door Moskowfiets in Media  ·  150 Reacties

  • 62
  • 1853x gelezen
Reageer met een Emoji
1

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

* Verwijderd door de redactie *

101 Redelijk Rechts

@94 Ik zie jou debiele opmerkingen maken , totaal misplaatst dus mischien dat je jezelf eens onder de loupe kunt nemen.

20
102 21st Century Guy

Gewoon bizar dat zoiets kan, die jihadist weer terug naar Nederland.
Nederlandse overheid had al jaren geleden hun Nederlandse Nationaliteit moeten afpakken.
Iedereen die zich voegt bij terreurgroeperingen als ISIS/al qaeda verdiend geen ontvangst van ons.

0
103 Handalf

@101 ik snap dat gevoel echt wel en ook dat zou interessant zijn om te zien. Als je dat echter doet, iemand (verder terecht) aanvallen, dan gaat zo iemand op slot en kom je helemaal nergens achter. Ook is het dan eenmalig, want ze zit daar vrijwillig en (helaas) is het daarom ook niet realistisch om te verwachten dat zo iemand daar dan blijft zitten als ze wordt aangevallen.

Ik snap het sentiment, maar om een kans te hebben achter iemands echte beweegredenen te komen moet je zo iemand op haar gemak laten voelen. Hoe ongemakkelijk dat ook is.

En een andere interviewer was mi ook beter geweest. Eentje die het valse vertrouwen had gewekt en toch treffend had doorgevraagd, zoals Louis Theroux, maar die zijn schaars in NL.

0
104 Repelsteeltje

Onzinredenatie. Als deze jezidi de reportage had gezoen, had zij kunnen zien dat het hier gaat om een labiele jonge vrouw en niet om een moedwillige keuze.

17
105 Hollander1967

@105 De bewijzen tijdens de rechtszaak wezen anders uit. Ze was volwassen en heeft een bewuste keuze gemaakt, zo blijkt uit die bewijzen. Ze wist donders goed was IS was en wat daar gebeurde. Jammer dat sommigen in haar zielige praatjes trappen.

0
106 Scrow

@98 Moeten wel de juiste vragen worden gesteld.

5
107 Nurse Ratched

@106
http://forum-fok.digidip.net/visit?url=https%3A%2F%2Fwww.vn.nl%2Fseks-en-de-jihad-waarom-nederlandse-moslimas-op-religieuze-strijders-vallen%2F&ppref=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F&currurl=https%3A%2F%2Fforum.fok.nl%2Ftopic%2F2400082%2F1%2F50

Uit dit verhaal blijkt dat ze het wisten.
Vonden mannen met wapens en martelaren stoer.
Ze lachen ons uit, want velen geloven de zielige verhalen.
Als morgen is een land veroverd en een kalifaat sticht, gaan ze gewoon weer.

5
108 Nurse Ratched

@104 Er is al een boek, ws komt er een film of serie bij Netflix.
Even op TV, misdaad loont dus.

5
109 Nurse Ratched

@108 Uit het onderzoek: "In chatgesprekken heeft ze het over het 'ondersteunen' en 'klaarmaken' van haar man voor de jihad. H. zou bovendien op de hoogte zijn geweest van de aard van IS en de misdaden die de terreurorganisatie pleegt in Syrië en Irak"

Inderdaad... dat zielige gedoe nu. Ik trap er niet in.

Begrijp me niet verkeerd, ze hoeft niet gelijk opgeknoopt te worden. Maar op zijn minst een wat kritische houding is niet teveel gevraagd. Als het aan mij lag had ze nog steeds in de gevangenis gezeten.

0
110 Scrow

** gebruiker verwijderd **

Het is nogmaals al ver over de houdbaarheidsdatum van rutte en consorten , dat deze politici dit allemaal laten gebeuren als "kers" op de taart van ongenoegen in het jaar 2019 waar zo ongeveer alle beroepsgroepen op het Malie veld hebben gestaan omdat of het water ze aan de lippen staat of om gewoon het ongenoegen te uiten over 10 jaar rutte waar zij onder gebukt zijn gegaan en waar ze helemaal klaar mee zijn om zijn constante stroom van leugens aan te horen .

111 verwijderd682241

* Verwijderd door de redactie *

112 Captain Hero

* Verwijderd door de redactie *

113 Captain Hero

@108 Uit jouw stukje blijkt wel dat het hier om kinderen gaat met een kinderlijk naieve instelling die worden gelokt door 'loverboys'. Een van de naieve uitspraken via de app zegt alles:

‘Eigenlijk is ’t super leuk haha, vakantie’

Echt overtuigde jihadstrijders die precies wisten wat ze gingen doen, hoor ...... (Kuch)

Laura H. had een heel andere achtergrond zonder islamitische app-vriendinnetjes. Ik zeg niet dat haar helemaal niets te verwijten valt, dat heeft de rechter ook niet gezegd, zij was geen lid van de terroristische organisatie maar bezat wel het burgerschap van het kalifaat. Hoe dat zo kwam heeft ze uit de doeken gedaan.

14
114 Hollander1967

Laura is gewoon een IS hoer en Nederland geeft dat islamitisch terroristische tuig aandacht waar ze het niet verdient.

Ze was bij haar volle verstand toen ze naar het kalifaat vertrok.
Ze wist net als ieder ander welke vreselijke terroristen IS zijn.

Ze kan het dus niet wijten aan een 'leermomentje' of een 'domme fout'.
Ze wist donders goed wat ze deed en nu wordt zij als een slachtoffer neergezet daar waar haar echte slachtoffers vergeten worden.

Dalal Ghanim heeft gewoon gelijk, dit klopt niet.

1
115 MeneerRontgen

@30 OK, user alt right delete.

3
116 Leaf

@114 Op die leeftijd waren ze al in handen van loverboys geweest als ze labiel waren.
De dame uit Gouda was een ordinaire ronselaar.
Laura vond Marokken stoer en viel ook niet in handen van een loverboy hier, die haar achter een raam plopte.
Laura is niet dom, heeft gewoon HAVO gedaan.
Uit huis geplaatste dame, waar ze alle trucjes om mensen te manipuleren van elkaar leren.
Heb veel gewerkt met lvb dames die in handen vielen van loverboys.
Dat is een ander soort meisjes, maken geen vrienden, hebben geen contact meer met ouders en buren.
Een loverboy weekt ze los om ze aan hem te binden.
En hoe het kwam simpel, ze wilde deel uit maken van het kalifaat.
Nu heel naief zeggen ik heb het niet geweten hebben we eerder gehoord.

5
117 Nurse Ratched

@116 Nee, alt right delete is wijze dwaas

0
118 Vrijbuitertje

@105 Ze heeft jou ingepakt dat is duidelijk.

4
119 Nurse Ratched

@105 Ja hoor je grootste nachtmerrie als een slachtoffer zien, heb je wel goed geluisterd naar het echte slachtoffer hoe smerig de IS vrouwen met de Jezidi's vrouwen omgingen? Nee hè.

0
120 Vrijbuitertje

https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://tallsay.com/page/4294990075/laura-h-de-liegende-terroriste-of-een-naieve-hollandse&ved=2ahUKEwixgP6BxtvmAhVQ2KQKHfIfC60QFjAEegQIBhAB&usg=AOvVaw0tscmSdUnbhzLUTmITLewO

Naïef
De rechtbank probeert er achter te komen of Laura H. echt zo naïef was als ze zelf claimt. Diverse getuigen hebben verklaard dat juist zij het voortouw nam om naar het kalifaat te gaan of dat ze er in ieder geval achter stond. Ook had ze haar vader vanuit Irak geappt dat het een bewuste keuze was en ze niet zouden terugkomen. Maar die berichten schreef ze naar eigen zeggen zo op, omdat ze bang was dat haar man ze zou onderscheppen. Ook andere positieve geluiden over het kalifaat moeten op die manier worden opgevat, zei Laura H.

5
121 Nurse Ratched

Ongelooflijk dat die is-hoer een podium op tv krijgt terwijl deze vrouw al slachtoffer wat tijd op de radio krijgt. En npo snap niets van de ophef. Hoe fucking achterlijk zijn die stomme randdebielen bij de npo.
Mensen die dat boek hebben gekocht moeten zich schamen, Winkels die het boek verkopen moeten zich nog harder schamen en geboycot moeten worden.

2
122 A Passenger

Ik hoop oprecht dat niemand dat boek koopt en geen enkele omroep die serie gaat uitzenden.
Bekijk die foto,s maar.

0
123 Marrie

Het geeft mij een beetje het gevoel alsof er een NSB'er zijn/haar verhaal kon doen tijdens de oorlog!

2
124 upanddown

@123 Zou er niet op rekenen.

7
125 Nurse Ratched

124
Het is gewoon griezelig hoe sommige Nederlanders en politici zich gedragen
Het begint op IS islam propaganda te lijken.
In de jaren voor de 1e en 2 e W.O. gebeurde dit ook.

1
126 Marrie

@117 Ze is ook in handen geweest van dergelijke types volgens haar vader. Dat weet je als je haar verhaal goed hebt gevolgd.
https://www.ad.nl/binnenland/jihadbruid-laura-h-ik-wilde-bij-de-marokkanen-horen~aec46331/
"Loverboycircuit

Volgens de vader kwam Laura in een soort loverboycircuit terecht. ,,Je ziet het gebeuren als ouder. Ze werd meegezogen. Je kunt er niets tegen doen. Het is mijn grootste vreugde dat ik haar uiteindelijk uit handen van die klerelijers heb kunnen weghalen.”

Ze wilde niet perse bij het kalifaat maar ze wilde wel bij marokkanen horen want die gaven haar de (nep)zekerheid die ze verlangde en zo werd ze bij Jeugdzorg begeleid door een Marokkaan die de Jihad preekte. Jeugdzorg vond dat wel een goed idee, zo blijkt ook uit de verklaringen van de vader.

"Radicalisering

Laura was een lastige puber, die uit huis werd geplaatst nadat haar ouders scheidden. ,,We hebben veel discussie gehad over haar bekering. Jeugdzorg liet haar begeleiden door een fanatieke moslim. Dat hielp niet echt. Ze ging vervolgens een hoofddoek dragen”, zegt de vader tegen de rechter."

Dit zijn dus geen verzinsels of manipulaties van haarzelf maar verklaringen van haar vader. Hieruit blijkt hoe labiel en beinvloedbaar deze jonge vrouw was. Labiliteit zegt weinig over je IQ maar meer over je positie in de samenleving. Thijs H. studeerde maar ook hij was uiteindelijk een zeer labiel persoon die diverse malen in inrichtingen is opgenomen. Wel kan een hoger IQ je later helpen om niet in de problemen te komen of jezelf uit een benarde positie te bevrijden. Maar daarbij speelt levenservaring dus ook een grote rol,

9
127 Hollander1967

Er was 1 interview met 1 Laura. Kunnen we ermee klaar zijn? Ze wordt zo veel te belangrijk gemaakt, straks voelen ontevreden meisjes zich weer aangesproken om aandacht te krijgen, negatieve aandacht is ook aandacht.

1
128 Wendel

@127 : Beinvloedbaar zijn heeft onder andere te maken met een slecht functioneren van de voorhoofdskwab die zelf-controle reguleert. Zelftwijfel komt inderdaad voor een groot deel voort uit je niet geaccepteerd voelen in je belangrijkste sociale verbanden, en is dus voedingsbodem voor het niet achter gemaakte keuzes en opgedane inzichten blijven staan.

1
129 Wendel

* Verwijderd door de redactie *

130 Captain Hero

* Verwijderd door de redactie *

131 Captain Hero

De Ruyters zeggen: "Dit is de volgende DONKERE VLEK op het kabinet Marr Kutte 3. Denk vooral na als u Maart 2012 gaat stemmen over deze politieke maffia!!!"

1
132 De Ruyters van Michiel

@127 Een loverboy geeft je eerst veel aandacht, dure spullen.
Na een poosje bewerkt hij je voor door vrienden van hem in je bed te krijgen, wil iets terug bv je hebt me veel geld gekost nu moet je iets terug doen.
Daarna zorgt hij dat alle vroegere sociale contacten verdwijnen.
Vervolg achter het raam op de wallen of elders.

Ik heb het verhaal gevolgd, deze mensen hadden geen geld. Buren zeggen dit ook herhaaldelijk.
Zij had gewoon contact met vader .
Volgens het reisbureau was zij degene die de reis boekte, geld gekregen uit Syrie. Zie het artikel dat ik eerder plaatste.
Eenmaal in Syrie wil ze na een poosje terug, vader verteld haar dat ze haar man moet overhalen.
Ze vluchten, maar man raakt gewond. Zij zegt de Koerden laat hem achter het is een slechte man.
Hij zit nu gevangen, is niet vermoord door is vreemd die houden niet van weglopers.
Uit een ander artikel begreep ik dat hij een aanslag in Nederland wilde plegen, geen idee of zij daar van wist.
Dit meisle weet meer net als die van de week is aangekomen.
Ook die Aischa die terug is , die met Yilmaz samen was daar is inmiddels van bekend dat ze vanuit Raqqa ronselde.
Was ook zo zielig.
Kortom u laat zich in de luren leggen.

1
133 Nurse Ratched
134 Nurse Ratched

Het OM gelooft dat Laura in volle overtuiging met haar man naar het kalifaat is gegaan. Het bewijs daarvoor is dat Laura 2.000 euro opnam, ze spullen kocht bij Bever Zwerfsport en haar vader na twee weken appte dat het een 'bewuste keuze' was. ,,We leven hier voor Allah'', stuurde ze.


Het OM startte daarom een groot onderzoek: werd Laura écht ontvoerd naar IS-gebied, of ging ze er samen met haar man en kinderen bewust heen? Dat laatste lijkt volgens de aanklagers erg waarschijnlijk. Zo zouden er gesprekken zijn gevonden van Laura met haar man waaruit radicale gedachten bleken.

Verder krijgt dit nog een staartje.

KRO moet op het matje komen. In het vonnis van Laura staat dat zij geen contact met de media mag hebben.

https://www.google.com/url

1
135 Nurse Ratched

@109 wat is je punt en hoe haakt dat in mijn reactie?

2
136 Repelsteeltje

De verfilming brengt natuurlijk meer geld op, sensatiezoekend Nederland wil natuurlijk weten wat er in IS gebied is gebeurt met de kalifaatmeisjes. Bij het kijken naar de film is alcohol en chips toegestaan, zijn erotische segmenten weggewerkt met een wazige mist. Veel kijkplezier toegewenst, we hopen natuurlijk op een kaskraker!

4
137 Recovery Mode

Het is toch te gek voorwoorden dat IS'ers hun leugens mogen verspreiden bij de NPO, waar wij allemaal voor betalen!
Het is echt geen feestje om als geen IS'er in het kalifaat te zitten, daar zijn genoeg beelden en verhalen over.
IS'ers die terugkeren moet je niet als held behandelen, maar geef ze levenslang. Dan hebben ze het nog beter dan de slachtoffers die zij hebben ontvoerd.

0
138 Niet wit niet zwart

@122 helemaal niemand krijgt een podium. Interviews met moordenaars, psychopaten en ander schorem zijn nou eenmaal interessant. Toen ze bv Charles Manson interviewden was dat toch ook geen podium geven, waarom dan in dit geval wel?

7
139 Repelsteeltje

@122 Dan weet je dat je naar een gruwel zit te kijken en niemand die een seriemoordenaar zielig vindt, wat de linkse staatszender doet is iemand een podium geven die medeplichtig is aan gruwelheden maar dan vervolgens als slachtoffer neer gaat zetten. Weet u nog hoe onze jonge kinderen beïnvloed werden door het Jeugdjournaal? Islamitische terroristen zijn boze mannen die naar Syrië zijn vertrokken omdat ze geen werk hadden en ontevreden waren over hun leven hier..... eng links ten top!

0
140 Vrijbuitertje

Excuus @140 is voor @139

0
141 Vrijbuitertje

Nu de IS'ers naar hier worden gehaald, kunnen de Yezidi weer naar Irak. Ik snap de walging, maar lekker terug naar huis, dat wil toch iedereen?

0
142 Ektoplasma

@136 Verkeerde nummer, was een reactie op uw @98

1
143 Nurse Ratched

@138 "...IS'ers die terugkeren moet je niet als held behandelen, maar geef ze ..."

Moslims en vooral de radicale moslims blijven de knuffels van onze Brusselse weg-met-ons-elites....! De radicale Islam is namelijk, net als de Linkse Kerk, een sterke globaliserende macht tegen soevereine naties en burgers.....bolsjewisten als Timmermans, Merkel, Macron en Rutte haten soevereine landen en hun ontwikkelde zelfbewuste burgers/boeren....de EU is een USSR 2.0

0
144 CoolMemories

@139 Geen podium??? Er is een boek over haar geschreven en ik lees net dat er een serie over Laura komt. Maar gelukkig krijgt ze geen podium.

0
145 A Passenger

@105 Blijf jij maar lekker wegkijken. Weer zo'n simpele ziel die alles maar wil goedpraten wat betreft dit soort walgelijke IS volgelingen. Het laagste van het laagste volk dat er op aarde rondloopt. Deze trut met haar zielige verhaaltjes probeert in te spelen op de gevoelens van de kijker. Het is een act en niet meer dan dat. De werkelijk is dat dit soort wijven niets meer zijn dan meelopers van IS. Ze hebben willens en wetens er voor gekozen om daar naar toe te gaan en met een IS slachter te trouwen en hun benen te spreiden om addergebroed voort te brengen. Wat mij betreft moeten die wijven onmiddellijk het land uitgezet worden inclusief de kinderen. Wij hoeven geen medelijden te hebben met hun soort. Niet met die wijven en ook niet met die kinderen. Ik heb totaal geen medelijden met die lui. Laat ze maar verkommeren in die kampen daar.

1
146 Christiaan

Er komt een keer een volksopstand, ook hier in Europa.

7
147 samcash

@105
Er is ook nog zoiets als eigen verantwoordelijkheid en voor vrouwen gelden er tegenwoordig geen andere regels meer dan voor mannen. In de 19e eeuw was het normaal om vrouwen als hysterische, naïeve en wilsonbewame wezens weg te zetten, maar die tijd zijn we nu gelukkig wel gepasseerd.

Die Laura wist wat ze deed, was een IS'er en had wat mij betreft daar waar ze misdaden gepleegd heeft berecht moeten worden. Ze zat niet in Syrië op een gezellige tekencursus of ballet, ze wist al voor ze vertrok wat daar gebeurde en ze heeft er bewust voor gekozen om zich bij al die oorlogsmisdadiger te voegen.

3
148 RoosjeB

@145 dus als ik een boek schrijf over Hitler, waarin ik in zijn achtergrond duik en erachter probeer te komen wat zijn redenen zijn geweest, dan geef ik Hitler en platform?

Doe niet zo hysterisch zeg ...

3
149 Repelsteeltje

@149 Over Hitler zijn best veel boeken geschreven, waarin staat hoeveel doden hij op zijn geweten heeft, wat er door hem gebeurt is. Als jij een boek over laura hansen schrijft met alle ellende waar zij mede schuldig aan is dan schrijf je maar een boek over haar. Maar dan wel wanneer ze dood is net als adolf hitler.

0
150 A Passenger

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Vageali6888
List of retroreflectors on the Moon - Wikipedia

@36"We must solve these challenges before we sent people through this region of space"En in 1969 deden ze het simpelweg met een rollet...

1 minuut geleden geplaatst door Vageali6888

Feldwebell
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@67 Ben je nog aan het nadenken over dat telefoongesprek?...

2 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

Vageali6888
List of retroreflectors on the Moon - Wikipedia

@34Wat je er ook van zegt , Nasa legt duidelijk uit dat er een groot verschil is met een baan om de aarde en daarbuiten."we have to pas...

3 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

Feldwebell
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@67 Daar gaan weer wat van je centen. https://twitter.com/Maks_NAFO_FELLA/status/1781355358524522508...

8 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

Vageali6888
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@64"The real issue is not whether, but how to destabilizeCreative destruction is our middle name, both within our society and abroad. We...

21 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

Vageali6888
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@61Maar drinkwateraanvoer al jaren voor 2022 onklaar maken en bombarderen is geen probleem toch?...

24 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

ongelovenloos
GeenStijl: Hans Spekman: PvdAGroenLinks is NOORD-KOREA

Kijk dit is Spekman.https://twitter.com/hansspeknan/status/447707045522071552...

24 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

ongelovenloos
Nederland trekt ruim 200 miljoen euro uit voor luchtverdediging Oekraïne

Laat de Oekraïne het lekker zelf oplossen .Wat moeten ze met nog meer geld bovenop de miljarden die ze al gekregen hebben.Wat is daar eigen...

31 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

Bop
Beelden: Donny Roelvink laat zich officieel bekeren tot de islam

@114 Goh, is het al weer zó laat? 🥱...

31 minuten geleden geplaatst door Bop

duurendaal
Kan je als christen op de PVV stemmen?

De vóóronderstelling van het item is dat bijbelse waarden voor christenen een stem op de PVV uitsluiten.Dat kan, als je het programma van d...

34 minuten geleden geplaatst door duurendaal

NK. App
Porn Nude WrestlingBbw Ebony SquirtersPoppy Playtime Mommy Long Legs PornChris Stokes AnalHot NudAnime PornograficoWorld Best Porn SiteIndian Pron ViedosPorn Family AnalPorn ItalAsianteengfsNfty EroticSeducing LesbA_mhereFree Henai MangaAdult Movies Eng SubMegaoersonalJordixnxxAir Hostess SexHalay ReedSdmua-071Erotic Romance ScenesBigboob PictKiwi Sunset NudesTraver PornEmjayplays LeakedAlexandra Daddario SexNicole Kidman SexAunty House SexNaked Women From MoviesVr Porn 360V Porn FreeTia VaWww XxnnElezibeth Olsen PornErothots DownloadSocailmediagirlsMyguyfundSydney Sweeney ToplesPics Of Big ClitorisCorinna LeaksWww Sex 18Solo Asian PornRedtubeesJogos Hentai Para CelularHot Porn In HdPornografi HdKarishma Xx VideoVideos Pornos De TranPorn Sasha GrayJapanase Porn UncensoredNanny Spy ComX Videos BreastfeedingCorinna Kopf FapelloIndian Porn Videos XvideosFree Kerala PornSsbbw SquirtBig Bouncy Naked BoobsMom Horny PornSexvideochatChaturbate Live Stream HomepageGreekboysWeb Series XxxxSex And FuckKaren Gillan Sex VideoFit PornPorn PownGranny's First AnalOmegle AlternativeNude Pictures Of Old WomenElaina St James OnlyfansMatthew FigataValentina Nappi BlackedLatest Porn ClipsTeens SquirtingHentaivideoBlindfolded BondageBumassburner LeakPremium PornhubAbuela FollanBokep Kebaya HijauIndian Husband And Wife PornMilf CartoonNew Married Girl SexTelugu Aunty Boobs NudeFreezing Time PornHentai Nipple FuckNiksindian FullAcropolis1989 Leak OnlyfansFortyfivefiftyfiveSexivideoBdsm HardDorcel Porn MoviesSexy Nude Indian WomenCj Miles BrazzersGoldenshower PornAlix Lynx CreampiedHot Indian Web Series ScenesErotic Stories Of WivesBiwi Ki Chudai StoryRamon PornHindi Blue Picture DownloadPorn Stars UkraineCrystal Blue 420Sapphic EroGay Scat ThisvidPornos LatinoMelhores Sites HentaiAltyazili PornosuShibuya Kaho JavJennifer Love Hewitt ToplessMathilda MayDabofkyaInteracial Lesbian PornRussian First Time Sex VideoDirtyroulltteDillon Harper PornDragon BallhentaySex Videos Telugu HeroinesResmaXxx VintageSkinny Big TittsNew Porn StarHeart Shaped NipplesAltyazılı PornoladMatio PornNaked Camle ToeShemale Cums In Guys MouthWife Swapping For The First TimeDoubliatMature Porn TuneMamigianyIndian OussyAngela WitheGynocologist PornMomy Forced PornXnxx DawalodMature Lesbian PornographyMasalasewnInteractive PovXxx VideuSleeping Girl XvideoTamil Sex DanceXxx Web Series In HindiSophia Leone BoobsHermorphadite PornGay Interracial TwitterFrensh Porn StarPorn AuditinFirst Time Sexi Video