• 41
  • 1255x gelezen
Reageer met een Emoji
4
14

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Nu is er weer wel opwarming, maar weer ergens anders door...........................
De uitvluchten van de "ontkenners" schieten alle kanten op........................
Dat Climategate nog niet met de optie Aliens is gekomen.....................

4
51 eh

Het helpt wel degelijk als heel de wereld meedoet met Timmerman's plannen, namelijk 0,02 graad minder opwarming. Dit cijfer heeft de ipcc onlangs gepubliceerd (en wordt vakkundig uit de linkse media gehouden omdat mensen anders de waanzin in gaan zien).

4
52 Spraypaint

ach arme ontkennertjes toch. Jullie zullen toch mee moeten doen hoor met de energietransitie al wijden jullie nog 100000 ontkenningstopics aan dit onderwerp

7
53 krek

We weten toch dat het een duimzuig-verhaal is om iedereen armer te maken en van hun privacy en vrijheden te strippen. Ik ga geen moeite doen om ze inhoudelijk af te schieten. Ik heb nog niet eens antwoord op mijn simpele vraag hoe het kan dat een snelheidsverlaging minder CO2 zou moeten opleveren terwijl je zelfs marginaal meer benzine verbruikt om van A naar B te komen naarmate je langzamer rijdt.

7
54 Wendel

Er zou niet 1 figuur in de coalitie zitten die zelf dat even kan uitrekenen? Zoiets simpels? Die zelf op dat idee komt? Daaraan zie je dat het doelbewuste leugens zijn, waar ze hoe dan ook strak en stijf aan gaan vasthouden, wat je ook zegt, hoe goed je argumenten ook zijn, hoeveel bewijzen je ook aansleept. Dat bleek bij 9/11, bij MH17, en nu bij CO2. Je herkent het stramien en de toon gewoon, op den duur.

4
55 Wendel

* Verwijderd door de redactie *

56 Chat Baker

* Verwijderd door de redactie *

57 Chat Baker

Nope

Fake nieuws

Aarde warmt al sinds 1920 op

https://climate.nasa.gov/blog/2893/nope-earth-isnt-cooling/

7
58 LGK

Ben wel nieuwsgierig wat Clintel/Marcel Crok van dit artikel vindt.

2
59 tr_b

* Verwijderd door de redactie *

60 Chat Baker

We zitten in de snelste opwarming en meest massale massauitsterfte in de totale geschiedenis van de Aarde. We hebben periodes gehad dat het veel warmer was, maar toen ging de opwarming over honderdduizenden of zelfs miljoenen jaren. Wat er sinds de industriele revolutie in gang is gezet, heeft geen gelijke in de geschiedenis. En dan hebben we het over 4.375.000.000 jaar. Ontkennen heeft geen zin. Woedend zijn over de plannen van onze overheid wel.

Over 10 a 20 jaar zijn er geen ontkenners meer.

11
61 whiteracistmisogynist

@60
Ja, en tussen 2016 en 2018 ook

Echter vanaf 1880 +1 c

6
62 LGK

Het getal 66 komt me bekend voor in gekke dwaze verhalen.

1
63 Verwonderd

Het draait allemaal om de knaken want met het klimaat is niets aan de hand .
Het gaat al duizenden jaren zo en dat gaat niemand kunnen veranderen of stoppen.

6
64 ongelovenloos

@61 definieer ontkenners - wat mij betreft is er maar 1 probleem met de klimaatvoorspellingen - het zijn 'maar' modellen.
Je kunt namelijk niet experimenteren met de aarde (met ontelbare variabelen intern en extern) om te zien wat het resultaat is over 5-10-20-30 jaar.
Dat de temperatuur op aarde stijgt is door metingen aantoonbaar. Ook te meten is dat het CO2 gehalte stijgt. Met experimenten kun je een broeikaseffect bewijzen. Volgens mij heb ik daarmee 'bewezen' dat ik geen ontkenner ben.
Ondanks dat ik geen ontkenner ben vind ik het niet verstandig om de economie volledig te onderwerpen aan een marxistische klimaatstaat en zie ik liever miljarden investeringen in zorg, veiligheid, onderwijs en economie.

5
65 tr_b

@65
Ontkenners lijken mij mensen die net doen of er niets aan de hand is? Of dat het juist steeds koeler wordt? Die zijn er genoeg.

Ik ben het volledig met je eens dat we geen miljarden aan milieu uit moeten geven. Je kan haast geen maatregelen nemen om het fors minder te maken, tenzij ze de belastingen in bvb kernfusie onderzoek doen, zodat het energie probleem voorbij is. Het is een excuusbelasting voor nog meer geld voor onbetaalbare cultureel marxistische hobbies, die voor fatsoensmensen waarschijnlijk ook nog als een acceptable aflaat voelt, dus vandaar dat deze idioterie nog stemmen oplevert ook.

Zelfs als we nu stoppen gaat het nog honderden jaren op hol, zo is de consensus zo'n beetje op wetenschappelijke kanalen waar ik me vaak verwonder aan onze planeet en daarboven. Het gaat ook steeds sneller, want de effecten van ons toedoen zorgen voor steeds grotere effecten. Een echt sneeuwbaleffect. Vraag het aan het Grote Barriere rif. En de 65.000 smeltmeren van Antarctica. En wanneer doet die grote gletsjer op Groenland krak en krijgen we een tsunami zoals we nog nooit gezien hebben? Ik kan niet wachten op de bewegende beelden in 8K 60Hz. We gaan op zeker op zeer korte termijn kapot. Kan helaas geen enkele andere conclusie trekken.

4
66 whiteracistmisogynist

-
Het moge duidelijk zijn dat de zon ter verantwoording moet worden geroepen.
Wie zal dat kunnen? Wie zal dat doen?
Hoe het ook zei: de zon zal moeten luisteren naar de EU; zal zich moeten onderwerpen.
-
Het lijkt me dat de klimaatpaus Timmerfrans met een raket naar de zon moet worden geschoten.
Hopelijk dat het overleg tussen Timmerfrans en de zon de zon op de knieën zal dwingen.
Timmerfrans: onze heilige klimaatpaus, onze grot redder......
/-
-

3
67 MrCally1
68 LGK

en de polen gaan zich ook nog omdraaien, dus dat kan nog leuk worden. de wereld op z'n kop

1
69 Roomboterbabbelaar

Het is even wennen aan deze man, maar Soon legt bovenstaand artikel in 8 minuten uit. Hij stipt ook nog even aan waarom klimaatmodellen niet gebruikt kunnen worden om er beleid mee te maken.


Overigens was het favoriete voer van de UN-klimaattoeristen in Spanje een vette hamburger van Burger King. https://wattsupwiththat.com/2019/12/16/un-bureaucrats-chow-down-on-burgers-while-attacking-meat/

6
70 Ness

Heb je wel eens naar Venus gekeken ? was pakweg een miljard jaar geleden te vergelijken met onze aard qua temperatuur en had een dampkring. Door erupties van vulkanische uitbarstingen kwam er ladingen broeikasgas in de atmosfeer. Legt een schil om de planeet, warmte zonnestraling kan er wel doorheen maar na reflectie op de planeet niet meer terug door die schil. Blijft dus hangen door de CO2. Is daar nu een graad of 500 met een atmo van ca 100. Op onze aarde krijg je door emissies van CO2 hetzelfde effect op den duur, niet zo heftig als op Venus maar het kan knap warm worden hiero. Je kan wel blijven ontkennen en wegkijken en schelden en schreeuwen of rondjes tuffen op de trekker met foute vlaggen maar daar ga je de generaties na je niet mee redden. Zie een armageddon op ons afkomen, maar wat kan je het schelen toch ? na jouw de zondvloed en de groeten aan vriend Bidet.

5
71 oculus amet

@57 je lult maar een end weg man, ga wat nuttigs doen.

6
72 oculus amet
73 LGK

** gebruiker verwijderd **

Dit verhaal komt de overheid inderdaad niet uit aangezien die bezig zijn met een compleet nieuw verdienmodel op te tuigen in Europa en zodoende bereid zijn de helft van de burgers in het verderf te storten om het maar voortgang te laten vinden .

74 verwijderd682241

@70 ,
Dank voor uw duidelijke verhaal!

1
75 Graaier1000

@71 ,
Volgens mij weet niemand hoe het een miljard jaar geleden op Venus uitzag en nog minder dan dat men weet dat het toen een soort kopie van de aarde was.
Hebt u een link met een wetenschappelijke onderbouwing van hetgeen u daar beweert?

Na ons de zondvloed is wel een beetje van toepassing.
Maar dan vooral wat betreft de steeds maar toenemde overbevolking van de aarde.
Dat is kennelijk een groot taboe waar men het liever niet over heeft.
Overbevolking is een grote boosdoener en misschien wel de grootste boosdoener.
Met 300 miljoen inwoners zoals 2000 jaar geleden heeft de mens relatief weinig invloed op milieu en dergelijke.
Zeker in verhouding met de nu ongeveer 7,7 miljard mensen tellende wereldbevolking.
In 1959 waren er zelfs nog maar 3 miljard mensen.
Krimp, liever vandaag dan morgen, is goed tegen milieuproblemen en andere problematiek.
Daarbij treedt (gedurende een aantal jaren) vergrijzing op, dat is onontkoombaar.

https://www.volkskrant.nl/wetenschap/van-300-miljoen-naar-15-miljard-aardbewoners~bf909130/

3
76 Graaier1000

De mens is een parasiet op deze aarde. Net als de Dinosaurus miljoenen jaren geleden. De natuur doet gewoon haar werk. Nu zijn wij blijkbaar aan de beurt om uit te sterven.

0
77 Ome Joop

@75 : YW - oh en er is wel het een en ander bekend over Venus tegenwoordig. Heel verrassend ook nog. De atmosfeer bestaat uit 96% CO2, temp op de grond 462 C, druk daar is een verpletterende 92 x zo groot als op aarde. Maar. Op 11 km hoogte is de druk met de helft afgenomen en de temp met 82C. Op 62 km hoogte is de temp -43C. Blijkbaar houdt CO2 de warmte niet zo best vast, en zakt het ook veel meer naar de bodem dan verwacht - men gaat er voor de AWG hypothese op aarde van uit dat het zware gas zich min of meer gelijkelijk verdeeld in de atmosfeer, ook op grote hoogte, maar Venus laat iets heel anders zien.

En dan Mars, ook een atmosfeer van 96% CO2 (hier 0,04%), maar erg dunne atmosfeer, hele lage druk, en "er is niets om de warmte vast te houden". Daarom is Mars bitterkoud, gemiddeld -60C aan het oppervlak. Volgens de huidige CO2 theorie zou Mars moeten koken en Venus tot aan de kern moeten gaarstomen. Maar blijkbaar hangt de temp domweg samen met de druk van de atmosfeer en de zonneschijn. En in veel wetenschappelijk werk neemt men dat ook voetstoots aan, zolang het maar gaat over Mars of de aarde van een miljoen jaar geleden.

Linkjes hier: https://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-3553461/Venus-Express-dying-moments-reveal-planet-s-poles-colder-place-Earth-covered-rippling-atmospheric-waves.html en https://notrickszone.com/2019/12/02/scientists-mars-has-a-95-co2-atmosphere-but-there-is-little-to-contain-heat-on-the-planet/ en https://en.wikipedia.org/wiki/Atmosphere_of_Venus#Upper_atmosphere_and_ionosphere

2
78 Ness

Grote onzin. De gemiddelde temperatuur is sinds 1880 mondiaal zo'n 1,5 graag gestegen. En daar zit geen dip in om de 66 jaar.

@78
Grote onzin. De temperaturen van beide planeten komen volledig overeen met de aanwezigheid van CO2. Venus is het grootst mogelijke voorbeeld van het greenhouse effect, en Mars heeft gewoonweg niet genoeg atmosfeer om warmte vast te houden. En natuurlijk heeft de afstand tot de zon met de gemiddelde temperatuur van een planeet te maken.

4
79 Xyron

Timmermans gebruikt zijn op foute aannames en corrupte onderzoekers gecreëerde "klimaatprobleem" om en de superstaat EU en de NWO er door te drukken. Voor mij is hij een gevaarlijke anti-democraat en landverrader die heel snel voor een tribunaal gesleept dient te worden. Net als die hele smerige kliek van zakkenvullers en leugenaars in Brussel die alle soevereine landen willen reduceren tot onbeduidende "provincies" nadat deze financieel en economisch zijn verwoest, door o.a. massa immigratie en vernietiging van de totale agrarische sector.

3
80 bozeman

* Verwijderd door de redactie *

81 Chat Baker

* Verwijderd door de redactie *

82 Chat Baker

@62

" Echter vanaf 1880 +1 c "

En wanneer eindigde de relatief koude kleine-ijstijd ?

3
83 Vageali6888

@77

Nee joh ... de schepper heeft juist overal tools voor ons verstopt om te gebruiken , olie is er één van question

Grote kans dat hij ons vervloekt als we geen CO2 meer voor hem verspreiden , bomen snakken naar meer

4
84 Vageali6888
85 Xyron

@79 : Nee, dat doet het niet. De aanwezige hitte aan het oppervlak is het gevolg van de verpletterend zware atmosferische druk. die 92 x zo groot is als op aarde. Daar, waar de druk behoorlijk wegvalt vanwege de 'polar vortexen', dus aan de polen, is het kouder dan waar dan ook op aarde, terwijl Venus veel dichter bij de zon draait. Maar wat er nog aan atmosfeer meedraait op Venus bestaat wel bijna helemaal uit CO2. Dat is een hele sterke aanwijzing dat de temperatuur grotendeels afhankelijk is van de druk (die op die plekken veel lager is dan men verwachtte), en dat CO2 hooguit een minieme rol speelt. https://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-3553461/Venus-Express-dying-moments-reveal-planet-s-poles-colder-place-Earth-covered-rippling-atmospheric-waves.html

2
86 Ness

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bop
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@44 Ik denk dat het ook anders kan. ...

14 minuten geleden geplaatst door Bop

21st Century Guy
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

Mensen die Joden het leven zuur maken horen niet in de maatschappij thuis, islamitisch, christelijk, extreem rechts, extreem links of wat ze ook...

18 minuten geleden geplaatst door 21st Century Guy

Bop
Vandalen slaan erop los in kabouterbos: ‘De tranen stonden in mijn ogen’

@13 Ik gooi de handdoek in de ring. Het gaat helemaal nergens over. 🥱...

18 minuten geleden geplaatst door Bop

Querido not
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@42 Dat doe je inderdaad - en ik geef je een toelichting. Mijn vraag is nu: eens of niet eens?...

21 minuten geleden geplaatst door Querido not

Querido not
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@41 De demonstraties van XR zijn altijd al verboden geweest. Omdat ze de wet overtreden.XR is er meestal onderuit gekomen onder het mom van...

25 minuten geleden geplaatst door Querido not

Benzardi
Universiteit Leiden stelt opnieuw hoogleraar op non-actief wegens grensoverschrijdend gedrag

@2Zie rapport over TU Delfthttps://open.overheid.nl/documenten/dpc-280e65cad50a497005ce78192d40d995b0d79e24/pdf...

25 minuten geleden geplaatst door Benzardi

Bop
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@39 Ik weet ook wat je geschreven hebt. Dat het belangrijk is dat we elkaar blijven aanspreken. Dat doe ik dus nu....

30 minuten geleden geplaatst door Bop

duurendaal
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

Volgens XR is het demonstratierecht een grondrecht. Dat het een grondrecht is, telt zó zwaar dat de demonstrant ook de plaats bepalen mag én p...

34 minuten geleden geplaatst door duurendaal

Malinois
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

Als je naar @4 en @5 kijkt, dan is daar niks vreemds aan.Maar kijk je vervolgens maar @6, dan denk je ineens; Wtf is dit dan ineens?En dan g...

34 minuten geleden geplaatst door Malinois

progressiefliberaal
Universiteit Leiden stelt opnieuw hoogleraar op non-actief wegens grensoverschrijdend gedrag

"De onderzoekscommissie schrijft ook dat het „aannemelijk” is dat de schuldig bevonden wetenschappers zonder toestemming data hebben gebruik...

35 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

NK. App
Xxx Baap BetiIndian Aunty MoaningStripper Povقصص جنسيكViolent PornGayniftystoriesAmadani PornVodkamilk NudeXxxindianvideosAmirabrieBengali Bhabhi ComSexvidios IndianMaid PornstarsThickshemaleAsian Porn CaptionsSwallowed ComXsafadaaMalayalm Sex VideosFlingcomSex Video Tamil AuntyIndian Movie HdKatrina JaidBlow Job 3dDakotataylorBigtitslav123Hot Black Sex VideosKaley Kuoco NakedPorn FlickVicky Stark SexLesbin Strapon PornPorn ForeinTik Tok Live Nip SlipsTelugu Aunty Hd SexBoobs Ki PhotoSnapchat Por NOld Mom FuckWifesharingXndxXart FapHottest XxxSunny Leone OornBoobs Suck AnimeHentaistreamerSucide GilsItty Bitty Titty CommitteeKristen Hancher DildoSex Sexy IndianMassage Xxx IndiaIncesto PornoMina LuxxCharlotte Hope NudePornhub Aria LeeTessa Fowler LeaksGuwahati PornFilms Pornos Gros SeinsBokep CrotDemi Rose Nude PicsMydirtyhobbySleeping Assult PornVoissa SexeCeebrity PussyArtejonesXxx Adult Full MovieBest Rated Sex VideosAdam And Eve CatalogXxx SexopornoAlexis Tegzaz PornKatrina Kaif Ki Sexy VideoXvedios In TamilJapan Oil Massage PornVer PornaBlack Porn GifHot Best PornOyo Rooms Leaked VideoTamilsex VedioPorn O TvMoona Snake XxxCreate Deepfake PornRoberta Tubbs PornBhabhi Devar BhabhiXxx Video BastAmber Nova PornhubKayla Patterson NudeA Promise Best Left Unkept HentaiPornhub SoundingDehli SexPron 1080Inthecrack PornInterral PornRed Riding Hood PornWeejulietots PornWatch FuckPic Porn Gallery4chanorgStrip Chat BrasileiroDanica PatricknudeSkyrim SexmodsFree Lesbian Porn VidosSexdfBhabhi DevarsexLesbian Bath PornJennie Rose Johnny SinsStepmom.blackmailed PornSites.pornosRomancexnxxFat Sex PornOld Man And Boy XxxSaxye BfSpicytitLena CoxxMms Sex VediosAriana James NudeLayla London.Japaneese Rape PornHot Blue MovieRiley Reid AnusLiterary PornPussy Licking Porn PicsPlaygirljaelynnnBlac Chyna Pornسكس جماعيMegan Fox SexxxKimch TvTrans AngelSexvidepCamwhores BayXx Com SexyTana Mongeau LeakedPorn ServersSophie Reade NudeSuma Aunty Hot RomanceDesi Tamil Porn VideoSpankgbang ComFreestripgamesAnime SexuelImagenshentaiXnxx Sexx VideoDase SaxeNude Women BodypaintHd Porn FreeShow The PornBbwcumshotsCoje RicoLilly Lou PornFilmes Onlinepornпорно аналBathroom XnxxBus Grope PornFree Pron VedosAntara Biswas Sex