door Hadito in Overig  ·  98 Reacties

  • 17
  • 889x gelezen
Reageer met een Emoji
8
1
2

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@43
Je klinkt best stoer en maakt een hoop kabaal maar zegt eigenlijk helemaal niets.

5
51 Feldwebell

@43
Ach hou toch op man in je eerste reactie ga je al compleet extremist en dat de rest wel bang voor jullie zal zijn
Ik ga alleen serieus in gesprek met mensen die wat te melden hebben
Jij behoort niet tot die categorie

6
52 Rinze

@45
Natuurlijk. Alles 100 nanometer buiten de NPO Policor deugmening is extreem rechts. "Wil je ook mensen in de oven doen?", dat komt vijf minuten na de eerste persoonlijke aanval zoals hier boven voorbeelden zijn. En dat staat dan zgn. voor tolerantie en een 'lieve samenleving voor iedereen, boordevol gelijkwaardigheid en gelijke kansen'. Ze zijn wat ze zelf zo onzalig en hypergestoord menen te moeten bestrijden. Voetsoldaatjes voor de globalisten op metamphetamine. Stampvoetend het eigen erfgoed voorgoed vernietigen.

Links komt perfect tot haar recht in die AIDS Skrillex meme.

9
53 whiteracistmisogynist

@48 Grappig vind ik hier zelf altijd.

Heel vaak wordt ik hier linkse wegkijk moslimknuffelaar genoemd. Krijg vaak heel tolerant rechts over me heen wanneer ik niet met ze meehuil en blind meeloop achter hun goeroe.

Maar uit ik mijn rechtse beeld mbt eigen verantwoordelijkheid nemen en zelf wat meer je broek ophouden, valt doorgaans dezelfde meute over me heen. question question

3
54 Weet geen naam

@43
Prima, dan nooit meer op me reageren lichtgewicht.

10
55 whiteracistmisogynist

@54

"Maar uit ik mijn rechtse beeld mbt eigen verantwoordelijkheid nemen en zelf wat meer je broek ophouden, valt doorgaans dezelfde meute over me heen."

Op zich wel consistent gedrag hoor. Rechts (de meesten) geeft graag een ander (vaak de buitenlander) de schuld van allerlei problemen die zich in hun leven voordoen. Dat is namelijk een stuk makkelijker dan zelf verantwoordelijkheid nemen en die problemen proberen op te lossen. Zodra jij ze daar dus op aanspreekt, kun je tegengas verwachten.

3
56 Kopkaas

@55 Kom dan ook niet om de 2 dagen met een nieuw account zodat het wat makkelijker herkenbaar is welke lutser we links moeten laten liggen.

Thnx.

4
57 Weet geen naam

@52
Ach hebben we er weer een. Jouw post verzuipt inderdaad in argumentatie waarom ik niks zeg, hoewel m'n posts vijf keer zo lang zijn als gemiddeld hier. Kan ook vijftig keer worden met URLs indien gewenst. Maar, dat ik ooit zo dom heb kunnen zijn zeg. Wat een inzichten schenk jij mij. Thanks for proving me wrong!

10
58 whiteracistmisogynist

Vraag aan Rutte: Bent u meer of minder tolerant dan uw linkse collega's?
Antwoord: Meer meer meer.
Voila, bewijs geleverd.

8
59 samcash

@54
Er is dan ook een wereld van verschil tussen (progressiever_rechts en alt-right rechts van pvv en fvd. Het electoraat van pvv/fvd beschouwt vvd/cda/d'66 en hun electoraat over het algemeen als links en niet als rechts!

2
60 La Cabana

@56 Klopt.

Extreem rechts is in de praktijk eigenlijk gewoon links gedachtegoed. Maar dan alleen voor "eigen volk". question question

7
61 Weet geen naam

@53 Het zijn ook vaak de mensen die anderen extreem rechts noemen die over kleurtjes beginnen en inderdaad over ww2 en gaskamers.
Daarom stelde ik ook al de vraag of het mogelijk is om vooral buitenlandse vrienden en linkse vrienden te hebben en toch extreem rechts te zijn.
Aangezien dat voor mij zo is en ik hier met regelmaat extreem rechts genoemd wordt.
Ik neem het de in dit geval dom linkse mensen maar niet kwalijk aangezien zij toch alles als extreem rechts zien als het niet bevalt wat er wordt gezegd.

7
62 Truffelaar

@49 Heel veel onderwerpen passen helemaal niet in dat links-rechts-keurslijf. Je kunt links zijn en bang zijn voor immigratie en islamisering en rechts en denken dat het allemaal wel mee zal vallen, bijvoorbeeld. Voor klimaat geldt zoiets ook.

Ik denk dat hoe uitgesprokener je mening ergens over is, hoe intoleranter je op dat gebied zult zijn jegens andersdenkenden. In de fijn anonieme en mede daardoor polariserende omgeving van NK worden meningen nogal extreem geuit, zonder dat reageerders veel ruimte laten voor dialoog. Links of rechts maakt daarbij mijns inziens niet zoveel uit.

Ik zou me dan ook kunnen voorstellen dat het onderzoek eigenlijk iets anders meet: de mate van betrokkenheid bij een onderwerp van de ondervraagden. De losse conclusies van sceptr zeggen me weinig over het onderzoek (en ik heb geen zin om het uit te gaan zoeken, het is tijd voor een dutje).

3
63 Smiling

@57
Ja he? Want mijn stijl is zo generiek en totaal niet afwijkend en opvallend op dit forum.

8
64 whiteracistmisogynist

@58
Het enige wat je bewezen hebt met je vijf keer langere posts is dat je nogal langdradig bent in de bullshit die je verkoopt question

4
65 Rinze

@46 Heb je al kunnen vinden waar ik alle immigranten over een kam scheer?

7
66 Truffelaar

@65
Laat ik zelf maar doen wat ik netjes aan je vroeg dan. Deugniet.

9
67 whiteracistmisogynist

@61
De overeenkomsten tussen de PVV en de SP zijn daarom ook nogal duidelijk

8
68 Rinze

@63 "Heel veel onderwerpen passen helemaal niet in dat links-rechts-keurslijf."

Klopt.

Daarnaast kun je bij het ene onderwerp meer naar links neigen en bij een ander onderwerp iets meer naar rechts.

3
69 Weet geen naam

Dat linkse intolerant zijn dat weten rechtse mensen allang en dat ze zelf eelt op hun ziel hebben ook en dat ze meer geestelijk aankunnen. Links piept en kreunt om iedere scheet en het zou goed zijn dat ze een beetje eelt kweeken op hun tere zieltjes.

6
70 vis

@31

Gaat zwarte-piet over links/rechts ???

5
71 Vageali6888

@71 Het gaat niet over links/rechts, ik vermoed wel enigszins een correlatie (bij de demonstranten), mede gezien de reacties op deze site waar KOZP en aanhang voor 'links' worden uitgemaakt.

Welke demonstraties van de laatste tijd van 'rechts' die door 'links' worden verstoord heeft u zo op het oog?

2
72 Smiling

Dat zie je nu wel duidelijk met de drang van links om rechts het zwijgen op te leggen waar je dit in de nadere richting niet ziet.

5
73 solidsteel

Je ziet het ook bij demonstraties. Wanneer rechts demonstreert is er altijd een tegendemonstratie, als links demonstreert is dat er zelden.

4
74 A Passenger

@74 Idd. En vaak gaan die tegendemonstraties ook nog eens gepaard met geweld.

3
75 solidsteel

Lijkt me vrij logisch. Als je 18 bent dan ben je meestal links en ben je vol van je eigen mening en kan je je niet voorstellen dat een ander daar anders over denkt.
Naarmate je wat meer levenservaring krijgt wordt je rechtser en zie je dat de zaken ingewikkelder zijn en dat er welliswaar ontzettend veel klootzakken met een andere mening op de aardbol rondlopen maar dat je daar weinig aan kunt en op een gegeven moment ook wilt doen - dan komt de wetenschap dat er een status quo is waar je weinig invloed op hebt.

3
76 Conradijntje

@74 Links zijn heeft met gevoel te maken en als je 18 bent doet het haast pijn als er mensen met een andere mening zijn. Als je daarentegen wat ouder wordt en rechtser wordt haal je op een gegeven moment je schouders op, roept: "dan niet" en gaat verder als je iemand niet hebt weten te overtuigen van je gelijk.

2
77 Conradijntje

links is vaak te overtuigd van het eigen gelijk.
wereld verbeteraars die niet zelf maar andere wel opleggen hoe ze goed moeten leven.
dat staat steeds meer tegen ze willen en eisen te veel dat andere doen wat hun goeddunken.

niet roken niet dik zijn niet niet niet
niet vliegen niet dieren houden niet vlees eten
niet niet niet

men motiveert niet men dwingt het allemaal maar op denk je er anders over dan verkettert men je.
het is benauwd en verstikkend.

4
78 Gratiebarmhart

@77 : Fear leads to anger, anger leads to hate, hate leads to suffering. Of dat nou zo volwassen is? Het begint allemaal met achterdocht, mensen laten zich daar steeds meer door meeslepen want stel je voor dat je niet de eerste streek levert. Dan had de ander het vast wel bij je gedaan.

Wel heb je voor immigratie ook een stukje individualisme nodig. Een stukje ego waar iemand zich in kan berusten en zijn eigen ding kan doen. Anders krijg je nooit tolerantie. Als iedereen nou gewoon alleen datgene zou pakken waar die gelukkig in is.Links botst vaak met het individualisme omdat het de mens wil maken.

3
79 Tafka Mike

@79 "omdat het de mens wil maken."

De PvdA werkte altijd aan de maakbare samenleving. Links ontkent altijd de rechten het het individu en wil dat het individu in al zijn doen en laten van bovenaf wordt bestuurd.

2
80 Conradijntje

Ik denk dat er op wetenschappelijke wijze geen corrrelatie aangetoond kan worden tussen bijvoorbeeld (in)tolerantie en de de politieke denkrichting.
Ik denk wel dat naarmate je gaat kijken naar de uitersten van het politieke spectrum het ‘fanatisme’ van de ‘ideologie’ bepalend is voor de mate waarin mensen doorgaans open staan voor andere, meer genuanceerde argumenten in de gevoerde discussies.

3
81 Crannbuidhe

links beschuldigd vals maakt gebruik van smaad en laster praatjes.
smerig en gemeen hoe ze nu voor hun eigen fouten de boeren dat aan hun broek willen smeren.

vies en besmeurd nog lager dan ongedierte
https://joop.bnnvara.nl/opinies/boeren-wilt-u-de-ondergang-van-de-wereld-mede-op-uw-geweten-hebben?fbclid=IwAR0yGmnjFEVGsoSF0QrNb6_JVibAZzEFhkAIcjCtnG4uUYYPNHBkPmgWxpw

3
82 Gratiebarmhart

@79
"" Fear leads to anger, anger leads to hate, hate leads to suffering.""

question ik weet waar je dat vandaan hebt. Moest wel even lachen.

3
83 Reconquista

Ik zelf ben rechts en stem ook rechts.

4
84 Gunther

Ik zelf ben rechts en stem ook rechts. Kijk maar wat links voor en puinhoop van nederland heft gemaakt met all de belastingen instroom van migranten moslims Turken Marokkanen elk jaar stevige lasten verhogingen waar werkende ( alleenstaande werkende) in armoede moeten blijven leven waar te rond komen moeten met 900 tot 1300 euro netto en ook nog meer belastingen betalen moeten als tweeverdieners met of zonder kinderen.

5
85 Gunther

Zo te zien zijn de linkse deugmensen hierdoor aardig in hun kuif gepikt. Alleen links is vanuit hun optiek tenslotte tolerant.

4
86 MeneerRontgen

* Verwijderd door de redactie *

87 Ryan

* Verwijderd door de redactie *

88 Berenburg Blues
89 Smite Gait

@76

Ik vind dat hoe ouder je wordt, hoe gemakkelijker het wordt, totaal niet ingewikkeld.

Men is gewoonweg bang om hun positie en/of baan, en vooral bezit te verliezen en daar doen ze alles voor, zelfs op de PVV of FvD te gaan stemmen.

Ze gaan hun gang maar, ik heb geen gevangenis meer, het zal me aan me reet roesten!

2
90 garriet

@titel: klopt, ik ben het levende bewijs question.

2
91 JackKropotkin

* Verwijderd door de redactie *

92 Captain Hero

@1 @3 Zijn echt te ziek om de waarheid te moeten lezen. Ze lezen liever het rapport van Nijpels, Timmermans en Samson! question

1
93 Verwonderd

@93 Je voelt je aangesproken, maar jij bent toch niet extreem rechts? question.

2
94 MacGu

Uiteraard zijn andersdenkenden tolerant voor zichzelf.

0
95 -Koeievla-

@94 Ik ben soms een beetje links en soms een beetje rechts, maar meestal ga ik midden door omdat ik voor beiden begrip op kan brengen. Het slechtst kan ik tegen opgedrongen ideeën zoals bijvoorbeeld D66 ons aan doet.

1
96 Verwonderd

* Verwijderd door de redactie *

97 dmpr2.1

@96 Ik denk dat we dat allemaal wel zijn, een beetje links en soms beetje rechts. Behoudens de extreempjes dan natuurlijk

2
98 MacGu

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
VBOH
Voor het eerst koala's te zien in Nederlandse dierentuin

@1Ik heb 37 jaar geleden wel eens koala's gezien in Antwerpen zoo.Weet nog dat die dieren heel veel last van stress hebben. Ze moeten ook ve...

zojuist geplaatst door VBOH

Biscanna
Beelden: Donny Roelvink laat zich officieel bekeren tot de islam

@108 Nee, ik vind het vooral knap, dat je, laat ik voorzichtig zijn, na67 jaar nog steeds niet aan zelfreflectie kan doen, wanneer je wat opschr...

1 minuut geleden geplaatst door Biscanna

Schildpad
Timmermans stelt formatiedeadline aan rechtse onderhandelaars: vóór 1 juni moeten ze eruit zijn

Gaat hier over:https://nos.nl/nieuwsuur/collectie/13962/artikel/2517292-timmermans-gl-pvda-wil-onderhandelen-als-deze-formatie-mislukt...

3 minuten geleden geplaatst door Schildpad

Mevrouw Stemband
List of retroreflectors on the Moon - Wikipedia

@27 Je had het hem destijds ook zelf kunnen vragen; maar dat durfde de rest van de ontkenners toen ook niet. Pas na zijn dood begonnen ze te kla...

4 minuten geleden geplaatst door Mevrouw Stemband

wildersfan
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@35 Had Jan Roos toch mooi gelijk. Ook ontzettend dapper van hem plus de inzet voor ons allemaal. Een beetje dankbaarheid zou zijn plaats zijn, ...

6 minuten geleden geplaatst door wildersfan

veld1866
Nazaten ‘tot koelie gemaakten’ willen excuses van koning Willem-Alexander: ‘Hoog tijd voor erkenning’

@14 Jij weet toch wel dat slavernij net zo oud is als de mensheid en dat de westerse wereld als eerste (de Britten) een eind maakte aan de slave...

6 minuten geleden geplaatst door veld1866

Weetal
Timmermans stelt formatiedeadline aan rechtse onderhandelaars: vóór 1 juni moeten ze eruit zijn

Vind ik ook.Anders nieuwe verkiezingen....

8 minuten geleden geplaatst door Weetal

Mevrouw Stemband
List of retroreflectors on the Moon - Wikipedia

@26 Ach Fox televisie... Dit was de beste man een jaar voordat hij reageerde op die brief:https://www.youtube.com/watch?v=uvUchSFE9DA...

8 minuten geleden geplaatst door Mevrouw Stemband

wildersfan
‘Voormalig hoofdredacteur de Volkskrant was BVD-informant’

Mja... hoe weet je of je redactie schoon is? Misschien kregen de aandeelhouders er wel extra geld voor???...

13 minuten geleden geplaatst door wildersfan

VBOH
Beelden: Donny Roelvink laat zich officieel bekeren tot de islam

@58 Daar heb ik hem nooit over gehoord. Het duurde al met al niet zo heel lang die romance. Hooguit een paar weken. De zwager van die moslima ...

15 minuten geleden geplaatst door VBOH

NK. App
Indiyan Sexi VideoInsectflixAsia Doll OnlyfansEscort 80 MaxHabbib ShowTamil Xnxx NewJessica WildeYakuza PornPlunderer Season 2Fuking MmsBig Tit Mexican MilfHindi JabardastiFlorence Pugh NakedPorn Com NegraPornor BizarroPorn Gay HandjobsSex Doll XvideosPorn Ke TubeKimetsu No Yaiba HentaoIndian Gril XxxPorn Hd StepHannah Brooks PornBbw CuckTeenage PokiesBig Clit RubbingYour Amatuer PornGay PornomoviesMateo BlancoSmall Cock ShemaleAnalcreampiesIndian Sex With SisterWinx Club HentaiKenzie TylorFlashing FriendsRealdollxFamily P OrnKristin Chenoweth NakedDoggy Style Porn VideosOffice XhamsterPornvideo'sValery Kay OnlyfansPloice PornSkipthegames.xomScan ManhwaHeny EmeseChel NudeCasting Couch Sex VideosMallu Hot BraPorn Movies FreeFree Bondage PornHadcore Lesbian Porn21naturls ComBrandi Love SwallowAsshd PornAdult Tik-tok PornMybookie.ag AppPornosex FreeLesbian RealitykingsAngelina ValentainKate Beckinale NudeTurk Turban PornosuHot Porn PhotosSexy Video Download Sex Video DownloadXxx वSeltiLynda Carter SexyMallusaxAsian Indian PornAvery Black And Scarlett AlexisFling..comNude Sasha AlexanderLove RandilanContas 18 TwitterSeirenhqTop Asian PornstarsHot RomanceGirl SemenLedy Boy XxxTeacher N Student SexBusty Cops 2Bur Far ChudaiJanine PornAnimation Porn WebsitesVideo Porn DownloadsLoveherffeetRukle 34Big Tits BabesInstagram Sexy VideoGifs PornográficoWelivetogetherGroobygirls PornPornx99Call Girl FuckLola Bunny HentaiTeen Lesbian OrgyCamera Caseira ComMilada MooreAliyah Marie NudePorn VirginiHot Black Naked ChicksHot Women FuckingBf Film Sexy MovieXxxhardcore PornPorn BreederHot SexyblondesCeleb JhiadPorn LicsManfa18fxToilet Sex69 Porn PicsAnushka Sharma Hot SexFilthy Family PornPorn PormBella Rolland FeetTravesti PornoBd XnxxNude At PublicNezukos Breeding NightKissing In The BoobsGloryhole HunterFree Pron VedosAnnabel Redd BlackPooja Sharma SexSex Position Real CouplePornweedManwha AdultPeliculas Deporno GratisMadisoncarter PornFast Time Saxy VideoRape Asian PornCute Asian Blow JobLocal Porn VideoDesi Maid SexLatina Sucking BbcSkinny BigtitVideosporno XDesiswxAngela White Full Porn VideoSani Liyoni Xxx VideosBig Tit ChubbysMami Ko ChodaNicole Aniston Onlyfans LeaksBeach Tits NudeAmatuer Voyuer ForumGay Porn MessageKarakattam XxxTamil Aunty BlowjobEliza IbaraCustomer SexDani Daniles Com