De Duitse bondskanselier Angela Merkel en de Russische president Vladimir Poetin tijdens hun ontmoeting vorige maandag in Duitsland.
Volledig scherm
De Duitse bondskanselier Angela Merkel en de Russische president Vladimir Poetin tijdens hun ontmoeting vorige maandag in Duitsland. © AFP

EU verlengt economische sancties tegen Rusland

De EU verlengt de economische sancties tegen Rusland met zes maanden tot eind eind juli 2020. Dat hebben de regeringsleiders besloten tijdens een top in Brussel.

5 reacties

  • Sunno Hamar

    4 jaar geleden
    De grootste bedreiging voor Europa is de EU. Kras de lak van de EU een beetje en je vind een globalistische organistatie die maar één doel heeft: de vernietiging van de Europese etnische diversiteit.
  • mark germanus

    4 jaar geleden
    Belachelijk,maar EU zijn trouwe volgelingen van de US. Totdat op een keer Poetin er genoeg van heeft en bijv geen gas meer levert aan de EU. Wacht maar af, de Russen hebben een heel goed geheugen !
  • Pieter Martens

    4 jaar geleden
    Vergeet vooral niet dat Poetin hier de baas is, die stapt Europa binnen gelijk ge een peuk op de grond uittrapt en zegt nou wie durft zijne grote mond open te trekken(Guike durfde dat maar waar is die gebleven?)
  • oswald billiet

    4 jaar geleden
    En een klein landje zoals België heeft hier niets in te brengen. De vele varkenskwekers en de fruitboeren mogen op hun honger blijven zitten. Rusland was voor hen van zeer groot belang voor de uitvoer. Maar daar houdt dit Europa allerminst rekening mee. Na de Brexit zullen de Engelsen wel dat gat vullen.
  • Geert Landsman

    4 jaar geleden
    En waarom Israel en de USA ook niet? Waarom Turkije niet? Meten met 2 maten.