Thinkstock
Volledig scherm
PREMIUM
© Thinkstock

Zorgstop in ziekenhuizen, want het geld voor dit jaar is op

EDE / DOETINCHEM - Patiënten kunnen in een deel van de Gelderse ziekenhuizen dit jaar niet meer terecht voor alle behandelingen. De ziekenhuizen zijn door hun geld heen.

35 reacties

  • harm

    4 jaar geleden
    Minister van zorg en welzijn kijk eens over de grens in duitsland en belgie.daar zijn geen Lange wachtlijsten.behandelingen vinden daar veel sneller plaats.vergelijk ook de torenhoge behandelings kosten eens .wat hier buitensporig hoog is kost daar veel minder.er gaan nu al veel mensen naar duitsland om zich daar te laten behandelen.dat zegt toch genoeg.
  • I.W.A.B.

    4 jaar geleden
    “ Het Maasziekenhuis Pantein in het Brabantse Boxmeer heeft geen problemen met de zorgplafonds, aldus een woordvoerder. “ Kan kloppen, hebben namelijk niets te doen. Zie ook het artikel mbt stop zorgproject huisarts te Afferden (L) door VGZ. 
  • Sigmund

    4 jaar geleden
    VGZ maakt geen vrienden op het moment inderdaad. Ook niet onder zorgverleners..
  • waakhond

    4 jaar geleden
    Tsja, Menzis leed in 2018 tientallen miljoenen beleggingsverliezen........
  • Juske

    4 jaar geleden
    En bedankt, waar blijft de zorgplicht waar BV Nederland recht op heeft? Voor mij is het heel duidelijk. VGZ staat mij teveel in de negatieve kijker. Zelf ook die ervaring, helaas. Met ingang van het nieuwe jaar ga ik naar een andere zorgverzekeraar. Dus kies ver standig.