door verwijderd322399 in Buitenland  ·  48 Reacties

  • 26
  • 748x gelezen
Reageer met een Emoji
1
4
24

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Daar gaat onze welvaart, wij allemaal in plaggenhutten & moslims en China VS en India dampen!

5
1 Arthur2000

Alles om onze economie te slopen...doel is terug naar de middeleeuwen en macht naar de EU. Nexit is het enige wat ons nog kan redden!

5
2 Salitos

Als de politiek achter de burgers staat komt er tegenstand. Maar ja...

3
3 upanddown

Wat is deze man Timmertje nog erger als die met dat kleine snorretje.

4
4 Uitede aka Espede

Dit 250 miljard PER JAAR kostende linkse feestje gaat echt niet door.
Ik neem aan dat bij de volgende EU verkiezingen de mensen niet op hun luie reet blijven zitten en Timmermans & Co aan de macht laten.
Toch? Of blijft rechts weer thuis en lacht fanatiek stemmend links de lul uit de broek?

3
5 Spraypaint

@4 , Nederland heeft massaal voor Timmermans/PvdA gestemd van de zomer, was de grote winnaar.
Dus we hebben het zelf gedaan.

14
6 Spraypaint

Klimaatdoelen kunnen we halen als we nu per direct stoppen met massa immigratie vanuit Afrika en Midden-Oosten, en een terugkeerbeleid hebben waarbij al die immigranten vanuit die regio's van de afgelopen 50 jaar terug worden gestuurd. tenzij ze zo goed zijn geassimileerd tot Nederlander/Duitsers/Engels/Frans; maar dat zijn in het beste gevallen kleine aantallen.
Hoe meer mensen, hoe meer consumeert; want iedereen wil toch de zelfde levensstandaard. iedereen wil een rijke tata zijn met playstation, mooie tv, woning, dure kleding. daarom komen die gelukszoekers hier, want allerlei gekke linksglobalisten vertellen dat hun.

5
7 Handalf

@6
Dit is gewoon een staatsgreep, de plannen waren nooit onderwerp van verkiezingen, laat staan dat er over gestemd kon worden.

Bij een referendum zouden deze per direct in de prullenbak belanden.

5
8 plutarchus

"Klimaatdoel" is een misleidende term: Het gaat om kooldioxide, niet alle kooldioxide maar de uitstoot van kooldioxide, niet alle uitstoot van koodioxide, nee, de uitstoot van kooldioxide door mensen. Maar het is ook niet alle uitstoot van kooldioxide door mensen, nee, alleen die van de stook van mensen, en dan alleen in Europa, behalve ruim 90% van onze energie voorziening (Thans is 50 petajoule in Nederland, 1,6%, uit wind en zon op een totaal van 3100). En dan hebben we het nog niet eens gehad over de relatie (totale) kooldioxide vs. temperatuur. Die is namelijk ambigu.

5
9 Ogod

En dat voor de kat z'n kut, al die poen over de balk. Want zelfs al halen alle landen van de EU De Heilige Doelen wél, dan komen we volgens het IPCC-temperatuurboekje uit op iets van 0.03 graadjes C minder opwarming in 2100. Voor zover je enig geloof hecht aan het gewauwel van de IPCC "politiek deskundigen" dan. Ooit, 10.000 jaar geleden, was het 7 graden warmer dan nu in Spitsbergen (Svalbard), bij een CO2 gehalte van 260 ppm. https://notrickszone.com/2019/12/09/warmth-demanding-species-present-in-the-early-holocene-arctic-verify-it-was-7c-warmer-then/ En de mosselen deden het héél goed.

Het is dus niet zo dat er allerlei rampen gaan plaatsvinden als het wat warmer wordt. Wees gvd blij dat het niet kouder wordt; kou is heel wat schadelijker dan warmte, en warmte kunnen we prima gebruiken.

En nog eens even over die Victoria-watervallen, de droogte is onderdeel van de natuurlijke cyclus: https://notrickszone.com/2019/12/11/victoria-secrets-exposed-more-falsehoods-by-spiegel-guardian-victoria-falls-variability-nothing-to-do-with-co2/

4
10 Ness

NEXIT !!
En snel.
Deze linksfascisten gaan ons helemaal kaal plukken!!

7
11 PeKa

Wat heerlijk dat gejank van hysterisch-rechts hier...


... sounds like Christmass...

24
12 TedjeR

BOEREN SLUIT DIE HELE BOEL MAAR AF!!!
Erger KAN niet!!!

3
13 Arthur2000

Straks hebben we toch niet meer te vreten, dan maar beter NU een voorproefje!!!

1
14 Arthur2000

"Het is onzeker of de regeringsleiders van Polen, Hongarije en Tsjechië het klimaatdoel steunen. In elk geval niet zonder honderden miljarden euro’s aan ‘handgeld’ om de pijnlijke groene omwenteling te verzachten."
Kortom Nederland..trek maar weer de portemonnee question

0
15 Querulijn Xaverius,

@12
spiegel...

0
16 t.rap.er.niet.in

"Vandaag buigen de leiders zich over dit nieuwe financiële mechanisme. Een diplomaat sprak over ‘smeergeld’, maar dan in de letterlijke zin van het woord: miljarden om de oostelijke blokkade tegen klimaatneutraliteit in 2050 weg te masseren. Om dat te vergemakkelijken is die doelstelling overigens wollig geformuleerd: geen harde verplichting waarop de leiders kunnen worden afgerekend, maar ‘steun voor het streven’ de doelstelling te bereiken."

0
17 Querulijn Xaverius,

De EU aast al tijden op de pot en die gaat er komen.

1
18 Alexis

hans brusselmans...
https://www.youtube.com › watch

0
19 t.rap.er.niet.in

@12 Nee waarom ik heb mn schaapjes op het droge dat gaat dikke fransje niet redden.
Jou staats pensioen echter wel maar daar kom je achter

1
20 Alexis

Als de EU o.m. industrieën als staal, cement, textiel en chemie gaat aanpakken dan ondergraven we onze internationale concurrentiepositie t.o.v. landen die zich niets gelegen laten liggen aan de klimaatdoelstellingen (VS, Rusland, China). Dan kunnen hier de laatste werknemers in voornoemde en nog door de EU te benoemen sectoren het licht uitdoen. Gevolg: massawerkeloosheid met het risico op verzet en opstand. De klimaatdoelstellingen zijn niets minder dan een verdienmodel, gebaseerd op losse aannames die nog steeds onderwerp van verhitte discussies zijn. Ik zie het er niet van komen.

2
21 Ghurka

"zelfs al halen alle landen van de EU De Heilige Doelen wél, dan komen we volgens het IPCC-temperatuurboekje uit op iets van 0.03 graadjes C minder opwarming in 2100."
Dit cijfer zou ik nu zo graag in de linkse NPO talkshows horen, maar dat laten ze uiteraard weg.
Ze hebben het alleen maar over "de opwarming beperken".
Dat het slechts met 0,03 graad beperkt wordt als héél de wereld meedoet (wat sowieso niet gaat gebeuren) daar hoor je ze niet over.
Wat vinden de linksen hier op NK zou zelf van die 0,03 graad? De moeite waard om hier honderden miljarden in te investeren?
Ja natuurlijk vinden jullie dat, stomme vraag van mij.

3
22 Spraypaint

Klimaatneutraal 0% uitstoot in 2050 betekent gewoon een compleet verbod op de luchtvaart, scheepvaart, veeteelt en noem de hele waslijst maar op.
Gaat gewoon niet gebeuren. Linkse luchtfietserij.

2
23 Spraypaint

Laat dat hele EU parlement maar eens een voorbeeld geven..... Zolang ze steeds weer verhuizen tussen Straatsburg en Brussel (wat een vermogen kost en ook voor het klimaat een enorme belasting is) geloof ik die volgevreten hypocriete dikkoppen totaal niet.....

http://journalistiekennieuwemedia.nl/verkiezingen/2019/03/10/waarom-het-europees-parlement-elke-maand-verhuist/

1
24 LoydMorris

@22 Het is zelfs nog minder: 0,0003 graden.

3
25 Ghurka

@10 "En dat voor de kat z'n kut, al die poen over de balk. "

Voor de burger wel maar banken, electricteitsleveranciers, overheid en installatiebedrijven gaan eraan verdienen.

1
26 Conradijntje

De banken moeten weer zeker duurzaam gered worden.

1
27 caso

Volgens kabouter Timmermans wordt het sprookjesbos straks gefinancierd door bedrijven, die graag willen investeren in de transitie van giftige paddenstoelen..
Het rendement van deze investeringen zal dan óók enorm zijn aldus deze boskabouter.
Dus aldus zijn logica, betalen de investeringen zichzelf terug.
Win-win in dit "fantastische" Europese sprookjesbos met maar een paar boze wolven, die, volgens het idee van deze boskabouter, met wat financieel gepaai, zich over zullen geven, aan de macht en de wetten van het sprookjesbos.. (Sarc).

2
28 Dieke
29 Snuggles

Volgens een prominente GL-er, gaan we deze eeuw geen CO2 reductie realiseren:

https://www.nieuwskoerier.nl/news/578593-frans-timmermans-stoot-net-zo-veel-co2-uit-als-een-chinese-stad

1
30 Myth63

@12 zie @30 Niet alleen rechts.

1
31 Myth63

Ze gebruiken de ''Klimaatdoelen'' om met dat geld hun riante villa's in warme oorden mee te kunnen financieren. Timmermans geeft zelf ook grift toe dat vliegen met het vliegtuig ''gewoon nodig is''.
Als hij vliegt is dat dus ''strikt nodig'', maar als de gewone man vliegt is het een egoïstische klootzak die geen haar over heeft voor een beter milieu.

Timmermans? Het hele klimaat boeit 'm vandaag geen ruk, morgen niet, volgende week niet, en het zal 'm nooit enige ruk kunnen schelen...

3
32 Edvan44

Greta betaalt de rekening wel.

3
33 niet-alles-geloven

Leuk geprobeerd van Timmermans: zijn baard laten staan, zich als klimaat-ayatholla opwerpen en de massa's in de ban willen brengen van de klimaatreligie.......ooit als PvdA mannetje begonnen trapt hij nu naar 'ongelovige' burgers en boeren om zijn nieuwe Groene heilige wereldreligie te stichten.....de gristelijke kerk 2.0 ....!!

2
34 CoolMemories

* Verwijderd door de redactie *

35 Sydney

* Verwijderd door de redactie *

36 Sydney

@36 "onze "? Sinds wanneer werk jij dan?

3
37 MacGu

Ik stel voor dat er een VRIJWILLIGE klimaat belasting komt. Wie zich ertoe geroepen voelt mag doneren, wie het niet kan of wil, hoeft dat niet.
Eens zien hoe geliefd die Groene God dan blijkt te zijn.

2
38 xtremy

Stel, in 2030 zijn de klimaatdoelstellingen bij lange na niet gehaald (wat ik verwacht), ondanks allerlei onzinnige maatregelen. Zal er dan in Europa een regeringsleider zijn die durft te zeggen dat er teveel mensen zijn? Ben ik wel benieuwd naar.

1
39 rlw

De klimaatgekte is mede een verzinsel van de financiële wereld in een uiterste poging om nog enigszins economische groei te kunnen realiseren.

1
40 rlw

Oh, ja, die 1000 miljard waar Baudet het over heeft gehad is natuurlijk nog niet voldoende. We waren even vergeten dat we ook voor alle anderen landen moeten gaan betalen.

En het erge is al die drammers die hier voor stemmen die vreten al uit de staatsruif.

Rutte had het over recessie die er mogelijk aan zit te komen. Dat is geen mogelijke recessie, dat is afgesproken beleid. Hij heeft iedereen al een stukje van onze pensioenen gegeven in ruil voor een stoeltje in Brussel. Laten we hopen dat er nog stel Nederlanders bij zinnen komen voor de volgende verkiezingen.

2
41 RazorBlade

@38 Precies. Mensen kunnen nu al 100 km/h rijden over de snelweg. Ze doen het alleen niet. Tot zover dus het draagvlak van dit soort maatregelen.

2
42 RazorBlade

Timmermans stelt dat als we niets doen de kosten nog hoger zullen zijn. Maar wat als alles wat hij van plan is niets uithaalt, dan zijn we pas duur uit. Zelfs een hoogleraar op het gebied van energie en lid van GL verwacht dat de komende 80 jaar de CO2 uitstoot niet gaat dalen, omdat Azië niet mee doet.

2
43 Myth63

@43


En kooldioxide hoeft ook helemaal niet te dalen, en het klimaat is gewoon goed nu. Milieu is wat anders. Timmermans zit nu met ir. Samsom (GreenPeace) in Brussel om de energie voorziening in handen van de EU te krijgen en wie die heeft, heeft het pubiek als een 'gans aan een touwtje'. (Weet u nog dat we PvdA van 38 naar 9 zetels stemden? Hoe kom je van die lui af?!)

Klimaatbeleid heeft NIETS met klimaat te maken.

3
44 Ogod

@38 Vertel jij, als man van de feiten, de mensen eens hoeveel schoner de lucht de afgelopen jaren is geworden door o.a. de goede EU maatregelen. Dat was goed nieuws voor ons allemaal en als we doorpakken om die klimaatdoelen te halen dan hebben toekomstige generaties ook een mooi leven.

6
45 MacGu

@45
Dan rij jij nog uitsluitend als je moet bewegen met paard en wagen mits je dat betalen kan.
Ie nee dat paard stoot ook uit.
Er zit niks anders op dan er,,nieuwe,,, Nederlanders er voor te zetten.
Die zijn vast op,,,, papier,,,, klimaat neutraal

2
46 dloops

@46 Man man man, tja ik kan alleen maar meewarig glimlachen.

2
47 MacGu

@47
Is ook de beste reaktie

0
48 dloops

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bop
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

@171 Ik kan prima voor mezelf zorgen, dank je. Ik drink, uitsluitend bij een goede gelegenheid, een mooie Merlot. Maar altijd een goede fles, n...

3 minuten geleden geplaatst door Bop

Bob Sleebaan
Zomerverwachting 2024: heet en onstabiel?

In Afrika wordt het heet. We moeten rekening houden met een toename van klimaatvluchtelingen. Ze zullen met open armen ontvangen gaan worden d...

4 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Weetal
Vijf jongens slaan kind in elkaar om voetbal

De jeugd is toch de toekomst?...

4 minuten geleden geplaatst door Weetal

wildersfan
“Kaboel in Parijs”: rellen van Afghanen veroorzaken veel verontwaardiging in Frankrijk

De AIVD heeft al een waarschuwing doen uitgaan: https://www.geenstijl.nl/5175882/uw-jaarlijkse-reminder...

7 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Graaier1000
Caroline Tensen vermoeid na lange werkdagen: 'Soms wel 4,5 uur!'

Correctie bij @3.Als buschauffeur of chirurg moet je week ba week op elke werkdag 8 uur of langer gefocust zijn = Als buschauffeur of chirurg...

13 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

sockknitter
“Kaboel in Parijs”: rellen van Afghanen veroorzaken veel verontwaardiging in Frankrijk

Ik begrijp, dat ze de straat op zijn gegaan, omdat een afghaan een andere Afghaan heeft doodgeschoten en brandgesticht had, om zijn daad te verd...

16 minuten geleden geplaatst door sockknitter

Biscanna
Extreemrechtse Israëlische kolonisten laten onbestraft spoor van dood en verderf achter onder Palestijnen - Joop - BNNVARA

@32 Iedereen heeft kunnen zien waar die terroristische varkens toe in staat zijn, dus lijkt het mij juist een heel waarschijnlijk verhaal....

18 minuten geleden geplaatst door Biscanna

Wedergeboren
Nieuwe rel rond Johan Derksen

    Iets roepen waar het niet over gaat. Tja ... Ik laat het maar bij 'off topic'. ...

18 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Wedergeboren
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

@168 " aandachtgeile kleuter" Schelden, beledigen, ad hominemGemeld. ...

22 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

NK. App
Xxx Desi InUkraine NudeNight Dress PornBokki SugiuraTayler Swift SextapeReallifecams.topسیکسی کسCzechhunterSucking Big BoobsNaked GamerNew Romantic Sex VideoXxx Nicolette SheaHindi Bf Video SexCumming PovHumiliated Lesbian PornModerndaysinsMother Son Tamil SexMejores PornosMa Sex StoryWatashi Ga TorikoHot Makeout VideosErithotsRiley ReidgangbangXxx Female SexMatty Mila PerezWeird Japanese PornMia MulattoRomantic Video XnxxEnglish Chut Ki ChudaiSlow Hand JobCorinna LeaksBig Melons ComAlexandra Botez PornItchio NsfwBhadbhabie Onlyfans LeaksFreakabritt PornMatuer Lesbian PornSexy X RatedXxx Video 1stSkyrim PornmodPinflixChlow VevrierXxx Videos Full Hd VideoXxx Tiktok VideoLing Ki Malish Ke Fayde In HindiAlisawaifuMilf Tits PicsManyakisMom Hot Xxx ComBf Picture Khullam KhullaWorld's End Harem NudeSexo AlvivoDesi CilpVideo Sexy Sunny LeoneLittle Person PornXx VediossTrixhentaoChicagotrannyNancy Sinatra PlayboyK_kimikoooAbbyraoMovie Sex ScenesSuck On His BallsLeahremininudeFuq.mAssamese Pron VideoSexe Video Full HdHollywood Sex Story VideoSon Anf Mom PornJav UncecoredChatrandonPorn NipplAccidental BudityIlluminati Kya HaiSexy Cartoon BoobsJapanise PorntubeIndian Aunty TwitterJapanese Pirn VideoBusty Black PornCasting SxyprnLetsdoeotAunty GuddaSax Xxx DesiOctopushentaiXxx Video In HindiLily Starfire OnlyfansNeelam BhanushaliManipur Viral Video Real VideoSouth Africa Sex ComHott SexxHindi Vidio XxxPov Face FartXvideos Portuguesesمسأج سكسDani Daniels XInayat SharmaBest Ever XnxxHilaribaknewDesi Lady PornChatrubabeBig Bikini TittiesBlack PanisVaibhavi Shandilya SexEva Adams PornHawkhatesyouFor The Queen Hentai GameViral Indian PornWatch My Girlfriend PornTia SweetsGinger PormTrapiana NastyCubby PussyExtreme SexstoriesGoodpormStripchat-comArabe PornVidéo Amateur PornAdu TworkVintagegaypornTina LouisenudePiper Quinn NudeMofos NetworkPornos ProhibidasTransfixed Xxx9xvuddyXxxi VideoCasting PornographiquesHd Porn AmericanLesbian PorbRick NastyBig Black As PornHot Porn LisbianKedall Jenner NakedRaj Kundra Porn VideosLive 2d HentaiInteresting Porn VideosHot Mujra Sex VideoGloryhole BisexStraight To Hell Gay PornGirlsdoporn Full VideosMalenabbNivole SheridanBest American PornTamil Bf ComXxx Hot Sexy Video IndianTamil Porn HotKatiana Kay TitsStrip TeasingLantii IresSexxx P