Bijna aangereden loterij-egeltje Freddie raakt tv-kijkers diep in het hart

videoDe splinternieuwe, vanavond gelanceerde tv-commercial van de oudejaarstrekking van de Staatsloterij - met een hoofdrol voor het net niet aangereden egeltje Freddie - wordt op sociale media nu al bejubeld met woorden als ‘te aandoenlijk voor woorden’, ‘lief’ en net zo ‘briljant’ en ‘tranentrekkend’ als de reclame van eind vorig jaar met het superzielige schoothondje Frekkel

  1. Middelvingers en huilende moeders: dit was dag 1 van Duits megaproces tegen ‘Utrechtse’ plofkraakbende
    PREMIUM
    13

    Middelvin­gers en huilende moeders: dit was dag 1 van Duits megaproces tegen ‘Utrechtse’ plofkraak­ben­de

    Een buit van minstens 3 miljoen euro, een schade van dik 5,5 miljoen en zestien verdachten. De Duitse stad Bamberg staat vanaf donderdag op scherp vanwege het megaproces tegen een Nederlands/Belgische plofkraakbende die zich als struikrovers over Duitsland verspreidde om geldautomaten op te blazen. In een tot rechtbank opgebouwde sporthal zijn 75 agenten - veelal zwaarbewapend - ingezet om wanordelijkheden te voorkomen.
    Roermond, Utrecht, Zeist, Amersfoort, Amsterdam
  2. Bom onder deepfakesite: 15 BN’ers doen aangifte, blokkade in Engeland en tientallen video's verwijderd

    Bom onder deepfakesi­te: 15 BN’ers doen aangifte, blokkade in Engeland en tientallen video's verwijderd

    Nederlandse instanties hebben een belangrijke slag geslagen tegen de website die al jaren ongehinderd én ongestraft deepfake-pornofilmpjes van beroemdheden verspreidt. In de afgelopen weken zijn er tientallen filmpjes van BN’ers en Kamerleden offline gehaald, na onderzoek van het AD. Sommige video's, bijvoorbeeld van de leden van het Koninklijk Huis, stonden al jaren online en werden ruim 100.000 keer bekeken.