• 25
  • 1132x gelezen
Reageer met een Emoji
3
1
1
22

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

En wat gaan we doen aan al die afgebrande auto.s elke nacht,...de nacht afschaffen groen links en partij voor de dieren ? Ook niet erg milieu bewust en dieren worden er erg angstig van.
Pak het aan bij de bron. Dit populistische geklets maak je niemand blij mee, pak dat Antifa gespuis maar op.

10
101 Rapunzel

@83 , dat noem je dan een familietraditie. In het merendeel van de Nederlandse huishouden, zo'n 70%, wordt geen vuurwerk afgestoken, het is dus geen nationale traditie.

@99 , natuurlijk gaat het wel helpen. Het grootste deel van de vuurwerkkopers bestaat uit mensen die helemaal geen zin hebben om illegale dingen te doen. Blijft er een groepje idioten over. Die vallen dan veel meer op en zijn dus ook makkelijker aan te pakken. Het zal niet meteen het eerste jaar helemaal stil zijn, maar het zal ieder jaar rustiger worden.

3
102 Giesje

@102 ja misschien wel al denken vuurwerkhandelaren er anders over. Gezien de cijfers en dus feiten word 20% illegaal ingekocht. Bij een verbod zal dat op 40% komen al word dat elk jaar minder.

Het grote gevaar is echter dat als niet mag dat men dit juist gaat doen. Dat is de trigger. Als ze het verbieden zal ik het misschien ook gaan doen. Dat maakt het spannend.

11
103 Zeeuw

@103 , "Als ze het verbieden zal ik het misschien ook gaan doen. Dat maakt het spannend."

In dat geval behoor je dus gewoon tot dat groepje idioten waar ik het over had.

0
104 Giesje

@103 , en rekenen is niet je sterkste kant. Bij een vuurwerkverbod wordt 100% van het vuurwerk illegaal, niet 40%.

0
105 Giesje

Ja ik hoor dan bij de 40% van Nederland die doorgaat. Als het er niet meer zijn.

10
106 Zeeuw

@106 , jij beweert nu dus dat 40% van de mensen die nu vuurwerk afsteekt, daarmee doorgaat als het verboden wordt? Of bedoel je 40% van de mensen die nu illegaal vuurwerk afsteekt? Dat tweede zou me niet verbazen, gezien het soort volk dat dit doet. Het eerste zou ik niet geloven, de meeste mensen willen helemaal niet illegaal bezig zijn.
Maar als jij je stoer voelt door het wel te doen, moet je het gewoon doen natuurlijk. Al hoop ik wel dat er flinke straffen op komen te staan bij een algeheel verbod.

0
107 Giesje

* Verwijderd door de redactie *

108 Ryan

@107 je hebt een groep mensen die nu legaal vuurwerk afsteken en bij dit aantal komt bovenop 20% van die groep die uitsluitend illegaal afsteken die groep word 2 x zo groot.

Er is nu voor 77 miljoen legaal afgestoken en illegaal naar schatting 25 tot 30 miljoen. Maar aangezien dat illegaal gebeurt is het een schatting van de vuurwerkhandel.

8
109 Zeeuw

@109 lol zo als u redeneert zou het aantal rokers ook moeten zijn verdubbeld echter het tegendeel is waar! Het zelfde geld voor drank in het verkeer of drugsgebruik
De meeste mensen (en vooral ouders) gebruiken common sence en zullen als er een verbod komt het vuurwerk links laten liggen. Het verkrijgen van vuurwerk zal hierdoor alleen maar moeilijker worden of begeeft u zich wel graag in het criminele circuit om het te verkrijgen?
De pakkans zodra het verbod er is zal alleen maar toenemen aangezien het in bezit hebben dan wel afsteken altijd illegaal zal zijn dus er gaat ook niet meer gedoogd worden.
en volgens peilingen is de groep afstekers met het jaar aan het slinken terwijl de groep voor een verbod alleen maar aan het toenemen is( terwijl de laatste al 70% groot is en dus het hierbij om een overgroot deel van de Nederlandse bevolking gaat)
Daarnaast stel dat u schade toebrengt aan een ander dan zult u vanaf het moment van een verbod persoonlijk aansprakelijk zijn en hoeft de verzekering dit niet te vergoeden voor U

0
110 psje

@108 dat werd ook gedacht van het verbod van mobielgebruik in het verkeer dan wel het rookverbod op verschillende plaatsen(welke er steeds meer worden)
Beide verboden zijn er anders wel gekomen.
Aangezien ruim 70% van onze bevolking ervoor is en met het oog op het milieu aspect zie ik dit verbod er dit jaar wel komen.

0
111 psje

@101 de nacht kan men niet verbieden naast het feit dat het een nut dient.
Vuurwerk kan men wel verbieden! Naast het feit dat het volledig nutteloos is (en zelfs bij een grotendeel van de Nederlanders voor ergernis zorgt) ook nog eens schadelijk is.
70% heeft last van een kleine 20% hoe noemt men dit?

2
112 psje

Dingen verbieden door middel van manipulatie en bedrog ,
elke keer iets meer tot mensen in al hun verwardheid het verbieden van allerlei dingen als een redding zijn , in de illusionare veronderstelling dat hun beulen hun redders zijn.
Ontwaak uit die illussie , slapenden die jullie zijn , ontwaak uit het toneelspel van de realtime TwilightZone.

9
113 techcenter

"....We kunnen de roep van onze hulpverleners niet blijven negeren’...."

Wat een bezorgdheid opeens om 'onze hulpverleners'....! Een complete eeuwenoude beroepsgroep als de boeren laat Groen-Links gewoon wegkwijnen door een opeenstapeling van regels, eisen en verboden...!

9
114 CoolMemories

Ik ben eigenlijk anti Groenlinks maar een vuurwerkverbod zie ik wel zitten.
Die knallen tegenwoordig zijn niet normaal meer. Al meer dan 3 weken zit ik in de herrie bah.

0
115 Idioot

@115 Ben ik mee eens. Maar wat schiet je met een vuurwerkverbod op? Grenzen zijn open, je kan zo doorrijden.

11
116 DaisyDaisy

Yassar moet zorgen dat als hulpverleners last ondervinden
dat ze volgens een te maken wet last veroorzakers in hun poten of armen geschoten mogen worden..maar ja bij overlastgevers zitten veel Islam vrienden van de Groene Khmer

8
117 Bollieboos

@116 We hebben ook een vuurwapenverbod. Moeten we dat maar opheffen? Grenzen zijn open, je kan zo doorrijden.

0
118 Ome Joop

@118 Zeker niet Ome Joop. Grenzen dicht.

7
119 DaisyDaisy

@119 Ik zou ook graag de grenzen dicht hebben, vooral voor ongevraagde migranten, maar dat kan alleen als alle landen in de EU dat doen. Als Nederland dit alleen doet gaan de schepen in plaats van Amsterdam en Rotterdam naar Hamburg, Antwerpen of Brest.

1
120 Ome Joop

@112 Wat ik bedoel met de nacht verbieden, pak de bron van de overlast aan.
Het is niet het vuurwerk dat overlast geeft, maar vuurwerk in de verkeerde handen.

7
121 Rapunzel

VVD en CDA laten duidelijk zien meer interesse in geld en nutteloze oplossingen te hebben dan een definitieve oplossing!

Gewoon een totaal verbod op het in bezit hebben van vuurwerk!

1
122 Zie Hier

In deze volledig eens met GL. Inderdaad jammer dat het tuig het weer verpest voor de normale maar het is niet anders.

Mooie van Jim Jefferies over de wapenwet in Amerika maar die je prima kan vervangen door firework question:

"That’s the thing. “Why should I have my guns taken off me? I’ve done nothing wrong.” Look, I agree with you. If you’re a responsible gun owner and you don’t fuck around with them, then you should be allowed your guns. You really should. But that’s not how society works. We have to play to the 1% that are such fuckwits they ruin it for the rest of us. We have to walk as slow as our slowest person to keep society fucking moving, right?"

En zo werkt het hier helaas ook. We zullen helaas zo langzaam moeten gaan als die 1% die het voor ons verkloten

0
123 Hefan430

@55

Nog zo'n kenner not. Cobra's zijn niet te koop in Belgie en Duitsland.
Voor siervuurwerk hoef je ook niet meer naar Belgie te gaan zowel niet voor prijs als voor grootte. In Nederland zijn de compounds namelijk groter. de prijs van siervuurwerk ligt gelijk met die van NL. Het siervuurwerk uit Belgie is voorzien van een CE-keurmerk en NLse gebruiksaanwijzing en dus gewoon legaal in NL
In duitsland is het siervuurwerk wel goedkoper maar ook daar geldt dat in NL de compounds groter zijn.
Dan het knalvuurwerk in Belgie: Chinese rollen zijn daar verboden voor de verkoop. Alleen nog rollen zonder eindbom.
De losse knallers zijn maximaal 1,7 gram flash. In een cobra zit ruim 100 gram flash. Die losse knallen te koop in Belgie zijn inderdaad wat harder dan die NLse knalrotzooi maar echt schade kan je er niet mee berokkenen

5
124 krek

‘We kunnen de roep van onze hulpverleners niet blijven negeren’
Ha ha, ze doen constant niets anders dan de bevolking negeren. Rot op!

6
125 Verwonderd

Het moet en wet kommen dat hondenbezitters niet meer het helle jaar de honden op de stoep laten poepen waar niet hondenbezitters het hele jaar over klagen en alle Gemeenten er niks aan doen om hondenbezitters en boete op te legen van 200 euro. Ook vind ik dat de hondenbelasting met 150 euro per jaar om hoog moet. Wel blijven hondenbezitters over een paar uur in het jaar over vuurwerker klagen.

5
126 Gunther

@126 , als het om een paar uur in het jaar zou zijn, zou het geen probleem zijn. Probleem is nou net dat het tegenwoordig al maanden van tevoren begint en in de loop van de tijd, richting oudjaar, steeds erger wordt. Ze verpesten het voor zichzelf en voor anderen. En als je vindt dat de hondenbelasting omhoog moet, moet je bij je gemeenteraad zijn. Daar gaat Den Haag niet over.

0
127 Giesje

Een vuurwerkverbod gaat niet voorkomen dat idioten met jerrycans benzine , speeltuintjes ,auto's en scooters in de fik steken.

0
128 Jongens van de Witt

De roep van boeren kun je wel gewoon negeren.
De roep van ouderen kun je ook gewoon negeren.
De roep van bouwvakkers kun je gewoon negeren.
De roep van studenten kun je gewoon negeren.
De roep van leraren kun je gewoon negeren.

Maar de roep van hulpverleners, die kun je NIET negeren.
Vanwaar dat hypocriete met twee maten? Oh, wacht.. Groenlinks.

3
129 xtremy

Een reactie van een simpele ziel:

@117 --->

"Yassar moet zorgen dat als hulpverleners last ondervinden
dat ze volgens een te maken wet last veroorzakers in hun poten of armen geschoten mogen worden..maar ja bij overlastgevers zitten veel Islam vrienden van de Groene Khmer"

2
130 Kopkaas

@128 , nee, maar dat gebeurt ook als er wel vuurwerk mag worden afgestoken, dus het is me niet duidelijk wat je hiermee wilt zeggen.

0
131 Giesje

All work and no play makes Jack a dull boy

2
132 Lambaster

Achterlijke plannen. Tegenwoordig moet alles veilig. Wat is er mis met een beetje risico lopen? Tegenwoordig moeten kinderen een veiligheidsbril en helm op voor alles, behalve voor neuspeuteren.

Onzinnig en doorgeslagen betutteling.

4
133 David

@121 De verkeerde handen knallen niet, het vuurwerk wel!

3
134 dummydum

@133 Vraag dat aan de familie van de vader en zoon in de lift!

2
135 dummydum

@39 Rechtse engnekken denken alleen maar aan hun eigen egoïstische "pleziertjes".
De schade aan anderen schuiven ze af op de samenleving!

2
136 dummydum

* Verwijderd door de redactie *

137 RubberDuck

все запрещено !!!

2
138 techcenter

@138 Не слышу. Только русский фейерверк.

1
139 Idioot

@139
Ik neem aan dat er staat ´ vuurwerk niet verboden maken ? ´

2
140 techcenter

@137 Ben je een beetje boos enge rechtsnek?

3
141 dummydum

@137 van hunnie?????

2
142 dummydum

@137 Hunnie is een kinderwinkel met speelgoed en babyartikelen!
http://www.hunnie.nl/

2
143 dummydum

* Verwijderd door de redactie *

144 RubberDuck

* Verwijderd door de redactie *

145 RubberDuck

* Verwijderd door de redactie *

146 RubberDuck

@144 T/m @146 Zeer inhoudelijk bijdrage...….

2
147 dummydum

* Verwijderd door de redactie *

148 RubberDuck

@130 Gaten in de Groene Khmer kaas schieten

4
149 Bollieboos

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
FrisseBries
Edwin Wagensveld opgepakt door politie in rechtbank: sleepte koran aan hondenriem door gang heen - NieuwRechts.nl

@15Ik zal jou eens wat zeggen. Waarom sta jij Wagensveld niet eens bij....? Waarom laat je hem steeds in je eentje staan?...

zojuist geplaatst door FrisseBries

Mac Benac
Rutte over toenemend antisemitisme: 'Dit moeten we als samenleving collectief aanpakken'

Als er één partij de aanjager is van tweedeling en discriminatie dan is het de VVD wel....

zojuist geplaatst door Mac Benac

Mac Benac
Kamervoorzitter Bosma roept Baudet op matje vanwege bedreigen Klaver na debat

Baudet was naar kickboksles. Fascisten zorgen wel dat zij fysiek weerbaar zijn. Snap ik...........

2 minuten geleden geplaatst door Mac Benac

ThWil
Edwin Wagensveld opgepakt door politie in rechtbank: sleepte koran aan hondenriem door gang heen - NieuwRechts.nl

@14 He moslimaanhangers niet alleen minnen hoor, geef nu eens ook wat geschreven reacties. ...

2 minuten geleden geplaatst door ThWil

FrisseBries
Mona Keijzer is helemaal KLAAR met de linkse HAAT in de samenleving!

@2Nee, natuurlijk niet. Zo gaat het steeds met wat men (rechts extremisten) hier post. Whahaha....

3 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

Mac Benac
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

Eindelijk komt de aap uit de mouw. Altijd ontkent FvD een fascistische partij te zijn. Nu zij met geweld dreigen valt die ontkenning in duigen....

4 minuten geleden geplaatst door Mac Benac

Tussenderegels
Kamervoorzitter Bosma roept Baudet op matje vanwege bedreigen Klaver na debat

@11 Baudet is weinig transparant, en we hebben de getuigenis van Otten nog hierover, daarmee maakt hij zichzelf verdacht. ...

5 minuten geleden geplaatst door Tussenderegels

sockknitter
Mona Keijzer is helemaal KLAAR met de linkse HAAT in de samenleving!

Video niet meer beschikbaar....

5 minuten geleden geplaatst door sockknitter

ThWil
Smelten van poolijs heeft invloed op de tijd

@4 Jeetje sta je nog steeds voor die spiegel. ...

6 minuten geleden geplaatst door ThWil

Weetal
Smelten van poolijs heeft invloed op de tijd

@3Ja hoor. ben ik ook al.Dus geniet er maar van zolang het nog kan....

7 minuten geleden geplaatst door Weetal

NK. App
Mom Swap XxxCute Beautiful PornNaked CompetitionMilitary Porn VideosStraigh To Gay PornPlease Bang Ny WifeFutanari Lesbian PornCanadapornstarGonzo XxDancingbear AnalBachelorettepornFree Videos Of BrazzersNudist Family SexEmily Ratajkowski NakedSexy Video PormPron Sexy Video HdLesbian SeductionsSexwithfatherArabblowjobShemail Self SuckMadeline_jacksonsFotal ModelQuadrinhos 18JaxmmdSex RedwapMa Beta XxxHot Boobs Porn VideosCum PlayTriple X Blue PictureDesi Rough PornCartoon Sex DownloadVippornChaka TWalking Naked In PublicFlexyteensStepfantasyMom Pov EmiMercedes CererraCuckold Cream PieLady Lyne Allover30FreexxxvideoCute Boobs Sex VideosPublicagent PornKenandbarbieeMorgan Lee AnalDr LompsPersian PornographyChloe Lamour PornSexy Stepsis PornHoteife RioNsfw ServersPocket Pussy.Absolus PornPornobrasil CaseiroMatureassSavita Bhabhi Sex StoriesBeautiful Older Women NudeXxxsex PornMilf Porn TubeSucking VeginaMujeresfollandoIlona StallerKate Dee PornMoon Bloodgood NudeDragon Maid HentVanessa Cage NudeDesi Bhabhi ComXxx Hd In IndiaBrook Monk NakedCatherine Missal NudeExtremely Hard Core PornCervix PenetrationHot Scene XGay MaturepornSitexnxxHamster Porn HubKorean Nude MovieSophia Lomeli PornSophia Leone FullXtreeme PornBen Ten Gwen PornScoreland.comBeggar Sex VideoCumload PicsXnx Hd HotDad 4kSexy SideBlac PatrolHollyextraAlex Minecraft PornHachisakusamaPublic Porn VidzJapan Bbw PornShadbaseMia Khalifa 4k VideoStraight Seduced Gay PornSienna West AnalZoe FuckpuppetFull Length HdpornBd Sexe FrancaisSekaikomikBokepsmaArmie Hammer NakedBaybekimchi PornVideos Of Naked Mature WomenSex GamesTranny Tube XxxSurprisecreampiesXvideos BangladeshWww Xxx SeyDbz FutaChateubateEscort ReviewsHindi Sex ChatBrother And Sister SexBess Breast DickdrainersShemail PornInterracial Mature PornKagney Linn Karter AnalPorn LoonaFatal MofelsFast Xxx VideoPriyanka Chopra Hot XxxPornos.ruVídeos De Filmes PornográficosNaked ActressesHarechippaiBhabhi Sex ComPrivate Society VideoMixed NudeListcraqlerPutas CercaHardcore PorneIndian Doctor Mms VideoOld Lebian PornSexy Ts PornKaty Perry FeetHoyeon Jung NudeKyler QuiinSexy Nange PhotoIndian Pussy LickingThick Lightskin PornHitpornChina Porn MassageVery Old Granny PornTs WscortsLetsdpeitSexe BeurreteHentai QuadrinhosBlow Job Smoking