Wilders: Dit wordt het jaar van de revolutie (ad.nl)


De overwinning van Donald Trump is pas het begin: 2017 wordt het jaar van de revolutie, ook in Europa. Dat zei Geert Wilders vanmorgen tijdens het congres 'Vrijheid voor Europa' in Koblenz. Daar spreken vandaag de kopstukken van de eurosceptische partijen in Europa, zoals Marine Le Pen (Front National), Frauke Petry (Alternative für Deutschland) en Matteo Salvini (Lega Nord). ...

door Moskowfiets in Politiek  ·  133 Reacties

  • 22
  • 965x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
101 ---deleteduser---

@99 Gek genoeg waren die miljarden qua campagne geld van Hillary niet genoeg, en dat was zelfs een vrouw question
Vrouwen blijven toch volgertjes , dat spreekt weer vanzelf

9
102 voetstoots

@94 Ach demonstraties zeggen alleen maar iets over een kleine minderheid die zijn gelijk wilt halen, gelukkig is het meerderheid die bepaald(verkiezingen).
Getallen zeggen ook weinig wanneer je ze in perspectief plaats, 1 miljoen demonstranten in heel Amerika dat is hetzelfde wanneer 53 duizend mensen in heel Nederland zouden demonstreren van Amsterdam tot Groningen en dan naar Maastricht. Dat wil zeggen 140 gemiddeld in iedere gemeente en dat is nou weer niet zo veel.
Tevens in @94 zijn er wel wat meer dan 1 filmpje over de mindere kanten van de Islam dus wederom een iets wat rare vergelijking, tevens wanneer je alle extremistische en salafistische en strengere gelovige moslims bij elkaar optelt kom je een heel eind dan praat je inmiddels over tientallen miljoenen als het niet meer dan een paar honderd miljoen zijn(20 tot 25% van het totaal aantal mostims van 1.5 miljard) en dat noem ik dan wel weer vrij fors.

7
103 Jojotje

@102 ik zou dat maar niet voetstoots aannemen.

2
104 Tussenderegels

@92 Ik zou het helemaal met je eens zijn, als deze partijen die onvrede, haat jegens vreemdelingen/vluchtelingen en islamofobie niet enorm zouden aanwakkeren met hun populistische volksmennerij. En daarom blijf ik me druk om maken om de opkomst van die partijen. Ze zijn ook niet realistisch, bieden geen oplossingen. Ze doen alleen aan luchtfietserij, en als er op de begane grond gefietst moet worden zijn ze nergens te bekennen. Alle andere partijen hebben tenslotte schuld aan de misere, terwijl zij tijdig het vingertje (menen te) hebben opgeheven.

2
105 W. Anstalt

@105 Dat geef ik ook min of meer aan dat ik denk dat deze partijen niet de oplossing brengen, echter het is wel logisch dat ze enorm groeien vanwege dat vingertje dat ze op de zere plek leggen. Buiten dat ben ik wel zeker van mening dat de Islam aan zich een groot probleem is, maar daar hoef ik niet een aanhanger van de PVV of dergelijke voor te zijn.

0
106 Jojotje

@103
Je weet dat het Amerikaanse volk in meerderheid op Clinton heeft gestemd?

3
107 GreyB

@107 Ik zeg alleen maar in relatie tot de demonstraties dat de meerderheid bepaald bij verkiezingen en niet een minderheid die demonstreert, dat de wijze waarop verkiezingen gehouden worden anders is in Amerika dan hier kan ik niets aan doen, maar normaal gesproken in een democratie is het zo dat de meerderheid bepaald.

0
108 Jojotje

@106 Er is een verschil tussen je vinger met beleid op de zere wond te leggen en te trachten de wond te stelpen, en met je vieze vinger in de wond te gaan roeren waardoor die uiteindelijk groter wordt, gaat etteren, ontsteken, en stinken. Dat is wat ik probeer te 'benoemen'.

2
109 W. Anstalt

Ik denk dat in dit land de pvv de enige partij is die nog voor óns het eigen volk opkomt zelf heb ik de Nederlandse nationaliteit en ik voel niet alleen een vreemde maar wordt ook door deze huidige regering behandelt als een vreemde ik een van de vergeten Nederlanders

6
110 knorkokkie

En tòch vraag ik me steeds weer af, wanneer "de bevlogen PVV-ert" alias "de bezorgde burger" alias "het Volk" nou eindelijk een keer van z'n luie reet af komt voor een fris-bruine demonstratie als aanloop naar die aangekondigde revolutie.

1
111 Münchhausen

** gebruiker verwijderd **

@110

dat denk je dan verkeerd, Wilders komt voor Wilders op en voor zionisten want daar wordt ie door betaald.
Wilders is trouwens mede oorzaak van eventuele onvrede over zorg, huizen en energieprijzen.
Of dacht je dat de bezuinigingen die hij steunde opeens verdwenen waren, nope, die zijn er nog altijd. Wilders roept a en doet VVD

112 ---deleteduser---

@109 Dat weet ik niet, de toekomst zal het leren. Maar dat is met alles zo, echter dat er iets moet veranderen staat als een paal boven water, mensen zijn ontevreden en zien alleen een kleine groep mensen profiteren van economisch herstel, zien onrecht, zien het sociale stelsel afbreken, maatregelen die alleen de lagere en midden inkomens treffen, enz enz onvrede en het gevoel van onrecht is nou eenmaal een hele slechte raadgever en een voedingsbodem voor meer extremere gedachtes of dit nou links of rechts is.

1
113 Jojotje

** gebruiker verwijderd **

@102

vrouwen blijven volgertjes...

nou niet dus, dan heb je niet goed gekeken gisteren.

114 ---deleteduser---

** gebruiker verwijderd **

@103

kan het nog krommer, je redeneertrant?

115 ---deleteduser---

Misschien nuttig om ook dit eens te bekijken:

0
116 Gewoon Ton

@112 Ik dacht toch echt dat Assher minister van sociale zaken en werkgelegenheid van de PVDA is en Klijnsma de staatssecretaris tevens PVDA, dat bezuinigen op de zorg/ouderen enz toch echt door dit PVDA/VVD kabinet zijn doorgevoerd.

3
117 Jojotje

** gebruiker verwijderd **

@113

de ontevreden burger, dat gaat over kosten, voor zorg, huisvesting, energie, onderwijs enz enz.
en dat is juist mede te danken aan Wilders, tijdens het gedogen.

Kijk hoe dat nog steeds doorwerkt.
https://www.businessinsider.nl/bezuinigingen-teller-op-46-miljard-sinds-2010/

PVV schuift dat graag af op Brussel, echter alle genoemde terreinen zijn nationale bevoegdheden, in Duitsland bv kan dat allemaal wel goedkoper, grootste lidstaat van de EU nota bene.

Het is een ouwe truc, onder (extreem) rechts verdwijnt het grote geld naar de achterban, multinationals, brievenbusjes enz enz, de middenklasse mag het ophoesten en ondertussen wijs je als schuldigen werklozen, links en ''de buitenlander'' aan.

en jij trapt erin.

118 ---deleteduser---

** gebruiker verwijderd **

@113

de ontevreden burger, dat gaat over kosten, voor zorg, huisvesting, energie, onderwijs enz enz.
en dat is juist mede te danken aan Wilders, tijdens het gedogen.

Kijk hoe dat nog steeds doorwerkt.
https://www.businessinsider.nl/bezuinigingen-teller-op-46-miljard-sinds-2010/

PVV schuift dat graag af op Brussel, echter alle genoemde terreinen zijn nationale bevoegdheden, in Duitsland bv kan dat allemaal wel goedkoper, grootste lidstaat van de EU nota bene.

Het is een ouwe truc, onder (extreem) rechts verdwijnt het grote geld naar de achterban, multinationals, brievenbusjes enz enz, de middenklasse mag het ophoesten en ondertussen wijs je als schuldigen werklozen, links en ''de buitenlander'' aan.

en jij trapt erin.

119 ---deleteduser---

** gebruiker verwijderd **

@112

neen, dat is allang daarvoor ingezet, zie link of google zelf.
bezuinigingen van Rutte 1 logen er niet om.
en de ouderenfondsen van Agema werden alsnog gehalveerd, dat zou 950.000 euro zijn, en aan andere doelen besteed. De PVV vond het best, analyse in de NRC.

120 ---deleteduser---

@103 reageer nu eens gewoon inhoudelijk en niet zo flauw met "redeneertrant" want je kent het toch...wijzen naar een ander terwijl je zelf wat graadjes erger bent met je eigen "redeneertrant".
Ik kom niet met de linkjes naar 1 miljoen demonstranten en dan insinueren dat dit zo enorm veel is net als de 616 demonstraties over de hele wereld, ik zet het alleen in perspectief.

1
121 Jojotje

Jaar van de revolutie? Misschien. Wilders lijkt uiterlijk sterk op de leider van de Franse revolutie Robespierre. Toen droegen mannen ook pruiken, liefst witte, zwaar gepoederde. Wilders blondeert zijn donkere haren omdat hij zich schaamt voor zijn Indonesische afkomst. Hij heeft dezelfde dictatoriale eigenschappen als Robespierre. Sterker nog, hij imiteert hem (lees de geschiedenis). Dus beste PVV,ers, nog even geduld en de guillotine staat op de Dam en het Malieveld. Leg Wilders dan geen millimeter in de weg want dan is dat je bestemming.

0
122 Kees van Barneveld

@119 lees het artikel eens goed, je verwijst naar dingen die iets anders liggen.
in 2010 zijn 46 miljard aan bezuinigingen aangekondigd...niet uitgevoerd.
Het regeerakkoord van Rutte-I leidt in 2017 tot 19 miljard aan bezuinigingen.
Het Lenteakkoord, dat na de val Rutte-I werd gesloten door VVD, CDA, D66, GroenLinks en ChristenUnie, zorgt voor 10 miljard aan bezuinigingen in 2017.
n het regeerakkoord van Rutte-II is voor 16 miljard aan bezuinigingen afgesproken aan het
eind van deze kabinetsperiode.
Opgeteld is dat 46 miljard. De extra opdracht van Brussel voegt hier 6 miljard bij, waardoor een saldo ontstaat van 52 miljard.

Dus her regeerakkoord in Rutte 1 leidt tot 19 miljard bezuinigingen echter na anderhalf jaar is de Rutte 1 gevallen alle andere bezuinigingen zijn op conto van het lente akkoord en Rutte 2.

2
123 Jojotje

@107
Je weet dat ze dat systeem ook volgenden bij de vorige verkiezingen?

1
124 WHuls

ALS de PVV de grootste wordt bij de verkiezingen.

ALS Geert Wilders dan Minister-President zou worden.

Dan krijgen we dus een 2e generatie ALLOCHTOON als premier.

Toch een gek idee.

6
125 Wheely

@125 Prima toch ? question

4
126 voetstoots

@125
Maar wel 1 die zich aangepast heeft en wil knokken voor ons land.
Kunnen we ook mooi vast stellen hoeveel non-democratische partijen we hier hebben.

5
127 WHuls

Veel linkse gutmenschen op dit draadje. Ik stem PVV en Nederland first!

7
128 VVDwegermee

* Verwijderd door de redactie *

129 Undertaker

@108
Alleen heeft de meerderheid dus niks bepaald.

1
130 GreyB

@128
Gutmensch.... Ook weer zo'n typisch PVV-trekje. Alles en iedereen in een hokje stoppen, overal een label op plakken. En die labels vallen dan grofweg ofwel in de categorie 'OK' of in de categorie 'helemaal fout'. Iets daartussenin lijkt niet te bestaan. Ik stoor me aan dergelijke woorden, althans als ze op een overduidelijk denigrerende manier gebruikt worden.
Gutmensch, elite, ideologie, policor, gelukzoeker, D66-rechters, nepparlement, neprechtbank, nep-dit-en-dat, haatbaarden, witte jurken, de brusselse dictatuur..... een eindeloze stroom aan denigrerend bedoelde termen wordt gehanteerd.

0
131 W. Anstalt

@128 Alles en iedereen wat kritiek heeft op de PVV is Links , en een zogeheten Gutmensch
ik stem niet op de PVV , aangezien ik totaal niks op heb met de PVV , eigenlijk heb ik helemaal gehad met politiek in Nederland.

0
132 MarcusCole

@129
Ik ken er genoeg, die dat NIET doen..., dus dat valt dan tegen elkaar weg....

0
133 Münchhausen

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
21st Century Guy
Moslims slaan 71-jarige christen bewusteloos in Den Haag

Als je een Europese databank zou hebben , zouden deze figuren al getraceerd kunnen zijn, inderdaad opvallend dat familieleden en bekenden zwijge...

zojuist geplaatst door 21st Century Guy

Weetal
‘Laagvliegen door luchtmacht boven woonwijken in Eindhoven en Veldhoven wél gevaarlijk’

@1Ik denk niet, dat burgervliegtuigenzo laag over woonwijken vliegen.Vliegtuigen in een scherpe bocht enlagere snelheid (landing)kunne...

zojuist geplaatst door Weetal

GreyB
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

Geschokt??LOL.. diegene die hem nog niet door hadden waarschijnlijk....

1 minuut geleden geplaatst door GreyB

21st Century Guy
‘Landverrader’, ‘Proleet!’ Over parlementaire vechtersbazen als NSB’er Rost van Tonningen

Zie je gewoon een vrouw met een hoofddoek "Iraanse stijl"dus afhangend....

5 minuten geleden geplaatst door 21st Century Guy

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@2Ik denk dat zoiets inmiddels al gebeurt ...

9 minuten geleden geplaatst door Rinze

LoydMorris
‘Laagvliegen door luchtmacht boven woonwijken in Eindhoven en Veldhoven wél gevaarlijk’

Zou een overvliegende C-130 van de KLu echt meer gevaar opleveren dan een laagvliegend vliegtuig van Transavia, Ryanair, TUI, Corendon? Of i...

16 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

LoydMorris
Asielschip moet nieuwe aanlegplek zoeken na blijvende klachten van omwonenden

@3 Helaas. . . VOL En wat mijn buurtjes aangaat, zij zijn het inmiddels ook aardig zat aan het worden. Zij begrijpen heel goed dat het o...

22 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Bop
Asielschip moet nieuwe aanlegplek zoeken na blijvende klachten van omwonenden

@1 Jij hebt toch ook zulke fijne buurtjes? Geen plek bij jou in de buurt voor deze mensen?...

26 minuten geleden geplaatst door Bop

LoydMorris
COA: belang doorgang van 'asielhotel' Albergen is groot

Het zijn blijkbaar niet de snuggersten die dit beleid doorvoeren. . . ....

27 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Oeps112
Hugo de Jonge's zoveelste zeperd Economen ontmaskeren woonministers wanbeleid

https://www.dagelijksestandaard.nl/politiek/hugo-de-jonges-zoveelste-zeperd-economen-ontmaskeren-woonministers-wanbeleid...

27 minuten geleden geplaatst door Oeps112

NK. App
Bbc Sex XxxSlutasianAsian Car BlowjobX HamsteeJessy DubiePorn Hd Full FreeArayna AdinBangali Xxx Hd VideoTamil Girls Nude BathNude Son MomNaked On Hidden CameraGay TorrentrsTeen Age Girl SexGoddess ValoraLesbian Foot SexSara Jay VrPor No VerNude Photos YoungAshley Laurence NudeTelugu Sex Phone TalkJulia Ann Tyler NixonPenelope SexPorn HdmilfVictoria June Mean BitchesAnime HentisWww.pornos.vomThe Hun YellowpageTori Black OnlyfansAustin Wolf Gay SexLila Love SislovesmeIndian First Night SexGrandma SexMom FemdomFarm MilfWww PornpnFree Porn With TeensGirls In ThongsSery VideoForced Oral Sex VideosJenna Presley AnalRealbooryRead Adult MangaDesi Babhi Sex VideosIndian New Xxx ComNude YouruberKimmy Granger Onlyfans LeakedEl Xox PornHd Porn Tue3dporn CartoonNala BrooksBig Boob PicturesNaked Pics Of PeopleIsebella PornM PornTittie SlappingTelugu Saree XnxxBatrum XxxSaixy VideoLustcontrollerSexy VideósLatins Big TitsTein PornLily Lou Needs A Happy EndingFree Hot Sex PornHotpornChubby Wife SharedBig Round TitdTriple VaginalNude SceneHot Women XxxXxxx Hindi Hd VideoHot Dirty SexAnalpain PornBf BideoEnglish Sxe VideoOriya Sex PhotoDani DanielpornWeight Gsin PornJaponesas DesnudasSex AtoriesInterraciales AnalesBokep SelinGaybubnlePaige Vanzant TittiesXnxx College StudentsBlack Grannies In PornZcheck PornPo Rn MoviesListcrawlsrWife FuckedHungry SexPhoto HandjobXvideos PriyaSonagachi Chuda Chudi VideoBangla Porn DownloadLesbians Cuming In MouthVintage XvideosHuge Titted WifeUndressing SexBrazzers TorrentBigtitcreampieKaley Kuoco NakedSarajean Underwood NakedLesbienDesi VeginaKaterina KonecNhdtb-753Squirt CreampieLong Ling Sex VideoMelisa MendinyTaimanin Asagi UncensoredHot Women With Big Boobs NakedFat Teenager PornReality Pornográficoفلم سکس افغانیShania Twain NudesSunny Dae4myfansChinese Bf MovieBrunette SexXxx Movie Hindi HdJav Full PornPussu LickingAdultfrienfinderAlexa NocaXxc VedioFuck Movie Com3d Monstr PornCincinnati PornAsslick FacesittingNudiezBlacksexvideosAnime Nude FillterFree Hardcore Porn MoviesHd Pornos FreeBrazzers VibeoJessica Nigri NideLovelilah PornIndian Pron PicsSwing Playboy PornPornosCaught Having SexBigangbangVictoria Zdrok Isiah MaxwellBellylickingYour Po RnFlip Flap TiktokWww.xvideos.ckmBdsm PhotosBrandi Love Handjob