door Sterre001 in Buitenland  ·  379 Reacties

  • 50
  • 2201x gelezen
Reageer met een Emoji
11
16
6
2

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@349 Ah, nu kunt u het artikel niet lezen. Natuurlijk niet. Ondanks het feit dat de NRC 4 artikelen per maand gratis beschikbaar stelt aan niet-abbonnees.
In het artikel staat dat Baudet altijd beschikking heeft over een auto met chauffeur. Dus waarom hij nog meer reiskosten maakt, geen idee. En dat maakt het feit dat ie die €5000 gewoon incassert en weigert terug te geven verwerpelijk. Zelfs die VVDer die wachtgeld kreeg heeft dat uiteindelijk opgegeven. Niet vrijwillig, maar toch. De regeling dat ieder 2e kamerlid €5000 krijgt onafhankelijk van gemaakte kosten is gewoon aan herziening toe. Maar dankzij kiezers als u die hartstochtelijk een graaier wensen te verdedigen wordt die kans wel kleiner. Ook weird dat u denkt dat er in een auto niet gegeten kan worden. Echt niet? Nooit gedaan? Dat u hartstochtlijk een graaier wenst te verdedigen, vooral een die extraatjes voor Jan met de Pet helpt afschaffen is aan u. Dom is het wel want Baudet zal straks met uw extraatjes net zo weinig ophebben. Overigens staat ook in het artikel wat u zogenaamd niet kan lezen dat Jesse Klaver een GL tweede kamer lid naar de ethische commissie van de tweede kamer heeft verwezen omdat ze haar wachtgeld incasseerde ondanks haar mooie salaris. En terecht. Nederlanders hoeven niet op te draaien voor bovenmidale uitkeringen aan politici. Natuurlijk kunnen we van de FvD of de PVV niet een soortgelijke actie verwachten. Graaiers blijven graaiers, tenslotte.
Geen idee welke accountant u bedoelt. Politieke partijen kunnen hun partijprogramma aan de rekenkamer voorleggen. FvD heeft ervoor gekozen dat niet te doen dus waarom u aan mij een link vraagt naar de doorrekening van de rekenkamer is mij onduidelijk. De doorrekening heeft niet plaatsgevonden en dus is er geen link van. Ik vind het wel verwonderlijk dat u eerder in dit draadje wel wist dat de FvD hun programma niet door had laten rekenen, dus ik vermoed dat u aan het jokken bent geslagen.

1
351 Zucht

@351 Ik heb dan blijkbaar al 4 keer op een nrc link geklikt de afgelopen tijd.

Maar er staat dus dat Baudet altijd beschikking heeft over een auto. Maar dat zegt niet dat hij daar ook altijd gebruik van maakt.
die extra kosten die hij maakt, heb ik nu ook al zo'n 10 keer gezegd (je leest toch wel; wat ik schrijf, of niet? ) gaan op aan HOTELKOSTEN en ETENTJES voor als het ergens laat is geworden, en af en toe taxi's of ander vervoer.

Dijkhoff geeft dat geld terug omdat de VVD ineens in de peilingen kelderde.

De rest heb ik nu geen tijd voor om te beantwoorden, ik moet naar familie.
Maar het is allemaal onzin van je, puur vanuit je haat jegens Baudet geredeneerd.

3
352 xtremy

@344 Maar xtremy, Rutte krijgt €5000 reiskostenvergoeding terwijl hij die kosten niet maakt omdat hij, net als Baudet,beschikking heeft over een auto met chauffeur. Dijkhog kreeg wachtgeld die het verschil compenseert tussen een minister salaris en het salaris dat hij krijgt als 2e kamer lid. Natuurlijk wordt dat bedrag per maand uitgekeerd, da's een aanvulling op je salaris. En natuurlijk verschilt het bedrag, waarom zou dat in hemelsnaam hetzelfde zijn. Het enige dat hier faalt is uw feitenkennis en wellicht uw denkvermogen.

1
353 Zucht

@352 Excuses, excuses, u heeft 4 x op een link in de NRC gedrukt? Lijkt me sterk. En zelfs dan kunt u gewoon de cookies verwijderen he.
Nee xtremy, hotelkosten vallen dan weer niet onder deze reiskostenvergoeding, die worden apart aangevraagd. Leest u uw eigen linkjes wel? Hetzelfde geldt trouwens voor etentjes. Wat deze reiskostenvergoeding behelst is een vergoeding voor de extra kosten die je maakt als je moet eten buiten de deur vergeleken met als je thuis eet.
En aangezien Baudet, vanwege zijn auto met chauffeur geen reiskosten maakt is het niet te begrijpen dat hij ter compensatie van af en toe een sandwich ergens moeten kopen €5000 nodig heeft terwijl andere kamerleden aan van die €5000 moeten reizen en eten. En nee, Baudet mag niet kiezen van welk vervoer hij gebruik maakt als de Nederlandse belastingbetaler het moet betalen. Tenslotte moet ieder ander kamerlid ook kiezen tussen een treinkaart en €5000 vergoeding. Staat ook in uw eigen link. De man is een graaier, plain and simple. En dat doet hij openlijk omdat kiezers zo als u hem die rugdekking geven. En dat terwijl die Baudet van u extraatjes voor Jan met de Pet wegbezuinigt.
Overigen helpt het gebruik van hoofdletters niet als uw informatie niet deugt he.

1
354 Zucht

@351 "... De regeling dat ieder 2e kamerlid €5000 krijgt onafhankelijk van gemaakte kosten is gewoon aan herziening toe ..."
Dat is niet aan Baudet, dat is blijkbaar voor jou een probleem. Niet voor de politici. Die regeling is er nu eenmaal, daar kun je Baudet niet de schuld van geven.

"... Maar dankzij kiezers als u die hartstochtelijk een graaier wensen te verdedigen wordt die kans wel kleiner ..."
Dus omdat iemand de vergoeding krijgt waar hij recht op heeft is hij een graaier? Dan zijn alle kamerleden graaiers, alleen Dijkhoff even een jaartje niet, omdat hij zijn partij zag kelderen in de peilingen.

"... Ook weird dat u denkt dat er in een auto niet gegeten kan worden. Echt niet? Nooit gedaan? ..."

Uiteraard kun je een boterhammetje eten in de auto, misschien zelfs wel een patatje. Maar de onkostenvergoeding is juist bedoeld zodat kamerleden gewoon in een restaurant kunnen eten, vaak ook met andere mensen erbij, zodat het overleg gewoon door kan gaan.
Slapen in een hotel mag ook van die onkostenvergoeding betaald worden. Of eis jij nu ook al dat ze maar in hun auto moeten slapen, omdat het vast wel kan.

"Dat u hartstochtlijk een graaier wenst te verdedigen, vooral een die extraatjes voor Jan met de Pet helpt afschaffen is aan u ..."
Ik verdedig hier de onkostenvergoeding die ALLE kamerleden krijgen. Blijkbaar vind jij ze dus allemaal graaiers. Ik zou zeggen: Doe er wat aan!
Jan met de Pet heeft hier niks mee te maken. En, daarbij, die Jan met de pet, die misscien iets minder geld krijgt door een beslissing in de Tweede Kamer, is niet alleen de schuld van Baudet, met zijn twee zeteltjes. Daar waren minsten 76 zetels voor nodig. Minstens 74 van andere partijen dus.
Moeten alle politici voortaan een deel van hun vergoedingen gaan inleveren, telkens als er een groep minder geld krijgt door hun besluit? Zou wat zijn zeg. Dan heeft Rutte na al die jaren toch zeker wel een negatief inkomen?

"... Overigens staat ook in het artikel wat u zogenaamd niet kan lezen dat Jesse Klaver een GL tweede kamer lid naar de ethische commissie van de tweede kamer heeft verwezen omdat ze haar wachtgeld incasseerde ondanks haar mooie salaris. ..."
Wachtgeld is weer een heel andere regeling, daar gaat het hier niet om. Geen dingen erbij halen die er niets mee te maken hebben aub.
Het is allemaal al zo onbegrijpelijk voor jou.

"... Nederlanders hoeven niet op te draaien voor bovenmidale uitkeringen aan politici ..."
Het zou wat zijn als de mensen uit andere landen onze politici gaan betalen, vind je niet?
Dat jij hun inkomen teveel vind mag uiteraard, maar ook daar kan Baudet niks aan doen, dat zijn nu eenmaal de afgesproken bedragen. Al van vóórdat Baudet de politiek in ging. Maar jij wil dus ze hun werk gratis, zonder salaris gaan doen?

"... Geen idee welke accountant u bedoelt. ..."
Echt zo lastig te begrijpen dat er accountants zijn die de salarissen betalen en uitzoeken wie er hoeveel hoort te krijgen? Boekhouders, worden ze soms ook wel genoemd. Ik noemde ze voor het gemak de "rekenkamer", maar dat bleek voor jou ook weer extra verwarring te zorgen.

"... Politieke partijen kunnen hun partijprogramma aan de rekenkamer voorleggen. ...."
Klopt, maar daar gaat het nu niet over, en dat was ook niet waar ik het met LGK (eerder in dit topic) over had.

"... FvD heeft ervoor gekozen dat niet te doen dus waarom u aan mij een link vraagt naar de doorrekening van de rekenkamer is mij onduidelijk ..."
Heb ik ook niet aan jou gevraagd. Ik stelde alleen dat die doorreekening waar LGK naar verwees, uit een krantenartikeltje, niet klopt, en ik zei ook dat ik dat al heb aangegeven waarom dat niet klopt. (dat was dus ruim een jaar geleden, toen dat artikel hier op NK voorbijkwam)

"... De doorrekening heeft niet plaatsgevonden en dus is er geen link van. ..."
Daarom vroeg ik er ook niet naar.

"... Ik vind het wel verwonderlijk dat u eerder in dit draadje wel wist dat de FvD hun programma niet door had laten rekenen, dus ik vermoed dat u aan het jokken bent geslagen. ..."
Ik jok niet, jij loopt gewoon te zwammen.

@353
"... Rutte krijgt €5000 reiskostenvergoeding terwijl hij die kosten niet maakt omdat hij, net als Baudet,beschikking heeft over een auto met chauffeur. ..."
Het gaat dan ook om onkostenvergoeding BUITEN het woon werk verkeer om. Dus bijvoorbeeld hotels en restaurants of soms een taxi, als dat zo uitkomt.
Het woon werk verkeer wordt weer met ander geld vergoed. Dat heeft er dus niks mee te maken.
Die politici hebben voor alles een aparte vergoeding.

"... Dijkhog kreeg wachtgeld die het verschil compenseert tussen een minister salaris en het salaris dat hij krijgt als 2e kamer lid...."
Wachtgeld is bijvoorbeeld zo'n ANDERE regeling. Daar gaat het hier dus niet om. je haalt er weer van alles bij wat er niks mee te maken heeft.

"... Natuurlijk wordt dat bedrag per maand uitgekeerd, da's een aanvulling op je salaris. En natuurlijk verschilt het bedrag, waarom zou dat in hemelsnaam hetzelfde zijn. Het enige dat hier faalt is uw feitenkennis en wellicht uw denkvermogen. ..."
Wat je hier toch weer allemaal bazelt moet je nog maar eens in gewoon Nederlands uitleggen, valt niet veel van te maken zo.
Maar als ik het goed begrijp heb je net ontdekt dat er over jaarsalarissen en jaarvergoedingen wordt gesproken, maar dat het wordt uitbetaald per maand. (bedrag dan wel gewoon gedeeld door 12, toch?)
De woon-werk verkeer vergoeding verschilt per kamerlid, afhankelijk van welke stad ze wonen.
De onkostenvergoeding is voor iedereen hetzelfde, 4900



@354 Ik klik wel een sop linkjes ja. Soms omdat iemand ze hier geeft, soms omdat ik iets via Google zoek, en dan op een NRC link klik als die het onderwerp hebben wat ik zoek. Cookies verwijderen doe ik nooit.
Het gaat niet over de reiskosten, maar over ONkostenvergoeding van 4900, die elk kamerlid NAAST de reiskostenvergoeding krijgt.
Met de reiskosten betalen ze de benzine. Met de onkostenvergoeding betalen ze hotels en restaurants en soms een taxi.

'" ... Wat deze reiskostenvergoeding behelst is een vergoeding voor de extra kosten die je maakt als je moet eten buiten de deur vergeleken met als je thuis eet. ..."
Nee, reiskosten (treinkaart OF km-vergoeding) gaat over de reiskosten. Die zijn dus variabel, afhankelijk waar een kamerlid woont. Iemand uit Limburg rijdt immers meer km dan iemand uit Rotterdam.
Onkostenvergoeding gaat over de hotels, restaurants en taxi's. Die onkostenvergoeding is 4900 per kamerlid, per jaar.

"... En aangezien Baudet, vanwege zijn auto met chauffeur geen reiskosten maakt is het niet te begrijpen dat hij ter compensatie van af en toe een sandwich ergens moeten kopen €5000 nodig heeft terwijl andere kamerleden aan van die €5000 moeten reizen en eten. ..."
Of Baudet reiskosten maakt doet er dus niet toe (doet hij overigens wel, hij reist niet ALLEEN MAAR met die auto met chauffeur), aangezien jij zoveel moeite hebt met die 4900, die voor hotels en zo bedoeld is. De rest van je zin is gewoon jaloezie.

"... En nee, Baudet mag niet kiezen van welk vervoer hij gebruik maakt als de Nederlandse belastingbetaler het moet betalen. ..."
Gelukkig mag hij dat wel. Hij is niet verplicht gebruik te maken van die auto met chauffeur.

"... Tenslotte moet ieder ander kamerlid ook kiezen tussen een treinkaart en €5000 vergoeding. ..."
Dat heb je verkeerd begrepen. Elk ander kamerlid moet kiezen tussen een treinkaart of km-vergoeding. (16 cent per kilometer)
Daarnaast krijgen ze allemaal ook nog eens die 4900.

"... Staat ook in uw eigen link. ..."
Zoals ik het zeg staat het in ,mijn link. Zoals jij het zegt is alleen in jouw hoofd zo.
Hier dus nogmaals de link>>> https://www.parlement.com/id/vh8lnhrrs0qo/inkomen_tweede_kamerlid

Hier de quote >>> "... Reiskostenvergoedingen

Tweede Kamerleden kunnen voor hun reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer kiezen tussen:

-
een OV-jaarkaart voor eerste-klasreizen;
-
compensatie van de reiskosten voor woon-werkverkeer, van maximaal € 0,16 per kilometer.

Tweede Kamerleden ontvangen ook een vergoeding voor reiskosten buiten het woon-werkverkeer. Deze vergoeding bedraagt € 4900 per jaar. ..."

"... De man is een graaier, plain and simple. En dat doet hij openlijk omdat kiezers zo als u hem die rugdekking geven. ..."
Dat is slechts jouw vooringenomen mening. Geen feit. Blijkbaar vind je dan alle kamerleden graaiers, aangezien voor iedereen dezelfde vergoedingen gelden.

"... En dat terwijl die Baudet van u extraatjes voor Jan met de Pet wegbezuinigt. ..."
Met zijn twee zetels, over de vergoeding van de andere 74 benodigde zetels voor het halen van een meerderheid die nodig is om een wetsvoorstel erdoor te krijgen hoor ik je niet.

"... Overigen helpt het gebruik van hoofdletters niet als uw informatie niet deugt he. ..."
Ik gebruik die hoofdletters om aan te geven waar de nadruk op ligt in de zinnen die ik schrijf. Ik kreeg al het idee dat jij geen hoofdletters op je scherm kunt zien, aangezien je precies die woorden telkens niet leest, of doet alsof je ze niet hebt gelezen.

Maar kijk nog eens naar die link die ik geef.
Daar staat toch duidelijk wat ik nu al ruim 350 reacties lang probeer uit te leggen.

Politici krijgen kilometer vergoeding. 16 cent per kilometer. (of een treinkaart)
Politici krijgen OOK onkostenvergoeding van 4900 per jaar. Daarvan mogen ze kosten betalen rondom reizen: hotels, restaurant en eventueel een taxi.
Geldt voor iedereen. Niet alleen voor Baudet.

3
355 xtremy

@347
Prima dat u dat zo vindt. Gelukkig hebben pensioenfondsen meer kaas gegeten van beleggen dan u en Baudet tezamen.

5
356 Frouke

@350 gelukkig (ook voor ons als toekomstige pensionado’s) kijken pensioenfondsen net iets verder....

5
357 Frouke

@357 Maar daar gaat het hier in dit topic niet om.

1
358 xtremy

@358
Klopt het gaat hier over chaos en een Spexit.
Het complete zwatelverhaal op @355 raakt derhalve ook kant nog wal.

7
359 Frouke

@356

Nou..., ik handel/beleg ook dagelijks...

Sprinters/turbo's in aandelen..., grondstoffen..., indices..., valuta zijn mijn favorieten...
Daarbij handel ik ook dagelijks in bitcoin/altcoins...

Gewoon onderwijl het typen hier op het forum door...

0
360 Tjeesus...,

Verwacht dat 2020 de beurs instort...

Tip: vol short in aandelen/indices...
Long goud/zilver...

1
361 Tjeesus...,

@359 Als je nou de moeite zou hebben genomen om eerst alle voorgaande reacties te lezen, had je niet zo dom hoeven over te komen. Dan had je namelijk kunnen weten hoe het zo offtopic heeft kunnen komen.

2
362 xtremy

@360
Fijn dat u uw pensioen zelf regelt.
Het gaat in dit topic echter over andere zaken. Zie @358 question

7
363 Frouke

@361 Ik denk het ook. Afgelopen 6 mnd al 3 banken in de US in de problemen.

1
364 groenengeel

@362
Waar gaat dit topic nu over?

6
365 Frouke

@364
Tja... Trump en zn wereldwijde handelsoorlog.

7
366 Frouke

Laat die Spexit maar komen!

6
367 Frouke

@366 Trump zal er ook wel debet aan zijn...

0
368 groenengeel

@364

Vergeet de Deutsche bank ook niet...

0
369 Tjeesus...,

@363 Daar had je dan zo'n 300 reacties geleden mee moeten komen. Nu te laat.

5
370 xtremy

@369 De bom gaat wel een keer barsten...

2
371 groenengeel

@365 Kun je niet lezen of zo?

5
372 xtremy

@371

Dan short short short..., met hoge hefboom...question

1
373 Tjeesus...,
374 Tjeesus...,

@373 Haha... grappig... ga je gang... ik beleg zelf niet... question

1
375 groenengeel

@375

Is niet zo moeilijk...

https://www.ingsprinters.nl/academy

2
376 Tjeesus...,

@376 Okay... question

1
377 groenengeel
378 Tjeesus...,

@367
Laat die Spexit maar komen!

Dan is er dus chaos in Brussel –
Dan vervliegt die droom van ever closer union...

2
379 Tjeesus...,

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
elsemiek
Offtopic

https://giphy.com/gifs/malibu-rum-malibu-pineapple-l0K4lO4ehLGUzqH84Zo ik zit 😀...

5 minuten geleden geplaatst door elsemiek

VBOH
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@88 Ja graag gedaan. Met een beetje inzet van beide kanten komen we mogelijk ets dichter bij elkaar. Alleen ik laat Wilders zijn poot stijf ho...

11 minuten geleden geplaatst door VBOH

Vageali6888
Oekraïne zet voor het eerst raketten met bereik van 300 km in, onlangs stiekem geleverd door VS

@12Stel je een Rus voor met een verrekijker op z'n uitkijktoren , die zag sinds 1991 de zwaarbewapende knokploeg van VS/Navo 1500 kilometer ...

11 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

21st Century Guy
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@87 Dat zou nog een mogelijkheid kunnen zijn voor iemand uit zo'n land, maar ik zal eerlijk zijn , ik zou eerder kijken in christelijke, joodse ...

19 minuten geleden geplaatst door 21st Century Guy

Bop
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@86 Het is inderdaad een vreselijk groot probleem. Ik heb helaas ook geen pasklare oplossing. Maar ik weet wel dat ook Wilders geen bruikbare o...

20 minuten geleden geplaatst door Bop

Defcte burger
Naar festival, de vlag uithangen, of wandelen langs het strand: wat betekent vrijheid voor jou?

Het mooiste en indrukwekkende gevoel van mijn vrijheidsbeleving was en is nog steeds , het moment dat ik de man en zijn gezin kon bedanken dat...

20 minuten geleden geplaatst door Defcte burger

21st Century Guy
Vanaf het schoolplein stuurden twee Rotterdammers een megadrugsimperium aan

Wat een ellende richten die crazy ass drugs dealers en gebruikers aan, je zou ze collectief permanent willen opsluiten....

24 minuten geleden geplaatst door 21st Century Guy

Wedergeboren
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@83 " waar menskracht nodig is" Wat hebben mensen die gevlucht zijn daar mee te maken? Niets toch, want het zijn geen arbeidsmigr...

26 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

VBOH
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@80 Tja het is voor mensen die de Nederlandse taal spreken al moeilijk om tegenwoordig nog psychische hulpverlening te krijgen. Laat staan dat...

27 minuten geleden geplaatst door VBOH

Bop
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@83 We zijn maar een klein land dus vandaar niet onbeperkt. Maar we hebben natuurlijk wel de plicht om mensen die het nodig hebben opgevangen wo...

27 minuten geleden geplaatst door Bop

NK. App
Sunnyleone FuckPornhubselect ComWolf Of Wall Street Movie ScenesStuffy Bunny Porn70 Porn StarsMini XxxWww Xhamster Videos ComSpankwireEnglish Bathroom Sex VideoTasty BlacksSon Jerking For MomCoco Vandi CreampieReddit FacialBangali Hot Sex VideoDelhi Gay PornWww Xhamster CommVrpornvideosCockzillaHot Indian Wife SexArchive17Porn IndoreMetart HuntetTwitter PorBlonde Big Tits TeensTina KissIndian Porna VideosHoneymoon Couple PornJerk Mate LivePorn BethroomFree Xxx StorieGreat Clips AmesSuperchatshopJessica PornstarAngelthedreamgirlChina Bus SexReshma Nude VideoThe Mistreated BridePorno LesbienneVideobporno GratisKayley GunnerLucy Liu MudeSbongebob PornBruluccas OnlyfansAzzoverloadXhamsyerOnly Fans RedditShemale Porn StarsHdpor ComicsSex Telugu SexJordan Carver TittiesSafe For Work PornSexo HdCara ParrishGabbie Hanna LeakPeriod FuckRedhead BbcMia Kahlifa MoviesJapanese Fre PornCodi Vore EpornerHansika SexSexy Video Katrina KapoorGirls Running NakedFingered Close UpXx Video TamilRussian Teacher PornLecheras.mxEating Your Own CumMackzjones PornBadsiehubRpornhubPlumper XxxHannah Owo OnlyfansHd Lesbians PornsUp Close Cream PiePorn Tube TvJada Stevens BangbusXvideos AlternativeDesi Big Boobs PornBest Kitchen SexStep Mom X XxStuckxxxYouthlust AprilOurhome 2Tits Of CelebritiesTelugu Heroine Bhumika Sex VideosNovinhas Do TiktokانابلTeencocksuckingSweetie Fox NakedMen Jerking Off PornIndian Marathi Sex VideoXxx Hd Video SisterBlue Film Full SexAnimation Porn BestSexe PronosHappy Endings Massage ParlourPretty Black Naked WomenMama FolladoraTamil Nadu First Night Sex VideoPorn SmollThreesum PornKorean Porn Full MoviePornvidoeXevbellringerPorn Videos XnxKaren PornhubNatural Big TitsXxx Desi BpManisha Koirala Porn VideoHuge Tits Porn VideosTurkish Porn MovieLesbian Porn MexicanGirlsgonewild.comJerky GirlaPoen PicsFilmeporno Cu LesbieneBig Cockسكس فلبينيDesi Adult StoriesXex Video HindiSxci VideoXxx Indian LatestTaboo HandjobsSmallfuckHandjob CumshotsJennifer Aniston Sex SceneIndian Aunties Sex ComJapanese Rep VideoSabrina Nicole PornDemon Dlayer XxxStep Mom Movie PornSexe Amateur En FrancaisBrazzerz VediosDanielleyayalaaIndiansex VedioAssam New XvideoFarrawSunny Leone Best Sex VideoPorn KajolIckyy PornJap Father In Law PornFab SwingesEating Her OutXxncBig Boops Porn VideoXxx Bhai BhabhiPorn Star Sunny Leone XxxFilms With PornAsia MompovWwe Divas Asses