetgeen men juist zelf doet...
"Climategate is m.i. een onbetrouwbaar stelletje lieden bij elkaar."

4
8 logikus

Het gaat veel meer kosten omdat allerlei maak-industrie gaat verdwijnen naar landen die niet meedoen met deze onzin. Dat alleen al.

4
9 Wendel

Op deze vraag in de consultatie:

"Op welke wijze denkt u dat het draagvlak voor de ruimtelijke inpassing van bijvoorbeeld windmolens en zonnepanelen vergroot kan worden?"

Antwoordt iemand dit:



"Dat gaat niet gebeuren. Omkopen is het enige dat zal helpen, maar het zal terecht kwaad bloed zetten. Op dit moment wordt al een poging gedaan om boeren “uit te kopen” door ze weg te jagen met stikstofwetgeving gekoppeld aan een veelheid aan Natura-2000 gebieden; andere kwalijke boer-onvriendelijke zaken komen daarbij.

Ook nog verder gaande mate van indoctrinatie en propaganda zal kunnen helpen. Essentieel is dat de staat daarbij controle houdt over universiteiten, lerarenopleidingsinstituten, scholen en diverse media zoals de NPO. Slechts dan is er enige kans op “succes”, maar ook zal repressie moeten plaatsvinden op resterende vrije burgers die dit niet zullen pikken."

Kijk, die snapt het.

1
10 Artikel39

Ik wacht steeds op bewijzen van de klimaatgekkies. Die komen er nooit.
Nog steeds is de zeespiegel geen millimeter extra gestegen. Het gemiddelde klimaat is de laatste 20 jaar niks warmer geworden. Orkanen komen niet meer dan vroeger voor.
Alleen zijn er wel veel meer mensen in Afrika, Z-Amerika en Azie.
Steeds met "mogelijkheden" als bewijzen aandragen, helpt niet meer bij nadenkende mensen.
Men moet bij links eindelijk eens met echte bewijzen komen.

3
11 Mollevanger

@3 Maw Alleen de klimaat gekkies mogen dit doen ? Alleen zij mogen hun onzin rondspuien en zich laten sponsoren door bedrijven die er winst uit halen.
Een tegengeluid mag niet? Waarom niet?

0
12 solidsteel

@11
Drie leugens in één zin. Ik kan ze pareren, maar dat is zinloos. Dus blijf lekker in de ontkennende fase, met jou is alles verloren.

@12
Blijf ook maar ontkennen. Ik ga er niet meer tegenin; totaal zinloos. Met mensen als jij is alles verloren.

5
13 weerman

@13 u vergist zich

2
14 Lambaster

@14
Onderbouw dat dan. Een zinnetje van drie woorden, op een discussieforum? Ik moest lachen.

3
15 weerman

@13 Ik ontken niets. Ik zeg alleen dat je met 2 hele grote maten meet en daardoor nogal hypocriet overkomt .

2
16 solidsteel

@16
"hypocriet"? Dit wordt een steeds gezelliger draadje. Ga jij maar aan je kinderen (...) uitleggen dat we in 202 heel goed wisten wat er mis ging met het klimaat, hoe dat kwam maar dat we mensen die daar wat tegen wilden doen, voor "hypocriet" uitscholden. Dan deden we net alsof dat de slechterikken waren en konden wij lekker zo doorgaan met potverteren.
Een fijne dag verder.

4
17 weerman

@11 geheel met Weerman eens.
Alle trends cijfers, tabellen, meetreeksen, waarnemingen laten maar één ding zien: warmterecord op warmterecord op een hele korte tijdschaal; en het is evident dat deze opwarming exact correlleert met de versnelde toename van CO2 in de atmosfeer. Met andere woorden; er is extreem veel bewijs!

U WIL het gewoon niet weten omdat het u niet goed uitkomt. En kom niet met die flauwe kul dat klimaatverwarming een verdienmodel is. Afgezien dat het triest is dat een decastreus en wellicht onomkeerbaar proces, wat bittere ernst is zo laagdunkend en belachelijk wordt weggezet als zijnde een verdienmodel want dat is klnkklare nonsens. En voor de goede orde wordt even vergeten hoeveel biljoenen de fossiele brandstofindustrie decennia lang heeft opgestreken met vervuiling en vernietiging van de biosfeer. Heeft u zich daar ook druk over gemaakt?

Het komt bij mij over als de roker die contateert dat hij het benauwd, hoestbuien heeft en algehele malaise voelt, maar het komt niet door de cigaretten, laat staan dat ie stopt met roken.

In mijn ogen leiden al die lieden die de klimaatverandering ontkennen, belachelijk maken en of als complot zien aan een geweldige cognitieve dissonantie!

3
18 Mark

@11 Met je kop in het zand wel ja

3
19 Anubis

@15 Klimaatbeleid heeft geen invloed op het klimaat en kooldioxide werkt vergroenend. Die hele klimaat-hype is oplichterij. Fossiele energie is het beste tot Thorium 'cold plug' is uitontwikkeld. Er is wel klimaatverandering, maar we kunnen er niets aan doen en dat is niet erg want het klimaat is gewoon goed.

4
20 Lambaster

@18 Of Flat-Earthers die halsstarrig blijven volhouden dat de aarde plat is en het heelal niet bestaat. Dat de NASA alles verzint omdat ze daarmee geld verdienen. Dit is precies hetzelfde motief.

Over enkele decennia zijn er meerdere naties op de maan, mijnen we asteroiden, hebben kolonies op Mars etc, en dan nog blijven ze in hun waan. Het staat immers op Youtube, waar z.g. 'wetenschappers' uit de school klappen.

2
21 Anubis

@20 Goedzo, schrijf je wetenschappelijk artikel, en wordt wereldberoemd!

1
22 Anubis

@22 Beroemd zijn is een nachtmerrie. Wat ik beweer over klimaatbeleid is overigens algemeen bekend. Maar Freek, Claudia, Matthijs, Diederik en Frans willen de klimaklets overeind houden.

3
23 Lambaster

@23 Is alleen bekend bij complotters die hun tijd slijten op Youtube, niet bij het nuchtere wetenschappelijk geschoold deel van de bevolking.

3
24 Anubis

@23 Er bestaan samenzweringen. In het geval van klimaatbeleid gaat het echter meer om kuddegedrag van runderen voor de staatsruif die dromen van grazige weides.

2
25 Lambaster

@25 voor @24

2
26 Lambaster

Laat die klimaatdapen nou eerst maar eens met fatsoenlijk bewijs komen.
Waarom loopt men met cijfers te rommelen ,om het uit te laten komen dat het zo slecht gaat met het klimaat.
Waarom zal je er zo ontzettend veel geld in pompen als daar nu al van bekend is dat het niets uithaalt.
We hebben de boel door ,op een paar na,en dat zint ze echt niet.

2
27 ongelovenloos

@25 Je bedoelt kuddegedrag van complotters?

1
28 Anubis

Wat ik me nou afvraag; al die klimaat specialisten hebben die het nou ook zelf onderzocht of praten ze elkaar na, bv er wordt een rapport uitgebracht in een wetenschappelijk blad,onderzocht door specialisten die uitgaan van grafieken en dergelijken waarvan men kan afvragen of die wel juist zijn, want dat wordt ook weer betwist, gaan die wetenschappers dan ook het dan ook zelf controleren, hanteren ze dan de zelfde uitgang punten? ik heb eens de site bekeken van de groene rekenkamer daar worden dingen verteld wat de mensen niet weten over het klimaat. ik ben geen deskundige, heb geen hogere opleiding, maar ik kan wel lezen, het valt mij op dat de mensen die tegen de klimaat ontkenners te keer gaan de artikelen niet lezen maar wel klakkeloos alles geloven wat die zg wetenschappers vertellen die weer afhankelijk zijn van subsidies, er zijn veel banen en geld mee gemoeid, dus wat is het eerlijke verhaal?

3
29 hendrika

@6 Liegen is niet je sterkste kant. "Zwaar op de man". Waar dan? De waarheid beledigend, dat doe je wel zelf.

1
30 Verwonderd

@29 U heeft duidelijk geen idee hoe wetenschap werkt
Dan moet u er ook geen mening over hebben

2
31 Anubis

@27 Er zijn al duizenden publicaties, dat u dat niet weet, niet wilt zien of niet begrijpt is uw probleem

1
32 Anubis

@31 U heeft duidelijk een mening dat ik geen mening mag hebben en u wel, u ben zo.n geval die wel even uitmaakt wat ik wel en niet mag denken, en die duizenden publicaties heeft u zelf natuurlijk allemaal gelezen en getoetst op betrouwbaarheid??doe me een lol wijsneus.

2
33 hendrika

@33
U hebt geen inhoudelijke reactie, zie ik. Kom maar met bewijzen dat de wetenschap er naast zit, en dan niet met de rommel die nep-wetenschappers maakten in opdracht van de fossiele brandstof-cowboys. U mag uw mening hebben zoals iedereen, maar onderbouw 'm dan. En daar faalt u en gaat u over op beschuldigen. Jammer.

1
34 weerman

@29

Wetenschap is duidelijk net uw ding

6
35 LGK

@34 @35 nee wetenschap is niet mijn ding zoals ik al aangaf in mijn voorlaatste mail, ik vroeg het mij af, en vroeg om een eerlijke mening, ik ga niet af op wetenschappers die er ook duizend keer naast zitten. ik ga ook niet af op nep wetenschappers,maar u geeft aan dat u het gelooft nou prima, maar van uw kant heb ik ook het idee dat u geen wetenschapper bent en alleen er over gelezen heeft en daar uw mening op staaft. ik ben een weegschaal en voorlopig staat de balans in het midden.

1
36 hendrika

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bop
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@92 Doe geen moeite. Ik zoek liever informatie op officiële websites dan dat ik het van jou krijg. Dan hoef ik me ook niet te ergeren. https:...

3 minuten geleden geplaatst door Bop

spookrijder
Formerende partijen moeten er nu echt zien uit te komen, zegt populisme-expert: 'Veel kiezers zijn het beu'

@7 Om NSB-trollen te herkennen ook niet....

3 minuten geleden geplaatst door spookrijder

sockknitter
Statushouders ook in de wachtrij

@9De treinkapingen vergeten?...

4 minuten geleden geplaatst door sockknitter

Bram brabant
Statushouders ook in de wachtrij

Gelukkig, mijn kinderen staan al jaren in een wachtrij.En dat dat asielgespuis voorrang krijgt is te zot voor woorden.😡😡...

4 minuten geleden geplaatst door Bram brabant

sockknitter
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

Er staat een foutje in het bericht."Voor onderbouwing verwijst hij naar een column van historicus Thomas von der Dunk in de Volkskrant, waarin...

7 minuten geleden geplaatst door sockknitter

Strongoli
Statushouders ook in de wachtrij

@10Daar zou je dan, als langwachtende op een wachtlijst voor woonruimte, tegen kunnen protesteren. Want discriminatie, óók op de woningmarkt...

8 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Wedergeboren
Formerende partijen moeten er nu echt zien uit te komen, zegt populisme-expert: 'Veel kiezers zijn het beu'

@6 "populisme-expert" Lachwekkend ja, want om te zien wat allochtone Geert is, hoef je natuurkijk helemaal geen expert te zijn. ...

8 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

maarten1234
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

Linkse activist Frank ‘Geen fascisten bij de dodenherdenking.’ misschien moet Frank https://www.wyniasweek.nl/het-fascisme-is-links/ e...

16 minuten geleden geplaatst door maarten1234

icnivad
Asielzoekers Ter Apel bekennen: 'Wij liegen bij asielaanvraag' - NieuwRechts.nl

Met gratis geld en het niet hoeven integreren (eigen kerken en scholen) nodigen we ze natuurlijk wél doorlopend uit. Maar wanneer beseffen ...

16 minuten geleden geplaatst door icnivad

NK. App
Www Sex Loving NetPriya Roy NudeVoyeur-house.orgChuukese PornographyKamasutra Movie RekhaGay Nipple PornAnal Forced.pornFacefucking Puke4chan NsfwIndigo WhitepornKeerthi Suresh Sex ImageKeilah Kang Nudesسکس انال ایرانیJapani English BfBrooke Barclays GloryholeTs Nikki NorthDesin SexeCoroas SexoLesbian PorncomicsMarried PornographyPiron VideoHot Seducing Sex VideosChut Marne Ka TarikaPoron VedioSex Video Sex PictureEtherealqosEs PornLesbian PornhuPond Sex VideoShraddha Das Hot VideosSex Lana RhoadesBusty Porn StarsArmed Girls MachiavellismGemidosLive Xxx IndiaLesbianporn.comSharon MitchellDinner Table Sex VideoAlina Lopez BlackViolet Myers Mike AdrianoXxxnxnThe Dude GifNudifying OnlineAlexis Texas NudeCarmen CallienteNude TransgenderTimtalesFantasy HenteiSex GaaliToon Porn ComicsCrystal GunnsTeenies KissingXnx ViodesHairy Naked WomenYoutube Gay PornPornh VrJackin ChatMujeres Negras DesnudasBuceteieoIndian Sex Blue FilmGand LundBrutalhentaiPornografia Mejores VideosGay Videos ScatLupita AnayaUpskirt PicturesGum 4k ComSunny Leone Sex XxxxBlackmailsex VideosShakeela Blue FilmKamashastraHaryanvi Sex PornKali Rose BbcPorn Aunt CassSleeping Big TittiesCummy DiaperTampabukkakePornography FreeFpyttSitus Bokep TerbaruAkuma.moeAtlanta MorenoObokzuSwathi Naidu PhotosSquat Riding CompilationTchatcamProne Bone PornFilipinas PornosItadaki SeieikeXxx Hard Sex ComPorn SxeTamil Zozo ChatTelugu Aunties Nude VideosNsps 035Laura PornTall Bbw PornLesbians Play TitsFree Adult ChatMofos SexvideoClit PornHard Sex In BedWidow Mom Sex StoriesPeliculas En Español PornMusaclassMonster Girl Quest ParadoxDick RatingWebcam SexchatDylan O Brien NudeLatina Dildo RideYoungleafMiladoesyoga NudePorn .oviesMinecraft JennypornAlien X VideoWww.brazzert.comMaria Elisa Camargo NudeNude Hd PicsDesisexmovieFull Sexy Blue VideoHot Hd Porn IndianEleven Days Eleven NightForsom PornOnline.porn DownloaderXhameterContribution Amateurs SexeElixis MonroeBuspornoVideo X Sunny LeoneKate Upton SextapeEmily Willis VideosSpankgangColledge NudesSunny Leone Naked BoobsSuccubus Hentai PornTryst EscortsX HansterPornô CompletaCrystalrushExohydrax NudesPooja SharmaLive Sex MovieSon Sexing MotherJaline Foxy NudeMassage And Sex VideoGay PprnRealincest VideoFingering A GielWww.xnxxJackoffPaige Ginn Nude