Ontslag voor ober die Nadia 'dikzak' noemde op bon: ‘Hij was in tranen’
Een jonge vrouw die bij een Antwerpse brasserie all you can eat-pannenkoeken at, is zwaar beledigd door de ober. ‘Extra pan (pannenkoek, red.) voor de dikzak tafel 1 niet normaal!’, tikte hij op de bon. De 30-jarige man is onmiddellijk ontslagen.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Wat Eten We Vandaag: Hot honey
-
Wat Eten We Vandaag: Tofusaté met pindasaus
Heb jij al eens gekookt met tofu? Tofu, ook wel bekend als bean curd, is een veelzijdig en voedzaam plantaardig product dat al eeuwenlang een belangrijke rol speelt in de Aziatische keuken. Zo kun je er bijvoorbeeld deze plantaardige saté van maken. Lekker met een zelfgemaakte pindasaus en basmatirijst. -
PREMIUM
Omega 3 kan hart- en vaatziekten voorkomen, maar je lichaam maakt het zelf niet aan: in deze voeding zit het
Omega 3-vetzuren helpen hart- en vaatziekten voorkomen en bevorderen een goed functionerend immuunsysteem. Alleen: ons lichaam maakt ze zelf niet aan. Hoe kunnen we ze dan toch binnen krijgen? Professor Imogen Foubert en diëtiste Nadine Vanvuchelen leggen uit hoe je je omega 3-niveau kunt opkrikken. -
PREMIUMPeulenschil6
Björn doet niet aan bouillonblokjes: beter zwartgeblakerde prei en ui een dag laten trekken
Plantaardig koken, dat klinkt ingewikkelder dan het is. Tien nieuwetijdse chefs uit de regio laten zien dat veganistisch eten bereiden een peulenschil is. Ze delen hun recept, zodat het thuis na te maken is. Vandaag aflevering 1: Groentebouillon maken met Björn de Waal.Doesburg -
Wat Eten We Vandaag: Massaman curry met koolvis
Waarom kiezen tussen zoet en zuur als het allebei kan? De Thaise massaman curry is zowel zoet als zuur én kruidig. In deze milde curry wordt gebruik gemaakt van kruiden die je niet vaak terugziet in de Thaise keuken: komijn, steranijs, nootmuskaat en kaneel. Hoewel het vaak wordt gemaakt met kip, rund, lam of eend, kiezen wij voor koolvis. Nét zo smaakvol en al binnen 35 minuten op tafel.
-
Wat Eten We Vandaag: Vlaflip
-
-
-
PREMIUMbelastingaangifte
Dit zijn aftrekposten waar de Belastingdienst dit jaar extra op controleert (en zo vul je ze goed in)
Het is weer zover: sinds 1 maart kun je aangifte inkomstenbelasting doen over het jaar 2023. Wij helpen je op weg bij je belastingaangifte. Vandaag: waar controleert de Belastingdienst dit jaar extra op? Een financieel planner en een accountant vertellen over belangrijke aftrekposten en waar je op moet letten bij het doen van je aangifte. -
update
Ober maakt misser en noemt klant ‘die dikzak van tafel 1: niet normaal'
Klanten die gisteren wilden afrekenen bij het Antwerpse restaurant Carrousel d’Anvers lazen op hun bon een belediging die ze woedend deelden op sociale media.
-
Video
Jet van Nieuwkerk gourmet in nieuwe videoserie: ‘Ik ben er niet mee opgevoed’
-
Wat Eten We Vandaag: Frittata met gerookte zalm
De combinatie zalm, prei en kaas heeft zich al meerdere keren bewezen. Deze frittata zit bomvol eiwitten en smaak en kun je zowel voor lunch als diner serveren. Een heerlijke maaltijd die ook nog eens voedzaam is. -
-
PREMIUMSalaris
Patrick (25) wil niet meer verdienen: ‘Anders raak ik mijn huurtoeslag en zorgtoeslag kwijt’