Ophef om anti-PVV docent. (powned.tv)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Moskowfiets in Cultuur  ·  164 Reacties

  • 17
  • 1238x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@150
Je weet zelf natuurlijk ook best dat er een flinke discrepantie zit tussen de officiële standpunten van de PVV, en de 'echte' hangijzers die niet op papier staan (en het daglicht niet kunnen verdragen). Je kunt dus maar het best doen wat @148 doet: afgaan op gedrag en overige uitlatingen van die partij (lees Wilders).

1
151 W. Anstalt

* Verwijderd door de redactie *

152 Pxf7+

* Verwijderd door de redactie *

153 Pxf7+

@152 Discriminatie, bevolkingsgroepen tegen elkaar opzetten, racisme... kortom zo'n beetje waar @148 zijn lijstje op baseert. Dat gaat wel even wat verder dan wat jij 'feiten benoemen' noemt.

1
154 W. Anstalt

@150
En ja hoor, de feiten kun je niet tegenspreken, dus ga je jij-bakken, 'tis wellus roepen, en doen alsof je reageert op mijn woorden, terwijl je alleen reageert op je eigen verzinsels.
Ik heb namelijk helemaal nergens gezegd dat er nergens grote problemen zouden zijn.

Jouw hersenkronkels doen jou die problemen echter koppelen aan "de" moslims en "de" islam, waar ik gewoon reëel de problemen aan de criminelen, terroristen en andere overlast gevers koppel.

Verder heb jij geen idee wat ik wel of niet gezien heb, net zo min als ik een idee kan hebben van wat jij werkelijk (al dan niet via de media) gezien hebt, en wat je zelf verzint.
Compleet van de pot gerukt dat je dat als argument probeert in te brengen dus!


"Dus als 5,9% van de bevolking blijkbaar al zo gevaarlijk kan zijn"

Ook dat idee zit in je eigen angstige-/achterdochtige hersenkronkels en komt niet eens in de buurt van de realiteit.
Als 1% van de Nederlandse moslims werkelijk geradicaliseerd (en dus gevaarlijk) is, is het al veel. Volgens officiële rapportages gaat het eerder om promille's dan om procenten.
Maar ja ... die islamofobie hè... daar kom je echt moeilijk vanaf als je het eenmaal opgelopen hebt.

Tenslotte doe je net alsof ik het niet over de standpunten van de PVV gehad zou hebben.
Feit is echter, dat het dictatoriale karakter van de PVV een partijstandpunt is (Wilders is namelijk de partij) en zoals hij zijn partij op dictatoriale wijze bestuurt, zal hij ook het land willen besturen. Al was het maar omdat zijn narcistische karakter hem ervan weerhoudt om ook maar de minste tegenspraak te dulden.
Ook het systematische criminaliseren en ontmenselijken van "niet autochtone" inwoners is een partijstandpunt, hetgeen tot uiting komt in zijn streven om alle moskeeën te sluiten en de Koran te verbieden, in de veronderstelling dat hij daarmee alle moslims Nederland uit zou kunnen pesten, en hen die hij niet weggepest krijgt op te kunnen sluiten wegens het aanhangen van een door de PVV verboden ideologie.

Grappig trouwens dat je op geen enkele manier de punten uit @148 probeert te ontkrachten.
Blijkbaar ben je daar gewoon niet toe in staat....


"Heeft Wilders het ooit over de uitroeiing van een bevolkingsgroep gehad? Heeft hij het over deportatie gehad?"

Aangezien zijn bijeenkomsten veelal besloten zijn, weten we niet wat Wilders op die bijeenkomsten allemaal roept.

Maar gezien zijn ene zetelvuller met kreten gooit als "Iran preventief bombarderen" terwijl de andere hint op het "vernietigen van islam door een nucleair bombardement" zou het me niets verbazen als hij iets dergelijks intern weldegelijk al geroepen heeft.
We weten het niet, maar we kunnen het zeker niet uitsluiten...

1
155 Luythaegen

* Verwijderd door de redactie *

156 Pxf7+

@145 voor iedereen is het volstrekt duidelijk, voor jouw blijkbaar niet. Speciaal voor jou de uitleg dan: " slavernij vergelijkt met arbeidsmigratie dan heb je wel iets heel essentieels gemist"
Slavernij = mensenhandel, de slaven (= mensen) hadden geen keus om uit hun eigen woonomgeving gerukt te worden, in Afrika in het geval van de WIC en naar Amerika gebracht te worden, en in een ver onbekend land, verkocht te worden om voor geen geld en geen rechten hebbend verplicht te werken op plantages en als je ontsnapte werd je terug gebracht naar je "eigenaar" of doodgeschoten. Kortom deze mensen gingen een veel slechter bestaan tegemoet.
Dat vergelijk je met arbeidsmigratie.
Arbeidsmigratie vrijwillig initiatief van mensen die opzoek gaan naar een beter bestaan.

Zo nu snap jij het ook en ik hoop dat je je dochter niet de situatie uitlegt zoals je in eerdere post hebt gedaan (wilde eigenlijk "vervuilen van de geest van je dochter gebruiken", maar laat ik dat maar niet doen). En omdat je nu eenmaal de ouder van je dochter bent, heb je de meeste invloed op haar en haar gedachten goed, daarnaast als de school haar feiten over de geschiedenis duidelijk markt en haar ouder maakt haar "zeer gekleurde" valse geschiedenis duidelijk weet ze ook niet meer wat ze moet geloven en dat belemmert haar ontwikkeling en dat zou je toch niet willen als goed ouder? En bedenk dat je dochter ook 16plus wordt en als ze dan zich gaat realiseren dat haar ouder leugens aan haar heeft vertelt, zal een verwijdering tot gevolg hebben.

De keuze is aan jou, maar wil wel zo ver gaan dat dat zeker niet in het belang van je dochter is en een soort mentale mishandeling is.

0
157 Dutchy

@156 "Wat is er mis met het afschaffen van dubbele paspoorten, te beginnen met criminelen?" --> rechtsongelijkheid. En je straft mensen die hun nationaliteit niet kunnen opgeven, zoals Marokko en het problemen met zich meebrengt voor bijvoorbeeld erfrecht of (onroerend goed) bezit in dat land, zoals Turkije. En belangrijker het lost niks op. Welk probleem wil je hiermee aanpakken?

"Wat is er mis met het uitzetten van criminelen van wie het paspoort is ingetrokken?" Zelfde rechtsongelijkheid. Je straft iemand met twee paspoorten heel veel harder dan iemand met een enkel paspoort. Dus je zet een hele groep mensen in een hoek. Deze mensen zullen zich nog minder geaccepteerd voelen (tweede rangsburgers), zich nog minder thuis voelen, terwijl heel veel tweede of derde generatie zijn en dus hier geboren en getogen is. Fundamenteel zagen aan de rechtsstaat, door:
- rechtsongelijkheid
- rechtsstaat gaat over vergelding maar ook over resocialisatie

"Wat is er mis met het benoemen van de vreselijkheden begaan uit naam van de islam?" Helemaal niks, uitwassen moeten benoemd en bestreden, in hoeverre dit in Nederland gebeurd. Het zelfde geldt voor alle uitwassen, Europa heeft heel veel terrorisme gekend, er zijn meer doden door terrorisme in Europa gevallen in de jaren zeventig en tachtig dan in de jaren nul en tien van deze eeuw. Je hebt een aantal volstrekt idioten op deze wereld en daar moet iets aan gedaan worden.

Wat is er mis het het benoemen van het feit dat de import van zoveel islam in Nederland (en Europa) de stabiliteit en veiligheid ernstig in gevaar brengt?"

0
158 Dutchy

@158 oeps deze vergeten.

"Wat is er mis het het benoemen van het feit dat de import van zoveel islam in Nederland (en Europa) de stabiliteit en veiligheid ernstig in gevaar brengt?" Dat is geen feit, maar een slecht onderbouwde mening die vooral gestoeld is op onderbuik. En die onderbuik brengt de stabiliteit in gevaar. Als je wel een feitje wil horen: er is minder criminaliteit onder asielzoekers / statushouders dan onder de rest van de bevolking. Even daar gelaten die nep-assielzoekers die hier alleen maar zijn om rotzooi te trappen, deze moeten zo snel mogelijk uitgezet worden en eventueel hun bewegingsvrijheid gerestricteerd worden. Daar is niemand tegen, misbruik moet worden tegen gegaan.

Dus een direct antwoord op je vragen en waarom de PVV niet de oplossing is voor het (soms) terechte probleem wat ze aankaarten.

0
159 Dutchy

@145

Moet het begrip slavernnij en arbeidsmigratie en het verschil daartussen nog uitgelegd worden dan ?
Dat meen je niet!

1
160 No newstoday

@129

Maar goed dat er openbaar onderwijs is voor iedereen .
Voor links, voor rechts en voor alles daar tussen in .
Dan leert jouw dochter tenminste de geschiedenis van twee of meerdere kanten wat heel goed is voor haar algemene ontwikkeling.
Een ontwikkeling die jij kennelijk hebt overgeslagen .

1
161 No newstoday

@129

Maar goed dat er openbaar onderwijs is voor iedereen .
Voor links, voor rechts en voor alles daar tussen in .
Dan leert jouw dochter tenminste de geschiedenis van twee of meerdere kanten wat heel goed is voor haar algemene ontwikkeling.
Een ontwikkeling die jij kennelijk hebt overgeslagen .

1
162 No newstoday

@156

Ik heb hem daar wel de leugen horen roepen t.a.v. de hele wereld dat blonde vrouwen in Nederland de straat niet meer op durven .
Een belediging voor alle blonde vrouwen alsof het allemaal angsthazen zijn .
Dan hoef ik niks meer te horen .
En zeg niet dat het zo is.
Gisteravond in het uitgaansleven wemelde het van de blonde vrouwen .
Zonder bewaking!!!
Dus wat hij zonder pers bij elkaar liegt , wil ik niet ern weten .

2
163 No newstoday

Even on topic.
Het ware te wensen geweest dat er in het verleden meer geluiden van leraren geweest t.a.v. bepaalde partijen en hun leiders.
Dan was de kans dat ze hun vreselijke regimes konden uitvoeren misschien minder geweest.
Je hoeft daarvoor niet links of rechts te zijn maar gewoon als mens inzicht hebben in wat fout kan gaan .

1
164 No newstoday

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
wildersfan
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

Ik neem aan dat de ME erop ramt net als destijds met de wappies....

4 minuten geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
Oekraïne zet voor het eerst raketten met bereik van 300 km in, onlangs stiekem geleverd door VS

Omdat ze alle aanvallen van Iran op Israël konden onderscheppen, denken ze nu ook alle kernwapens van Rusland te kunnen onderscheppen?Volge...

26 minuten geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
D66-Kamerlid waarschuwt voor 'dorre ellende' als rechts wint bij Europese verkiezingen - NieuwRechts.nl

@6 Samengevat. Den Haag en Brussel hebben de belangen van de extreem grote bedrijven in beton gegoten. Maar dan kan men dus niet meer spreken ov...

1 uur geleden geplaatst door wildersfan

Querido not
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@4 M'n megafoon ligt bij de reparateur 😑...

1 uur geleden geplaatst door Querido not

Mac Benac
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@3 Nou, leg het hem uit zou ik zeggen....

1 uur geleden geplaatst door Mac Benac

Querido not
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@2 Op 4 mei - dodenherdenking - ga je niet demonstreren. Dan ben je stil.Dat moeten we die Frank van der Linde nog maar eens uitleggen....

1 uur geleden geplaatst door Querido not

Hendrianus
Duitsland hervat hulp aan UNRWA • Media Israël: 'besluit aanval Rafah genomen'

@2 Als je wegens verraad achter een brommer wil eindigen is dat een goed idee. Verzet tegen Hamas zal er hier en daar best zijn maar niet met t...

1 uur geleden geplaatst door Hendrianus

Mac Benac
Formerende partijen moeten er nu echt zien uit te komen, zegt populisme-expert: 'Veel kiezers zijn het beu'

Je voelt aan je water dat deze formatie met de haven in zicht gaat stranden. De PVV is een veel te onbetrouwbare en onvoorspelbare partij....

2 uur geleden geplaatst door Mac Benac

ongelovenloos
Eritrese kinderverkrachter niet uitgezet wegens mentale zorgen - NieuwRechts.nl

Zo zal dat hier ook gaan. daar aan kan je zien dat er dubbele agenda's zijn. Alle landen binnen de EU stellen zich hetzelfde op voor de asiele...

2 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

NK. App
Xxx SonagachiBlowjob AudioPornobusHot Wife TimblrCoconutkitty OnlyfansMake Love Not PornSexy ChootBelly PunchingFirst Time PainalA Lesson In Cock WorshipFree Porn Videos DownloadableMonster Of CocksTamil Porn SitesXxx Deshi SexBondage Sex ComCableavVideo Amateur Français SexeIyo Sky NudeOld Malayalam Sex VideosXnccBrutal PornvideosLittle Red Riding Hood PornHardcoresmutReddit PornvideoConverse Com DesconhecidosNew Cartoon VideoYoung 18 PornTurkish Erotic MoviesPearling PornSexual Stories ClubCamegle LiveBig Tites PornstarsKelsey TurnernudeRiae SuicideIndian Hot Xxx PornMaestros PornStepmother SexCumtributeSex Video Of GirlsNew Teen Porn VideosHindi Sexy Video Hd ComPersian Kitty VideoPictures Nude Older WomenCaramel KittienPorn RussiyaGay Porn On SnapchatIndian Porn WorldIndianbhabhipornPornai.Interracil CreampieNipple PicNafessa Williams NakedTube 8 SexSunny Leone Hd DownloadVioladas Ao ExtremoNia Nacci BbcFollando Con Mi HermanitaMother And Son PronZoe Salsana NakedHanime.netGerman PornstartsMea MealoneGabreilla FoxIsekai Meikyuu De HaremMeru The Succubus HentaiNude In Public PornDeepthroat PmvThothdFilmes Pornos Caseiros BrasileirosBosty PornLuhthickDany DanialHardcore Lesbean PornSquirting In The CarIndian Girl Xxx VidioPerfect Gitl ComBig Tits And HandjobsEspereza GomesNaked AnjmeXxx Car Toon1337x ToMelanie Marie PornLulia TicaDesi Girl Xxx ComHuge Tits BlondePorn Tube VrDiaper PornographyKajal Agarwal NangiHairy Bushy PornIg Models OnlyfansSexy Porn First TimeFilmes Pornos NegrasHomemade MmfThrees Company PornCassiana CostaIncest TelegramRomatinc PornArabic Sexual VideoXhamteSabrina Nicole NudeSuhagrat Ki Sex VideoStories Of BondagePoo XxxBlack HdpornChinses PussyDoujin MoeLela Star XxxPorn Games MobilMaturenudewomenNetorare DoujinshiWww Pron VideoYasmeena Ali NudeCojiendo A EscondidasPorn Music VediosPassoin PornCuckold StoriewMet-art.comNice PussypicsFc2ppv3718754Security Xxx VideosEscorr PornCreampie4kسكسhdSexe Sexe AmateurNude GifXvideos JavYyyxxZane's The Jump OffPhillipines Porn MoviesDs PornVídeode PonorGay Black Teenagers PornXxx GratispornoعربدةPerfect Tits SelfieAuntyssexBhabhi Se ChudaiMilfs In MiamiBruce Venture DeepthroatCosplay NudedRrdgifsKatey Parry NakedHot Girl Sex Video DownloadEbony Anal ThreesomeAmateur Porn TubePornographique XxlScarlit Scandal Nicole DoshiWeb Series Full SexGot2peeMassiveboobs