door Saltmines in Binnenland  ·  24 Reacties

  • 19
  • 693x gelezen
Reageer met een Emoji
3
8
5

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

De NPO is er als de kippen bij om nepnieuws te verspreiden zonder vast te stellen of het wel waar is wat zij melden.
Zij zijn er als de kippen bij om een voetbalsupporter te beschuldigen van een Hitlergroet. Als dit onwaar blijkt te zijn vindt geen correctie of verontschuldiging plaats.
NPO is vooringenomen, is niet onafhankelijk.

5
1 rlw

@1 .
Dat heeft Jensen ook al gezegd. (-:

5
2 nog een keer

Tja... Al je het contact met je omgeving verliest moet je deze uiteraard met kracht onderwerpen. Fascisme is dan de oplossing. Tenslotte hebben figuren als zij de waarheid in pacht en moeten we allemaal naar die linkse verdwaasde ideeën van ze luisteren.

5
3 sparta

ad @2 Dat wist ik niet (dat Jensen dat gezegd had).

3
4 rlw

@4 .
Hij heeft het ook over de diverse media. (-:

2
5 nog een keer

We herdenken komend jaar 75 jaar vrijheid.

En daarmee 75 jaar persvrijheid.

Die vrijheid is helaas geen vanzelfsprekendheid meer in een aantal nabije landen. Waaronder Nederland, daar word de persvrijheid door de extreem linkse NPO op allerlei manieren gemanipuleerd!

5
6 Zie Hier

De NPO = de Ned. Staatsomroep.
En NOS presenteert het Staats journaal.
Dat slaafs alle opdrachten van de regering indoctrineert - door toepassing van de kracht van herhaling.

75 jaar vrijheid hoeft niet meer gevierd te worden.
Vriheid hebben wij al niet meer sins Bakellende in 2007 de intenties van de Europese Grondwet , vastgelegd in het Verdrag van Lissabon , ratificeerde.
Daarmee was onze vrijheid verraden.
Ook de persvrijheid is al jaren aan banden gelegd.

Na 75 jaar staan we onder curatele van de EU , waar vooral Duitsland het voor het zeggen heeft.
Onze vijand van 75 jaar geleden.
We hadden beter niet al die miljoenen slachtoffers hoeven op te offeren.

5
7 Jalinda

Als je telkens erachter komt dat de NPO halve waarheden..., één kant van een verhaal vertellen...., verdoezelen..., verzwijgen..., gewoon iets niet vermelden of partijen/mensen massaal aanvallen die niet in lijn met de gevestigde orde lopen en in een hoekje probeert te drukken..., noem ik het nepnieuws...

Sterker nog: is het nepnieuws..., gekleurd en totaal niet meer te vertrouwen...

FakeNews...

5
8 Tjeesus...,

* Verwijderd door de redactie *

9 Chat Baker

@7 Ten eerste was dat 30-40 jaar geleden niet zo. Toen betaalde je ook apart omroepbijdrage en kon je met recht spreken van pluriformiteit binnen ons nogal aparte omroepbestel. Ergens rond 1995-2000 is het mis gegaan, werden ze rechtstreeks betaald vanuit de belastinginkomsten en werden de teugels strakker aan getrokken.

Ten tweede: ook bij de commerciëlen is die pluriformiteit van meningen verdwenen. Tegenwoordig zijn er nog maar een paar eigenaren van de MSN en mag er niets gezegd worden wat ten nadele is van de economie, multinationals, banken, EU e.d. Denk ook even aan nu.nl waar het verboden is om te twijfelen aan de klimaatmaatregelen (= nieuw verdienmodel voor de oliemaatschappijen, overheid e.d.).

3
10 Conradijntje

De tirannie van "the noble cause", het Nobele Doel. Met dat als excuus mag je liegen, verdraaien, verdonkeremanen, karaktermoord plegen, cruciale info weghouden, en nog véél meer. Vooral als je daarbij een godje aanvoert als autoriteit, of de EU of het IPCC. Of opperdeuger Shula, Volksopvoeder Extraordinaire, die van schijnheiligheid praktisch klaarkomt op haar pennevruchtjes .

3
11 Ness

Wiens brood men eet,diens woord men spreekt!

En dat geldt ook voor AT5.

1
12 Hannie1

Shula Rijxman..... een hele enge gevaarlijke vrouw.

2
13 PeKa

Je ziet direct uit welke hoek ze komt en haar achternaam, die spreekt boekdelen, maar zonder inhoud.

3
14 opabert

Een klein koninginnetje op haar heuveltje. Die haar eigen zeer beperkte wereldbeeld mag etaleren via de staatsomroep. En dan probeert het morele heilige pakje te passen. Door logische verdraaiing, omkeringen, onweersproken schijheiligheden en aan elkaar geregen tegenstellingen.

Denk maar niet dat het spontaan is. Dergelijke Orwelliaanse teksten worden doorgaans ontworpen door professionele misleiders. Orwelliaanse onzin kun je kopen. Daar zijn specialisten voor.

1
15 purelogica

* Verwijderd door de redactie *

16 Captain Hero

* Verwijderd door de redactie *

17 Strafpleiter

De NOS en de NPO hebben de schijn van eenzijdigheid wel tegen zich. Laatst een bericht gelezen over zwarte pieten die intimiderend naar KOZP-aanhangers zwaaiden. Je kijkt het filmpje met vrolijk zwaaiende pieten en zeer intimiderende kijkende KOZP-aanhangers. Typisch een voorbeeldje van sublimale boodschappen en het creeren van negatieve connotatie. En dan durft een dame als dit zulke woorden te spreken? Behoorlijk hypocriet. Het is en blijft een erg groot probleem dat de journalistiek niet meer objectief en integer lijkt en de polarisatie enkel toe neemt. En nee, dat ligt niet aan (extreem) rechts.

1
18 Gezond boerenverstand

Orwell draaide zich om in zijn graf moest hij weten voor welk karretje hij gespannen wordt, over "omdraaing" gesproken

4
19 morandi

@12 "Wiens brood men eet,diens woord men spreekt!"

Maar dat is van alle tijden. Foute meningen, misstappen werden 40-50 jaar geleden nog vergeven.
We leven nu in Orwell's 1984 - er wordt op ons gelet. Pubers die onzin op het internet plaatsen hebben er de rest van hun carrière/leven last van. Iedereen moet zich binnen de lijnen uitten - het binnen de lijnen denken hebben ze technisch nog niet voor elkaar maar dat komt ook nog wel.

0
20 Conradijntje

Politieke correctheid, zoals met verve verdedigd door Rijxman, is een aanval op democratie, rechtsstaat en een open maatschappij.

Het mechanisme is simpel.
Een groep machthebbers die nog wel structureel aanwezig is op sleutelposities, maar niet meer functioneel, en langzamerhand de greep op de macht dreigt te verliezen, stelt zichzelf moreel op onbereikbare hoogte.
Morele superioriteit wordt gepresenteerd als de voorwaarde tot toegang tot de macht. Maar dit staat op volledig gespannen voet met iedere vorm van democratie.

Vervolgens gaat gelden:
1. niet politiek correcte ideeen of voorstellen mogen niet op de agenda komen
2. komen niet-politiek correcte denkbeelden of voorstellen toch op de agenda, dat mogen degene die ze naar voren hebben gebracht niet spreken.
3. zijn er toch niet-politieke sprekers , dan mogen hun argumenten niet worden gehoord. Evenmin mogen cijfers, of gegevens die in het voordeel van hun argumenten werken, worden vrijgegeven.
4. komen de niet-politiek correcte argumenten, en achtergehouden cijfers, gegevens of feiten toch in de openbaarheid, dan mogen niet-politiek correcte personen, laat staan partijen , geen onderdeel uitmaken van de groep die de eindbesluiten neemt.


Aldus verminkt politieke correctheid het democratische proces. Het veroorzaakt een opeenstapeling van besluiten die op elkaar voortbouwen, maar die gebaseerd zijn op gebrekkige informatie, omdat steeds meer data , andere gegevens en feiten, die van het tegendeel spreken , buiten het besluitvormingsproces moeten worden gelaten.

Zie het Klimaatakkoord waar de burger/belastingbetaler van uitgesloten is en dat gebouwd is op een opeenstapeling van rekenmodellen, halve berekeningen en halve rapporten.
Een halve waarheid tot de derde macht is nog maar een achtste waarheid en zeven achtste dubieus tot onwaarheid.


Politieke correctheid tast ook de rechtsstaat aan.
Onwelgevallige feiten worden achter gehouden; delicten niet onderzocht; daders krijgen vrijgeleide.
Slachtoffer, hun families of nabestaanden wordt aldus de mogelijkheid ontnomen hun recht te halen.
Zie het kopje "Overig" van Grapperhaus; de criminele veilige landers die straffeloosheid genieten; of het ambtsmisbruik door inspecteur, topambtenaren van de Belastingdienst, Financien en Dijsselbloem, Wiebes , Hoekstra en Snel in de Toeslagenaffaire. Informatie werd achtergehouden voor de rechter of deze werd willens en wetens voorgelogen.


Politieke correctheid tast ook de officiele media aan. met hoeft slechts te denken aan de familie van verdragen waartoe het Marrakesh-Pact van vorig jaar behoort. die verdragen verplichten positief over migratie en migranten te berichten. Dat betekent ook het weren van negatieve feiten, cijfers en andere gegevens of gebeurtenissen

0
21 duurendaal

Ah stormfront opinie...

6
22 Smite Gait

@7 NPO en NOS komen uit dezelfde pan waar de soep uit geschept word. Een soort van ons kent ons clubjes.

1
23 Verwonderd

"Geen woord over Duitsland, waar nog slechts een op de vijf burgers in het openbaar durft te zeggen wat hij denkt. Maar natuurlijk wel schamperen op Polen, want… Polen staat in het rijtje van landen die Timmermans en de EU niet leuk vinden. Overigens: hoe is de NPO geen staatsomroep? De macht naar de mond praten; het ‘juiste’ narratief verkondigen, en daar vervolgens belastinggeld voor krijgen. Dat lijkt mij een passende omschrijving van een staatsomroep."

1
24 Wendel

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Graaier1000
LLDL-deelneemster gechoqueerd als haar date 7 kinderen bij 3 vrouwen blijkt te hebben

Volgens mij zullen de deelnemers speciaal uitgezocht zijn om choquerende ontwikkelingen te bevorderenZeg maar alles voor de kijkcijfers....

2 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Nicks R. Van
183 bestuurders op de bon geslingerd voor rijden met mobiel in hand

Veel vaker controleren. Anders blijft de pakkans veel te laag!...

3 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

LoydMorris
Edwin Wagensveld opgepakt door politie in rechtbank: sleepte koran aan hondenriem door gang heen - NieuwRechts.nl

@18 Hier wat reacties van jouw vriendjes. . . https://www.youtube.com/shorts/tRobB_cc2W0...

11 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Strongoli
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@24Oorlogsverdragen zijn hier ook niet aan de orde omdat Israël aan geen land en hun inwoners de oorlog heeft verklaard. Als dat zo was, zoud...

33 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Querido not
Mona Keijzer is helemaal KLAAR met de linkse HAAT in de samenleving!

@14 Hmmm - het systeem laat tekst tussen haken weg. Wat er stond was : Tik een min en een k achteraan in de adresbalk....

34 minuten geleden geplaatst door Querido not

Querido not
Mona Keijzer is helemaal KLAAR met de linkse HAAT in de samenleving!

@13 Nee, de link was niet goed - je hebt de link niet in z'n geheel gekopieerd.Bewijs : klik op de Titel hier boven.Je komt op de pagina m...

37 minuten geleden geplaatst door Querido not

Reconquista
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

@31Transseksuele voetbalspeler breekt de knie van opponenthttps://www.dailymail.co.uk/news/article-12771963/supporters-transgender-woman-foo...

40 minuten geleden geplaatst door Reconquista

Krav
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@14 Grote onzin!Dus Israel troepen sturen en wachten tot ze beschoten worden. Dan mogen ze de tegenstander arresteren zonder geweld zodat ze...

1 uur geleden geplaatst door Krav

Krav
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@12 Als je de helft uitmoord zal de haat met ongeveer 40% afnemen....

1 uur geleden geplaatst door Krav

Krav
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

@34 Waarom is het repectloos?Het geeft precies aan wat het is.Omgebouwd als de verbouwing klaar is. Als de verbouwing nog loopt: Chicks with...

1 uur geleden geplaatst door Krav

NK. App
J Cup PornDesiwifepornLesbians MasturbatingKiki Daire - Haunted Cock HorrorSquirt In My MouthMandy Rose Sex TapeXxx HistoryNip Slip PublicTik Tok PornstarMilfclipMonkey FuckSexy Gf Bf PicNaked TeacherPorn MaScarlett Johansson Hot XxxNaruto XxxxJake Adams PornHub PornAnalculonaMargot Robbie Naked SceneGirls Pussy ImagesKitchen Hot SexHanime.comtvPorn For WenSwedish ErocticaChennai Girls NudeCreampiedHindi Video XxxxxPornmooveSex Videos During PeriodsJav Older ManFirst Time BiBangbus MartizaInfluencera Gone WildPron StarsPorn Hd Full FreeErica Eleniac NudeRomans Sex VideoNun Porn MoviesTelugu Hot Blue FilmSaxy Video MoviePorna 64Mulatas PornôPornorealEdging GifTullu TunneJoypur Forest BankuraFirst Night Video HdFat Booty NakedInagefapPornô Caseiro AmadorRoja Video SexAustin TylorPics Nude FemalesPrison BattleshipBackroom Casting CamilaCastingcouchxxBlack Strip ChatLatto NudeSalma Hayek Flashing0ornhubSeal Pack XnxxKatherine Langford BoobZelda Sykes NudeDesi Hot PronSanny Leone XxDirty VidsTiple AnalPerfect Girl's.netSunny Leone BathingCheatercockMolly Jane PronMindi Mink JoiWifeysworld OnlyfansPirn HybErome LeakPristine EfgeAngela White Onlyfans LeaksMaimy Asmr LeakedHot Pussy EatingVolleyball SexTeacher With Big BoobsPo Rn TubPonporn ComBdsm SoriesJulie Christie Nude[prn HubSalicerose Onlyfans LeakedAshe Overwatch PornDoctor Sex VideoJapanese Porn MilfsEye Catching DerpixonHidden KittenChicas PutssJada Stevens GangbangedBest Sex Dolls성인만화Reule34Saya Song PornBunni_bunsBus Romance SexVideospornBroklyn Chase OnlyfansBokepindonesiaVídeo Pornô De CoroasCumswapAriana Grande Hot PicsWatchmen Sex SceneSath SexBanana SexTamil Men NudeKerala Hot MmsAlisonangel OnlyfansLauren Compton LeakedIndian Women XvideoWww Tamil Sex Wap ComDaughter CreampiedBlackgaysexMeatholesXcartx.Fotos De De SexoBritiny WhitePrettylittleethinggHot Breast KissNavel PornXxx Sex 69 ComBeautiful Naked LesbiansPorn Black TubeAcompanhantes FamosasCurcy PornXxx Hd BigSomeone You Can Trust Khloe Kapri And Krissy KnightBodybuilder Girl SexBang BroFree Indian Xxx VideoXnxx Pamela RiosHd Porn PunjabiLesbain Doctor PornDenise Milani NakedBrittany Daniel NudBeautiful Young WomanHatler GuriusGood Head PornRetro PornoSexy Jill VideoEbony PornesPornor JaponêsMelhores Sites Pornográficos BrasileirosEbony FootjobHindi Mai Sex Video Hindi Mai Sex Video