door Febee in Binnenland  ·  46 Reacties

  • 15
  • 833x gelezen
Reageer met een Emoji
3
6
7
1

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Hoelang zou hij over deze move nagedacht hebben na zijn smadelijke aftocht?

48
1 jantje van leiden

Eigenlijk moet je medelijden hebben met Wilders.Je gunt het niemand om een ingewikkeld leven te lijden .

45
2 jantje van leiden

"Wilders roept hiertoe op nu ze gaat proberen om Israel aan te klagen wegens vermeende oorlogsmisdaden.",

Ja hij saat echt voor een onafhankelijke eerlijke rechtsgang.....
zolang het maar in zijn straatje past!

36
3 ikzelf

Als je in Nederland pro Israel bent zoals Baudet en Wilders wordt je bespot door links, terwijl antisemieten hier een groot podium krijgen.

23
4 DONKEY R

Heeft Wilders zijn publiciteitsquotum voor dit jaar nog niet gehaald of zo?

31
5 -Koeievla-

* Verwijderd door de redactie *

6 Captain Hero

@4
Het past wel in jouw straatje om kritiek op de Israëlische regering als antisemitisch te bestempelen. Ik neem aan dat je dat hier ook zo bedoelt. Jammer als je dat verschil niet kunt zien.

33
7 -Koeievla-

@4 @6
als jet het niet altijd eens bent met het beleid vanIsrael word je gelijk als joden hater en antisemiet bestempeld

30
8 ikzelf

@7 Het past wel in jouw straatje om kritiek op de Israëlische regering als antisemitisch te bestempelen. Ik neem aan dat je dat hier ook zo bedoelt. Jammer als je dat verschil niet kunt zien.

De enige democratie in het midden-oosten ''Israel'' bespotten door een islamitische vrouw, daar zit pure haat naar de joden achter. Dat communisten zoals jou achter deze Israel hatende moslima staan dat begrijp ik ook wel, je hebt niks op met democratie en de staat Israel.

18
9 DONKEY R

* Verwijderd door de redactie *

10 Captain Hero

Het enige dat W. bewerkstelligd - jaar in jaar uit - is dat er meer en meer haat ontstaat.

In plaats van de openbaar aanklager te willen verwijderen zou hij een rechtszaak toe moeten juichen omdat het de Israëlische de mogelijkheid biedt de onschuld te bewijzen. Maar nee, net zoals in zijn 'eigen' zaak beticht hij van alles en iedereen die hem geen veren in den reet plugt als 'nep' en dergelijke.

Triest? Ja maar nog lang niet zo triest als die onnozele volgelingen die maar blijven krijsen "Hij hep gullijk!!!" en die hun haat steeds hoger opstapelen.

26
11 Lidpver

Wilders weet best dat oorlogsmisdadigers uit Israël niet vervolgd kunnen worden aangezien Israël het Hof niet erkend.Geldt ook voor Amerika met elk hun eigen beweegredenen.
Het bekt lekker voor zijn aanhang moet Wilders gedacht hebben,iets anders kan ik niet bedenken.

30
12 jantje van leiden

@11
helemaal mee eens!
dat is juist een teken aan de wand, als hij zo zeker is van zijn onschuld en dat van Israel dan zou hij die juist met vertrouwen tegemoed moeten zien, maar dat is hij niet dus dan maar op voorhand beschimpen en proberen te voorkomen.

17
13 ikzelf

@12 Wilders weet best dat oorlogsmisdadigers uit Israël niet vervolgd kunnen worden aangezien Israël het Hof niet erkend.Geldt ook voor Amerika met elk hun eigen beweegredenen.
Het bekt lekker voor zijn aanhang moet Wilders gedacht hebben,iets anders kan ik niet bedenken.

Hier in Nederland en Europa zijn er ook zat oorlogsmisdadigers die overal in het midden-oosten democratie kwamen brengen. Hoe zit het met deze personen dan of tellen die niet mee als oorlogsmisdadigers? |

Maar vertel eens waarom deze leider uit Israel een oorlogsmisdadiger is dan? Je weet dat als Israel zich niet verdedigd dat dit land door de omliggende landen wordt vernietigd. Het is dat Israel die iron dome heeft, anders waren er heel veel ontschuldige mensen omgekomen door projectielen vanuit de omliggende landen. Maar dat schijnt jou allemaal niet te boeien, de enige haat die jij hebt is tegen de staat Israel.

14
14 DONKEY R

@14
[Maar vertel eens waarom deze leider uit Israel een oorlogsmisdadiger is dan?]

Om te beginnen moet dat überhaupt al op je CV staan, wil je iets kunnen bereiken in de regering van Israël. Zo veel heeft de recente geschiedenis al wel uitgewezen.

24
15 -Koeievla-

Nou ga je te ver Wilders. Het zijn geen vermeende oorlogsmisdaden; het zijn gewoon oorlogsmisdaden.

34
16 samcash

Wilders de populistische zionist van de Nederlandse politiek. Verhuis toch naar je beloofde land moslimhater en wegkijker van Israëlische misdaden.

32
17 Hendrianus

“ Geert Wilders roept de Nederlandse regering op de openbare aanklager van het Internationaal Strafhof (ICC), Fatou Bensouda, het land uit te zetten. ”

Eerst maar even afwachten of hij het morgenochtend niet intrekt, heeft hij nogal een handje van die Wilders.

37
18 mo

@8 @7 Zowel bij #4 als #6 maakt er niemand de bewering dat kritiek op Israël hetzelfde is als antisemitisme, dat maken jullie en vele andere er elke keer van.

10
19 Snuggles

Wat is dat toch steeds met rechters en populistisch rechts?
Israel mag ook bv Iran of syrië aanklagen voor oorlogsmisdaden mits ze het strafhof erkennen.
Als Israël gewoon zijn grondgebied verdedigt is er toch niets aan de hand?

4
20 NLsandman

@19
Dat gebeurd wel degelijk!
Ben in andere draadjes toch al geregeld voor bijde uitgemaakt als ik kritisch op israel was!!!

18
21 ikzelf

* Verwijderd door de redactie *

22 Dirk2137

@22
ach niet iedereen is zo'n taalwonder als U.
als dat voor U een reden is om dan iemand niet serieus te nemen zegt meer over U dan over mij!


maar lees hier de reacties eens...
https://www.nieuwskoerier.nl/news/583323?bekijk=c5028144&page=1&msg=3119491
is gewoon een feit.
ben voor alle 2 uitgemaakt.

14
23 ikzelf

Laat Icc zijn onpartijdigheid dan maar blijken door een normale aanklager dit werk te laten doen ipv zo'n pedofielaanhangster

11
24 PFL

Werkt een rechtstaat zo in het boekje van deze malloot dan? Als er "onschuldigen" aangeklaagd worden, dan worden ze vrijgesproken.
Maar Israel is natuurlijk heel erg ver van onschuldig.
In die hele streek zijn alle partijen schuldig aan heel veel misdaden.
Maar dan moeten ze wel beide kanten aanpakken.

2
25 Xyron

* Verwijderd door de redactie *

26 Anti-racisme

@23 Snap ik als je de schuld vd "woede en raketten" bij Israël gaat neerleggen.
Die raketten komen voornamelijk uit Gaza, waar Hamas hun eigen bevolking onderdrukt en Israël zich in 2006 al geheel heeft teruggetrokken.

https://www.nrc.nl/nieuws/2019/09/03/hamas-duldt-geen-verzet-in-de-gazastrook-a3972041

https://www.jpost.com/Middle-East/Hamas-arrests-Gaza-comedian-who-protested-economic-hardship-587766

5
27 Snuggles

@27
die woede is er ook over die Nederzettingen en checkpoints waar palestijnen voorddurend mee te maken hebben.

7
28 ikzelf

@28 Daar komen je raketten niet vandaan, wel steekpartijen, vandaar de checkpoints.
Oorzaak-Gevolg

5
29 Snuggles

ach....wilders he. zit al te snuffen tussen de joodse mensen hier om daar wat stemmen weg te halen. Ook al geprobeerd bij de boeren hahaha en hij wil nog wel een Nexit, kunnen die boeren gelijk fluiten naar hun jaarlijkse inkomsten van gratis geld vanuit brussel. Hoe dom kan je wezen. Bij de docenten lukt het niet, zijn veel te slim om op zoiets te gaan stemmen, zijn geen debielen. het lult maar door en het lult maar door. los daarvan, ik vind Israel een nogal heftig volkje en weinig vredelievend. altijd op oorlogspad en dat mag wel eens gezegd worden. Ben zeker niet anti semitisch voor alle duidelijkheid en maak me zorgen over oplaaiend haat tegen deze mensen maar laat onverlet dat kritiek over de handel en wandel van Israel zeker op zijn plaats is. Zo komt er nooit vrede in dat midden oosten.

13
30 oculus amet

Weer een kansloze actie van wilders....

snapt'ie zelf niet dat'ie zielig is?

11
31 TedjeR

* Verwijderd door de redactie *

32 Anti-racisme

En ik vind dat ze Wilders het land mogen uitzetten.....


Gelukkig heb ik die bevoegdheid niet, net zoals Wilders... Dus is het een totaal holle uitspraak. En die kennen we allang van Wilders, hij doet niet anders.

8
33 Gekste Henkie

Ik stem meteen voor om die boerentrien Fatou Bensouda het land uit te schoppen. Waar bemoeit dat mens zich mee? Gelukkig blijft Israël doen wat het moet doen om zichzelf te beschermen tegen de ongelooflijk jaloerse en hebberige Islamitische landen rondom. Israël heeft zich ontwikkeld terwijl al die Islamieten nog helemaal in de Middeleeuwen leven. Ze bestaan uit woestijnstammen die nog niet eens in staat zijn om zelf met elkaar in vrede te leven. Het zijn middeleeuwse barbaren die al vechten wanneer een ander heeft wat zij niet hebben. En omdat ze het IQ niet hebben om zelf voor een redelijk bestaan te zorgen, proberen ze het telkens maar weer met agressie en moord. Kijk naar landen als Saoedi-Arabië. De koningen daar zitten vast in het zadel door de olie-inkomsten. Maar alleen de koninklijke familie met zijn ontelbare familieleden profiteren daar grotendeels van. Kijk naar Jemen, het achterlijkste islamitische land. Er is een felle oorlog aan de gang omdat de beide stammen het niet met elkaar kunnen vinden. Er zijn daar dictators nodig om alles weer in het gareel te brengen. Hier heeft Israël gelukkig geen last van. Zij zullen eeuwig moeten dealen met de verschrikkelijke jaloezie van de barbaren. En die Fatou zal wel betaald worden door de machtigste stam want waar zij vandaan komt......

10
34 niet voor de poes

Gewoon eruit dat rommel.

7
35 Mesjokke

Je kunt geen "internationaal gerechtshof" hebben omdat er geen internationale wetgever bestaat, geen internationale burgerautoriteit en dus geen internationaal mandaat nog een wet om recht over te spreken.

Het is een typische linkse tegenstrijdige instelling met alle Jodenhaat en rancuneus misbruik om de eigen belangen en emoties na te jagen zoals elke linkse instelling dat is.

Stoppen met die flauwekul. He hoort niet in Nederland thuis. Deze gotspe.

9
36 purelogica

"Zij deelde mee dat zij de Eerste Preliminaire Kamer van het Hof gevraagd heeft zo snel mogelijk een uitspraak te doen over de vraag of het Hof voldoende rechtsmacht heeft in de Strook van Gaza en op de Westelijke Jordaanoever met inbegrip van Oost-Jeruzalem."
(Wiki)

Het ICC erkent 'Palestina' (PNA) toch?
Dan kunnen ze daar toch ook starten.
Er liggen volgens mij genoeg zaken op de plank die naar voren zijn gekomen tijdens het vooronderzoek.

4
37 Malinois

@5 Nou, D66 kan hij niet meer inhalen met stompzinnige ideeën. Zelfs Yasser heeft zijn beurten al voorbij laten gaan. Het strafhof misbruiken voor andere doeleinde moet hier voorkomen worden.

1
38 Verwonderd

Wie of wat is Palestina? Wat doet een mohammedaan eigenlijk binnen het Internationaal Strafhof ICC? Mohammedanen erkennen het westerse strafrecht toch nooit?

2
39 nostradamus666

Gezien de minnetjes in @37 zal ik die post even verduidelijken.

Het ICC stelt dat zowel Israël maar ook de PNA 'oorlogsmisdaden' heeft gepleegd.
Israël erkent het ICC niet en de PNA (juridisch gezien is het geeneens een staat maar dat terzijde) wel.
"Bensouda heeft in een 112 pagina’s tellende rapport de rechtbank van het ICC gevraagd om te beslissen of zij jurisdictie heeft over Israël, dat net als de Verenigde Staten geen partij is bij het verdrag dat het mandaat van de rechtbank vormt. Beide landen hebben het ICC niet erkend. De Palestijnse Autoriteit is daarentegen wel partij bij het verdrag."

Wel, de beslissing om Israël onder de loep te nemen (kijken of er jurisdictie bestaat) moet nog genomen worden.
Wat staat het ICC in de weg om de andere kant van het verhaal alvast te beoordelen?
Velen zullen geïnteresseerd zijn hoe men aankijkt naar het afschieten van raketten vanaf scholen/ziekenhuizen/woonhuizen in de weet dat er een vergelding op volgt.
Wapendepots/tunnels gebruiken onder huizen waar een gezin leeft met 7 kinderen.
Zelf scholen/ziekenhuizen bestoken en dan beweren dat Israël het heeft gedaan.
Jaarlijks +/- 30 kinderen vermoorden omdat zij tunnels moeten graven.
Raketten afschieten vanaf huizen om vervolgens daar gezinnen in te plaatsen zodat je weet dat je ze kunt gebruiken als 'burgerlijke slachtoffers'.
Mensen/de bevolking oproepen naar zogenaamde 'vreedzame betogingen' te komen terwijl je weet dat je ze misbruikt als menselijk schild.
Schutters die achter een rij kinderen gaat staan in de hoop dat er geen vergelding komt.
Pagina's vol met dit soort shit.

Wat houdt het ICC tegen om hier iets over te zeggen of te veroordelen?

2
40 Malinois

Owh, Geertje wil z'n jaarlijkse gratificatie veilig stellen? (Wilde eigenlijk "Jodenfooi" tikken, maar dat woord mag je niet meer gebruiken om één of andere reden.)

9
41 Huskymanus

@40
Wat houdt het ICC tegen om hier iets over te zeggen of te veroordelen?

Het ICC kan het niet veroordelen want de Palestijnen vechten een rechtvaardige strijd tegen hun zionistische bezetters. Zij zijn onder de voet gelopen en hun land is afgepakt door joodse kolonisten. Zo zit dat. Dat geeft de Palestijnen het recht om met alle middelen die ze hebben hun land weer terug te veroveren. Alles netjes volgens internationaal recht.

10
42 samcash

@42 Gaza wordt alleen nog bezet door hamas, sinds 2006 al niet meer door Israël.

3
43 Snuggles

beter om Wilders het land uit te zetten.... mensen die tegen internationale rechtsorde zijn kunnen we niet gebruiken.

0
44 TedjeR

Dat zo'n antisemitisch dictatorvriendinnetje als Bensouda zo'n hoge positie heeft in het ICC is natuurlijk ook wel lichtelijk schandalig.

2
45 JackKropotkin

@45 " antisemitisch"? Bron?
"dictatorvriendinnetje"? Bron?

7
46 Huskymanus

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Nieuwslezer
Muziekdraadje

Picture This - Act of Innocencehttps://www.youtube.com/watch?v=CVTgvAzQQRo...

zojuist geplaatst door Nieuwslezer

Nieuwslezer
Muziekdraadje

Darin - Electrichttps://www.youtube.com/watch?v=sB2LzEJGbBM...

5 minuten geleden geplaatst door Nieuwslezer

Feldwebell
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@81 Nee hij verprutste moedwillig de kans op een oplossing. je zilveren randje ten spijt.@82Met dit soort gelul kan niemand iets. Ik ben...

15 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

Nieuwslezer
Muziekdraadje

Maoli - We Need Love in the Airhttps://www.youtube.com/watch?v=miKqq4cLZLY...

16 minuten geleden geplaatst door Nieuwslezer

Vageali6888
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@80De rest liep slaafs achter de coup plegers aan natuurlijk, kunnen ook niet anders want zijn volledig afhankelijk ...

22 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

Vageali6888
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@79Er viel dan ook weinig te praten, Biden had al aangegeven op geen enkel punt van het Russisch voorstel uit dec.2021 in te willen gaan....

23 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

Feldwebell
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@78 Ja, een referendum dat in de VN alleen ondersteund wordt door Fenomenen als Belarus, Eritrea, Noord-Korea, en Syrië. Is dat de maat bij j...

41 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

Feldwebell
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@77 Absoluut niet. In plaats van de afspraak te verzilveren en naar Geneve te vliegen om met Biden te praten, startte Poetin enkele dagen lat...

44 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

Biscanna
Beelden: Donny Roelvink laat zich officieel bekeren tot de islam

@115 Sleepy Bop 🥱 ...

1 uur geleden geplaatst door Biscanna

Vageali6888
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@74Het was niet veroverd, ze hadden zich afgescheiden en verkiezingen gehouden maar dat pikte de regering niet.- Verkiezingen in het d...

1 uur geleden geplaatst door Vageali6888

NK. App
Chinese Model Xxx60s PornKorean OnlyfansBabysitter NakedFindtubesEscort Babylon Washington DcHobby.pornSex Tap AmateurHot Romance Web SeriesTamil Ramba SexNaked AnimationWca Productions Full VideosSexy Naked CowgirlsPornos MojadosポルノFree Porn BlazzersRegarder Un Film PornographieCensored HentaiFr PorneeMarina Squerciati NudeTaylorgunnerLeaked Selena Gomez PhotosBrutal FacefuckingLive Sex IndonesiaHoby Buchanon Full VideosCumming On TitsGypssai NudeMujeres DesnudadMia Li AnalSkylar StormSladslivkiPrincess Misty PornPure18Pron Hot MomDesi Babe SexBest Free Vr PornErotica SearxhPornos ImagesFarrah Faucett NudeBella Delphine NakesKajal Ka SexyArunachal SexRiley Reid Only FansNina Agdal Sucking DickFmottrn Onlyfans LeakedPorn BrazerVideos PornosgayDemora Avarice TitsBengali Xvideo MoviePost Orgasm BlowjobMilfme.comStories For Adults EroticAmateur Transsexual PornSex VoissaCollege Ammayila Sex Videos TeluguSkylar Maexo.pornBlack On Black Porn VideosBunnycutie PornMelonstube.comNsfw ScrollerXvidwowDesi Viral XnxxX Video Movie FullBored Of PornPorn CatrgoriesGenesis Lopez LeaksZhmasterBig Booty BiychesBirthday Party Sex VideoFree Hardcore XxxPorn TwinSexe Model.comKita Love Xoxo LeakDesi Porn StarSexy Bf Blue Film HindiHentai ImagesFamilydicksMisty Klitz1twothreecumTessa Fowler PornSunny Leone Sex Story In HindiSkylar PornTop Ten HentaiPorn Videos With CelebritiesKaya Scodelario NudesAssam Local XvideoNipple Kissing VideosSmart Sexy VideoSouth Indian XhamsterPussy SuckiAsianforced PornLesbian Tits On TitsUncensoredhentiWww.xxx.comFamous Porn VideosEzada Sinn FemdomVideo Porn IndiPorn De VelhasPorne BrasilPorn SpankbangBreasfeeding PornLive Video Call XxxBigbooty BlackpornLewd NinjaXnxxایرانیانLa La Anthony NudeNoodle HentaiSexual AnimationBarenna SparksPornstar FuckYoga Pants NsfwXnxx RasmikaEx Girfriend PornSpyfam.cpmMotherless.comlPublic FlashingSunny Leone Ki Bf Sexy VideoHollywood Movie Xxx ComMaturewife PornSanilion Xxx Video HdBlacked OnlyfansViva.streetGordibuenaxxxSanilewan XxxStephmurves OnlyfansFake Nudes Of CelebsHuge Natursl TitsBaddieosnlyJepanese Porn TubeMature Free Lesbian PornPorno FamosasMilf SelfieArabian XnxXxx SexmexUsa Sex ComXmaster Indian SexBabyfooji OnlyfansPrincess Jasmine NakedSexy Anima PornBengali Blue Film SexNayanthara SexxHot Dirty VideoMom Son JerkOnlyfans PornoTiktik Pornالمواقع الاباحيهWomen Sexy VideoEnglish Sex Video Hd PrintXxx Hd Boudi21 Natural Com