Bilal Aydin overleden na steekpartij Rijswijkseweg Den Haag

Bij een steekpartij ter hoogte van de kruising Goudriaankade en Rijswijkseweg in Den Haag is vanavond een man om het leven gekomen. het slachtoffer is de 20-jarige Bilal Aydin, zo bevestigen meerdere bronnen aan Boevennieuws. De politie heeft drie verdachten aangehouden.

Bilal Aydin was samen met vrienden toen hij werd neergestoken, volgens omstanders zou hij daarbij in zijn hoofd zijn geraakt. De aanleiding van de steekpartij is nog niet bekend. Het dodelijke incident vond plaats rond 18.45 uur vanavond. Er werden meerdere ambulances en een traumahelikopter opgeroepen. De traumahelikopter werd echter weer afgemeld nadat bleek dat het slachtoffer al ter plekke was overleden.

Bilal Aydin was de aanvoerder van het eerste elftal van voetbalclub HVV Laakwartier. De voetbalclub bevestigd inmiddels ook de dood van de aanvaller. “We zijn intens bedroefd door dit dramatische overlijden van een jongen die zo in het leven stond en nog een lange en positieve carriere voor zich had.” Morgen is er om 13.00 uur de gelegenheid om in het clubgebouw bij elkaar te komen om het verlies met elkaar te verwerken, zo schrijft de club op hun website.

De politie heeft drie verdachten kunnen aanhouden. Opvallend is dat een van hen een jas droeg van thuisbezorgd.nl. De verdachten konden worden aangehouden rondom het plaats delict na aanwijzingen van getuigen. Het gaat om twee mannen van 19 jaar uit Den Haag en een 28-jarige man uit Zoetermeer. De politie doet op dit moment onderzoek ter plaatse, daarbij zijn ook speurhonden ingezet.

Update: De politie heeft vanochtend nog een vierde verdachte aangehouden. Het gaat om een 19-jarige man uit Den Haag. Meerdere aanhoudingen worden niet uitgesloten.

2 gedachten over “Bilal Aydin overleden na steekpartij Rijswijkseweg Den Haag

  • december 22, 2019 om 12:52
    Permalink

    Vreselijk nieuws. Gecondoleerd als u deze jongen kende. Heel veel sterkte voor vrienden, familie ploeggenoten en andere bekenden.

    Beantwoorden
  • december 24, 2019 om 10:01
    Permalink

    Sterkte aan familie, vrienden en overige bekenden, daders moeten harder aangepakt worden en desnoods voor altijd opgesloten worden.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.