Boeren lopen massaal weg bij CDA en VVD (krapuul.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door verwijderd322399 in Binnenland  ·  95 Reacties

  • 40
  • 1144x gelezen
Reageer met een Emoji
3
4
1

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Het is niet vreemd dat boeren weglopen bij VVD en CDA.
VVD en CDA hebben altijd boeren als stemvee gebruikt, ze vertelden boeren wat ze wilden horen.
Ook een les voor de boeren..........immers boeren zien iedereen die het niet met ze eens zijn als tegenstanders en zagen VVD en cDA als hun belangenbehartiger...... bleek de les toch te zijn dat boeren fout zaten.......

0
51 Goldrush

"(knappe prestatie, btw)"

Wat heeft die btw er nu mee te maken?

4
52 in holland

CDA Brabant stapt uit de coalitie vanwege stikstofbeleid [LIVEBLOG]

CDA nou al bang geworden. Te zint nou uit de coalitie van de Provinciale Staten in Noord-Brabant gestapt dat te weten da te in de peilingen weg zakken net te als de VVD en de Boeren niet meer op CDA VVD gaan stemmen.

2
53 Gunther

@50 2 lulla's bij elkaar hahahah dat wordt lachen. mag die advocaat ook nog aanschuiven ? nog een malloot erbij kunnen ze klaverjassen.

6
54 oculus amet

70% van de boeren zit die harde lijn van dat radicale gedachtengoed helemaal niet zitten, dus het zal nog wel loslopen met dat massaal weglopen. en wat heeft dat forum dan te bieden behalve dat ze graag zien dat de contributies betaald worden, kan de grote Leider weer op vakantie en een nieuwe Jaguar aanschaffen.

9
55 oculus amet

Hebben het CDA en VVD niet genoeg subsidie of andere voordeeltjes gegeven aan de boeren?

3
56 Topperz

Huh?
Lopen?

Ze nemen toch altijd de tractor?
Die kom je nu overal tegen
Gingen ze maar lopen

6
57 LGK

Klaag dat pulpblaadje aan...

2
58 Tjeesus...,

Thierry Baudet is slechts de spreekpop.
Men zou er goed aan doen het partijprogra,,a van FvD een goed te bestuderen.
Fascistisch, wat een gotspe.

5
59 Seconda

@23 Daar was ik nog te klein voor. De NSB-ers zitten in dat rijtje eh net als jij

4
60 Bollieboos

Luister vooral ook naar Jensen op YouTube, mensen het tij gaat keren.

4
61 Waarheid, gewoon zoals het is

@61
Wat leert een complotter ons?

9
62 LGK

@59

Gedaan
Baudet's plannen voor belasting verlaging kosten de staat 60 mld
Waar gaat Baudet die vandaan halen?

12
63 LGK

@63 : Leg eens uit hoe je aan dat bedrag komt.

De voorman van Forum voor Democratie heet Baudet, niet de partij, daarmee doet u hardwerkende mensen tekort.

1
64 Seconda

** gebruiker verwijderd **

@20 Die rijke boeren van u staan voor dag en dauw op en werken zich een slag in de ronde. Vakantievieren kunnen zij ook bijna nooit.
Hun rijkdom zit in de boerderij en de grond en/of vee. Een tegenslag zoals de varkenspest, een fikse hagelbui of erge droogte en ze zijn alles kwijt. Als het even slecht gaat staat de bank (meestal de Rabobank) klaar om hun laatste spaargeld ook nog af te pakken door alle schulden op te eisen.

65 verwijderd5929219

En nu de boeren overgaan naar het FvD keert de door kartel bestuurde media de boeren de rug toe door alleen 'gedupeerden' aan het woord te laten.

1
66 icnivad

er is ook weinig tot niets anders te kiezen bij een gebrek aan beter is de minst slechte optie een optie.

men is wel totaal klaar met pvda cda vdd en de meelopers cu sgp groen links d66

1
67 Gratiebarmhart

Er is in ieder geval nu al één belangrijke groep, die wakker is geworden. Velen zullen hen volgen!!!! Houdt moed landgenoten!

1
68 Tutor01

Mooi, boeren stem of FVD of de PVV daar red je jezelf en Nederland mee. Van het kabinet ''pro EU partijkartel'' hoef je niks te verwachten.

3
69 DONKEY R

Het fascistische Forum voor Democratie? Ik ben geen fan van die partij, maar ik kan toch echt geen trekjes vinden waarmee ze de titel fascistisch zouden kunnen verdienen, Dat zie ik meer in de Gl en D66 kant van het spectrum.

2
70 niet-alles-geloven

Ik dacht dat ze hun eigen partij gingen starten. Lijkt me wel duidelijk dat de meesten van hen dan daarop zullen gaan stemmen.

0
71 niet-alles-geloven

Toch ben ik liever een Fascist dan een land verrader. Ik hou tenminste nog van mijn land en als het moet voor zou strijden.

2
72 Bleu lagoon

Dus boeren gaan naar PVV en FvD
2 partijen die uit de EU willen
70% wat de boeren produceren gaat naar buitenland, waarvan 90% naar onze buren

Dus boeren gaan op een partij stemmen die ervoor wilt zorgen dat de boeren hun afzetmarkt kwijtraken.........
Huh????????

6
73 LGK

De boeren moeten dimmen. Het is van de zotte dat Nederland na Amerika de grootste exporteur van landbouwproducten is. 2/3 van ons land is daar op ingericht. Dat is niet te handhaven. De landbouwsector ontvangt dan nog eens € 750 miljoen aan landbouwsubsidies van de EU. Wat een waanzin! Het grootste deel van Nederland wordt gebruikt om een waanzinnige machine te laten draaien.

5
74 schrootflint

@70
Ik geloof ook niet in het gevaar van fascisme in die partij. Wel vind ik dat ze vaak het randje opzoeken met video's als Ich habe es nicht gewusst en boreaal en te ver doordrammen met die jongen die geen Nederlands paspoort had. Ik snap dat dan weer niet waarom, dat moet. Het zal sommige mensen afschrikken, terwijl ik ze zeker wel goede punten vind hebben.

3
75 hopefully

@75
Ik ben soms een beetje bang dat populariteit en macht naar Baudet's hoofd gaan stijgen (waar je nu al een paar voorbeelden van ziet), en dat hij zich als minister-president als een Romeinse keizer gaat gedragen. Toch weerhoudt dat mij er niet van om op de FvD of PVV te gaan stemmen, want ik zou echt niet willen dat onze minister-president straks wordt vervangen door een Ayatollah.

3
76 wiseguy

@74
Nee, weet je wat niet te handhaven is? Ons land vol laten stromen met onaangepaste, ongewenste, criminele (soms terroristische 10-15% en oorlogsmisdadigers) veeleisende miskleunen. Dat is niet vol te houden. Elk jaar een kleine stad erbij met mensen die hier de boel ontregelen. Mensen waar je niets aan hebt alleen ellende en hun leven op de samenleving teren waar ze een haat tegen koesteren (behalve tegen de poen)

1001 keer liever boeren die tenminste zorgen voor voedsel en zoals nu ook weer met het bijenlint zorgen voor een mooi landschap wat de bijen helpt om te overleven. Mooie landschappen. De mens leeft niet alleen bij beton. De wegkijkers en islam-promotors willen de boeren weg om er steden met ongewenste migranten in te stoppen.
Importeren i.pv. exporteren, dierenwelzijn terug naar af, naar landen zonder of weinig regels.
Stikstof? Boeren die elders gaan boeren geeft geen winst. Boeren helpen om het steeds beter te doen (en ze doen al zoveel) is beter dan ons overvolle land nog voller proppen met kansloze onaangepaste figuren. Nederland moet leger, niet voller. :X

1
77 Bleke Betty

@77 Ik heb net als jij grondig de pest aan de uitvretende migranten die openlijk liegend en stelend zich vastbijten in het zotte systeem van het asielrecht. Ik geloof dat de keus echter niet is tussen migratie of landbouw. uiteraard moet die asielwaanzin stoppen. Maar daarnaast mag de ruimtelijke indeling van Nederland wel wat veranderen. Minder landbouwbestemming betekent meer leefruimte. We zitten nu al bovenop elkaar gepakt en bouwgrond is schrikbarend duur. Dat doen we ons zelf aan door een veel te grote agrarische sector, buitenproportioneel t.o.v. de grootte van ons land.

0
78 schrootflint

Boeren zijn in de maling genomen dooir hun eigen belangenbehartigers, dat is de conclusie en feit, dus LTO en ZLTO en Rabobank en CDA en VVD en SGP.
Zolang boeren dat niet zien en doorhebben, zie steun Bleker CDA een gekkies FDF, is het dommig.
Stikstof fosfaat en natuur en mileue vervuiling zijn allemaal grenzen die al gesteld werden, maar LTO en ZLTO en Rabobank en CDA en VVD en SGP maakten een piramide spel met valse beloften.
Daar moeten boeren boos op zijn en schadevergoeding gaan halen......

0
79 Goldrush

@72
En die NSB'ers die de Duitsers verwelkomden in 1940 ?
Dat zijn fascistische landverraders ?!
Of zie jij dat anders ?

3
80 eh

* Verwijderd door de redactie *

81 Berenburg Blues

@81 idd of het helpt is een ander verhaal, maar het is goed dat ze cda en vvd afstraffen.
FVD roept vooral veel, oa nexit.....
Immers boeren betalen lto en zlto geld voor belangenbehartiging en ook rabo vragen ze advies voor hun onderneming.
Alleen hebben bewust de boeren voorgelogen, in samenhang idd met politiek als cda en vvd en sgp.

0
82 Goldrush

@30

Mijn grootmoeder heeft inderdaad ook die ervaringen opgedaan, zij heeft niet willen vertellen welke boer, ik denk dat ik met hun kleindochter of zoon op de lagere school heb gezeten.

2
83 optimist

* Verwijderd door de redactie *

84 Captain Hero

Krapuul...site van volslagen geschiften. Zoiets als Tedje die hier ook op het forum rondwaart. Ik vraag me wel eens af wat hun streven nu eigenlijk is.

1
85 Querulijn Xaverius,

@83 Het is een citaat van ene Ton Groenendijk.
https://www.ad.nl/opinie/eten-halen-bij-boeren-dat-is-mijn-moeder-destijds-slecht-bekomen~a21b0ea6/

Maar goed, ik ken die vreselijke verhalen over inhalige boeren, en erger, tot het afdwingen van seksuele 'gunsten' aan toe. Uit eigen familie-ervaring weet ik dan ook weer dat er Drentse boeren waren die onderduikers in huis hadden. Het is lastig na te gaan welk beeld het meest representatief is.

1
86 Civ

Zeer goed nieuws. Minder, minder, minder VVD! Zij voeren alleen links beleid uit. Een stem op de VVD is een stem op Groenlinks.

1
87 SergioLeone

Alleen maar goed, die partijen deugen sowieso al niet.
VVD en CDA geven meer om de multinationals dan hun eigen volk.

0
88 Handalf

Kom er maar in Maurice de Hondt. Ben benieuwd naar de nieuwste peiling morgen!

1
89 SergioLeone

Kom er maar in Maurice de Hond. Ben benieuwd naar de nieuwste peiling morgen!

1
90 SergioLeone

Beste boeren,

Veel mensen met gezond verstand zijn al jaren geleden weggelopen bij de droeftoeters van CDA en VVD. Al in de vorige eeuw zelfs.

Maar ga nou niet dezelfde fout maken om de ene droeftoeter in te ruilen voor een andere. Forum voor Democratie gaat Nederland ook niet het heil brengen wat de boeren willen. Deze niet politieke belofte doe ik elke boer die straks op FvD gaat stemmen. En een niet politieke belofte heeft heel wat meer waarheidsgehalte dan al die leugenachtige beloften uit politiek Den Haag die na de verkiezingen altijd weer binnen een dag opgeborgen zijn in de de grote lade van de vergetelheid.

0
91 De Vliegende Brabander

@61 Jensen, dat is toch die alt-right droeftoeter die door de meerderheid uitgekotst wordt...
Niemand met een redelijk normaal verstand luistert/kijkt daarna!

4
92 dummydum

@92 Mensen met een redelijk normaal verstand schrijven "daar naar" en niet "daarna".

3
93 Leaf

@80
Ja dat zijn zeker landverraders, net als de moslinkse migranten promotors van nu, de blanken haters, die ons land willen laten volstromen met mensen die hier niets te zoeken hebben, en in hun eigen land hard nodig zijn om het op te bouwen. Daar moeten ze zijn om gezond zweet te produceren en niet hier om de rest van hun leven hier onaangepast hun hand op te houden.
Dat is voor niemand goed.

1
94 Bleke Betty

@93 Van harte gefeliciteerd, je hebt iemand met een milde vorm van dyslexie kunnen corrigeren!

1
95 dummydum

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Rinze
Amerikaanse Senaat blokkeert afzettingsprocedure tegen minister van Binnenlandse Veiligheid Mayorkas

De republikeinen beschuldigden hem er zelfs van een antisemitische pro Hamas aanhanger te zijn terwijl hij de zoon is van Joodse Holocaust overl...

zojuist geplaatst door Rinze

Bleke Betty
Opa (70) bezorgt familie nachtmerrie door ontucht met kleinzoon

Die mogen nooit meer vrij komen. Vuile smeerlappen. Wat afgrijselijk als zoiets je gezin overkomt. Wat ik hen gun levert een ban op, maar dat ...

9 minuten geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Stoltenberg roept NAVO-landen op om eigen wapenvoorraad aan Oekraïne te leveren

En we moeten allemaal doodsbang zijn dat de Russen ons binnen komen vallen... :D Maar toch al onze wapens aan dat maffia land sturen... Misschi...

30 minuten geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
COVID infections are causing drops in IQ and years of brain aging, studies suggest | CBC Radio

Niet zo gek ook als je bedenkt dat je zuurstofopname naar beneden keldert. Nooit fijn voor je hersenen. Hoewel dat niet wordt genoemd in het art...

35 minuten geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Aziatische hoornaar nu in heel Nederland, in het zuiden niet meer uit te roeien

Lekker, de ene na de andere akelige soort uit het buitenland komt hier maar binnen. Ook de Killer Bee, een experiment want zwaar uit de hand is ...

1 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Door wetswijziging staan bedrijven in de rij om asielzoekers aan te nemen

Ik zie het met belangstelling gebeuren. Ik ben benieuwd. Ik weet nog dat ze zgn zo graag wilden werken en er een bouwonderneming hen een baan ...

2 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Media zetten rap in verkeerd daglicht: “Muziek wordt gezien als de oorzaak van geweld”

@4En vergeet de computergestuurde echo-stemmetjes niet. Ook van die 'non-muziek' Zo kan je zelfs een dooie nog een liedje laten kraaien....

2 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Strongoli
Bizarre oproep van gastimam moskee Amsterdam: ‘Moslims moeten Joden haten’

Zolang dit soort haatpredikers niet worden aangepakt, is het een illusie om te denken, dat moskeeën en islamitische scholen zich netjes aan de ...

2 uur geleden geplaatst door Strongoli

Strongoli
Bizarre oproep van gastimam moskee Amsterdam: ‘Moslims moeten Joden haten’

@24Nee, dan is het ijzig stil, vanuit die hoek van de Islamofilie....

2 uur geleden geplaatst door Strongoli

Bleke Betty
'Windturbines veróórzaken juist klimaatverandering in plaats van tegengaan' stelt Windhandel-auteur

En ze willen er nog miljoenen plaatsen en niet alleen boven water maar ook nog onderwater. En dan vindt men het gek dat dit gevolgen zal hebben ...

2 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

NK. App
X Family VideoDemi Rose LeakedTittietuesdayPhilippines Erotic MoviesFlingesterKabinedasnovinhasMatureamature PornOh MonaSybilla PornFap ServiceSexe Modèle.comJason LuvBlack DickpicturesMale Celebrities NudeGay Porn MasaageModel EroticaSwedishbellaBrother And Sister Xxx IndianExxx TrasmallBlackesrawKristenkindleA T QMaa Beta PornHd Bengali PornHindi Sex Story MovieXrxceegxrlxDesi 39 ComHousewifesexyHardcord Lesbian PornAsmr Porn Role PlayLatina Onlyfans LeakDrugged And Fucked PornXbidrosBlack OussyVolleyball Player PornEden Sin DeepthroatBest Apps For SexBeyonce NakedWww Xxx Com In VideoXvideo Hd DownloadNew Hot Indian PornBig Tits Friends MomMilftoondramaLewdgamerKita Love Xoxo LeakIndian Anal SexCxxxeAtkgirlfirendTaylor Swift Lookalike PornBig Boobs Teens NakedListcrawler ComFree Local HookupsEroprofiePornobdsmMakelovenot PornMegan SalianasBabaji XxxLatina Pussy PicsTamil Antys Nude VideosBubble Butt DoggystyleDaughter Sucks CockAshton Pierce PornPorns XnxxVideos De Sexo ProibidoLeaked Videos Of PakistaniLasbiansexGroping StrangersWww.free Ones.comGreak PornCuck BisexDinopornDisha Patani Hot BoobsCuck GangbangJessica Sodi OnlyfansGuy XxxMilf CandidsEliza Ibarra CreampieRap And PornUtibe PornExoticmonkeyPov DoggystyleSmall Boobs PornOrgasm Porn VideosTeens Nude TitsCameltoe In JeansHat SexNsfw JapanesePornos BabesUllu Episode DownloadChubby Indian SexKalkata Sex VideoKamasutra Video DownloadWww Hot FuckScuba Steph Onlyfans LeakedVintage Daddy PornFree Pron For WomenBlackette PornXxnxvideosSalice Rose NakedSlingshot Ride Nip SlipMy Singing Monsters PornXhamster.cokBhabi Sex VideosAshley HentaiPhoto For PornR HentaigifMia Khalifa Sexy PhotoXxx Video CpmSex GentsChina ChudaiMasou Gakuen Hxh.Gwen FutaBabyzeldaFc2-ppv-3128474Blonde Porn.Scarlett XxxSlime GirlhentaiBlack LesbiansHaileygrx'sOpen Nude BathBj Neat PussyPorno Gay FranceRoyal SexSunny Leone X VideosXxx PoranSexy Nude GirlsBlue Film Sex TamilXnx Bangla VideoKerry Louise PornCodey Steele PornIndian Porn StarsBrazzersx3XxxmexicanasChut Ki GarmiBiancabts - OnlyfansHot Indian Bhabhi BoobStrip Games OnlineWerd PornDessin Animé PornographiquesXnxxtelugusexRubi Rose Onlyfans LeakSunny Leone Xxx Sexy VideosBest Aunty Sex VideosMaria Gjieli CreampieLatina Booty NudePorn ComiczX.videodLesiban SquirtingNew Brazzers HdSister Brother Xxx Com