door netcat in Media  ·  290 Reacties

  • 45
  • 3346x gelezen
Reageer met een Emoji
9
3
1
47

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

* Verwijderd door de redactie *

251 RubberDuck

@89 Verheerlijking ? Ja, uitsluitend voor de echte moslim; niet voor de neppers welke toch niet volgens de letter van de koran en sharia leven en handelen wat de leden van is wel doen !! (JA en hun broeders/zusters in Saoedi Arabie)

1
252 Tiidmasine

@239 Nu mag dat nog. Als jouw geliefde leider straks de baas is niet meer.

7
253 Mac Benac

@245 Vooral uw laatste stuk tekst is de spijker op zijn kop!

Dat er vrouwen tussen zitten die schuldig zijn aan van alles en nog wat en dat er vrouwen zijn die er misschien ingeluisd zijn. Maar ook dat al die vrouwen geweten hebben van de gruwelijkheden die hebben plaats gevonden en dat we er niet lichtzinnig over moeten denken. Gezond boerenverstand gebruiken dus. En precies dat heeft M nagelaten als ik het goed begrepen heb. Geen kritische vragen. Niet omkijkend naar de slachtoffers van IS. Alleen maar de zielige kant van Laura belichtend en dat is simpelweg een gemiste kans en triest omdat het geen objectieve weergave van de feiten is.

Inderdaad een gemiste kans van Margriet van de Linden om niet verder door te vragen en kritisch te zijn, daar kan ik het alleen maar mee eens zijn. Laura H. vertrok in september 2015 naar het kalifaat met haar man Ibrahim en werd al door haar man mishandeld voordat ze vertrok. Ook waren er toen al zaken/misdaden bekend wat er zoal gebeurde in Syrië of in Irak door toedoen van IS.

0
254 Nieuwsgierig

@248 Over de laatste alinea; de op een na laatste zin: deze moslims handelen en leven volgens de letter van de koran en sharia net zoals dat in Saoedi Arabie gebeurt. Andere stromingen die zich denken binnen de islam te bevinden gaan in tegen het woord van de profeet en Allah. IS en SA islamieten doen precies wat ze "horen" te doen: haten en doden van anders denkenden. DAT is ISLAM, DAT zijn ECHTE moslims.
Een kopvod, een niquaab, een boerka of een boerkini maakt je geen echte moslim. Dat doet alleen je manier van leven en handelen zoals in de koran beschreven; tot op de letter. Daar is geen woord Chinees bij !!

1
255 Tiidmasine

* Verwijderd door de redactie *

256 bosco

@253
"Als jouw geliefde leider straks de baas is niet meer."

Ja wel hoor, je moet jezelf niet zo bang maken joh, is slecht voor je oikofobie...

2
257 Hangingmen

* Verwijderd door de redactie *

258 Ryan

@255 Klopt de islam is eigenlijk een totaalplaatje van de manier van leven en dringt bij alle dingen die je doet of niet doet door en cherrypicking is er niet bij als het aan bijv. de salafisten of wahabi's ligt. Je hebt moslims die geheel of zoveel mogelijk volgens de ideologie leven of willen leven en je hebt moslims die het geloof proberen te combineren met een westerse of vrijere manier van leven. Dat is vaak tegen het zere been van de (zwarte kousen) van de moslimgelovigen die hun dan als ongelovigen zien.
Want zo zie ik salafisten en/of zwaar gelovigen van de islam ongeveer als zwarte kousen. Alleen de zwarte kousen hier van de christenen zijn over het algemeen minder dwingend naar hun gemeenschap toe. Blasfemie wordt daar bijv. niet (meer) bestraft met de dood.

De vorige imam van de grote moskee in Mekka zegt dat IS dezelfde leer volgt als het islamitisch geloof uit Mekka. Schokkende zaken vertelt hij:
https://www.youtube.com/watch?time_continue=10&v=GWORE6OBfhc&feature=emb_logo

1
259 Nieuwsgierig

@244 Deze zin van je is erg opvallend

"Daar grijpen ze een ideologie voor aan die strijdig is met onze maatschappij"

Daar zit hem nou juist de kneep dat er zo veel gedonder over en weer is!

2
260 Nieuwsgierig

* Verwijderd door de redactie *

261 flessenhals

@244 Nog een keer een stukje tekst aangehaald van je.

Dat is niet zo in sri lanka of in bali. Daar is echt sprake van religieus geweld om macht tussen christenen, boeddhisten en islamieten. Dat kun je dus ook niet vergelijken. Doe dat dan ook niet want dat is een heel andere wereld. Ja dat is een andere wereld maar die hebben ook te kampen met dezelfde extremisten van een bepaald geloof!!!!!

Over Sri Lanka en de islamitische terreurgroep!

Wie is hier de agressor?

Alle ongelovigen moeten worden gedood staat er te lezen in bijgaande link. Willen de christenen of de boeddhisten in Sri Lanka alle ongelovigen doden?

Hebben boeddhisten in Bali aanslagen op moslims op hun geweten?

Ui onderstaande link:

The group also terrorised the Sufi Muslim population in Kattankudy, who were considered as Kafirs by extremists and, according to Zahran, all Kafirs must be killed according to Sharia law. Sufi mosques were shot and Sufis were targeted by a sword-wielding mob led by Zahran in 2017. Despite complaints by Muslim organisations, the government failed to take proper action against Zahran and the NTJ.[14]

Bron: https://en.wikipedia.org/wiki/National_Thowheeth_Jama%27ath

1
262 Nieuwsgierig

@261 helemaal niks in je hele betoog beschrijft waarom het 'gay' gedeelte zo een negatieve invloed zou hebben. 'links' beschrijft nog enigszins hoe iemand tegen de maatschappelijke problemen aan kijkt, ik snap dat dat label waarde heeft als je aan wilt geven waarom mensen doen wat ze doen. Waarom is het zo van belang of ze homo zijn of niet?

Ik snap best dat je Rutte of Jetten niet goed zou vinden voor het land, maar wat heeft hun (eventuele) homo zijn daarmee te maken?

2
263 Repelsteeltje

@243 @246 Toch maar even reageren. Kwam net tijdens de boodschappen een jochie tegen van een jaar of 12 die een balletje stond te trappen. Leek mij een aardig kereltje. Heb een balletje meegetrapt. Hij was 3 jaar geleden uit Syrie via Turkije hierheen gekomen nadat ISIS zijn dorp had verwoest. Niet iedereen is schuldig en de meeste mensen zijn goed. Zo ook dit kereltje.

@245 Laura H. heeft ISIS moeten ontvluchten nadat ze kritiek had geuit op het levend verbranden van een jordaanse piloot en gruwelijkheden tegen yezidi's. Wist u dat? Is dat voldoende kritisch voor u?

@248 Hetzelfde wat u in uw eerste alinea schrijft geldt voor de volgers van extreemrechts in nederland en europa en hun rechtse haatpredikers doen zeker niet onder voor die in de islam. Ze komen zelfs op TV en mogen hun boodschap in de 2e kamer uiten. Eén daarvan, Wilders, staat nu op het punt om veroordeeld te worden wegens haatzaaien.

Maar voor rechtsgekokerd complotdenkende mensen is dat allemaal 'niet waar' en 'een politiek proces'. Terwijl iedereen weet dat de opmerkingen die hij deed in de Haagse Kluis strafbaar zijn. Dus nuance? Ze zijn niet allemaal slecht? Waar is die aan de rechterkant?

Er staat heel veel leeg in nederland. Daarnaast hebben we idioten zoals Wybren van Haga en onze Pandjesprins die mensen het vel over de oren trekken met hun huurprijzen. Ondertussen staat er heel veel kantoorruimte leeg en die laten de vastgoedbezitters lekker uitponden. Het is een kwestie van de juiste maatregelen nemen en prioriteiten stellen.

Maak van 10% van die lege kantoorgrond, kleine woningen en stel een woonplicht in voor nieuwe woningen. Voor die stikstofellende vinden we wel een oplossing. We hebben de industriele uitstoot nog niet eens in beeld, zo blijkt. Met die extra woningen en maatregelen kunnen pandjesgraaiers en buitenlanders die panden niet meer massaal opkopen en van wonen een uitbuitmodel maken. Maar alle maatregelen die Links voorstelt worden door Rechts verworpen zoals laatst nog de maximalisering van de huurstijging die door FVD, PVV, VVD en Van Haga werd bestreden. Waarom? Gelukkig had Rechts daar geen meerderheid maar het tekent hun politiek.

Over ISIS heb ik genoeg gezegd, denk ik. ISIS zou niet eens bestaan hebben als de VS niet in 2009 hun leider Al Baghdadi vrij zou hebben gelaten en als de VS, het westen en Israel ze niet via Saudi Arabie en Oman zou hebben getraind, betaalt en bewapend. Daar hoor ik u nou helemaal niet over. Ga voor de grap eens een weekje op vakantie naar Aleppo en zie wat de amerikaanse en westerse wapens die via bulgarije en servie werden doorgeleverd, daar hebben aangericht. Wij zijn niet alleen slachtoffer van aanslagen maar ook mededader van de wandaden van 'rebellen' in Syrie en irak.

Kruip eens uit die west europese slachtofferrol en zie die nare werkelijkheid in de ogen. Want zo zien sommige syriers ons ook. En terecht! Maar de meeste syriers zijn goede zachtaardige moslims.

8
264 Hollander1967

@264 Zulke aardige kereltjes snijden je wel de keel door als ze daar de kans voor krijgen.
Zijn gewoon wolven in schaapskleren.

1
265 MARCUSAURELIUS

* Verwijderd door de redactie *

266 Raffa

Ik wil die kalifaatbitch op geen enkel moment in mijn huiskamer hebben

2
267 MeneerRontgen

@264 Amerika had in 2009 Al Bagdadi inderdaad vrijgelaten uit Kamp Bucca in Irak en dat kamp bleek later een kweekvijver voor IS terroristen. Amerika heeft zich verkeken op het vrijlaten van Al Bagdadi die als een niet zo gevaarlijk persoon werd gezien en die zich pas later na zijn vrijlating ontpopte als de grote leider, want in 2010 nam hij Al Qaida over.
Amerika samen met de UK en bondgenoten hadden gewoon weg moeten blijven uit Irak maar er werden leugens verteld over massavernietigingswapens en wie er voor die leugens verantwoordelijk waren die hebben er waarschijnlijk voordeel van gehad wapenverkoop of andere belangen?

Over het trainen van rebellen; Amerika heeft Syrische rebellen getraind om het regime van Assad ten val te brengen, maar een groep rebellen bleken zich later ontpopt te hebben als IS.
Het zijn vaak gewoon huurlingen die hoppen van de ene naar de andere extremistische islamitische club net zoals Nederland steun dacht te geven aan de 'gematigde' rebellen die tegen Assad zijn en waarvan de Toyota's uiteindelijk bij IS terecht kwamen. Die gasten zijn niet honkvast en onbetrouwbaar want men weet niet aan welke kant en voor welke partij ze precies staan en gaan. Ook Turkije die laatst het noordelijke deel van Syrië heeft binnengevallen heeft gebruik gemaakt van Syrische rebellen waaronder rebellen die voorheen voor IS vochten.
Het is een groot wespennest waar ze zich in hebben gestoken en waar ik zo 123 geen vrede zie ontstaan.
Het midden oosten is een explosieve regio waar al sinds mensenheugenis allerlei oorlogen worden gevoerd en daar komt geen eind aan.


Wikipedia schrijft over Camp Bucca:
Een belangrijke factor in het ontstaan van ISIS was Camp Bucca, een door de Amerikanen opgezet gevangenenkamp nabij Umm Qasr in Zuid-Irak. In dit kamp, met een capaciteit van 20-30,000 gevangenen, werden ex-partijleden van Ba'ath, opstandelingen en gewone criminelen gevangengezet. Het complex was bedoeld als modelgevangenis, maar fungeerde in de praktijk als leerschool voor de misdaad, doordat de gedetineerden hier de kans kregen allianties te sluiten en plannen te smeden. Verscheidene kopstukken uit wat later terreurgroep IS zou worden, zowel islamistische opstandelingen als ex-Ba'athleden, raakten hier met elkaar in contact en radicaliseerden. Ook al-Baghdadi zat hier van februari tot december 2004 onder de naam Ibrahim Awad Ibrahim al-Badry gevangen. De Amerikanen zagen hem als een onbelangrijk persoon die een laag veiligheidsrisico vormde. Daarom mocht hij zich vrijelijk door de verschillende sectoren verplaatsen.

Zie het stuk ontstaan van IS in de link onder:

https://nl.wikipedia.org/wiki/Islamitische_Staat_(in_Irak_en_de_Levant)#Ontstaan

Over de Syrische burgeroorlog: https://nl.wikipedia.org/wiki/Syrische_burgeroorlog

Je had het ook over dat kantoorgebouwen omgebouwd moeten worden tot woningen om de woningnood op te lossen.
Daar zijn ze al mee bezig en bezig geweest, zie het stuk uit het AD hieronder, maar het is bij lange na niet genoeg om iedereen die wacht op een redelijk betaalbare woning te kunnen bedienen.
Oh ja die pandjesprins maar ook andere huisjesmelkers die (te) veel panden bezitten en huurders uitbuiten zijn een schande daarmee ben ik het volkomen eens!

https://www.ad.nl/rotterdam/nog-eens-100-000-vierkante-meter-kantoor-wordt-omgebouwd-tot-woonruimte~a880115b/

1
268 Nieuwsgierig

@266 Je moet even nuanceren voordat je iemand veroordeelt.

Ik 'keur haar manier van aanpak' zoals jij het noemt niet goed maar ik geef slechts aan dat de redenen die door Rechts worden voorgewend voor haar afkeer van deze samenleving niet kloppen. Dit was voor ze vertrok geen doorgewinterde jihadist die haar man in alles volgde. Het was een gekwetste jonge vrouw die was mishandeld, haar hele leven lang, en die van Jeugdzorg die haar niet hielp naar de Islam vluchtte. Haar reis naar Syrie was een vlucht uit deze samenleving die haar in de steek liet.

Heb je zelf het filmpje uit nieuwsuur wel goed bekeken? Want alles wat ik je hier vertel, wordt daar in het kwadraat door deze jonge vrouw zelf bevestigd.


Woord voor woord wordt verteld in dit filmpje hoe het is gelopen en dat komt voor geen woord overeen met het idee dat door extreemrechtse idioten als Wilders wordt verteld over deze mensen. Ik zou nog maar een keer naar het filmpje kijken. Wellicht begrijp je dan beter waarom ik vind dat de motieven achter het vertrek van syriegangers een stuk beter moeten worden verteld dan dat extreemrechts ons doet.

7
269 Hollander1967

@269
Ik geloof heen barst van wat ze verteld.
Ze is gewoon een smerige moordenares met heel veel bloed aan haar handen.
Nu alles fout is gegaan dot dit beest-mens zich voor als of ze er is ingeluisd.
Maar zodra ze kans krijgt gaat dat stuk ongedierte weer aan het moorden.

1
270 MARCUSAURELIUS

@268 Militair handelen en agent provocateur zijn, blijft niet zonder gevolgen. Dit 'spelletje' dat door de VS en het westen is opgezet heeft landen en bevolkingen tot chaos gebracht en miljoenen doden en nog veel meer ontheemden en gewonden geleid. Irak is niet in staat gebracht om weer zelfstandig te worden en de amerikaanse parasieten voeren daar nog steeds het bewind. Libie is één grote chaos. Egypte heeft weer een pro westerse junta.

Het is al lang en breed bekend dat de VS ondermeer OTPOR hebben aangewend om de Arabische Lente te creeren en hun hegemonie over de regio te bevestigen. De opstand in Tunesie was slechts een proeftuin en verliep rustig. Dictator Ben Ali is een paar maanden geleden overleden nadat hij in Saudi Arabie was opgevangen.

De opstand in Libie echter had een heel ander, veel gewelddadiger karakter want dat was een vijand van de VS en ik herinner me dat de opstandelingen in Benghazi massaal haatbaarden waren die uit het buitenland kwamen. Geen syriers dus! Waar zouden die toch vandaan zijn gekomen?

In syrie gebeurde in Homs precies hetzelfde. Gewelddadige protesten waartegen de politie wel moest optreden werden door de haatbaarden geleid, niet door de gewone bevolking. Dit proxy army moet je in de context van het heden zien en het verleden van hoe de VS opereert niet vergeten. Wie bracht Saddam Hoessein ook alweer aan de macht?

Deze ellende heeft een duidelijke amerikaanse handtekening net zoals de oorlog in Jemen door de VS met Saudi Arabie wordt gevoerd. Vrijwel alle landen om Iran heen worden geteisterd door amerikaans geweld en/of bezetting cq. marionettenregimes. Het plaatje is duidelijk. In syrie echter is de amerikaanse proxy opmars tot een halt gekomen na de interventie door de russen en iraanse revolutionaire garde. De strategie is doorgeprikt.

Wat overblijft is de ellende voor miljoenen mensen in die gebieden.

Ik had het niet over ombouwen maar over het gebruik van de grond waarop deze kantoorgebouwen staan om woningen te bouwen. Dat betekent het opkopen van grond door de staat om de bevolking te huisvesten. Het huidige kabinet heeft liever dat vreemd (buitenlands) vermogen dat doet en daaraan 'verdient' dan dat het zelf volkshuisvestingsbeleid voert.

5
271 Hollander1967

@270 Het feit dat het al fout is gegaan met haar, lang voor haar vertrek naar syrie, doet bij sommigen geen lichtje branden. Ik maak me niet druk om u. U vindt de waarheid nog wel op uw pad.

6
272 Hollander1967

@272 Volgens mij zijn naïevelingen als u ver van het padje af.
Wel zijn jullie net zo'n gevaar (zo niet groter) voor onze samenleving als de IS die jullie knuffelen.

PS.
Dat het al snel fout met haar ging bewijst dat ze een aangeboren kwaadaardigheid heeft.

2
273 MARCUSAURELIUS

@261 flessenhals moet zelf nog uit de kast komen.

3
274 Mac Benac

@269 Door welke personen werd Laura mishandeld haar hele leven lang? Heb ik iets gemist? Haar ouders? Haar latere vriendjes? Wel is bekend dat haar echtgenoot Ibrahim waarmee ze naar het kalifaat ging haar sloeg ook nog voordat ze daar met hem daar naar toe vertrok en ze hoopte dat het zou ophouden als ze in een islamitisch land zouden wonen.

0
275 Nieuwsgierig

@275 Dat is wat ze nu zegt, maar het kan gewoon gelogen zijn dat haar echtgenoot haar sloeg.

0
276 MARCUSAURELIUS

Als je het op deze manier bekijkt is iedere crimineel en moordenaar een slachtoffer, allemaal een slechte jeugd gehad, allemaal een psychologische hulpvraag die veelal niet herkend wordt, allemaal de foute mensen tegengekomen, allemaal een psychische stoornis, allemaal makkelijk te beïnvloeden, allemaal de foute keuze maken, zo kunnen we nog wel even doorgaan. Waarom krijgt zij een podium, terwijl de slachtoffers van IS hier als vluchteling in Nederland bang moeten zijn.

0
277 Marita3

* Verwijderd door de redactie *

278 Raffa

@264 : Zoals ik al zei is misschien Laura de uitzondering op de regel. Ik weet het niet en doe er geen uitspraak over. Waar ik wel een uitspraak over doe is de uitzending waar dit soort vrouwen enkel als zielig worden neergezet. Dit is zaadjes planten in de hoofden van de mensen en het weken van de menselijke hersenen dat al deze vrouwen eigenlijk slachtoffer zijn. En dat klopt simpelweg niet. Er zitten twee kanten aan de medaille. Er zijn goeden en slechten. En de goeden leiden vaak onder de slechten. Helaas is dat een universele regel. Dat betekent echter niet dat je alles goed moet praten van iedereen. Je moet kritisch blijven en blijven nadenken over wat hier gebeurd is. En dat is de gemiste kans in het interview. Daarnaast heeft Laura meermaals gelogen over bepaalde zaken als ik het goed begrijp, waardoor ze de schijn tegen heeft en mensen alleen nog maar kritischer moeten worden.

0
279 Gezond boerenverstand

Verschrikkelijk NPO proberen jullie Nederland te brainwashen

2
280 Joepie

@275 Deze vrouw liep bij de Jeugdzorg en is vanaf haar 14e jaar mishandeld en misbruikt en niet beschermd door haar ouders.

@278 Deze vrouw heeft geen wapen gehad en ook niemand neergeknald. Uw laatste zin zouden velen hier ter harte moeten nemen.

@279 Het verhaal lijkt mij nog al duidelijk en ik ga af op hetgeen de pers en de vrouw mij laten weten en het feit dat het OM een relatief lage straf heeft gegeven. Als u een andere bron hebt met aangetoonde andere waarheden dan heeft u grond om een andere mening te vormen. Dan doet u recht aan uw nick.

9
281 Hollander1967

@281 En jij denk dat we die verhaaltjes allemaal zomaar geloven.?

1
282 MARCUSAURELIUS

@281 Soms kunnen ouders hun kinderen niet genoeg beschermen hoe graag ze het ook willen! Makkelijk praten vanaf de zijlijn is dat. Zeker als het een moeilijke puber is die het moeilijk met zichzelf en de situatie waarin het leeft heeft. Vader en moeder verschilden heel erg in de aanpak van de opvoeding, moeder was los en vader wat strakker en ze leefden in verschillende plaatsen in verschillende sociale milieus. Kleine meisjes worden groot en gaan op ontdekkingstocht en onttrekken zich aan hun ouders en kunnen niet altijd achter slot en grendel worden gehouden. Ook hadden ouders die dus gescheiden van elkaar leefden al die tijd hun handen vol aan hun ernstig zieke zoon en naar ik begreep liep Laura in 2011 weg uit een jeugdinstelling en werd ze toen het ouders te veel werd bij haar oma opgevangen weet niet of dit voor of na de instelling is geweest, maar ik denk ervoor en daarna woonde ze misschien in die instelling toen ze ongeveer 14 was en waaruit ze is weggelopen. Doet een beetje denken aan een loverboyslachtoffer. Daar liggen gevaren op de loer want ook een gesloten instelling is niet helemaal gesloten alleen in zeer urgente gevallen doen ze dat.
Ze is nu geloof ik 23 jaar oud, maar staat niet overal de correcte leeftijd van haar te lezen dus kan best zijn dat de mishandeling in de periode van de jeugdinstelling is gebeurd.

0
283 Nieuwsgierig

@281 Dat ze bij jeugdzorg liep, mishandeld werd en geen wapen zou hebben gehad, is geen excuus om je aan te sluiten bij een terreurgroep.

Zij wist, voordat ze zich aansloot bij IS, welke achterlijke waanbeelden daar gebruikelijk waren. Dat heeft zij tijdens de rechtzitting ook toegegeven.

Gezien haar (al of niet gespeelde) trauma, is de kans ook aanwezig dat zij naar Nederland teruggekomen is met een terreuropdracht.

De programmamakers hebben een ernstige fout gemaakt om haar een podium te bieden. Bedenk dat al die IS-schoften een meester zijn in propaganda.

0
284 Belazerd

@281 Dus jij vindt het geen probleem als iemand die zegt een slechte jeugd te hebben gehad je de keel open haalt. Kom toch een slechte jeugd aanhalen voor je misdaden is een vals excuus

0
285 Saviro

@285 Waarschijnlijk was ze toen al door en door rot. Vandaar dat ze niet handelbaar was.

0
286 MARCUSAURELIUS

@286 Nogal een jaloerse bitch en mensen met jaloezie zijn sowieso niet de meest frisse dus,ja ze was al verrot.

0
287 Saviro

Ik snap niet dat zo'n misbaksel in Nederland word geaccepteerd

0
288 Gazelle
289 Nieuwsgierig

@288 Ik ook niet vermoedelijk zijn er nogal wat mensen die dit soort figuren als helden zien.

1
290 MARCUSAURELIUS

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Strongoli
Offtopic

@2682Kom vanavond wel even terug. Het is nu een beetje te vroeg voor zo'n cocktail. 😉...

3 minuten geleden geplaatst door Strongoli

skapoe
D66-Kamerlid waarschuwt voor 'dorre ellende' als rechts wint bij Europese verkiezingen - NieuwRechts.nl

De zoveelste inhoudloze DDR66 muts, nog geen dag in het leven fatsoenlijk werk gedaan, maar een praatjes!...

18 minuten geleden geplaatst door skapoe

skapoe
Nieuw azc leidt tot ernstige bedreigingen politici: ‘Er lag een plastic pistool op mijn motorkap’

Stop met dia asielwaanzin.Nederland is vol en wil geen haatbaard meer bij!!!!!...

19 minuten geleden geplaatst door skapoe

skapoe
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

Ben bang dat timmerschrans I steeds dichterbij komt.De vvd zal zijn ware aard laten zien en zich weer pro immigrant opstellen....

21 minuten geleden geplaatst door skapoe

skapoe
Nederland moet weer asielaanvragen van Palestijnen behandelen

Ha(l)al ze maar binnen, die strijders!!! 🤮...

21 minuten geleden geplaatst door skapoe

Hendrianus
Voor het eerst groot onderzoek naar lawaai in Nederland: ‘Het is een onzichtbaar probleem’

@7 Ik weet eigenlijk niet of dat volgens de voorschriften is toegestaan. De opname wel natuurlijk maar wat je daarmee, in dit kader van 'herrie...

22 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Hendrianus
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@6 De ME, die er op los ramt, bij een aangemeld stil protest van 8 man? Dat is nog erger dan de Russische praktijken bij demonstraties. ...

34 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Hendrianus
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

(Het wordt een stil protest, zonder toespraken, maar de demonstranten willen op hun protestplek wel staan met bordjes waarop teksten staan als: ...

39 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Wedergeboren
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@3 @1     "Dan ben je stil. Dat moeten we die Frank van der Linde nog maar eens uitleggen." Uit het artikel:"Het wordt een ST...

1 uur geleden geplaatst door Wedergeboren

NK. App
MoviemkvWomen Take Their Clothes OffSherdien LoveHariry PornHorny-auntFree Teenage PornX GamsterDesi X VideosMarwadi Xvideo/riley-reignWorld Star Hip HopChinese Sexy Full MoviePorn Dude CastingFacesit Smother BoxJeeny TabordaNepali XhamsterXxnx Sex VidioSukihana NudesCherie Deville Hd PornMtv NudePornstar PregantRacist PornhubSunny Leone BoldMom And Daughter ThreesomeGrandma CumingWwwpronhubcomLesbian Kiss XnxxAshley NakedSasha Grey Porn MoviesSquirt Compilation PornWitney WestageTawnee Stone PornAsiansexSpanker TubeCachandoLs Nude ModelingBlack Mem PornTransa Com NovinhaChubby AsianpornKarleegreyChery_lady22Leanbeefpatty NudeWedding Porn VideosPorn Star Hd MoviePakistani Homemade PornBathroom Blue FilmCute Asian NakedXxx Bally DanceAshley Lane BondagePorn KonHd Comic Pornفیلم سکسی جدید ایرانیXxx Sexy VidoesDesi Hot Xxx VideoLicking ThighsOil Massage XCharming Milana PornLongdick PornRickysroomBlonde Teens NudesX Xxx VidMissonery PornEuopean PornDasi Porn ComNora Fawn OnlyfansSister Porn IndianNaked PenisHindi Sex Video OnlinePorn In Massage ParlorChaturbate AsainXxx BeCutilanaWww Malayalam Hot VideoTopless MomLatex PornLindaay Lohan NakedShivangi SexChudam ChudaiSex Scene Movie VideoBouncing Tits Riding CockPutri CintaX N PornModels For PornPornô ViolentaFurry Futa PornDismond FoxYoga Porn VideoXxx Cute PornTessa Lane VideosBianca Blu PornVer Vídeos PornográficoNadigai Sex VideoXvideosnetXvideo De ChinesasMaya DutchJessics Alba NakedLocal XnxxPriya SexyCreampieincestJeangreybiancasMisty Ray Mile HighHqpronerSexo Brasileiro CaseirosBbw CrepieKamsutra FilmTamil Kama VideosYami Gautam NudeHelpless Fuck ComBrazzer CoupleMixed Wrestling FemdomHand CumshotsHardcore Lesian PornLesbians Sucking ClitZendaya SexsKarla Kush SquirtVideshi Bf HdChrissy LynnPunjabi Sex Full HdScobidoo PornVietnem PornBokep Memek TembemEroticpornoOnlyfeetMilkyway LoginGianna Nicole AnalIndian Porn HddSpanking PornSandyycheekssssBhabhi Sex TubeMami Bhanja Sex VideoBrazil Girl XxxSex KamamSis Love Me Porn VideoSexual ScissoringSuckingdadLesbian Omegle PornFree Adult Video ChatMsture AlbumHentai VoreHiroin Ka XxxBest OornKate Upton PornographyAdult Empire.comCelebrity Nud PicturesGay Animated PornBillie Eilish TittiesPorn MaleKolkata Sonagachi RandiDownload X VideoLovehomeporn Com