door Hendrianus in Buitenland  ·  42 Reacties

  • 3
  • 446x gelezen
Reageer met een Emoji
1
6

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Ja dat krijg je met rechts aan de macht.

12
1 Reagurius

Dan gaat het met Israël slechter dan met Nederland. Israël heeft een kleinere bevolking en meer armoede.

7
2 smurf

@1 Bij rechts beleid heb je in het algemeen wel meer armoede, lijkt me zo. Rechts betekent ieder voor zich.

7
3 smurf

@1
Ga maar eens in Venezuela, Noord Korea, Cuba enz. kijken dan. De socialistische heilstaten doen het nog een heel stuk slechter.

6
4 Reconquista

kinderen hebben geen geld . je moet alleen volwassenen tellen

@3 rechts maakt geld zodat er belasting kan worden geheven voor links

4
5 Lambaster

@4 Je noemt allemaal landen die bruut geboycot worden. Als je dan zou willen vergelijken moeten we Israël eerst een paar decennia boycotten en sanctioneren.

11
6 Smite Gait
7 Smite Gait

@5 Hmm... met rechts bedoel je het bedrijfsleven dat afhankelijk is van staatssubsidies en wet- en regelgeving die aangepast is, opdat ze monopolies kunnen vestigen...

4
8 smurf

@1 : Oorlog is duur. Bezettingen in stand houden ook. Of je het beleid nou links of rechts noemt, feit is dat een voortdurende staat van oorlog of het in grote onmin met buurlanden leven niet leidt tot een solide economie, waarbij juist de handel met de buren cruciaal is. En je kunt niet het onmogelijke op het gebied van opofferingen vragen van je inwoners. Maar dit is wel treurig hoor.

0
9 Ness

@4 Venezuela Cuba en Noord Korea zijn geen socialistische staten, dat zijn dictaturen die het woord sociaal misbruiken naar de buitenwereld. Hoe komt het nu toch dat mij het niet verbaast dat u dat niet weet?

7
10 reality

@8 nee, links kan niet zonder rechts, andersom wel

5
11 Lambaster

@6
Israël wordt door alle arabische landen geboycot en dat gaat wat verder dan die paar restricties tegen de bovengenoemde landen. Naast de boycot op goederen en diensten kennen vele Arabische staten restricties op het personenverkeer van joden. Maar laten we eerlijk zijn de socialistische landen zijn een economische puinhoop waar armoede hoogtij viert. En dat die landen/regeringen de schuld altijd bij andere leggen is ook wel typisch.

3
12 Reconquista

@11 Aan de linkerzijde van het politieke spectrum vindt je vaak hoogleraren. Dat is geen genetisch afval. Vroeger op het vwo waren de meeste docenten links. Die leiden de bevolking op... Bolkestein, Wouter Bos... allebei Shell / PvdA... bijvoorbeeld...

4
13 smurf

@12 Nee joh fascistoide landen zoals Bolivia nu zijn een feest!

13
14 Smite Gait

@10
Sommigen zijn dictaturen en sommigen zijn democratieën maar wat ze gemeen hebben is dat ze een vorm van socialisme aanhangen en dat ze straatarm zijn.

5
15 Reconquista

@13 hoogleraren zijn meestal ambtenaren - toch zijn er een paar uit de industrie: De buitengewoon hoogleraren - en die zijn geen psycholoog, socioloog, antropoloog oid.

2
16 Lambaster

** gebruiker verwijderd **

""De armoede onder de Arabische bevolking nam ook toe, van 42,6% tot 44,2% en was dus veel hoger dan onder de rest van de bevolking"""

Dat probleem kent Europa ook, zolang het moslim probleem niet wordt opgelost ettert deze situatie zich nog wel een paar decennia voort.
Zandbakvolk heeft absoluut geen toegevoegde waarde voor westerse economieën.

17 verwijderd91413519

@1 Of in Albanië, Moldavië. Of in Rusland. Met extreem links heb je nog ergere armoede.

3
18 Doehetlekkerzelf

@14
De nieuwe regering zit er pas sinds november en nu al fascistisch?? De linkse verkiezingsfraudeur en cocaïnehandelaar Morales heeft er anders toch een flinke puinhoop van gemaakt. De bevolking is daar niet voor niets opgestaan.

3
19 Reconquista

Ze moeten gewoon minder besteden aan wapens en de grenzen openzetten. 140 miljoen nieuwe mensen is de oplossing question

6
20 DikkeTor

Ja, ook israël heeft veel teveel migranten binnen gelaten, vooral uit Afrika vandaan. Ze hebben zich ooit verplicht om alle Joden van elders op te nemen. Dat kunnen ze maar beter aanpassen.

De massa emigratie naar Isaël is nu ook al jaren bezig, vanuit Ethiopië, Rusland, Oekraïne, Europa zoals uit Polen, Frankrijk, maar zelfs ook uit Turkije, Marokko, Koerdistan *kuch* Koerden, en de rest van Afrika.

3
21 Bleke Betty

Tuurlijk ook de Joden zijn goed genoeg om voor alle volk van de wereld te zorgen.

2
22 Arthur2000

@10 “Venezuela Cuba en Noord Korea zijn geen socialistische staten”

Altijd grappig van die linkslummels ... komt het niet goed uit dan is het niet socialistisch. Er is dus eigenlijk nergens socialisme volgens de ontkenners want het gaat *altijd* fout met die linkse regimes.

1
23 JackKropotkin

@21 volgens jou hadden ze alleen blanke joden moeten toelaten?

8
24 alt-right-delete

* Verwijderd door de redactie *

25 Yisrael 2.0

@12 de miljarden die de VS jaarlijks in Israël pompt overstijgen alles wat Israël aan de Arabische buren kan verdienen

9
26 alt-right-delete

@25 en hoge corruptie ...

9
27 alt-right-delete

* Verwijderd door de redactie *

28 Yisrael 2.0

* Verwijderd door de redactie *

29 Yisrael 2.0

en maar oorlogje blijven spelen terwijl het land het geld beter kan gebruiken om de mensen van eten te voorzien. Lijkt Noord Korea wel!

4
30 TitaMagic

The report saw fewer impoverished Arab families compared to the previous year (falling from 53.5% to 49.4%), though the ultra-Orthodox still represented 15% of poor families in the country, three times above their share of the Israeli families in the general population.

13
31 Hendrianus

@28
Lul niet zo dom. Het is geen geheim dat er gerotzooid wordt en er mensen binnenkomen de helemaal geen jood zijn en toch op de één of andere manier als Jood geregistreerd worden.
En je bent juist zo'n voorvechter van die slecht geïntegreerde arabieren! Want we moeten lieffff zijn voor elkaar? Dat gaat ook zo goed! En armoede en innovatie, daar is Israël erg goed in en heeft daar echt geen wannabee Joden uit Somalië of Yemen voor nodig. + dat ook in Israël de automatisering, AI en robotica al flink in de startblokken staat en al wordt toegepast met veel succes. Maar jij gelooft natuurlijk net als de moslinkse knuffelaars hier nog, dat het allemaal hoogopgeleide mensen zijn, raketgeleerden en veel praktiserende oefen-gynaecologen zijn!
Veel plezier ermee!

1
32 Bleke Betty

@30
Ja, tuurlijk joh. met duizenden raketten op jou afgevuurd elke maand. Echt jullie sporen niet. Het moment dat Israël achterover gaat leunen, bestaat het niet meer! Zodra de softies de macht daar krijgen is het over.
Het hele MO wil ze het allerliefste de zee indrijven en dat steken ze ook helemaal niet onder stoelen of banken. Zeggen ze ook openlijk, precies zoals het in de islam is vastgelegd. Ze moeten dood en geen één mag het overleven, maar met dank aan de kleffe verraders, ook in Israël zelf, zal het uiteindelijk wel zo aflopen. :X

1
33 Bleke Betty

@33 : Ik denk vaak dat het projekt gedoemd is/was te falen. Maar dat zal dan wel weer antisemitisch zijn. Het fanatisme van moslims kennende, was het verloop van Israel's geschiedenis voorspelbaar. Is natuurlijk wel met de kennis van nu; de wereld zag er in 1948 heel anders uit. Toch hebben ook toen velen geprotesteerd, zelfs hele groepen joodse soepjurken, die nu nog fel 'tegen' zijn.

0
34 Ness

@29 komende van een Arabische jood ... haha.

7
35 alt-right-delete

@33 Israël annexeert ook graag het hele midden oosten. Kijken hoe het Israël straks vergaat zonder trump, zonder EU, zonder holocaust gijzeling ...

7
36 alt-right-delete

Of ze liever in Republiek-Raqqa, Iran of Saudi Arabië wonen, om maar een dwarsstraat te noemen...
Me dunkt van niet. question

1
37 Gandalf

@36 : Zit je je nu al te verkneukelen om de mogelijke ellende van anderen? Dat vind je niet een beetje ziek? Je hebt trouwens mijn vraag niet beantwoord, waar jij je gekke conclusies over de geschiedenis en aard van het christendom vandaan haalt. Te moeilijk? Was gewoon een gokje, die opmerking, dat katholieken protestanten niet als christenen beschouwen en vice versa?

0
38 Ness

@15 Misschien wat gedetailleerder onderzoek doen voordat u een generaliserende conclusie trekt. De landen die u aanhaalt zijn niets meer en minder dan dictaturen, waarbij de leiders zichzelf verrijken ten koste van haar inwoners. Heeft helemaal niets met socialisme te maken en iedere vergelijking met Nederland gaat al helemaal mank.

0
39 reality

* Verwijderd door de redactie *

40 Anti-racisme

* Verwijderd door de redactie *

41 Anti-racisme

@40
Nee, maar u wel in de 7e eeuw?

1
42 Bleke Betty

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Graaier1000
Omar klaagt Nederland aan, hij staat ten onrechte op terreurlijst

Te lezen zonder paywall op de website van NRC zelf:https://www.nrc.nl/krant/2024/04/19/#101...

1 minuut geleden geplaatst door Graaier1000

wildersfan
Extra maatregelen bij Nationale Herdenking op de Dam dit jaar

@1 Het deugt niet dat deugers de orde willen verstoren....

38 minuten geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@64 Je bedoelt deugers binnen de overheid....

41 minuten geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@62 Zou best kunnen eh. Voor WO1 was de kerk helemaal niet populair. Na WO2 was de kerk ineens razend populair. Dat is opzich niet vreemd. Maar ...

44 minuten geleden geplaatst door wildersfan

LoydMorris
Extra maatregelen bij Nationale Herdenking op de Dam dit jaar

Zo ziek, verrot is de huidige samenleving inmiddels. . . Hier zijn de mensen voor gevallen, die wij op deze 4e mei herdenken. . . ...

2 uur geleden geplaatst door LoydMorris

LoydMorris
Amsterdam op 4 mei: minder mensen op de Dam, iedereen gefouilleerd en verbod op vlaggen

@1 Er liep nog nooit iemand met een Nederlandse vlag demonstratief te zwaaien op 4 mei, tijdens de dodenherdenking op de Dam. . . ...

2 uur geleden geplaatst door LoydMorris

eh
Muziekdraadje

@2912 aj, sterkte....

3 uur geleden geplaatst door eh

Sarcoff
Amsterdam op 4 mei: minder mensen op de Dam, iedereen gefouilleerd en verbod op vlaggen

De Nederlandse vlag is dus ook verboden? dus zij vielen blijkbaar niet voor onze vrijheid?...

3 uur geleden geplaatst door Sarcoff

Sarcoff
Eliot Higgins van Bellingcat: ‘Voor dit werk moet je obsessief zijn’

Bellingkat, werd alom gelauwerd, omdat het door westerse overheden gewenst nepnieuws bracht. ...

3 uur geleden geplaatst door Sarcoff

Strongoli
Muziekdraadje

@2912Lieve Nighthawk, ik wens je veel sterkte bij dit persoonlijke verlies van een geliefd familielid. 😘😢Speciaal nummer:Eric Clap...

4 uur geleden geplaatst door Strongoli

NK. App
Desi College Porn VideoProstitute HentaiSummer BrielleXxx Bengali DesiTeen ScissoringTherealbrittfit LeakedTrimix Before And After PhotosNew Indian X VideoIndian Hot Kissing SceneLesbisn PornKim Novak NudeNew Brazzers AdvertisementMason Moore PornStep Mom FuckBlack Porn StrasSex Super VideoFavoritelittlesecretChanel SantiliHaryanvi PornXxxxvdBlowjobschoolXxx Video Sony LionOnlyfans IndoCeleberty XxxKristenarchiveDesi SexvMia Khalifa VaginaRiley Reid BdsmPornomanga中國 色情Harija SexAdalind Gray PornPornhub DownloarderTba Primerose Nude VideosLyla StormSquirtingthreesomeBridgete B AnalFree Prono MoviesIncestpornoOmegle Unmoderated LinkChapinasxxxXxnx BhabhiLivesexvideoGand PronChubby Boobs PornBabysittier PornTom Boy PornWww.tubegloreReddit Tiktok PornArubey KateSara MitichXnx Brother And SisterDbz SexGlasses PornstarFilmes Desexo BrasilWww Watch My Gf ComXxx DedVillage Women PornPornkissFree Porn And PicturesPorn On SnapchatCelebs GateNude Instagram MidelsX Vidos HindiSma BugilSkipthegames CtLesbo Porn VediosDaniel Knight PornXxx FotozHamster Sex MoviesHd Porn Best QualityGand HoleAnushka Shetty Porn SexArob Xxx ComYoung FootjobShorta PornRem PornNew PornhubAutmn Falls NudeCat Licking PussySnesky PornKoja Sex VideosHot Video MusicThai PronGujarati Aunty XxxFreepornmoviesPorn XxxmovieLatina AbuseTom Selleck GayAnateur ThreesomeRedheadwintweTushyraw ComFingering In BathroomTeenpussy.pinkHd TrannypornPorn BotIndian Pussy HdSunny Leone SiteAmber MichaelsPornpics..comAnal ToyLenatheplug XxxHindi Picture Sexy Blue FilmVepornWww Brazzershd ComVídeo Grátis PornôSia SiberiaSites PornographiqueFilmes Brasileiro EroticosAlia Shawkat NudeChristine Nguyen NudeGay Tube Free PornXxx Milk IndianMamisexLana Rhoades Keiran LeeSexy Mom NakedTampa PornGeto PornSerenitylove PornPregnant Teen PornTanya Robers NudeAvian PornSex BoorGaysex Old ManBj QueenAdult Web CamsBig Tit RedditPplayboy PlusHentaiassJamal Murray BlowjobSnapchat Nudes PicsVideos Pornos XxxxlXxxxxs CondomsDrake Wife Personal TrainerX Videos Indian TeenDiivespornNaked Pretty TeensJapanese Live StoryReddit DaughterswapCam +18Desi Cute NudeNaked CourgarsBhabhi New Sex VideoSunny Leones Hot SexMallu Malayalam Sex MoviesRed BrazzersLubricant PornIppa JapanLesbian VibratorPornhub Dwonloader