Silke Hendriks dood aangetroffen in woning Didam, vriend Davey de R. aangehouden

De 24-jarige vrouw die gisteravond dood is gevonden in een woning aan de Hooiberg in Didam is Silke Hendriks, dat bevestigen bekenden van het slachtoffer aan Boevennieuws. De politie heeft de 29-jarige Davey de R. aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij haar dood.

De politie maakte gisteravond bekend dat er in de woning het lichaam van een vrouw was gevonden. Op basis van de omstandigheden werd er vervolgens in de woning een verdachte aangehouden. Dat blijkt de vriend van Silke Hendriks te zijn. De twee woonden samen in het appartement aan de Hooiberg. Wat er zich heeft afgespeeld in de woning is nog onduidelijk. De politie doet onderzoek naar de toedracht en de doodsoorzaak van Silke Hendriks. Haar vriend wordt in ieder geval verdacht van betrokkenheid bij haar dood, zo meldt de politie. Hij werd gisteravond geboeid afgevoerd en zou enkel een onderbroek aan hebben gehad.

Volgens buren was het al langere tijd onrustig in het appartement. Het stel dat sinds het voorjaar in de woning woonde zou al een week ruzie aan het maken zijn. Ook zou er al eens eerder politie aan de deur zijn geweest.

Update: De politie heeft bekend gemaakt dat Silke Hendriks door een misdrijf om het leven is gekomen. Davey de R. wordt ervan verdacht haar om het leven te hebben gebracht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.