U blokkeert onze banners :(

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Dit vinden wij jammer, want Nieuwskoerier.nl is mede dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Help ons door Nieuwskoerier.nl te whitelisten

Media
  • 28
De VVD blijf maar verliezen, met dank aan Roddelende Rutte en Graaiende Klaas, en daarom hebben we nu maar liefst DRIE PARTIJEN met maar liefst 19 zeteltjes, aldus de gezaghebbende peiliings van Maurice de Hond (pdf). Amsterdammer Thierry Baudet kan eindelijk een keer volledig naar waarhei ...

10 maanden geleden door Moskowfiets

REAGEER MET EEN EMOJI
26
5
2
7
1
LEES MEER OVER

Sta hier niet gek van te kijken als je naar de neoliberale kliek en gapend en deugend links kijkt. Mensen zijn dat spuug zat. Problemen waar steeds meer burgers mee kampen worden NIET opgelost, zoals de woningnood.

Zelf zie ik de PVV ook niet te zitten en ik denk dat ik ga voor een lege zetelpartij, een nieuweling of blanco.

1 Nos Calan Gaeaf (s7p)    
10 maanden geleden door Nos Calan Gaeaf (s7p)
13
Meld

Als 3 partijen 'op nummer 1 staan' , dan staat de daarop volgende partij dus op nummer 4 en niet nummer 2..
Maar goed, polls.. Het enige wat deze tonen en al meer dan een jaar doen is de versplintering van het politiek landschap in Nederland ( en wereldwijd trouwens). Meer dan ooit geldt dus wat de levensvatbare coalities zijn. En bij mijn weten zijn 2 partijen nog steeds niet gewild als regeringspartner zolang ze bepaalde bevolkingsgroepen structureel wensen buiten te sluiten. Dus.

2 BlackNinja    
10 maanden geleden door BlackNinja
41
Meld

* Verwijderd door de redactie *

3 Sydney    
10 maanden geleden door Sydney

@3 en nog doof ook. Slaap zacht.

4 BlackNinja    
10 maanden geleden door BlackNinja
32
Meld

** gebruiker verwijderd **

@2 : Klopt. Maar de traditionele partijen zien een potentiële dreiging. En gaan dus wild roepen. En het erge is, dat het domme deel van het Nederlandse volk dit nog gelooft ook.
Het is te schandalig voor woorden, dat de partij van leugens en bedrog nog steeds op 19 zetels staat.

5 gebruiker verwijderd    
10 maanden geleden door gebruiker verwijderd

Stem PVV daar red je Nederland mee Yeah.

6 DONKEY R    
10 maanden geleden door DONKEY R
17
Meld

@5
Ook onbegrijpelijk, want ze hebben niet eens de moeite gedaan om zich andres te gaan voordoen.

De SP zakt in elkaar (door eigen schuld), daar zullen wel wat zetels vandaan komen.

7 MARCUSAURELIUS    
10 maanden geleden door MARCUSAURELIUS
4
Meld

@6 Ook niet... Ik word hoe langer hoe meer sterker overtuigd een mix van Nationaal Anarchisme, Nativisme en Anarchisme uit het zuiden. Metname de Zapatistas vind ik interessant Waarom? Heel het modernisme is ten dode opgeschreven en de overbevolkte gebieden, zoals Nederland zijn mijn inziens de grootste graftombes. We hebben niet de grondstoffen, klimaat/milieuruimte om deze zaken draaiend te houden. Daarbij vergrijst de welvarende gebieden terwijl er een bevolkingsexplosie is in arme gebieden, kunnen we niet doorgaan om het achterland leeg te trekken, willen nu 4 miljard mensen onze welvaart tegenover 1 miljard in de jaren '70 / '80 en leidt luxe en comfort tot degeneratie / gewenning.
Bovendien stemt de PVV vaker met de VVD mee dan de PvdA. Dit laat al zien zo op het huidige parlementarisme totaal OP is.

@7 Links heeft zich in het algemeen belachelijk gemaakt. Met het gedeug (deugen is iets anders dan tolerantie) en het meeheulen met de neoliberalen en totaal ongeloofwaardig klimaatbeleid maak je je niet populairder mee, terwijl niet meer naar de kleine man geluisterd wordt. Links hoort van oudsher voor de kleine man op te komen, maar deze is in het huidige parlementaire stelsel totaal verweest. Ook de PVV / FvD doet geen zak voor de kleine man. Ze zitten er voor hun broodheren. Broodheren, zoals ex-FvD Henk Otten. Ga voor de lege zetel partij. Dat is de beste vertegenwoordiging.

8 Nos Calan Gaeaf (s7p)    
10 maanden geleden door Nos Calan Gaeaf (s7p)
10
Meld

* Verwijderd door de redactie *

9 Strafpleiter    
10 maanden geleden door Strafpleiter

In de peiling ziet het politieke landschap er enorm versplinterd uit. VVD, PvdA en PVV hebben dus 19 zetels. Ze worden op de voet gevolgd door Fvd (1question en CDA (16).

Ik zie niet zoveel versplintering, wel een enorme ruk naar (extreem) rechts en dat is slecht nieuws voor Nederland.

10 Prof. Zuurbekje    
10 maanden geleden door Prof. Zuurbekje
19
Meld

Eén zwaluw maakt nog geen zomer!

11 optimist    
10 maanden geleden door optimist
2
Meld

VVD verliest er tien. PVDA wint er tien. Wat is het verschil. Het maakt die kartelpartijen echt niet uit op welk kleurtje je stemt. Dan zetten ze hun kandidaten wel bij PVDA neer. Ze wachten de uitslag af en hop. aar komt weer zo'n Dijsselbloem, Ollongren, Bos of Timmermans opduiken. Al naar gelang de uitslag met een rode roos of een oranjeblauw vaantje.

Meer geld naar de EU, meer monopolies, meer belasting en minder vrijheid. En daarnaast een klimaatorgie van corrupte miljarden die alle kanten op vliegen. (Maar altijd op dezelfde plekken eindigen). melksystemen met banken en verzekeraars. Schulden stapelen op jonge mensen en hypotheken en pensioenen uitmelken via continu nieuwe "regels".

Zodat iedereen alles kwijtraakt. De makkelijke geldpotten kuinnen worden afgeroomd. Iedereen blijf werken voor bedrog en vergezichten. het zwitserleven gevoel. Het leven na de dood. Ja. Leven op aarde is een hel maar na je (pensioen) breekt het paradijs aan.

Oh en lever even je huis en je auto in. Want slaven hebben dat niet nodig!

12 purelogica    
10 maanden geleden door purelogica
8
Meld

De mensen worden dat gelul over CO2 en klimaatopwarming ook een beetje zat nu ze gaan inzien dat het een hoop geld gat kosten en helemaal niets uithaalt.
Weet trouwens ook dat die E10 benzine in Duitsland al weer op de schop gaat daar nieuwe jonge auto's er ook niet voor geschikt zijn en er problemen van ondervinden.

13 Eindpenthode    
10 maanden geleden door Eindpenthode
6
Meld

@10 Extreem rechts gaat geen potten breken.Het enige gevolg van de opkomst van Baudet is dat andere partijen zich geroepen voelen om samen een kabinet te vormen omdat een Baudet Wilders Kabinet in recordtijd af zal treden.Je kunt je toch niet voorstellen dat een Nexit in het regeerprogramma opgenomen is.

14 jantje van leiden    
10 maanden geleden door jantje van leiden
25
Meld

O maar als PVV met VVD alle verworven rechten gaan afbreken blijft er geen zetel meer over. Niet één!

15 Arthur2000    
10 maanden geleden door Arthur2000
10
Meld

15 zetels winst voor PVV/FvD.

16 Reconquista    
10 maanden geleden door Reconquista
7
Meld

PVV grootste partij in de peilingen komt door boeren en bouwers die op Wilders en Baudet gestemd hebben.Deze twee zeggen dat klimaatmaatregelen niet nodig zijn, dat stikstof niet schadelijk is voor de natuur,dat veestallen ongebreideld uitgebreid kunnen worden,kortom beloftes gebaseerd op leugens.

17 jantje van leiden    
10 maanden geleden door jantje van leiden
22
Meld

@16 In de peilingen.

18 jantje van leiden    
10 maanden geleden door jantje van leiden
14
Meld

Als die deelnemers aan die steekproef zo snel van stemgedrag veranderen weet je gewoon dat dit potentiële stemmers zijn die zo weer een andere keus maken. Dus als een partij vlak voor de verkiezingen een goed verhaal houdt (ongeacht of ze zich daar later ook aan gaan houden) en dat verhaal wordt ook nog eens verteld door een goed uitziende persoon dan zijn al heel van die kiezers om. Ze hoeven niet meer verder na te denken, kat in het bakkie, en ze gaan met hun leven weer verder.

19 ThWil    
10 maanden geleden door ThWil
1
Meld

** gebruiker verwijderd **

@17 : Google eens op "klimaat plannen waanzin"
En concludeer vervolgens dat je reactie lachwekkend is.

Of geloof jij wel dat door 30 km/uur minder hard rijden overdag alle bouwprojecten nu plotsklaps door kunnen gaan?
Zo ja, kom dan met een berekening waaruit blijkt, dät deze maatregel inderdaad effectief is.

20 gebruiker verwijderd    
10 maanden geleden door gebruiker verwijderd

@2 "... En bij mijn weten zijn 2 partijen nog steeds niet gewild als regeringspartner zolang ze bepaalde bevolkingsgroepen structureel wensen buiten te sluiten ..."

Je bedoelde dit ?? >>> https://www.nieuwskoerier.nl/news/576022-leg-een-cordon-sanitaire-rond-revolutionairen


Uitsluiten van bevolkingsgroepen, wegens het hebben van een andere politieke opvatting?
En is dan de uitgesloten partij fout, of de uitsluitende partij?

21 xtremy    
10 maanden geleden door xtremy
9
Meld

PVV en FvD hebben nog nooit geregeerd. Ik wil die weleens een regering zien vormen. Een frisse wind door Nederland. Dat er weer referenda mogelijk zijn. Vooral over de Nexit natuurlijk. En wat te denken over migranten, waar nu helemaal niets aan gedaan wordt? Dat moet ook maar eens opgelost worden. Het liefst zonder bemoeienissen van de EU uiteraard, want dat schiet niet op nu. De EU neemt Nederland over en dan hebben we helemaal niets meer te vertellen.

22 Liz    
10 maanden geleden door Liz
13
Meld


Met PVV en FvD aan de macht zal het binnen de kortste tijd een puinhoop zijn

PVV, die geen partijprogram heeft, niet doorgerekend, en waarvan de leider denkt dat met afschaffen van zwemmen voor moslims op woensdag alles betaald kan worden

FvD, ook een partijprogram wat niet doorgerekend is, maar een snelle rekensom laat een tekort van 60mld per jaar zien, omdat Baudet iedereen belastingvoordeel wilt geven

Beide partijen totaal niet realistisch, daarom heten ze ook populisten

23 LGK    
10 maanden geleden door LGK
28
Meld

@23 Gaat het nu zo goed dan?

24 Liz    
10 maanden geleden door Liz
8
Meld

@24 Het kan echt veel, veel slechter joh.

25 Otasanek    
10 maanden geleden door Otasanek
13
Meld

@24
Ja, zeer goed

26 LGK    
10 maanden geleden door LGK
19
Meld

@22 Als ik dit zeg word ik weer flink gemind , maar denk je nou echt dat die ego's van Baudet en Wilders door hun deur kunnen lopen ...

Ze willen allebei Minister President worden en ik geloof van geen meter , dat zowel Geert als Thierry zich als onderdaan wil opstellen voor de ander , maar goed ik heb helaas geen helderziende gaven , en wellicht dat ze mij nog perplex verbazen , tot op heden hebben ze dat nog niet gedaan.

27 MarcusCole    
10 maanden geleden door MarcusCole
10
Meld

Aan de ene kant, zou ik de PVV en FvD willen wensen, dat ze gaan regeren. Alleen om aan te tonen, dat hun wensen totaal niet realiseerbaar zijn.
Hoe wil de PVV alle illegalen het land uitzetten?
Hoe wil hij uit de EU?
Wat gaat hij doen aan de zorg?
Hoe gaat hij er voor zorgen, dat er meer politie op straat komt?
etc, etc.
Dan blijkt namelijk, dat zijn A4-tje geen enkele waarde heeft.

28 sockknitter    
10 maanden geleden door sockknitter
16
Meld

@22 PVV heeft zijn kans gehad in een akkoord met de VVD en CDA.In die tijd kwamen er nooit zoveel asielzoekers Nederland binnen.Bovendien was de pret van korte duur zoals verwacht.

29 jantje van leiden    
10 maanden geleden door jantje van leiden
19
Meld

@24 Bij mij wel.

30 jantje van leiden    
10 maanden geleden door jantje van leiden
16
Meld

@6 Stem PVV daar red je Nederland mee.Waarvan ?

31 jantje van leiden    
10 maanden geleden door jantje van leiden
22
Meld

@27 , het lijkt me wel boeiend, die twee elkaar de tent uit te zien vechten. Ik vermoed dat we al heel snel na de verkiezingen opnieuw naar de stembus zouden moeten. Vraag me alleen wel af wie met die twee in zee zouden willen gaan, ze hebben bij deze aantallen nog minimaal twee andere partijen nodig.

32 Giesje    
10 maanden geleden door Giesje
15
Meld

@32 Elke dag een gevecht met handtasjes in de Tweede Kamer , ook weer wat anders question

33 MarcusCole    
10 maanden geleden door MarcusCole
11
Meld

@31
PVV begint met het afschaffen van vrijheid van religie. Verbod op de koran, verbod op moskeeen, verbod op halal slachten, (o, nee, dat kan niet, want dan krijgt hij zijn vriend en geldgever, Israel tegen zich).
SARC, SARC!!!!!!!!

34 sockknitter    
10 maanden geleden door sockknitter
17
Meld

PVV = useful idiots van joodse fascisten

35 TedjeR    
10 maanden geleden door TedjeR
21
Meld

@25 "Het kan echt veel, veel slechter joh."

***

Dat weet ik, dus zo snel mogelijk ingrijpen.

36 Liz    
10 maanden geleden door Liz
6
Meld

@27 "Ze willen allebei Minister President worden en ik geloof van geen meter , dat zowel Geert als Thierry zich als onderdaan wil opstellen voor de ander , maar goed ik heb helaas geen helderziende gaven , en wellicht dat ze mij nog perplex verbazen , tot op heden hebben ze dat nog niet gedaan."

***

Ik zie niet anders de laatste jaren. Dus wie zegt dat zij het slechter gaan doen in vergelijking van wat nu regeert? Kan het nog slechter dan nu? Kan in dat geval alleen maar beter worden.

37 Liz    
10 maanden geleden door Liz
7
Meld

* Verwijderd door de redactie *

38 puddingbuks    
10 maanden geleden door puddingbuks

@28 "Aan de ene kant, zou ik de PVV en FvD willen wensen, dat ze gaan regeren. Alleen om aan te tonen, dat hun wensen totaal niet realiseerbaar zijn"

Waarom denk je dat de regerende partijen ze nu uitsluiten?
Omdat ze zijn bang zijn dat ze laten zien dat het anders kan.

" Hoe wil de PVV alle illegalen het land uitzetten? "

Oppakken en direct op het vliegtuig zetten het land uit.

"Hoe wil hij uit de EU?"

Gewoon er uit stappen, wij betalen meer aan de EU dan we ontvangen bij verrekening met de EU moeten we geld terug krijgen .

"Wat gaat hij doen aan de zorg?
Hoe gaat hij er voor zorgen, dat er meer politie op straat komt?
etc, etc. "

Door hun asielbeleid en dubbele nationaliteiten af te schaffen zullen er minder uitkeringen verstrekt worden waardoor waardoor dat geld daar voor gebruikt kan worden.39 WHuls    
10 maanden geleden door WHuls
7
Meld

@26 Ja, zeer goed

@30 Bij mij wel.

***

Bij mij ook. Nog wel. Daar verschillen we in.

40 Liz    
10 maanden geleden door Liz
4
Meld

@28 . Ik ben voor, laat ze maar regeren dan ze we er het snelst vanaf net zoals met de LPF.

41 mo    
10 maanden geleden door mo
19
Meld

@41 Ah, u denkt Volkert maakt er wel een eind aan?

42 Being there    
10 maanden geleden door Being there
4
Meld

Satire en Sarcasme is ook niet uitbesteed aan Wilders en Baudet gelovigen ze zijn bijna net zo erg als Moslims , dragen alleen nog geen bomgordel als riem ...

43 MarcusCole    
10 maanden geleden door MarcusCole
12
Meld

@42 . Walgelijke opmerking die ook nog eens geen hout snijdt.

44 mo    
10 maanden geleden door mo
15
Meld

@29 "PVV heeft zijn kans gehad in een akkoord met de VVD en CDA.
In die tijd kwamen er nooit zoveel asielzoekers Nederland binnen.Bovendien was de pret van korte duur zoals verwacht."
***
Hij heeft helemaal geen kans gehad.

"
Ooggetuige Hans Hillen: “Val van Rutte I kwam niet door PVV. Dat is later gebruikt om cordon sanitaire op te zetten”

Zie video

Jammer genoeg voor de heren leugenaars blijkt Hans Hillen — minister voor het CDA in Rutte I — heel andere herinneringen te hebben aan de val van het kabinet. Volgens hem viel Rutte I namelijk niet door de opstelling en houding van Wilders, maar door “budgetaire problemen” die gewoon “te groot waren.”

Dat zijn op zichzelf al opmerkelijke uitspraken die de leugens van de VVD en het CDA in één keer ontmaskeren, maar Hillen gaat nog verder. Desgevraagd laat hij namelijk weten dat de PVV uiteindelijk alleen maar de schuld van de val kreeg omdat CDA en VVD een cordon sanitaire om die partij wilden zetten. Daarmee hoopten ze de PVV natuurlijk ernstig te verzwakken en klein te houden.

“Het was toen een budgetair probleem, en later is het als argument gebruikt om naar een soort van cordon sanitaire te komen.”

https://www.dagelijksestandaard.nl/2017/02/ooggetuige-hans-hillen-val-van-rutte-i-kwam-niet-door-pvv-dat-is-later-gebruikt-om-cordon-sanitaire-op-te-zetten/45 Liz    
10 maanden geleden door Liz
4
Meld

@23 Die "snelle rekensom" heb jij niet zelf verzonnen, dat heb je uit een liegende en hatende krant.
Die heel veel is vergeten mee te nemen in de berekening.
Het laat wel duidelijk zien hoe makkelijk jij te beïnvloeden bent. En dat zegt dan weer heel veel, zeg maar gewoon álles, over de rest van al je reacties.

46 xtremy    
10 maanden geleden door xtremy
5
Meld

We moeten niet alleen onze pijlen richten op de VVD
Máár vooral ook op de twee andere en belachelijkste partijen.
Dat is NIET moeilijk maar moet wel gebeuren GL en D66 moet je met de grond gelijk maken en dat kan met simpele feiten zoeken voor hun belagelijke voorstellen

47 dloops    
10 maanden geleden door dloops
4
Meld

@38 Nog 39 zetels te gaan,ja 39 u hoort het goed,dat is best veel vindt u niet?

48 jantje van leiden    
10 maanden geleden door jantje van leiden
9
Meld

@10 .
Zoek eerst maar eerst de term extreem rechts op en kom daarna terug met een normaal antwoord..

49 nog een keer    
10 maanden geleden door nog een keer
3
Meld

* Verwijderd door de redactie *

50 puddingbuks    
10 maanden geleden door puddingbuks

Purmerend, Almere, Hoofddorp, enz. enz. De getatoeëerde elite rules this country. Dat is de keerzijde van democratie.

51 Mac Benac    
10 maanden geleden door Mac Benac
8
Meld

@48 "Nog 39 zetels te gaan,ja 39 u hoort het goed,dat is best veel vindt u niet?"

***

Och, ze hebben nog wel even de tijd. En aangezien de sfeer in Nederland steeds grimmiger wordt, kunnen ze best nog verder stijgen. Vooral ook omdat deze coalitie meer bezig is met de EU-enzo en niet met de eigen burgers, gaan we eens zien hoe het verder gaat. Laat de coalitie vooral zo doorgaan en veel stemmen verliezen. Het is ze gegund! Tenzij 1 vd coalitiepartijen de boel laat klappen. Zoniet, dan hoop ik op een stevige afstraffing voor alle 4.

52 Liz    
10 maanden geleden door Liz
3
Meld

@52 [En aangezien de sfeer in Nederland steeds grimmiger wordt, ]
Vooral dankzij de inspanningen van extreemrechts...

53 TedjeR    
10 maanden geleden door TedjeR
9
Meld

* Verwijderd door de redactie *

54 puddingbuks    
10 maanden geleden door puddingbuks

@53 "Vooral dankzij de inspanningen van extreemrechts..."

***

Dacht eerder aan al die migranten en illegalen met de nodige criminaliteit enzo...

55 Liz    
10 maanden geleden door Liz
4
Meld

* Verwijderd door de redactie *

56 puddingbuks    
10 maanden geleden door puddingbuks

@56 En hij is niet de enige helaas.

57 Liz    
10 maanden geleden door Liz
2
Meld

* Verwijderd door de redactie *

58 puddingbuks    
10 maanden geleden door puddingbuks

Laat maar snel verkiezingen komen en stem met te allen op PVV FvD SP 50+ en Partij van de Dieren daarmee de corrupte leugen en kaal plukken partijen van D66 VVD CDA Groen-Links CU SGP PvdA DENK de PVV FvD niet meer beute speel kunnen zetten waar te altijd weigeren met de PVV FvD en voor zorgen moeten dat deze partijen van D66 CDA VVD Groen-Links CU SGP PvdA zich niet meer voor heen eigenbelang zich de zakken kunnen vullen op kosten van al de Belastingbetalers waar vast iedereen in de tweede kamer per mand met 110.000 netto naar huis gaat en het Konings huis ook nog rijker worden. Ik stem PVV.

59 Gunther    
10 maanden geleden door Gunther
2
Meld

@58 Ja, net als onze regering.

60 Liz    
10 maanden geleden door Liz
2
Meld

@59 Mee eens!

61 Liz    
10 maanden geleden door Liz
1
Meld

Limburg moet al jaren niks van de corrupte en leugen partijen van D66 CDA VVD Groen-Links DENK PvdA hebben dat zie je altijd bij de verkiezingen uitslagen. Te stemmen het meest op PVV FvD SP 50+ en op de Partij van de Dieren.

62 Gunther    
10 maanden geleden door Gunther
1
Meld

* Verwijderd door de redactie *

63 smirnoff    
10 maanden geleden door smirnoff

@63

Want?

64 LGK    
10 maanden geleden door LGK
4
Meld

* Verwijderd door de redactie *

65 smirnoff    
10 maanden geleden door smirnoff

@65

Wie is jullie?

66 LGK    
10 maanden geleden door LGK
3
Meld

* Verwijderd door de redactie *

67 smirnoff    
10 maanden geleden door smirnoff

@67

Leg eens hoe "globalisten, klimaathippies,.merkel, rutte" alles "ar de godverdomme" helpen?

68 LGK    
10 maanden geleden door LGK
5
Meld

** gebruiker verwijderd **

@68 : Jij bent ook een echte hoor. Troll bedoel ik dan. Echt niets beters te doen? Geen hobbies?

69 gebruiker verwijderd    
10 maanden geleden door gebruiker verwijderd

** gebruiker verwijderd **

25.000 reacties. Het zal je hobby maar zijn.....

70 gebruiker verwijderd    
10 maanden geleden door gebruiker verwijderd

* Verwijderd door de redactie *

71 smirnoff    
10 maanden geleden door smirnoff

** gebruiker verwijderd **

@71 : ik geloof het ook ja. Typerend dat sommige trolletjes zo nadrukkelijk aanwezig zijn met hun mening en deze meestal nooit kunnen onderbouwen.
Vaak spreken ze ook nog slecht Nederlands. Herkenbaar.
En ach, voor een Pool of voor een Oekraïnse arbeider is het toch leuk verdienen.

72 gebruiker verwijderd    
10 maanden geleden door gebruiker verwijderd

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Trending vandaag
Willem Engel jaagt op zeer dubieuze wijze onv...
Je kunt en mag het met van alles niet eens zi...

18 uur geleden door Wilmama

PVV botst met Kamer over term 'omvolking...
Kamerlid Voordewind (CU) wees Van Dijk van de...

9 uur geleden door NOS

Dit is hoe de NOS u misleidt over politiegewe...
Dit is hoe de NOS u misleidt over politiegewe...

11 uur geleden door siberianhotsprings

De islam hoort niet thuis in Europa!: Franse...
De zaak van de 22-jarige Elisabeth uit Straat...

12 uur geleden door Fernand

Trump wil vreedzame machtsoverdracht niet gar...
De president verwacht dat de uitslag zal word...

16 uur geleden door NOS


ADVERTENTIE


Laatste reacties
Truffelaar
Luisterplekje 2...
Jefferson Airplane - White Rabbit, Live from ...

1 minuut geleden door Truffelaar

smurf
Hallo, daar zijn we weer: BN’ers doen inmid...
Dat idee dat mensen geld krijgen de mening va...

2 minuten geleden door smurf

DikkeTor
Luisterplekje 2...
De Staat - Witch Doctorhttps://www.youtube....

2 minuten geleden door DikkeTor

Truffelaar
Luisterplekje 2...
The Shangri-Las - Leader of the Pack (1964) S...

2 minuten geleden door Truffelaar

No NWO
De oprichting van 15 meter hoog kruis op hond...
Dus om moslims buiten te houden, moet je een ...

2 minuten geleden door No NWO

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig