door verwijderd322399 in Politiek  ·  48 Reacties

  • 16
  • 702x gelezen
Reageer met een Emoji
1
3
1

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

koffiedikkijken

5
1 Lambaster

Zolang er idioten in ons land zijn die VVD, GL, D66, PvdA blijven stemmen zal het hier alleen maar onleefbaarder worden.
Dus stem in 2021 FvD, PVV met eventueel aangevuld met SP.

9
2 Interessant

Goed artikel, Crezee.

17
3 TedjeR

* Verwijderd door de redactie *

4 Ryan

@2
50plus is ook een optie.

6
5 hopefully

Het liberale element binnen de VVD is ver te zoeken. De politiek wordt steeds meer gedicteerd door Brussel en onze vrijheid raken we steeds meer kwijt. Daarom niet meer stemmen op die VVD.
VVD weg ermee!

4
6 Nicks R. Van

* Verwijderd door de redactie *

7 Ryan

* Verwijderd door de redactie *

8 Ryan

@8
Waar staat dat dan?

8
9 -Koeievla-

* Verwijderd door de redactie *

10 Ryan

Daar wil ik mijn steentje nog wel aan bijdragen.

2
11 niet-alles-geloven

De liberale(democratie) en het linkse fascisme hebben de laatste jaren laten zien volkomen lak te hebben aan wat de burgers en anders denkenden vinden!

Afschaffen raadgevend-referendum is daar een van de voorbeelden van!

8
12 Zie Hier

@12 Het afschaffen van het raadgevend referendum was weliswaar gedragen door de toenmalige Regering maar werd aangevoerd door die landverrader minister Kaisja Ollongren en die is van D66. Dat is een landverraderspartij, dus dat past wel.

4
13 Nicks R. Van

@12 Communisme, niet fascisme.

3
14 Klompenbrekertje

@12 @14 alles wat fout is gegaan door het neoliberale beleid van de regering werd in de schoenen van "links" geschoven. Wij hebben al sinds jaar en dag geen linkse partijen meer aan de macht gehad in Den Haag.

7
15 Eric

https://politiek.tpo.nl/2013/05/03/het-fascisme-is-links-en-meer-retorische-verdraaiingen/#

Wel grappig daarbij dat extreem rechts haken kruizen en hitlergroet brengt en praten er mensen zoals Zie hier over linkse fascisten hoe zo van het padje af.

Geeft ook duidelijk aan de onzin van links rechts aan wat dus niet meer is dan een kleurplaat die je zelf naar keuze mag in kleuren.

9
16 magikeven

PS dat liberale bestaat ook allang niet meer zeker niet bij d66 en vvd die tot oren in de bemoeienissen zitten en opleggen van de bevolking. Net als groenlinks trouwens.

2
17 magikeven

** gebruiker verwijderd **

@7
Juist niet, of je wilt in een dictatuur wonen natuurlijk.

18 verwijderd234324

@15 Wat een onzin. En de PvDA dan? die voor 50 miljard heeft bezuinigd en 77.000 zorgmedewerkers er uit heeft gezwierd en talloze belastingverhogingen heeft doorgevoerd? Alweer vergeten zeker?

2
19 Querulijn Xaverius,

@15 En vergeet ook GL niet die ingestemd heeft meet bijvoorbeeld afschaffing van de basisbeurs. Probleem is gewoon dan die partijen zeggen links te zijn maar dat zijn ze absoluut niet!

2
20 Querulijn Xaverius,

@15 Studeren, warmtepomp, autorijden, goede zorg etc..is er straks alleen voor de rijken. Ik noem dat geen links beleid.

3
21 Querulijn Xaverius,

@19

He was daar de pvda alleen verantwoordelijk voor volgens was dat plan mede door de VVDisten en diverse hulp partijtjes door de kamer geloodst. Dus voor de hokje mens linkse en rechtse samen werking zelfs de pvv gaat niet vrijuit hier in .

1
22 magikeven

@21 precies. Wij hebben ook geen links beleid in Nederland.

3
23 Eric

Alles draait om demografie en zeker nu hier in Europa, als je een idee wilt weten hoe de verhoudingen gaan verschuiven hou dan de bejaardenhuizen en kleuterscholen in de gaten, daar zie je het grootste verschil, massa's ouderen gaan ons verlaten en de nieuwe bevolking zal de jeugd zijn, de steden zullen het stempel op het land drukken. En ja zoals je weet zijn de steden geen afspiegeling van de voorgaande bevolking.
Met andere woorden verhalen als hierboven gepost liggen dan ergens onder in een prullenbak te vergaan en zijn allang opzij geschoven door een nieuwe realiteit.

1
24 doxbar

@24 zoals het er nu uitziet zou ik niets verwachten van deze nieuwe generatie voor de toekomst

2
25 Gazelle

@15 Echt links geheugen gaat nooit verder terug dan 1 jaar!
Klijnsma verpatsen pensioenpot! en de Participatie-wet!
Van Rijn verpleeghuizen etc.

3
26 Zie Hier

Ik krijg pas weer vertrouwen in de democratie als er een bindend referendum wordt gehouden over de Nexit.

12
27 samcash

Populisten en fascisten moeiteloos aan elkaar knopend. terwijl het totaal verschillende dingen zijn. Maar ja zo werkt dat propaganda apparaat nu eenmaal. "volks" krant. Ook grappig.

3
28 purelogica

@8 "Sinds wanneer is een democratische meerderheid ondemocratisch?"

Kwestie van taalgebruik.
Links is 25 jaar geleden neoliberaal geworden en had op het sociaal economische vlak geen eigen identiteit meer. Men heeft toen het minderhedenbeleid gedefinieerd om zich toch nog te kunnen onderscheiden van rechts waarbij de vrouw, de kleurling, de moslim en de LHBT'er de minderheidsgroepen zijn die zielig zijn, gediscrimineerd worden en extra aandacht nodig hebben. Echter volgens die definitie is (bijna) iedereen een minderheid behalve de blanke man!
Uiteraard zijn de 4 bovengenoemde minderheidsgroepen getalsmatig, bij elkaar opgeteld, een meerderheid maar links bedoelt altijd dat men (de blanke man) rekening moet houden met de wensen van de bovengenoemde minderheden.

2
29 Conradijntje

* Verwijderd door de redactie *

30 Ryan

@30 Ik bedoelde met @29 te zeggen dat het woord "minderheid" door links een andere betekenis heeft gekregen: een minderheid is in hun ogen een onderdrukte groep en niet een kleiner aantal.
Dus op het moment dat je gaat stemmen en een meerderheid zijn zin krijgt wordt in hun ogen een minderheid onderdrukt.

3
31 Conradijntje

Goed... Een linkse krant die aan doemdenken doet over hun eigen ideologie. Vrijheid zit tussen de oren. Als zij vinden dat ze meer en meer tegen de stroom in moeten zwemmen, hetgeen menig Nederlander moet doen met de linkse politiek correcte druk, dan is voor een ander de vrijheid dichterbij..
Volkskrant heeft zijn linkse stempel vaak gedrukt .. Het mag wel wat minder.

5
32 sparta

@26 de PvdA is al jaren geen linkse partij meer. Deze partij is onder Wim Kok veranderd van een partij voor de gewone man tot een elite partij.

4
33 Eric

Als Baudet iets minder stront en iets meer hersencellen onder zijn schedeltje zou hebben zitten, zou hij begrijpen dat referenda schijndemocratie oplevert. Referenda houden geen rekening met minderheden en is in een door algoritmen en media gedicteerde maatschappij een slecht middel geworden om macht uit te oefenen.

Logisch dat domme politici als Baudet voor referenda zijn. Ze kneden de massa en gaan er met de poet vandoor. Het klinkt heel fout om te zeggen, maar het meest beschaafde intellect zit niet bij de grote massa. Je moet er toch niet aan denken dat uitkomsten van referenda uit bijv. Almere, Purmerend en Hoofddorp bindend zouden worden. Ik denk dat het leven er dan erg karig uit komt te zien. Geen musea meer, geen oud groen meer. Nederland zou een grote Vinexwijk worden. En dat is dan democratisch besloten. Niet referenda werken in diepere zin averechts. Ook voor hen die er denken voordeel bij te hebben.

7
34 Mac Benac

@34
Wie kneden de massa en gaan er met de poet vandoor?
Baudet iig niet.

4
35 ongelovenloos

@34

Referenda zijn het enige middel om gekozen partijen tot de orde te roepen als ze zich weer eens niet aan de verkiezingsbeloftes houden.

Bij iedere zwart-wit beslissing wordt geen rekening gehouden met de groep die liever een andere beslissing zag ..

5
36 Vageali6888

@34 Is het niet zo dat de gekozen regering zoveel waar mogelijk de wil van het volk moet naleven ipv altijd andersom ??? beschaafd intellect bestaat niet als het om geld macht of baantjes om een hogere positie gaat het politieke landschap lijkt soms wel is op de serie Dallas uit de jaren 80 en diegene die fout zijn word dus nog steeds het handje boven het hoofd gehouden daarom is het tijd voor een andere politieke insteek Baudet heeft mijn stem dat wil niet zeggen dat ik het met alles eens ben maar wel in grote lijnen wat betreft oud groen de natuur veranderd altijd al Musea zouden er ook zeker genoeg zijn o.a over ons verleden Baudet maakt van Nederland geen Vinexwijk dat doet de huidige regering met de import van gelukszoekers al alsof dat geen stikstof probleem geeft enig idee waarom alles duurder word??? o.a dat werkenden moeten opdraaien voor de niet werkenden en de binnenkomende grote aantallen raketgeleerden gaat nog wel even door

4
37 jan betutteling

@37 Gebruik eens een punt of een komma.

4
38 Mac Benac

* Verwijderd door de redactie *

39 Sydney

@34 Nu heerst er de terreur van de minderheid. Een kleine minderheid wil Zwarte Piet aanpassen en de politiek laat er gelijk zijn oren naar hangen. Dezelfde onzin met hoofddoekjes in publieke functies, aanpassen straatnamen, verwijderen standbeelden enz..enz,..enz..

"Het klinkt heel fout om te zeggen, maar het meest beschaafde intellect zit niet bij de grote massa."
Veel werknemers hebben al meer gestudeerd dan het zooitje in Den Haag. Dacht je nu werkelijk dat Tweede Kamerleden, ministers e.d. gekozen zijn om hun kunde? Miss Botox met haar Schoevers opleiding. Een groot drama. Verantwoordelijk voor 2 dode jonge jongens door oude munitie, klerezooi bij defensie, de ene blunder na de ander bij de VN. En door zoiets wil jij je laten regeren? Je bent zelf niet snikker...

1
40 Querulijn Xaverius,

Het is JUIST de Linkse Kerk die de laatste resten soevereiniteit en vrijheid heeft overgeheveld naar Brussel en de vrije burgers en boeren aan de kant heeft gezet.......Brussel: het nieuwe Moskou van de EUSSR, de totalitaire ge-islamiseerde controle unie....!

2
41 CoolMemories

@41
Links, Rutte heeft ook veel gedaan. Het laatste wat ik gelezen heb is, dat hij getekend heeft om de omvallende banken in Europa te steunen.

0
42 hopefully

@34 Dus de meerderheid moet zich aanpassen aan de minderheid? Omdat een 100-tal activisten van zwarte piet af wil krijgen ze steun van linkse politieke partijen om het te realiseren? Omdat sommige transgenders mogelijkerwijs gekwetst zouden kunnen zijn krijgen we gendervrije toiletten? Omdat vrouwen mogelijkerwijs gekwetst zouden kunnen zijn worden alle woorden die de letters "man" bevatten zoals chairman vervangen door iets genderneutraals, in dit geval chairperson. Omdat moslims mogelijkerwijs gekwetst zouden kunnen zijn worden varkens en bloot uit de musea gebannen?
Omdat kleurlingen mogelijkerwijs gekwetst zouden kunnen zijn worden alle straatnamen van zeehelden uit een ver verleden die mogelijkerwijs iets met slavernij te maken hebben gehad vervangen door voor ons onbekende namen uit het thuisland van de kleurlingen? En ga zo maar door.

1
43 Conradijntje

@40 "Dacht je nu werkelijk dat Tweede Kamerleden, ministers e.d. gekozen zijn om hun kunde?"

Zelf geef ik de democratisering bij de overheid eind jaren zestig de schuld. Voor die tijd waren politici veelal oudere heren die al iets bereikt hadden in de maatschappij, in de advocatuur bijvoorbeeld, typetje Hiddema. Zo werd de vader van Paul Witteman, advocaat KVP minister. Ook veelal bestuurders van private ondernemingen. Door de democratisering kon iedereen studeren en jongetjes en meisjes die binnen de studentenpolitiek goed konden lullen rolden dan ook de stadspolitiek in en kwamen uiteindelijk uit in Den Haag. Hadden binnen de burgermaatschappij niets bereikt, hadden vaak ook een hekel aan burgers en hadden het geld van de politieke functie hard nodig omdat ze niets anders konden dan slap ouwehoeren: hielden zich dan ook voornamelijk bezig met netwerken, nepotisme en zakken vullen.

0
44 Conradijntje

@42

De rente in europa is nu zo laag om landen als italië te redden die omkomen in rentelasten door schulden ...

Onze pensioenen en spaargeld zijn de dupe ... met dank aan de EU en Euro

0
45 Vageali6888

cda vvd pvda d66 de liberalen die zich links rechts en midden noemen,
dat deze nu onderdruk komen te staan is al een stapje de goede kant op.

0
46 Gratiebarmhart

@44 Klopt..En vroeger waren het idd. wel serieuze types..Dat zie je nog wel es terug in oude televisiebeelden en documentaires

0
47 Querulijn Xaverius,

@47 Die werden dan ook staatslieden genoemd. Nu zijn het net popsterren die 24/7 bezig zijn om hun populariteit bij jongeren in de gaten te houden. Vandaar ook dat ze het stemrecht richting de 14 jaar willen hebben.

0
48 Conradijntje

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bop
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@92 Doe geen moeite. Ik zoek liever informatie op officiële websites dan dat ik het van jou krijg. Dan hoef ik me ook niet te ergeren. https:...

2 minuten geleden geplaatst door Bop

spookrijder
Formerende partijen moeten er nu echt zien uit te komen, zegt populisme-expert: 'Veel kiezers zijn het beu'

@7 Om NSB-trollen te herkennen ook niet....

2 minuten geleden geplaatst door spookrijder

sockknitter
Statushouders ook in de wachtrij

@9De treinkapingen vergeten?...

3 minuten geleden geplaatst door sockknitter

Bram brabant
Statushouders ook in de wachtrij

Gelukkig, mijn kinderen staan al jaren in een wachtrij.En dat dat asielgespuis voorrang krijgt is te zot voor woorden.😡😡...

3 minuten geleden geplaatst door Bram brabant

sockknitter
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

Er staat een foutje in het bericht."Voor onderbouwing verwijst hij naar een column van historicus Thomas von der Dunk in de Volkskrant, waarin...

6 minuten geleden geplaatst door sockknitter

Strongoli
Statushouders ook in de wachtrij

@10Daar zou je dan, als langwachtende op een wachtlijst voor woonruimte, tegen kunnen protesteren. Want discriminatie, óók op de woningmarkt...

7 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Wedergeboren
Formerende partijen moeten er nu echt zien uit te komen, zegt populisme-expert: 'Veel kiezers zijn het beu'

@6 "populisme-expert" Lachwekkend ja, want om te zien wat allochtone Geert is, hoef je natuurkijk helemaal geen expert te zijn. ...

7 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

maarten1234
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

Linkse activist Frank ‘Geen fascisten bij de dodenherdenking.’ misschien moet Frank https://www.wyniasweek.nl/het-fascisme-is-links/ e...

14 minuten geleden geplaatst door maarten1234

icnivad
Asielzoekers Ter Apel bekennen: 'Wij liegen bij asielaanvraag' - NieuwRechts.nl

Met gratis geld en het niet hoeven integreren (eigen kerken en scholen) nodigen we ze natuurlijk wél doorlopend uit. Maar wanneer beseffen ...

15 minuten geleden geplaatst door icnivad

NK. App
Trueamateur ModelsBbc On BlondeWife And BbcPorn Hd Full LengthXx Hd DownloadMaitland Ward Blacked RawLeaked NsfwXnxx StooriesPegging ReditIncestfluxJulia Fox NudeSinful Deeds PornFuck MilfVrkm-1076Teen Mom Shit VideoMarathi Sex Video PleaseBhojpuri Actress Viral Video 2021Sito PornGrupos De Pornô WhatsappHentai July 2023Mila Kunia NakedChloe Bennet HotBlair And SerenaJanae GirardFull Hd Porns MoviesMalana Vayntrub NakedWwwhindisexCoreanas DesnudasIndian Beautiful Nude GirlsHot Short PornAnal WinkPornhun PovFreecomics PornXxxxxxxsexMeilleur Films PornosBd EroticGatasgynsChristycanyonCartoon Xxx MovieSunny HotGrope VedioSexx Video DownloadZoigLoan 4kFetlife ComUk Teenager PornYoujizz.co MMasturvasion FemeninaNicolremyKenzie Madison NudesNicole_chi OnlyfansBhabhi Ki Gand MariHana HarunaUncensor Anime PornPornô LegendadoHentaiporn SitesBande Dessinée Pornographique GratuitKristin Davis NudeSekushiloverTamil Girls XnxxAya_hitakayamaNudists In BrazilHandjob Inside PantsBlack Lesbain PornTeens VoyeurKonna Ni Yasashiku Sareta No 3Foot CuckRenae CruzIndian Girl Dress Change VideoAyushi JaiswalSleep Daddy PornAshley RiderKoumi Jimashuu De Umerimesu TachoTamil Sex Photo VideoFast Time Sexi VideoSex Tube HotDeepfake Vr PornPerawan BokepBig Booty Lesbian TribNepali Xxx Sexy VideoDoggystyle ComLarge Penises PicturesWwe Hd PornNsfw Discord SerbersKavita Bhabhi Hot Web SeriesPiper Perri MemeJapanese Love Story XxxBabita Ji Hot VideoChloewilddWatersports PornTiffany TaylorpornStream HentaiXnxcVídeos De Filmes PornográficosTamil Mulai Sex VideoSex BhejoDillion Harper BlowjobsReshmi PornSunny Leone TxxxBig TitsdpMilitary Babe At GloryholeIdian Porn StarPorn Game AppHotest Nude PicSexxs ArabGwendoline Christie NudeLebanon SexPron Xnxx VideoKareena Sex PhotoValentina Nappi PornstarSex KozhikodeMassage Palor Hidden CamXnxxx HdAnima Porn FreeSupper Deep ThroatBackroomcastingcouch.ccomSky Bri Full VideoBengali Hot Web SeriesXxxtophdLesbain Maid PornRough Lesbo PornReal Marathi SexGirls Changing ClothesXxx Hindi KissPosion 69Stars-891Black PprnOrgasming In PublicPeachynezzPorn Real Mom SonCarmela Clutch OnlyfansApril OlsenSlutmilfKim Cattrall NudIndian Desi Aunty SexVintagegaypornXxx Sex Xxx Sex VideoFacialabueBig GirldickMistress TangentShad Base ComicsSacxy VideoAncesoredOnlyfans Porn VideosNaked Dudeسكسي تيك توكBhavana Sexy VideoFishnet PornWhite Wife PornGelboorus