Volgens de Turkse ambassade in Brussel zijn er geen concrete plannen om het komende jaar 40 imams naar België te sturen.
Volledig scherm
Volgens de Turkse ambassade in Brussel zijn er geen concrete plannen om het komende jaar 40 imams naar België te sturen. © Marc Baert

Geen concrete plannen om 40 imams naar België te sturen volgens Turkse ambassade

Er zijn geen concrete plannen om het komende jaar 40 imams vanuit de Turkse Republiek naar België te sturen, zoals wordt beweerd in het nieuws. Dat zegt de Turkse ambassade in Brussel in een persbericht.

4 reacties

  • oswald billiet

    4 jaar geleden
    Hoe bouw je een uiterst efficiënt inlichtingennetwerk uit dat dan nog door ons betaald wordt ook? Erdogan heeft hier al een stevige voet thuis blijkbaar.
  • julien de meulder

    4 jaar geleden
    ik vind het niet kunnen in de moskee zou men enkel in de taal van het land zou mogen prediken in belgie is dat Nederlands frans of duits en niet in arabisch zo zullen ze de taal in dit land leren.
  • Can Cannan

    4 jaar geleden
    Beter samen werken dan elkaar verwijten. Inderdaad! Geen enkel Turkse moskee heeft een radicaal gecreëerd. Dus..Nog België, nog een EU land zal er in slagen om zonder alle betrokken partijen radicalisme volledig uit te roeien. Werk samen en niet tegen.
  • lars vandenberge

    4 jaar geleden
    Wat een onzin. Iedereen weet hoe Erdogan het Westen in Turkije als grote vijand opvoert. Zoals iedere dictator heeft Erdogan nood aan een permanente noodtoestand met veel vijanden en terroristen om het volk te kunnen blijven bespelen. Zijn zendelingen wakkeren enkel het fascistische turkse vuur aan en zijn net de bron van alle radicalisering.