Drones night
Volledig scherm
Drones night © Shutterstock

Mysterieuze zwerm drones vliegt al dagenlang over Colorado en niemand weet wat ze daar doen

De Amerikaanse luchtvaartautoriteit FAA heeft een onderzoek ingesteld naar mysterieuze drones die de voorbije weken bijna dagelijks gesignaleerd worden in de staten Colorado en Nebraska. De drones vliegen in formatie en worden nagenoeg elke avond tussen 19 uur en 22 uur gespot. Volgens sommige ooggetuigen zijn de toestellen zo’n 180 centimeter breed.

18 reacties

  • wim CLAES

    4 jaar geleden
    drones van 180cm die met dertig tegelijk vliegen zijn niet hoorbaar van op de grond? die vliegen wel echt hoog dan?
  • isabelle de crom

    4 jaar geleden
    Joris De Crom Wat zijn er toch super mensen in de steats, hoogte kunnen schatten en dan nog de grote en het aan tal. Of is het al comcomer tijd. Of op gezet door Trump om de mensen schrik te doen krijgen. Je weet wel heeft een schriftelijk cursus van Poetin kunnen bemachtigen, maar de vertaling is nog niet af.
  • Erwin VD

    4 jaar geleden
    amai moeten superdrone's zijn met mega batterij, als ze al na een achtervolging van 25km nog altijd in de lucht vliegen zonder te landen! Maar tegenwoordig is dit toch de vervanger van vuurwerk, met drone's in formatie verschillende figuren en lichtshow geven! Vliegen zeker met long-range batterij van Tesla, vraag maar eens na bij Tusk!
  • Ronny Van Wijngaerden

    4 jaar geleden
    den amerikaan ziet ze weer vliegen
  • Jonas Buyle

    4 jaar geleden
    Er zijn al heel veel dingen mogelijk met drones en andere robots. Zeker in combinatie met A.I. , 5G , en Musk zijn satellieten. Er kommen sowieso nieuwe soorten wapens.