door Ryan in Politiek  ·  37 Reacties

  • 7
  • 874x gelezen
Reageer met een Emoji
5
1
1

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Yep, linkse oikofoben vinden de omvolking geweldig.

18
1 Spraypaint

Het gedachtengoed van Baudet is een fasictische(?) Dus wat Baudet wil afschaffen klopt niet. Wel nu ik ben van mening dat wat er afgeschaft moet worden volgens Baudet, daar sta ik helemaal achter. Zoals het nu gaat kan het niet slechter en we weten maar een klein beetje wat Rutte allemaal naar de kl-ten heeft gebracht. Wat bij de burgers bekend is , is een topje van de ijsberg. Als we alles wisten gin gen we meteen emigreren. In den Haag is het een grote corrupte bende die steeds meer door de mand gaan vallen.

12
2 TC

* Verwijderd door de redactie *

3 Ryan

Baudet: “Ik vroeg het laatst nog aan mijn vriendin, we liepen samen door de Haarlemmerstraat, en wij worden gewoon drie keer omver gelopen door groepjes allochtonen, dat is standaard – dus ik vroeg: hoe zien andere mensen dat nou?
Waarop zij zei: ze drukken het weg uit hun bewustzijn. Een onmiddellijke politiekecorrectheidsreflex: ze worden omvergelopen door ‘mensen’, het is druk, er zijn veel toeristen hier.”

Spijker, kop.

En:
"Op het moment dat Paul Scheffer en Geert Mak vijf glazen wijn op hadden, kwam er taal uit waarvoor ik me nog zou schamen. Zij denken net zoals ik, alleen ze zeggen het niet.”

Links, maar stiekem rechts dus. Stelletje hypocryten question

13
4 Berpke de Poes

hypocrieten.

8
5 Berpke de Poes

Baudet is onze beschermer der soevereiniteit. En Wilders is dat ook. Velen staan daar niet voor open omdat het kuddedieren zijn. Als de een vindt dat het niet deugt wat zij zeggen, dan blijft hij jarenlang in dezelfde gedachtengang hangen. En zéker als hij immer voor het linkse blok kiest. Niet bereid om elke 4 jaar zichzelf nu eens af te vragen wat de trekpoppen van de betreffende ministeries, voor elkaar gekregen hebben. Niet bereid om eens na te denken over het feit dat juist een ander, met een frisse blik, de kans moet krijgen om te laten zien wat hij/zij kan veranderen in Nederland. Dat deze partijen ons niks dan ellende hebben gebracht staat ondertussen toch wel als een paal boven water. Baudet wil af van dat halfzachte gedoe en aaien over de zielige bolletjes, zoals links dat doet.
Baudet kiest eerst voor Nederlanders omdat er nog nooit zoveel armoede is geweest zoals er nu heerst. Baudet wil af van de 40.000 daklozen. Hij wil voor hen huizen, die nu voor de parasieten/gelukzoekers zijn. Hij wil af van Europa omdat de geldverslindende beloningen van allen die in Brussel zitten, beter gebruikt kan worden om in Nederland de misstanden aan te pakken. Politie, Zorg, Scholen, Leger, van alles in inmiddels afgebroken, daar wil Baudet het geld aan besteden en niet aan de bodemloze put die EU heet.
Er moet een verplichte enquête komen met de vraag wie er vóór gelukzoekers en instromers zijn. Degene die 'voor' zijn, moeten meer belasting gaan betalen en zij krijgen geen subsidies meer totdat zijzelf deze zogenaamde 'instromers' in huis genomen hebben. Pas dan zul je zien dat er een helebóel hypocrieten onder de linkse bevolking zijn. Wij moeten af van het maar blijven betalen voor immigratieparasieten waar alleen 'links' voor staat. Laat 'links' Nederland maar laten zien hoe menslievend of zij zijn. Ik weet zeker dat het dan rap afgelopen is met hun 'binnenhaal gezang'
als er weer een paar duizend binnenkomen.

13
6 niet voor de poes

@6 Eigenlijk kunnen we nu al niet zonder Baudet. En ook niet zonder Wilders.

Zo, dat was weer genoeg humor voor vandaag question

6
7 Criticaster

@6 Precies wat velen denken.
De anderen kunnen dat niet omdat ze van school uit gehersenspoeld zijn en stemmen weer op de linkse partijen of op het poppetje Asscher Robben of Jette wat zich partijleider noemt.

11
8 Eindpenthode

Hey Thierster dat is jouw fascistoide natte droom dat ineenstorten.... en dingen "opbouwen" uit de as.

9
9 Smite Gait

@9 , ik dacht dat het juist links was die middels massale moslim immigratie uit is op een burgeroorlog waarna men op de rokende puinhopen van de samenleving een socialistische heilstaat wil bouwen?

12
10 Spraypaint

Dat al die journalisten nog in gesprek gaan met zo'n Ezel.

9
11 Mac Benac

@10 Nah de enige burgeroorlog straks is die tegen de identitairen, autochtoon en allochtoon zij aan zij tegen de dommige racisten.

8
12 Smite Gait

Leuk gesprek......................zouden meer mensen moeten doen.

5
13 Benzardi

@10
Verdiep U eens in het programma van de SP de enige echte linkse partij waar zij zijn voor minder vluchtelingen , opvangen in hun eigen regio en daar geld voor vrijmaken. Maar ja rechts is daar op tegen

6
14 yanyans

@14
Er heerst onrust binnen de SP over migratiestandpunt

https://www.trouw.nl/nieuws/er-heerst-onrust-binnen-de-sp-over-migratiestandpunt~b7d77e77/

Het grote draaien is al begonnen.

6
15 Benzardi

@15 Is natuurlijk goed dat er discussie is binnen een partij, Over standpunten en richting moet gepraat kunnen worden. Goed om te zien dat dat binnen een partij als de SP kan.
Bij sommige partijen is de inspraak/ruimte voor discussie ver te zoeken.

4
16 MacGu

@4
De "allochtonen" die in de Haarlemmerstraat Baudet "omver lopen" zijn hoogstwaarschijnlijk toeristen.
De Haarlemmerstraat is heel erg druk en zoals gebruikelijk in drukke straten is het ontwijken en ontweken worden en niet met je arrogante kop verwachten dat iedereen voor jóu opzij gaat.

5
17 PuurHagelslag

@16
Volgens mij 1 partij...............PVV.
FvD heeft een hoop leden en volgens mij mochten die punten naar voren brengen.
Net zoals alle andere partijen.

10
18 Benzardi

@6 haha, jouw voorstellen zijn 0,0 uitvoerbaar.

8
19 alt-right-delete

@18 Moet ik je toch echt teleurstellen, lees o.a de statuten van FvD er maar op na.

5
20 MacGu

@10 nee, dat was rechts, u weet wel ..

8
21 alt-right-delete

@10 Degenen die ik over burgeroorlog hoor spreken hebben meestal een ultra rechtse signatuur.

3
22 21st Century Guy

@10 wilt u ons nu wijs maken dat u ultra-links bent? U wilt immers een burgroorlog.

8
23 TedjeR

@16 Dat is een heel nauwe straat en als hij daar rondloopt met een air van ik ben La Grande Baudet denk ik dat er wel eens iemand tegen hem aan schampt....

3
24 21st Century Guy

* Verwijderd door de redactie *

25 Yisrael 2.0

@20
de statuten van FvD er maar op na.

Dat wil ik best geef ze maar........................
Trouwens statuten zijn meer voor vergaderingen en niet voor partijcongressen.

De partijcongressen van de FvD word genoeg gediscussieerd, dus geen inspraak klopt niet.
Zonder discussie, geen inspraak.

4
26 Benzardi

@26 FvD is formeel een vereniging zoals andere partijen, maar in de praktijk hebben die leden niets te zeggen. De statuten zijn duidelijk.
Ik ga verder niet over feiten discussiëren. Je kan o.a deze statuten lezen, ga ze natuurlijk niet voor je opzoeken, Als je echt geïnteresseerd zou zijn in hoe het bij FvD geregeld is dan zoek je ze zelf op.
Ik ga het feestgedruis in. Nogmaals, fijne jaarwisseling!

8
27 MacGu

komt die Trouw kerel aan het eind nog aanzetten met een pro-Adorno verhaal ... ja zo is Trouw ook geworden . helemaal gevangen in de linkse Frankfurter Schule ( net als de linkse Marcuse , ook zo'n vuile pseudo-intelectuele communistische heilige v.d. Volskrant, HP detijd, NRC, VARA. Timmermans , Club van Rome, gret Thunberg, VrijNederland, Groene Amsterdammer ,NPO. NU-nl EU en dat soort marxistische saboteurs... ) Zij hebben een ding gemeen ; willen het christelijke westen vervangen met hun rooie onzedelijk, pervers corrupte zooi ! Daartoe gebruiken ze taktieken zoals die beschreven staan in de Protocols of the elders of Sion..een fictief essay over zaken die werkelijk zijn.- BitChute
https://search.bitchute.com/renderer?use=bitchute-json&name=Search&login=bcadmin&key=7ea2d72b62aa4f762cc5a348ef6642b8&query=Protocols+Of+Sion - -Het is PUUR gif van het Cultuur.cultureel Marxisme. -frankfurter schule kulturmarxismus - YouTube
https://www.youtube.com/results?search_query=frankfurter+schule+kulturmarxismus - .. Echte christenen lezen die rooie Trouw niet meer, maar de eerlijke krant Reformatorisch Dagblad. Steve Akkerman is een onbenullige modernistische nihilistische nakakelaar en volkshater , die niet meer uit de rode fuik komt. Hij is in wezen een pure misleidende populist . maar dat besef dringt niet door tot zijn verstand, dat vertroebelt is door een socialistische mindset.....moeilijk uit zo'n fuik te komen, Akkerman.....Hij wil of mag niet weten wie dit aansturen...want dan sturen ze de meute op je af... Wij hadden tioen in 1989 het communisme instortte , het socialisme in westerse landen moeten uitroeien. Is niet gebeurd en hun GIF verspreidt nu nog dagelijks door 90% linkse media.....Schreef dit al vele malen in NK. Wie hebben het communisme eigenlijk bedacht...? U weet het wel, maar u mag het n o o i t zeggen toch ?

8
28 flessenhals

@28
Wat een geraaskal.

4
29 PuurHagelslag

@29 ... ; het is wel gecomprimeerd, waardoor de essentie mogelijk minder duidelijk is waar te nemen. Nietemin een enumeratie van feiten.

7
30 flessenhals

@27 Zwetser, hoop dat het je laatste feestgedruis is.

5
31 Kees Klapzand

@31
He he he goed gezegd gozer.

5
32 Kobus

@32 Was ff nodig. Gelukkig nieuwjaar, en veel steun aan Thierry en Geert in 2020. question

4
33 Kees Klapzand

@33
Ja jij ook Kees een gelukkig nieuwjaar.

3
34 Kobus

@31 Ha Keessie, je laat je wel weer kennen hoor, ik ben van plan er nog vele mee te maken.
O ja, Jij ook de beste wensen natuurlijk.

5
35 MacGu

Ik begrijp uit het artikel dat nazis zich nog steeds prima thuis voelen bij FvD. Dan is het dus wel een foute club. Echt heel erg jammer.

2
36 smurf

Ik denk dat men eerder uit is op een islamitische samenleving. De elites hullen hun vrouwen niet in zwarte lappen maar houden ze wel stelselmatig weggemoffeld en volkomen onder de duim. Die hebben in hun eigen leven niets met emancipatie.

Daarbij komt dat ze uiteraard van de democratie en vooral van de rechtsstaat af willen. en de imam is priester, OM, rechter ineen. Dus die stuurt er gewoon een lynchmob op af, als iemand niet onderdanig genoeg is, al dan niet officieel met stenen. En die imams zitten in een hierarchie van steeds hogere imams en daartussen koningen e.d.. Dat ziet die "elite" natuurlijk wel zitten.

2
37 Wendel

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Strongoli
Statushouders ook in de wachtrij

@17Nog maar eens:Voorrangsregels bij woningtoewijzing, wordt door gemeenten bepaald en is dus NIET bij wet geregeld.Mensen die zich gedisc...

zojuist geplaatst door Strongoli

Bop
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@94 Ik kijk graag verder dan mijn neus lang is dus waarschijnlijk zoek ik vaker iets op dan jij. Ik wil namelijk graag betrouwbare informatie e...

1 minuut geleden geplaatst door Bop

Marrie1
Formerende partijen moeten er nu echt zien uit te komen, zegt populisme-expert: 'Veel kiezers zijn het beu'

@11Ja, dat zou best eens de oorzaak kunnen zijn, en dat de woke leeghoofd praters dan zijn ideeën vertalen in een beleid wat voor nog meer p...

3 minuten geleden geplaatst door Marrie1

Snorrie
Oekraïne zet voor het eerst raketten met bereik van 300 km in, onlangs stiekem geleverd door VS

@7 Paar vraagjes.Heb je links naar verklaringen van Oekraïne en de VN dat ze die onafhankelijkheid erkennen?En wat is er onafhankelijkhei...

4 minuten geleden geplaatst door Snorrie

Snorrie
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

@1Doe dat dan met iedereen die haat verspreid over een geloof....

8 minuten geleden geplaatst door Snorrie

Marrie1
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

Hopelijk hebben de media het fatsoen en besef dat ze dit asociale figuur(en) niet in beeld kunnen brengen....

10 minuten geleden geplaatst door Marrie1

VBOH
Formerende partijen moeten er nu echt zien uit te komen, zegt populisme-expert: 'Veel kiezers zijn het beu'

@10"Ik zou wel eens willen dat dit soort mensen op tv komt te praten over de huidige problemen"Die mensen heb ik alleen maar op de tv aan ...

13 minuten geleden geplaatst door VBOH

Marrie1
Politie houdt meerdere mensen aan om steekpartij Ter Apel - NieuwRechts.nl

Ze komen dus gewoon vanuit andere plaatsen uit het land om elkaar in ter Apel neer te steken.En aan zulk gevaarlijk tuig worden de oorspronkel...

13 minuten geleden geplaatst door Marrie1

RobP
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@39 Heb je het zelf gelezen?Staat een hoop bullshit in....

14 minuten geleden geplaatst door RobP

NK. App
Nepali Nude GirlsMysexylily ComMia Khalifa Sexual VideosFunny Porn TitlesCelebrity Leaked PicturesOne Piece NakedTits In A BikiniBig Older CocksMira David PornHistoire Erotique GratuiteHqsextubeSex Story Baap BetiBrazzers PoolBluepillmenSkipthegames NcRescortsBunkrr SuPornor JaponesasHentais De AnimePorn Gay ThugsDemon SlayerhentaiHatler GuriusMandingo XxxHentaimamaioBbc In LatinaEva LawrenceDark Desire NudeCarol GoldnerovaSexy Bhabi XxxTution SexSunny Leone Sexy XxEipril AnimationVideo Sex FranceDisabked PornBradmontanFotosde MulheresnuaXxxx RatedIndian Jungle PornSunny Leone Sex Video AllTarzan Sexi MovieSoi 6 ThailandMonster Girl Quest HentaiSummer Time Rendering HentaiArabicxnxxxXxx Porn Movies For FreeXxx.clomHoneybeepott OnlyfansGirlesexAdriana Chechik FaceHomeporno VideoBlacked.comTeenpics PornKalina Ryu AnalJennie Rose AnalCamille Winbush NudeHindi Xxnx HdPetiteshemaleYoung Indian Porn VideosTessa Flower OnlyfansLa Paisita I Wanna Fuck Your MomCrszydad3dXxx GangbangViolet Summers XxxFrenchpornhubUkpuntimgMen Gay PornCum LatinBriggitte B PornMackenzie Mace AnalLife Selector PornHannahowo Onlyfans LeakedCrazyjamjam OnlyfansEmiley BloomFutilestrugglesSextheluguFamily Sex Gameسكس اليناXxx Nanga DanceSurprise Wife PornEvilangel.ckmTwinkmoviesBokep Vcs IndonesiaMelora Hardin NakedNaduhlycabral NudeHeroine Hot SexDesdunando La NoticiaAnal EbinyClairebearReal Life HentaiUncle Niece PornBrittney WhiteSadako HentaiStormy Daniels Porn MoviesJulia Ann Hot Sex VideosRoxie Sinner BbcGloryhole PartyEbony Mature AnalZenci PornosoAmateur Porn HdLizbeth Rodriguez LeakedAndhra Pradesh Telugu Sex VideosMalayalam Sex Movie SceneLatina Anal PornDragon Ball Z SexualLocalwhoresAsian Anal BlackBalence Ton NudeSexe BizarroHs Gay PornXvideos HotSliw Blow JobSexy Pron HdXvideos Porn HdNadia Ali Full PornNatalie Brooks PornDesimssDesi Mouth PornQueenie Sateen AntonAudio Of PornMasterbating MaturesSsbbw DoggystyleNaked OrgyToon Porn ComicsTitshits.comGay Black Naked MenAngela White-analFull Sex Full Sex Full SexXnx Blacked ComKerala Sex Video HdIndian Brother And Sister PornSunny Leone Sex InBangali Chuda Chudi VideoOiled TitsBollywood Movie Rape ScenePorn BoopsIndian Bhabhi Porn Web SeriesTamilactressbluefilmDevar Bhabhi Xxx MoviePussy And Boobs LickingBihar Porn MmsMoney Talks - Spring BreakJacquie Et MXxx Videos De SexoNewspaper NudesBeunette NudeHailey Rose OnlyfansBfhdXxx Punjabi Sexy MovieHawaiipornCumming On Face