door Moskowfiets in Media  ·  38 Reacties

  • 3
  • 484x gelezen
Reageer met een Emoji
1

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Dat betekend hopelijk dat de gehele EU verder ontmanteld word.

21
1 Positivo

Mijn leven zo als dat van vele gaat gewoon door.

5
2 Keesklets

@1 Dat zo wel een geweldige verrassing zijn.

12
3 ThWil

@1 jij leeft liever onder de juk van China of de VS dan onder de Juk van de EU?

10
4 ModReset

Gelukkig kunnen ze nog minnetjes plaatsen want de argumenten zijn blijkbaar opgedroogd.

12
5 ThWil

Bespaar mij je domme retoriek, ik wil gewoon weer een vrij en democratisch Nederland, en niet het juk van deze krankzinnige EU, die zich overal mee bemoeit.

14
6 Positivo

@6 Ik heb ook weer hoop dat het gezonde verstand overwint na Brexit!
En ik hoop dat het ze geweldig voor de wind gaat, zodat iedereen hier kan zien dat we snel moeten volgen. Er zullen in begin wel strubbelingen zijn die ze gaan uitvergroten, maar ik hoop dat iedereen daar nu wel doorheen kan kijken.

15
7 Fleudemeu

Ik ga er vanuit dat binnen de kortste keren GB een tweedewereld land is. Hun export dekt namelijk lang hun import niet. Dat betekent dat ze een handelstekort hebben. Landen waarmee een handelsovereenkomst gesloten zou moeten worden zullen dan erg voorzichtig zijn. Bovendien verwacht ik dat Johnson hem op de kortst mogelijke termijn peert omdat hij al zijn beloftes niet kan nakomen. Elect a clown, expect a circus...

6
8 uahoera

@4
Nou dat juk van Europa vind ik een te zware last . Ik herken Nederland niet meer en vind dan ook dat Nederland niet meer bestaat , de meesten weten dat alleen nog niet .
Wetende dat Surrogaat Nederland de Nederlandse grondwet aan de kant wil schuiven om zich de Europese grondwet zich eigen wilt maken

11
9 Olivia

@6 Kunt u 5 dingen opnoemen waar u naar uw mening geen last van zou hebben buiten de EU? Hou daarbij rekening met het feit dat wij een exporterend handelsland zijn. Wij hebben die export nodig om alle leuke en nuttige zaken die we zelf niet kunnen maken, te kunnen kopen.

3
10 Myth63

"Brexit gaat definitief door, wat betekent dat voor jou? "

Daar kan nog niemand wat concreets over zeggen omdat de vorm van het Brexit nog niet bekend is. Dat het in zekere mate schadelijk voor iedereen is en voor het VK het meest, staat vast.

7
11 TedjeR

Voor mij (biomedisch elektronica-ontwikkelbedrijf met onder meer Britse leveranciers en afnemers) betekent dit een flinke hoop extra werk, administratieve rompslomp en kosten --
ik vermoed dat deze stuitend domme populistische nonsens mijn bedrijf al snel honderden tot enkele duizenden euro's per jaar gaat kosten.

4
12 RichardR

Leuk een aardig, maar veel dingen die nu gladjes verliepen gaan nu moeilijker.
Afreizen naar Groot Britannie? Geldig paspoort hebben.

Verder sta ik 100% achter het besluit van de Britten.

5
13 Bedwants

@11 Ga er in ieder geval maar vanuit, dat de EU de gederfde inkomsten van het VK ergens anders gaat halen.

2
14 rolstoeltje

@9 denk je dat de juk van China/Rusland/de VS beter is?

2
15 ModReset

@6 je wil liever de Juk van China/India/Rusland/de VS?

3
16 ModReset

@7 " Er zullen in begin wel strubbelingen zijn die ze gaan uitvergroten, maar ik hoop dat iedereen daar nu wel doorheen kan kijken."

Ze zullen inderdaad vanuit Brussel zoveel mogelijk tegengewerkt worden, zoals ook de Brexit zelf tegengewerkt werd.
Ofiedereen daar doorheen kan kijken?
Ik hoop het.

8
17 Mappie

@17 “ zoals ook de Brexit zelf tegengewerkt werd.”

Eeuuhhmm wie vroeg keer op keer maar weer uitstel aan?

3
18 Rare Rakker

@12
Neem aan dat uw bedrijf die paar schijntjes wel kan dragen .
Verder is het zeker voor Nederland slecht dat de Britten uit de EU gaan , Nederland heeft dan in de EU als klein kutlandje ( dat zich nog een beetje aan de grote broer kon optrekken ) helemaal niks meer in de melk te brokken ., meer reden dan ook de EU te verlaten .

7
19 Olivia

@17 Ik denk het wel, heb goede hoop. Het bombardement negativiteit tegen Trump(wat je ook verder van Trump als mens vindt, het gaat erom wat goed voor het land is) hield het gezonde verstand niet tegen, en het bombardement negativiteit tegen de Brexit ook niet. Ik heb nu echt goede hoop dat de waarheid/gezond verstand zal winnen!
Ik ben er nu ook van overtuigd dat de meerderheid hier een zelfde kant uitgaat...gelukkig!
Volgens mij heeft de linkse idioterie zijn langste tijd gehad, er komt nog een periode van ongecontroleerde stuiptrekkingen. Kun je zien omdat de ideeën steeds waanzinniger worden!

11
20 Fleudemeu

@19 Omdat Nederland nu zwakker staat, moet het de EU verlaten? Wat denk je dat er dan gebeurt? Een klein handelsland kan zich zoiets niet permitteren. We zullen ja en amen tegen Duitsland en Frankrijk moeten blijven zeggen. Niet alles is maakbaar.

3
21 Myth63

@19
"Neem aan dat uw bedrijf die paar schijntjes wel kan dragen ."
Ach ja, jij doet er vast ook niet moeilijk over wanneer je een paar duizend euro per jaar moet inleveren. Of ga jij me die extra kosten terugbetalen?
Even ter informatie: ik heb dus geen miljoenenomzet met dito winsten, maar eenmanszaak met een inkomen dat net boven modaal ligt. En nee, ik zit helemaal niet te wachten op het eindeloos moeten invullen van import- en exportformulieren, en het betalen van heffingen en invoerrechten. En oh, ik moet dan ook van al mijn productverklaringen (conformiteit, veiligheid) een niet-EU-versie maken -- ga jij me helpen om bij elkaar zo'n tweeduizend pagina's papierwerk te doen? Dit alleen al gaat me meerdere weken werk kosten.

"meer reden dan ook de EU te verlaten ."
Dit is dus weer een goed voorbeeld van stuitende domheid van populisten. Uit de EU stappen zou ons bedrijfsleven en dus ook de burger tientallen miljarden per jaar kosten. En juist het midden- en kleinbedrijf wordt het hardst getroffen.

Net zoals die imbeciele Britten die voor de Brexit hebben gestemd heb je werkelijk geen benul waar het over gaat, en waggel je hersenloos achter populistische schreeuwers aan -- die evenmin gehinderd worden door kennis van zaken (in beide betekenissen van het woord).

Onderzoeken naar de voor- en nadelen van de EU laten zien dat de gemiddelde Nederlander jaarlijks netto voor zo'n 2000 euro baat heeft bij de interne markt.

3
22 RichardR

De Brexit is nog geen gestreden zaak .. zowel Schotland als Wales hebben reeds aangegeven ook per 31-1-2020 zich af te scheiden. Waar blijft Engeland dan mee achter, bijzonder weinig. Financieel centrum is ontmanteld. Olie zit nagenoeg alleen maar in Schotland.

Het verval van een land met leugens en bedrog...

2
23 EerlijkheidDuurtHetLangst

@23 Maar ze hebben een geweldige 'heritage' (ruïnes etc.) waar ze heel trots op zijn en nu is er geen EU-pot meer om de boel op te kalefateren dus de 'heritage' wordt nog groter. question
Arm volk, waar de verschillen tussen de Haves en de Havenots steeds groter gaan worden.

3
24 kritischelezer

@22 Dan zal de VK niet veel aan je missen. Overigens komen straks van allerlei handige appjes waarmee je de hele formulierenstroom kan digitaliseren. We gaan echt niet meer terug naar de tijd van de ponskaart oid.

4
25 ThWil

@25
Typisch een opmerking van een domme lapzwans die nog nooit te maken heeft gehad met internationale handel. Wanneer ik dingen bestel in een niet-EU-land, is het van tevoren vaak onduidelijk of ik invoerrechten en heffingen moet betalen, en zo ja, hoeveel -- en ook wanneer ik kan beschikken over de spullen. Het gebeurt bijvoorbeeld regelmatig dat iets uit de VS of China een week lang bij de douane ligt ter vaststelling van de verschuldigde extra heffingen -- en die kan oplopen tot soms wel 30% van de prijs waarvoor ik het in het buitenland heb gekocht.
Gaan die 'handige appjes' deze heffingen betalen? Of kunnen ze zelfs maar van tevoren zekerheid bieden waar ik qua kosten aan toe ben? Zorgen die 'handige appjes' er ook voor dat de boel vlot wordt doorgestuurd? Nemen die 'handige appjes' me de boekhoudkundige rompslomp uit handen? Niet dus.

"We gaan echt niet meer terug naar de tijd van de ponskaart oid. "
Maar we gaan dus wel terug naar de tijd van dichte grenzen, landen met allemaal hun eigen regeltjes over wat erin en eruit mag en tegen welke prijs en onder welke voorwaarden, en burgers en bedrijven die weer veel extra geld en tijd kwijt zijn zo gauw iets een grens over moet. Terug naar de middeleeuwen kortom. En kennelijk lopen er dus randdebielen rond die dit ook nog verwelkomen.
Maar goed, die Engelsen zullen binnen afzienbare tijd de gevolgen merken van hun waanzin. Hopelijk komen ze dan alsnog tot inkeer. Aan de andere kant zie je dat mensen zelfs hun grootste blunders stug blijven volhouden, getuige het feit dat die zwaar geesteszieke figuur in Washington er nog steeds zit.

3
26 RichardR

@22 Net zoals die imbeciele Britten die voor de Brexit hebben gestemd heb je werkelijk geen benul waar het over gaat, ..

Ach hoe dom dit . Denk u nu echt dat de brexit tot stand komt door het Britse volk te laten kiezen ???
De Britse overheid gaat echt niet uit de EU als ze daar zelf niet achter staan . De Britse overheid houdt een referendum op een tijdstip wat gunstig is mensen over de streep te halen de EU te verlaten , dan lijkt het of het volk gekozen heeft .

....."Onderzoeken naar de voor- en nadelen van de EU laten zien dat de gemiddelde Nederlander jaarlijks netto voor zo'n 2000 euro baat heeft bij de interne markt."

Nou de gemiddelde Nederlander profiteert netto niet van die €2000,- , de gemiddelde Nederlander bestaat namelijk niet in die zin .

Nee echt , als ik afweeg wat Nederland in die jaren dat we in de EU zijn allemaal voor de kiezen heeft gekregen ( open grenzen vrij reizen voor mensen binnen de EU , en wat voor meuk er hier allemaal is binnengekomen , en hoe onveiliger Nederland met de dag wordt en wat voor impact dit heeft op onze samenleving , daar pas ik voor .

U denkt in Euro's , ik denk aan leefklimaat , dat maakt het verschil .

4
27 Olivia

En wie zijn er weer aan het boos zijn en ruzie zoeken in London?
Jawel extreem links.

1
28 Truffelaar
29 Truffelaar

@16
Zoals het vroegere tijd was baas in eigen land onder bescherming van de VS. , terug naar de EEG .
Als de VK uit de EU is stelt Nederland niks meer voor in de EU , Duitsland en Frankrijk hebben het voor het zeggen .

0
30 Olivia

@4 De meisje?

0
31 Scholar002

De media heeft u wederom doen geloven dat de Britten niet uit de EU wilden...
Boris was populist en werd voor clown uitgemaakt...

En de gehersenspoelde trapte er wederom in en blèrde het na...

0
32 Tjeesus...,

Maandenlang heeft u fake nieuws voorgeschoteld gekregen...

0
33 Tjeesus...,

Idem dito met Trump...

0
34 Tjeesus...,

@21
Als onze grote Britse broer de EU verlaat zijn we evengoed aan Duitsland en Frankrijk overgeleverd , of kleine EU Landen gaan zich samen verenigen meer stemmen te krijgen binnen de EU .
En als ik dan ook nog lees dat Nederland de Nederlandse grondwet gelijk de Europese grondwet zich eigen wilt maken daar word ik dan ook niet vrolijk van .

Gelukkig krijgen we de kans te mogen meemaken hoe het de VK na een Brexit zal vergaan . Kan me voorstellen dat de EU er baat bij heeft als de Britten op hun bek gaan , maar ik ben echt benieuwd of al die doemscenario 's uitkomen .

0
35 Olivia

@32
"De media heeft...."

Ik leg het je nog één keer uit..:
"Media" is de meervoudsvorm van het enkelvoud "medium"...

Dus....:
Het medium heeft...
De media hebben.....

0
36 Gremdaat

@36

Ja..., hebben...

Dat je in fake nieuws trapt zie je niet.., maar in dit soort dingen ben je dan wel weer alert...question

2
37 Tjeesus...,

@26 Tjonge wat zit er een frustratie je lichaam. Maar goed, ik bestel ook weleens ietsbij Amazon en Ali E. En als je met het buitenland handelt dan informeer je jezelf hoe dat proces gaat en welke risico's je allemaal zou kunnen lopen. Maar goed gezien je reactie bevestig je mijn idee dat de VK niet veel aan je mist. Evengoed succes gewenst.

2
38 ThWil

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
DWZ
Groningse gasputten volgestort met beton: hopelijk kan kabinet harde belofte blijvend waarmaken

''En dus is het best opmerkelijk dat Nederland de putten naar zijn grootste eigen energievoorraad nu metersdiep met beton volstort.''Nog opm...

8 minuten geleden geplaatst door DWZ

Schildpad
Max Verstappen superieur in sprintrace China, Hamilton tweede

13 seconden!! eerder over de streep ......

9 minuten geleden geplaatst door Schildpad

DWZ
Vertrouwen in Máxima krijgt een knauw: nu bijna net zo laag als in Willem-Alexander

Ikzelf denk dat niemand van die WEF marionetten te vertrouwen is......

15 minuten geleden geplaatst door DWZ

rebo
Leidse vrouw (84) overvallen door intimiderende brief van buren: ’Wordt het niet eens tijd dat u naar het bejaardentehuis gaat?’

@50 Wat maakt dat allemaal uit Hendrianus? Het gaat er enkel maar om of die vrouw wel of niet dat briefje heeft ontvangen. En dat collectieve da...

35 minuten geleden geplaatst door rebo

eh
Syria’s Kurds face ISIS threat, US indifference as Turkey destroys critical infrastructure

@3En ISIS-kampen zullen open gaan, wat aan de ene kant goed is omdat het er zo'n zooitje is, maar op een nieuw kalifaat daar zitten we ook nie...

2 uur geleden geplaatst door eh

Bleke Betty
Column | Probleem: de woningmarkt is saai

Betaalmuur.Saai? Het is een slagveld waar men elkaar bijna te lijf gaat voor een paar vierkante meters en een dak en een schuld die bijna ni...

3 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Syria’s Kurds face ISIS threat, US indifference as Turkey destroys critical infrastructure

...."“Onze schapen sterven; onze kinderen worden vergiftigd door de dampen”, zegt Hasan Abdallah, een Arabische boer in de stad Tell Brak, t...

3 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Een dienstplichtbrief voor mijn dochter, dat is schrikken

En weer achter een betaalmuur. ...

4 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Islamofobie in Duitsland sinds vorig jaar verdubbeld - de Kanttekening

@159 Mispoes. De angst is irreëel want de spin mag dan bestaan maar de angst ervoor is onnodig omdat de angst op niets gebaseerd is. Een p...

4 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
‘Geen reden aan te nemen dat Russische leger veel sterker is geworden’

Christ kan beter zijn Klep houden. Het is ook bij hem een natte vinger in de wind. Daarbij kan je beter iets overschatten dan onderschatten. Dus...

4 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

NK. App
Oral Cream Pie CompilationKatrina Jade OnlyfansOnlyfanscomGoldieblairNagma QureshiMr Deep FuckEnglish Blue Picture English Blue Picture English Blue PictureNaked Men TogetherBadiesonlyAllporncomcisPorn North KoreaXxxxxxxxnxAnushka NakedKarma Rx GangbangArikytsya PornBrother And Sister Jabardasti Sex VideoHot B Grade ActressJapanse Massage PornFreenpornWhats A CuckholdAudio LiteroticBbw Dating SiteXm Xx.comPercy SiresHidden Cam MmsNusrat Jahan Sex VideoIndian Model XnxxBrittanysimonMarathi Sex HdWww Muslim Sex VideoPoison Ivy NudeChunli PornhubEva Violet OnlyfansBg3 PornMiddle Aged Women PornLesbians Eat PussiesNami TitsXxx Sexy Video Full HdBrezza BfRandy Reno PornGay Black Fat PornDf6 OriginalPorn Movies Free HdSplit Tongue PornHfo BinauralNodlemagazineVolleyball CameltoeBig Sexy WomenBig Porn VideoPornfagBrazzers New ScenesWww Com Xxxxx VideoBlack Xx ComMoriah Mills DpFpov BbcDesi Boudi Porn2x Hot VideoLesbainsexDaughter HentaiMature Bbw CreampiedGf PronOs Melhores Vídeos PornosPorn OublicMami Bhanja PornXxx Hot GarlBig Boobs Cartoon SexPorn VlogNaked BbwSuze RandalTitsvideos ComLadyboy Sex ComHindi Mai Sex MovieShemoanssjayBlake Blossom Double PenetrationD4 Swi GBig Tiits LesbianDickforlily'sKurumi Tokisaki HentaiErica Elaniac NudeIndian Wedding Night SexDesi Aunty Nude Video DownloadHot Mom HandjobEspiando Mi TiaHegre MessageReddit XxxZizkiAdultes PornFreeplrnXnxx Mom Nd SonTube 18 SexPervfamEroasmtTamil Actress Bf VideosSeltin Sweety PornPorn HentiMangashentaiGang Rap PornLena TheplugCreamherTall PawgAnal PenetrationSpunk BangXxx Video Big BootyBicolesHomegrownvideosHeather HunterThevenusmarquezBhutan Sex VideosHindi Dialogue PornJapanese WifexxxBlond HairypussyXnxx IraneBengali Boudi Naked VideoVip WankPorn OrgSelena Gomez SextapeSheri Vi PornPorn Game For AndroidBarravipsKtownescortUrvrsp-233Milf Lesbian OrgyChavon TaylorSwingersex VideoTsunadehentai ComicsShopliftingpornActresses PornHentai ReadPorn XnxxMom BrazerzzSayani Gupta SexXvideo Hindi MeXxx Videos PunishmentPorn Xxxx VideoExtremecumshotsSexe PornographieJavporn UncencoredX Hamstar FreeFull Hd Sex Videos ComTamil Hot MmsGuro HentaiTubgirl VideoSeductio PornHd Pron Video HdTenn PornMidwest EmmaSixemovieBbc Mature WifeTrippie Bri Only Fans LeakKardashian Sex