door Havermout in Overig  ·  45 Reacties

  • 3
  • 521x gelezen
Reageer met een Emoji
5
1

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Wel doen! Niet luisteren naar die BNers, die hebben nog nooit achter de burger gestaan.

9
1 Reconquista

Schaapjes op het droge hebben de.mond vol.

7
2 Mesjokke

Jolink heeft groot gelijk.

12
3 RationeelRechts

Dacht hij jaren geleden toch echt anders over...zal wel met de leeftijd te maken hebben dat principes van eerder overboord gegooid worden.

6
4 Voorzittershamer

Valt me op dat de media continu beginnen over 'de sympathie voor de boeren die af kan nemen'. File..kan de sympathie voor boeren doen afnemen, een boer rijdt de deur van een stadhuis eruit..de sympathie voor boeren neemt af, nieuwe acties...dit kan wel eens de sympathie voor de boeren schaden enz. De journalistiek is echt aan het stoken. Dit vragen ze zich nooit af bij AFA, KOZP of die milieukinderen die Amsterdam plat legde.

5
5 Reconquista

Makkelijk lullen Bennie maar jij bent rijk geworden door jou boeren fans omdat jou muziek deze groep aantrok. En nu jij al jaren op een pot met geld zit dankzij hun laat je ze verrekken. Lekkere ben jij bah! Bah !

6
6 Bleu lagoon

Zodra de boeren erkennen dat ze een groot deel van de stikstof verspreiden en zich open stellen voor een dialoog mogen ze wat mij betreft protesteren tot de zondvloed.

De struisvogel politiek die ze nu beoefenen kan eigenlijk niet. Ze kijken nog harder weg dan de gemiddelde D66er. En dat zegt wat.

13
7 David

Het enige zinnige wat hij ooit gezegd heeft is WiededeeWiedeDeee- wiedeWietWiet.

6
8 Kees Klapzand

@4
Hij stelt zich hier gewoon duidelijk en redelijk op. Je acties moeten wel nut hebben. Als je de boel gaat lopen verstieren puur omdat je boos bent ga je je eigen glazen ingooien.

8
9 David

@9 Zwemelaar, niet door dat de boeren zich al decennia hebben ingehouden.

7
10 Kees Klapzand

@8 Dat is van Doe Maar
Bennie Jolink is meer van de Grolsch.

2
11 Belazerd

@6
Er zijn ook een heleboel niet-boeren fan van Jolink. Los daarvan: dat hij veel geld verdiend zou hebben aan boeren, betekent natuurlijk niet dat hij het altijd met ze eens moet zijn.

4
12 RationeelRechts

@11 Mis jochie!

4
13 Kees Klapzand

@9

Als de politiek zich ook redelijk zou opstellen zou het niet zover gekomen zijn..en is boosheid een logisch gevolg. Aan de andere kant is het met achter de boeren staan snel gedaan als men er echt last van ondervind en zijn er zelfs die pleiten voor leger inzet. De politiek zal er garen bij spinnen en zal het niet laten om de algemene opinie voor hun te laten kiezen.

6
14 Voorzittershamer

@14
Ik vind dat het kabinet zich zeer redelijk opstelt. Terecht, overigens. Welke onderdelen van het stikstofplan vind jij dan precies onredelijk?

7
15 RationeelRechts

Mijn sympathie hebben die zeurkousen vanaf dag 1 niet. Dus laat maar gaan, ze snijden zichzelf diep in de vingers.

5
16 BlackNinja

@15

Redelijk is niet bij de eerste demonstratie verkondigen dat zolang jij regeert er geen boer dient te halveren maar daar later op terug komt. Je toont je dan een onbetrouwbare overheid en niet voor de eerste keer. Laat ze maar al die omgekapte bomen herplanten..en heel dat stikstof gedoe is opgelost.

4
17 Voorzittershamer

@9
Waarom hoor je diezelfde BNers dan nooit als bv onze kinderen belaagt worden door een stel Afrikanen en linksextremisten tijdens kinderfeestjes? Dat loopt ook telkens uit de hand maar daar hoor je ze niet over en kiezen ze ineens de zijde van de onruststokers. Jolink heeft al vaker (links) politieke uitspraken gedaan en dit is niet anders. Dit is gewoon een sneer naar de boeren en een verkapte oproep om hun acties af te keuren.

4
18 Reconquista

@17
"maar daar later op terug komt"
Bij mijn weten was dat nooit het kabinetsstandpunt en is het dat het ook nog steeds niet. Ik kan er in ieder geval niet over terugvinden.

"Laat ze maar al die omgekapte bomen herplanten..en heel dat stikstof gedoe is opgelost."
Omgekapte bomen hebben niet met stikstof te maken. Je bent denk ik in de war met CO2.

2
19 RationeelRechts

@13 Nee knul. Dan moet je in @8 de tekst wel helemaal goed schrijven.

"Wiediediew wiediediew wiediediew wiediediew".

Voor wiedewiet moet je bij Doe Maar zijn.

0
20 Belazerd

@10 , @13 ,
Normaal gezien hebt u gelijk!

0
21 Graaier1000

@19

Schouten stelde dat op de eerste demonstratie op het malieveld..u weet nog wel toen half het kabinet op kwam draven en vertelden hoe trots ze waren op de boer....waar ze straks tegen gaan zeggen dat ze wel moeten halveren of met het bedrijf moeten stoppen wat een grote wens is van het d66 en groenlinks. De gedachte erachter is dat men land wil om het vol te bouwen met woningen en zonnepanelen..en wat is dan makkelijker om iets te verzinnen dan wel heel erg te overdrijven om dat voor elkaar te krijgen. Hier heb ik geen bewijs voor maar het zou heel goed kunnen.

2
22 Voorzittershamer

Je jaagt ermee de sympathisanten ook tegen je in het harnas.

0
23 Wild Rover

@22
Ah, het is dus een hypothese van je. Dat klinkt al wat anders dan de stelligheid die je in @17 had.

0
24 RationeelRechts

@24

We zullen zien of ik gelijk krijg..tot die tijd hou ik het op men wil land om het vol te bouwen met naar zal blijken dure huur en koopwoningen nadat gemeentes er eerder lustig mee gespeculeerd hebben. Milieu en uitstoot zal opgevoerd worden om de gronden te verkrijgen..Mocht ik het helemaal mis en fout hebben ben ik de eerste die dat gaat toegeven..beloofd.

2
25 Voorzittershamer

@19

Nog even over Schouten en wat mijn bewering doet kloppen..de kop in het ad van 02-10-19:

Minister Schouten liet cruciaal woordje weg in speech voor boeren...

2
26 Voorzittershamer

@25
Maar waarom denk je dat dan? Denk je dat de stikstofproblematiek niet bestaat?

1
27 RationeelRechts

@26
Ze liet blijkbaar het woordje "gedwongen" weg, lees ik in dat artikel. Wat betekent dat er misschien inderdaad boerenbedrijven gaan verdwijnen of verkleinen, maar dan op basis van vrijwilligheid en een uitkoopregeling. Dat vind ik best wel redelijk (en daar begon onze discussie mee, @14 , @15 ).

0
28 RationeelRechts

@4

Nee hoor .
Toen waren dergelijke acties er niet .
Het verstand komt met de jaren , dat weet je toch ?

3
29 Goodnews badnews

Jolink heeft meer verstand van liedjes zingen en schilderen dan van politiek!

5
30 CoolMemories

@27 "...Denk je dat de stikstofproblematiek niet bestaat?..."

Typisch voor communisten en een totalitair systeem om een hele bevolkings(beroeps)groep op te offeren voor statistiek en percentages! .... notabene problemen die door het financieel-politiek-technologisch-industrieël-wetenschappelijk complex zelf zijn veroorzaakt de laatste twee eeuwen.....afwentelen op burgers en boeren die traditioneel buiten dit complex vallen....!

4
31 CoolMemories

De Nederlandse geavanceerde (puls)vissers zijn ook al slachtoffer geworden van Brusselse totalitaire nivellerende politiek...!

3
32 CoolMemories

@31
Statistiek en percentages? Het gaat hier om het verarmen van de Nederlandse natuur. En hoezo vallen de boeren buiten het door jou genoemde complex? Wil je zeggen dat de boeren niet hebben geprofiteerd van wetenschappelijke en technologische ontwikkelingen? Dan moet je voor de aardigheid de productiviteit van een moderne boer maar eens vergelijken met eentje van 50 jaar geleden. En geen onderdeel van het financieel complex? Boeren hebben notabene de Rabobank opgericht. De "bo" in Rabobank staat zelfs voor Boerenleenbank.

0
33 RationeelRechts

@16 De boeren werken hard en daar ben jij geen liefhebber van !

4
34 Bollieboos

@34 van zeurboeren die beweren "hard te werken" maar intussen alle tijd van de wereld voor allerlei " ludieke" acties hebben ben ik inderdaad geen liefhebber...
Rare opmerking trouwens van een overduidelijke uitkeringstrekker question

3
35 BlackNinja

Die zieke extreem rechtse bontfokker met zijn nertsenfokkerij kan enorme tegenacties verwachten bij zijn martelboerderij.

0
36 Otasanek

@27

Die bestaat en daarom moet je de sectoren in dit geval de boer meenemen en ze zelf laten meebeslissen over eventuele oplossingen en niet de botte bijl hanteren en een branche om zeep helpen.

1
37 Voorzittershamer

* Verwijderd door de redactie *

38 Berenburg Blues

@35 Uitkeringstrekker...daar hangt je witte hemd voor.....zwarte paardenlul

1
39 Bollieboos

@37
Wat is dan precies die botte bijl die de sector om zeep gaat helpen?

0
40 RationeelRechts

@40

De botte bijl is eerst vrijwillig afstand van je bedrijf doen en als daar te weinig animo voor is zal men met zachte dwang komen en tenslotte de scherpe bijl. En als ze het hier niet doen dan komt Brussel en die zal het laatste zetje geven en gaat diverse boeren kopje onder net als de pulsevissers eerder.

1
41 Voorzittershamer

@41
Ah, die botte bijl is dus een hypothese van jou.

1
42 RationeelRechts

@42

Prima dat het een hypothese is..als het hetzelfde is als logisch denken teken ik ervoor. Maar kan het totaal mis hebben hoor maar dat kunnen we pas later zeggen..totdat moment wantrouw ik heel dat binnenhof wat volgens de bewoners ervan volkomen logisch is als je uit Groningen komt.

1
43 Voorzittershamer

@43
Tsja, het lijkt mij beter om tegen maatregelen te protesteren als die daadwerkelijk aangekondigd zijn en niet als je beredeneert dat ze misschien gaan komen,

0
44 RationeelRechts

@44

Soms moet je op tijd aan de bel trekken om ze wakker te schudden...en dat is bij dit kabinet hard nodig..van mensen uit de zorg tot boeren en van politie tot daklozenopvang.

1
45 Voorzittershamer

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
LoydMorris
Twee minderjarigen aangehouden met vuurwapen en mogelijk explosief

@3 Met dit verschil, dat zij tevens de beschikking hebben over 'n paspoort uit een of andere Noord-Afrikaanse heilstaat....

2 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

LoydMorris
Kan je als christen op de PVV stemmen?

@113 Nee. . . . Net zoals jij, als een blinde je eigen ondergang tegemoet blijven lopen, da's slim . . . ...

4 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Bop
Timmermans stelt formatiedeadline aan rechtse onderhandelaars: vóór 1 juni moeten ze eruit zijn

@10 Ik begrijp niet wat daar dom aan is. Het duurt allemaal belachelijk lang en dat was met Rutte toen evengoed zo.Enfin, ik hoop dat je krij...

4 minuten geleden geplaatst door Bop

Bop
Timmermans stelt formatiedeadline aan rechtse onderhandelaars: vóór 1 juni moeten ze eruit zijn

@7 Daar heb ik tenminste nog énig vertrouwen in. Dat kan ik bijvoorbeeld van de mevrouw met de houten boerderijketting en de geblondeerde mene...

8 minuten geleden geplaatst door Bop

Bop
Kan je als christen op de PVV stemmen?

@111 We zijn inmiddels 9 jaar verder sinds die publicatie en er is nog niets te merken van hun voorspelling....

17 minuten geleden geplaatst door Bop

wildersfan
GeenStijl: 81% zegt: "Geert, BLAAS DE BOEL MAAR OP"

We hebben al een bonus jaar Rutte te pakken....

17 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Zie Hier
Bondgenote Trump roept Republikeinse kiezers op zich te bewapenen

Weer zon n triest clubje met onzin!...

18 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

wildersfan
GeenStijl: 81% zegt: "Geert, BLAAS DE BOEL MAAR OP"

Orban stopt Rutte bij de NAVO en Rutte V komt eraan?...

19 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Reconquista
Timmermans stelt formatiedeadline aan rechtse onderhandelaars: vóór 1 juni moeten ze eruit zijn

@5Ik denk dat de meeste mensen wel zouden willen dat het sneller ging maar sommige formaties doen er nou eenmaal langer over. En deze formatie...

19 minuten geleden geplaatst door Reconquista

NK. App
Sunny Leone Ka XxxSexy Blue Hindi VideoX Vibeo ComHindi Sex Hd DownloadNude PlaymateAttack On Titans PornFlashing CompilationAirikacal Naked.Hd Brazzers Sex ComDisha Patani CleavageOriya Sex PhotoKeylani LaiKira ThornBanding PornBig Arab TittiesViolet Myers HootersXnxx VilageAll Indian Actress XxxXxx Sexi VideoNude GymnasticsRachita Ram SexIndian Top Porn VideosBhabhi Ki PyasAugust Taylor HdFamily Strokes Hd VideoIncest PornoKushina Uzumaki HentaiSyren De Mer OnlyfansDailysquirtGay Foot WorshippingDiana Blake PornKayala PornSex StoriesKate Hudson FeetAva HardyIndian Actress HotTricky Old Teacher ComMan Woman XxxHazel Moore BrothaloversHardcore Black PormKalina Ryu Anal PornAloaha PornJaquie E MichelVideo Porn NovinhaAlice NakiriFrat SuckingNailin PailinPornstar Nsme4kpronSexe Amateur ReelLacey Chanert NudeTamil Whatsapp Sex VideoGpbhPhari SexPorn Blue FilmsXxx Hard ComSexxmexx VideosTitfuck NaturalNaked BreaatBelt Spanking PornRume 34How To SelfsuckingPetite Teens NudeX EroticDallas Playhouse PornMartina SmirhAsmr ClaudyBbwblowjobMadres Follan HijosOphelia Kaan PornXvideoscomPradoy PornForcedfuck PornBokep TarzanNaked Beach ChicksMom And Son SeduceHazel From PowershotzTeens Nipple SlipsMind Controlled Mom PornPussy JapanesSonagachi SexIndian Reality KingSeci VidiyoHanging TitisMadsage XxxValentina Nappi Gif34dddHindi Sexy Movie Video DownloadTamil Sexy NudeTurkish Porn HdAgentredgirl.Cumming TwiceHot Web Series XvideoSuccubus_98Tranny EscortX Sexy MovieFull Hard Sex VideoFamily Strokes Porn VideosVporn Sex VideoGiantesszoneRalene PornMobile Porn For FreeSweetliciiousAlexis Clark NudeMelina MayVideo Xxx3College Ammayila Sex Videos TeluguCzechwifeswapBad Dragon ToyImagem De Mulher PeladaChristmas TittiesXnxx Bathroom SexAngela White New PornMalu Trevejo Onlyfan LeakIncognito PornSextrophiesTamil Actress In SexChubby Shemale PornZoey Sinn AnalSexstories.comSexy Youtuber ForumBig Black CockAj QpplegateBeretta JamesVergin VeginaBrazzers OrgySister HentaisVídeos De Anime TransandoVideoxnxxxVsco NudesTeresa Ruiz NudeDoga Cat PornNxnxxxSl XxxSemmie Da SouraSucks DaddyMisturi PornXxx Sasur BahuPorn Sex Full HdDiminicanas XxxTara Holiday AnalJoei DeluxxxMom DeepthroatsKennycomixEbony Anal PetitePorn Para DescargarBlackson BlondesMulherespeladasvip ComHoushou Marine PornGay Gym Sex