Eva Jinek in peperdure Lamborghini naar RTL-gebouw

Eva Jinek neemt haar commerciële avontuur bij RTL 4 behoorlijk op de hak. Ze heeft op haar socials een tweede satirische video gepubliceerd waarop haar RTL-debuut op 3 januari wordt aangekondigd. Dat is te zien op Instagram. Ditmaal is te zien hoe Jinek met een peperdure Lamborghini aan komt rijden bij RTL, waarna ze voor het oog van de camera haar dure zonnebril afzet. Haar lach verraadt vervolgens een gloednieuwe, Anouk-achtige gouden tand.

Eerder publiceerde Jinek al een video waarop te zien is hoe ze aan een vergadertafel zit met twee commerciële baasjes, die haar talkshowtafel van marmer willen maken en kaviaar op tafel willen zetten. “Ik denk het niet jongens“, zegt de talkshowdiva uiteindelijk.

Met deze geestige video’s lijkt Jinek de kritiek voor te willen zijn dat ze zou overstappen voor het geld. Naar verluidt springt de talkshowkoningin van 192.000 euro per jaar naar 1.000.000 per jaar.

BN’ers vinden de video’s van Jinek geweldig. “Die auto staat je wel 🔥“, zegt Giel Beelen bijvoorbeeld. En Britt Dekker: “Haha topper❤️.

De Insta-video’s van Jinek kunt u onderstaand bekijken:

 

View this post on Instagram

 

Altijd al een gouden tand willen hebben… #onveranderd

A post shared by Eva Jinek (@evajinekofficial) on

 

View this post on Instagram

 

Ik kan niet wachten! Ook dat is #onveranderd

A post shared by Eva Jinek (@evajinekofficial) on

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen