door Brynnar in Binnenland  ·  234 Reacties

  • 6
  • 2051x gelezen
Reageer met een Emoji
2
9
29
5

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

De titel klopt wel. Veel Hollanders heben zeer weinig verstand wanneer het over racisme gaat. Ze zijn opgevoed door wat de media eenzijdig aan beelden en opinies herhalen. Velen denken dat zwarten geen kwaad kunnen. Dat zwarten en berbers zelf nooit discrimineren en alleen alachtoffer kunnen zin. Helemaal fout.

2
201 Tegenlicht

*zijn

0
202 Tegenlicht

@200 Ja inderdaad, en goed verwoord.
Slachtofferrollen worden ge reeerd en beleidsmatig politiek gebruikt om de samenleving te sturen. Hoe stop je dit?

1
203 Tegenlicht

@189 : typisch voorbeeld van blank uitspelen:
Indonesiërs hoorde je anders ook vaak over discriminatie en Chinezen die leven vaak binnen de eigen gemeenschap. Ze zijn niet het primaire mikpunt van discriminatie en staan niet op de voorgrond, maar het gebeurt wel en staan ze tweede op de lijst. Maar men kan niet in 1 keer iedereen aan natuurlijk. Eerst de minderheden die zich het slechtste kunnen verweren.

Desalniettemin zijn er altijd kansen aanwezig dat beweer ik ook niet. Niet elke blanke is hetzelfde, evenals iedereen van buitenlandse afkomst. Een grote gunfactor maakt het wel makkelijker. Anders krijg je te maken met onterechte verwijten die niks persoonlijks hebben maar met je achtergrond te maken hebben. Dat maakt het vaak wel lastiger om iets te bereiken wat je wilt. Iets bereiken wat je wilt is erg belangrijk, ook kleine simpele dingentjes.

Feit is dat alles wat er op deze aarde rondloopt een stevige blanke vinger in de pap heeft gehad. Daar mag je als blank iemand best trots op zijn maar erken dat ook dat die vinger ook een slechte invloeden heeft gehad op volkeren.

@196 : integratie gebeurt aan 2 kanten. De ene kant moet openstaan en de andere kant moet er doorheen willen gaan.

3
204 Tafka Mike

*gecreëerd

0
205 Tegenlicht

* Verwijderd door de redactie *

206 impunidad

@201



Gelukkig zijn de Nederlanders wel een stuk verstandiger dan de Hollanders.
Afgelopen week een docu over Kusters van de NVU gezien .
Wat een domheid en wat een zielige geindoctrineerde kinderen die meegesleept werden .
Jij wou beweren dat je met je post niet geindoctrineerd bent ,maar dan de andere kant op?
Getuigt ook niet van inzicht.

12
207 Goodnews badnews

@206 : Logisch discriminatie volgt altijd een blanke eigenschap. Berbers en gekleurde mensen doen het ook. Vaak om te laten zien dat ze dichter bij blanke of meer ontwikkelde mensen staan. Blanke mensen houden als de voortrekker van de beschaving racisme in stand.

Het is ook geen racisme van berbers en gekleurde mensen maar een uiting van machteloosheid. Een reactie op racisme.

9
208 Tafka Mike

@171 ,

Hey boy, net weer wakker geworden?

1
209 Bender Rodriquez

@208 : Kortom het enige verwijtbare aan buitenlanders is vaak dat ze teveel op blanke mensen willen lijken. Vaak kunnen ze uiteindelijk ook niet anders want een staatshoofd of persoon wat zich afwend van de “blanke” beschaving krijgt dat hedendaags achter de schermen nog steeds te horen. Doordat ze plotseling veel macht verliezen. Waardoor staatshoofden vaak in wurgsituaties terecht komen en hun bevolking moet laten stikken. Dat is de echt macht van blanke over de wereld.

3
210 Tafka Mike

Negergezeik. Doe wat met je leven ipv te slachtofferen.

2
211 Scholar002

@204 Het is nog maar de vraag of dit wel zo slecht is geweest. Elke cultuur op deze aarde heeft het blanke west-europese uiterlijk bijvoorbeeld hoog in het vaandel. Dit heeft niets met imperialistische invloed te maken. Ook zonder imperialisme zou de blanke mens top of the totem zijn geworden. Dit is wetenschappelijk aangetoond. Babys bijvoorbeeld. worden blij van gezichtskenmerken die vooral blanke west-europeanen bezitten. Topmodellen van allerlei komaf hebben niet toevallig ook gemeenschappelijke gelaatskenmerken die zeer west-europees aandoen. Zoals hoge jukbeenderen, ingezogen wangen, positieve cantal tilt en scherpe kaaklijn en grote ogen. Voorkeur is niet subjectief en cultureel maar aangeboren. Afrikanen bleken hun huid, vervloeken hun kroeshaar. Zij zijn ook blij met westerse entertainment. Willen eigenlijk ook niet anders. Kijken ook schuin naar andere buitenlanders in hun straat want een blanke wijk is beter.
En hoe zou de wereld denk je er nu uit hebben gezien wanneer bijvoorbeeld de zwarte Afrikanen de wereld domineerden. Denk je werkelijk dat dat beter zou zijn geweest. Denk je dat zwarten dit zelf ook zouden willen. Ook zij zien dat overal ter wereld waar je 300 zwarten bij elkaar zet in een wijk en zegt zoek het maar uit, dat er dan een ghetto ontstaat. Met criminaliteit, drugsgebruik en elkaar uitmoorden. Of een onderdrukkende militaire regime vol corruptie. Duizenden jaren van beschavingen die kwamen en weer zijn vergaan op deze aarde. En ten zuiden van de Sahara zag je helemaal niets. Waar zijn de archeologische vondsten dan. Geen architectuur geen filosofie geen wetenschap geen bootjes bouwen.. Niets. Het was dus denk ik nieteens mogelijk geweest. Maar nu wel komen eisen en de vruchten plukken van een andere beschaving. Inclusief het gratis geld. Als zwarte mannen werkelijk denken dat Nederland vol zit met blanke duivels. Waarom gaan ze dan niet in Afrika wonen als ze denken dat het daar beter voor ze is. Doen zij niet. Waarom niet. Naast klagen genieten zij namelijk wel van dit westen. De Hollandse bleke mensen met hun makkelijke gemoedelijke christelijke natuur, alle kansen, de blanke dames, de subsidies. De aandacht.. Ik kan nog wel even doorgaan. Voor berbers geldt een soortgelijk verhaal. De wereld is nu OK. Deze mensen zijn alleen zo gierig en zo kwaad dat ze niet nog meer van deze. heerlijke taart kunnen toe eigenen. En gaan zij zeuren. En overigens is het maar een klein clubje politiek gesubsidieerde dwazen.

1
212 Tegenlicht

Oeps. Had niet op de invoerknop moeten drukken.

1
213 Tegenlicht

@210 Blanken zijn hoe je het wendt of keert toch 'top. of the totem' op deze wereld. Ook zonder westerse imperialisme zou dit zo zijn geweest. Werden zij overal wel begeerd. Ik vermoed dat zelfs de meeste blanken zelf dit nog niet goed beseffen. Ik denk dat dit een van de beste uikomsten is geweest. We moeten het beste samen maken van wat nu is. In een parallel universum met een hele andere geschiedenisn durf ik nieteens te kijken.

2
214 Tegenlicht

212: Afhankelijkheidsthese, waar elk mens afhankelijk is van de blanke?

De blanke mens is wat mij betreft "per toeval" de meest ontwikkelde mensensoort op aarde. Ik denk niet dat er mensensoorten zijn die onafhankelijk van anderen een grens hebben in hun ontwikkeling. Dit zou impliciet ook iets zeggen over de mens als geheel namelijk. Ik denk dat andere volkeren eveneens ook de meest ontwikkelde hadden kunnen zijn, echter wel met hun eigen gebreken. Anders dan de gebreken die je nu ziet, die zijn het grotendeels het resultaat van blanke afhankelijkheid. De geschiedenis laat ook zien dat blanke mensen vooral slim gebruikt hebben gemaakt van andere volkeren voor hun doelen en dit niet op eigen kracht hebben gedaan. Op het gebied van etnocentrisme hebben blanken mensen juist het snelst vooruitgang geboekt. Maar door toevalligheden.

0
215 Tafka Mike

Op het gebied van etnocentrisme hebben blanken mensen juist het snelst vooruitgang geboekt.

Waarmee ik dus bedoel dat blanke mensen als eerste wat vrijer en onafhankelijker van elkaar gingen leven en daar voordeel uit haalde.

0
216 Tafka Mike

* Verwijderd door de redactie *

217 impunidad

@70 Hollanders waren zeker geen lieverds ten tijden van het westerse kolonialisme. Maar geen enkele cultuur is toen vrij van geweld en andere ondeugdzaamheden geweest.

0
218 Tegenlicht

* Verwijderd door de redactie *

219 impunidad

@214 : Blanken beseffen het denk ik vaak juist wel.
Dat is juist de reden dat men bij discriminatie vaak de andere kant op kijkt.
Zelfs hele tolerante linkse types vinden dat ze ondanks hun tolerante ideeën bovenaan de voedselketen staan door aangeboren blanke eigenschappen. Dat is juist de blanke hoogmoed. Blanken hebben daar zelf ook last van. want het gebeurd ook onderling.

3
220 Tafka Mike

* Verwijderd door de redactie *

221 impunidad

@215

Het is wel toeval dat blanken net de meeste eigenschappen bezitten die alle andere volkeren begeren. Zowel persoonlijke eigenschappen als uiterlijk. Het is ook toevallig dat blanken van nature heel commercieel zijn ingesteld. Overal zien zij handel in. Dit gepaard met de toevalllige eigenschap van veel testosteron in het lichaam. En dus agressie en dus de jeuk om. veel te willen doen (daadkracht). Maakt dat zij deze wereld domineren. En eerlijk gezegd zou ik ondanks de gruwelijkheden van blanken niets anders hebben gewild. Wanneer zwarte Afrikanen of de Chinezen of de Turken de wereld Zouden domineren. Dat zou vermoed ik afschuwelijk zijn. Buitenlanders zijn denk ik kwaad ondat zij niet nog meer van de taart kunnen toe-eigenen. Zwarte vrouwen verafshuwen hun kroeshaar, aziatische mannen willen langer zijn, zwarte mannen hebben veelal ook complexen al gedragen zij zich 'proud'. Ik denk dat dat de werkelijke crux is.

2
222 Tegenlicht

"Het is ook geen racisme van berbers en gekleurde mensen maar een uiting van machteloosheid.
Een reactie op racisme."

@208 ,
U zegt in feite:
Racisme van blanken wordt veroorzaakt door blanken.
Racisme van niet-blanken, wordt veroorzaakt door blanken.

Ik zou zeggen laat dan maar de blanken uitsterven om het racisme de wereld uit te helpen...
[sarcasm off]

0
223 Graaier1000

Moet toegeeven. Om sommige fronten ben ik nogal kinderlijk, maar ik weet heus wel wat wel en neit rascisme is@!

1
224 Augurkje25

@222 : Dat zou ik ook zeggen als ik mijn positie uit zou willen buiten. Dat volkeren blanken begeren komt puur en louter alleen door de leidersrol die ze innemen. Als China al het commerciële verkeer domineert wil iedereen straks op een Chinees lijken.

@223 : ja eigenlijk wel jaquestion Dat zou zeker helpen. En volgens mij neemt het aantal blanken in toenemende mate af. Maar dan ontstaan er weer andere problemen. Geen mensenras is perfect namelijk.

2
225 Tafka Mike

@225 Vooralsnog lees ik geen enkel bewijs voor het eeuwige racisme geroeptoeter maar waarschijnlijk zult u dat ook nooit aanvoeren.

0
226 Alexis

@226 :

Ik denk het ook niet. Want ik heb geen idee waar je op doelt?

0
227 Tafka Mike

@201 Wat hoofdzakelijk opvalt is dat minderheden altijd voor slachtoffer spelen, bekende van de politie zijn , graag gebruik maken van uitkeringen en subsidie's, verward gedrag vertonen en agressief zijn. Dit zijn maar enkele kenmerken, er zijn er nog meer.

2
228 Verwonderd

Iedere kleurling die ons slechte mensen vinden omdat we blank zijn wat doen die dan hier nog tussen ons? Je bent ondertussen een vrije "slaaf" dus ga hene en trek de wereld rond je bent vrij om te vertrekken en als je blijft hou je smoel!

Ons blanken verwijten dat we slavenhandelaars zijn geweest in onze Hollandse verleden.
Zullen we eens hebben over de tijd dat wij blanken als slaven zijn afgevoerd naar Noord Afrika. Ja de tijd van de Moren (rond het jaar 1000 tot 1800) die hier in Europa blanken slaven kwamen vangen.
Moeten wij dat de Afrikanen dat nu ook eens kwalijk gaan nemen. Zullen we dan ook over hebben over dat leed dat onze voorouders dat is aan gedaan?
Donder op met al die kul en als het je hier niet bevalt donder op!

2
229 vis

@229
--- Iedere kleurling die ons slechte mensen vinden omdat we blank zijn wat doen die dan hier nog tussen ons? ----

Die hangen een beetje de propagandisten uit om onrust te zaaien in de maatschappij net als pegida . Die weerspiegelen geen realiteit maar een illusie , een Propaganda Psyop illusie om weer wat onrust te zaaien als afleiding voor ons mensen de heldere verstand.
Vergeet die propagandisten en je zult zien dat de realiteit anders is dan de gevoede propaganda.

0
230 techcenter

@229 : vluchten voor blanken zal moeilijk gaan ze zitten werkelijk overal. Het beste is om jezelf er in te berusten dat blanken de wereld nu eenmaal behandelen als hun eigen speeltuin(op een kindse manier) Wellicht zijn ze ooit klaar met spelen en gaan ze hun leiderspositie niet uitbuiten maar gebruiken om de wereld een toekomst te geven.

1
231 Tafka Mike

@217 : blanke hebben voor een groot deel schuld aan de grootste problemen die zich op aarde bevinden. Laat er een pareto analyse op los een de oorzaak is blank.

@219 : Blanken hebben de mogelijkheden met slavernij ook maximaal benut. Niet alle blanken zijn slecht. Maar uiteindelijk was de afschaffing van de slavernij een formaliteit. Blanke grondbezitters verdienden er goed aan. Voor elke slaaf kregen ze een groot bedrag waarvan ze de slaaf 10x levenslang in dienst konden nemen. Slaven konden zo wel hun eigen ondernemingen en gemeenschappen starten, maar de meeste waren gewoon nog loonslaaf of onderdeel van een gemeenschap zonder groot vermogen.

0
232 Tafka Mike

@231 : Uitbuiting van een dominerende rol is echter geen vorm van racisme zoals in het artikel gesteld word. Iemand die zijn aandeel belangrijker maakt dan het daadwerkelijk is om extra privileges te krijgen neemt gewoon een slechte leidersrol in.

1
233 Tafka Mike

@13 Ik heb zelden zo'n kul gehoord. Als je zo denkt, dan zit er echt een steekje los. Maar daar kan een psychiater wel hulp bij bieden. En wat een geluk, die heb je ook met een donkere huidskleur.

1
234 Kaffer

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Marrie1
Een dienstplichtbrief voor mijn dochter, dat is schrikken

De huiler Babah Tarawally is nu al bezig om een grote slachtofferkaart voor zijn dochter op te stellen.Zodat de dochter verbaal of lijfelijk h...

3 minuten geleden geplaatst door Marrie1

Nicks R. Van
Van Lienden en compagnons bedrogen ministerie wél bij mondkapjesdeal, zegt landsadvocaat nu

Van Lienden moet veroordeeld worden. Heeft de boel bedonderd en daar ons belastinggeld mee verkregen. ...

23 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

Nicks R. Van
Als de Augurkenkoning over ‘pisbakkenkwaliteit’ begint, dan weet je het wel als kijker

Die van Koeleman zijn ook heel lekker....

25 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

Snorrie
Jonge man steekt zichzelf in brand bij rechtbank waar Trump-proces wordt gehouden

@25 Als het zich zelf regelt waarom maak jij je dan zo vreselijk druk over dingen?...

25 minuten geleden geplaatst door Snorrie

Snorrie
Groningse gasputten volgestort met beton: hopelijk kan kabinet harde belofte blijvend waarmaken

@3Gelukkig dan maar dat er geen gram beton wordt gebruikt....

27 minuten geleden geplaatst door Snorrie

Vageali6888
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@101Tja, ons hele land hangt vol met Hikvision camera's met een achterdeurtje, zelfs overheidsgebouwen en kazernes 😶...

32 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

Zie Hier
Zware mishandeling Hilversum, man mogelijk voorgoed blind

Ach kan bij het rijtje van de vele kopschoppers die schijnbaar in die plaats wonen!...

33 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Zie Hier
Een dienstplichtbrief voor mijn dochter, dat is schrikken

Wat doet zo'n figuur hier behalve zn hand ophouden en janken dat er verwacht word ook iets te doen voor het land waar hij wel van profiteerd!W...

34 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Vageali6888
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@106Wat heb jij liever, een lanceerinstallatie van de vijand vlak een de kust, of op 1500 kilometer afstand ?...

34 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

RobP
Een dienstplichtbrief voor mijn dochter, dat is schrikken

"Wij mogen het vuile werk opknappenIk hoop dat ze deze overtuiging vasthouden als de oorlog naar Nederland komt, en dat ze nationalisten naar ...

40 minuten geleden geplaatst door RobP

NK. App
Bengali Boudi ChodonAshley Graham BoobsTinyassHaneame PornLeigh LivingstonRiley Reid HackedGay Black Public PornLatina Pics PornMature Mim PornSexs Porn FreeGeri Halliwell NudeLadki Ki BfXxxhdvedioElse Jean LesbianAshley Adams CreampieWifegoblackAdilt Friend FinderRino YukiYvette BovaXnxxx CoBbchotwifeBig Black Gay PornUndertale Toriel PornLena The Plug Bbc Full VideoAdult ModsDanboorAlexus TexasAddison Rae Nudes LeakedOdia Sexy Video NewJavformeChub Gay Bear PornGoth Peggingصورسكس عربيهVideos Curtos PornôsCumshoot CompilationAunty FingeringAssamese Teen SexFuck ChinaDoublr ListPeladas Only FansDbz Hen TaiCummy GrannyEffycutiexx NudeSluteverBlack Porn AmatureHenati Lesbian PornPornos De ColombianasMisty Ray NakedFamil Therapy PornHandjob VideisWidowmaker FutanariWww Marathi Xxx ComSameera Reddy XxxJovenes DesnudosAleman PornBad Daddy Sex VideosFemboy FacesittingMen Licking Dog PussyBj FeetJeyla Spice Xander CorvusNaked Black GirlXlivesexSuck Boobs Videos1800's PornNude Images IndianStory Sex Movie FullPorno18GinhahaNaked CheerCumlouderJackie Michel TvOriya Sex Video HdThreesome Porn MoviesPricate Society PornEroticism VimeoFriends Hot Mom XxxIndian Sexy Photo VideoSuck Glory HoleWatch Me MasterbateDaftsex.cimHow To Find Girls On OmegleBaixar Filme PornoPrincess EmzsMiaa-317XnxxgeyAnime Bug BoobsHadcore Lesbian PornAnime HentaionlinePorntreAffect3d ComCogiendo A Mi HermanitaIndia Actress Sex VideoLesbian K DramasMinifalda PornTatas Under Seige1337xTie Up SexualMom And Son PorntubesHardcore Lesbian SquirtExcortO Ma Go True LoveSouth Korea PornstarsIzzy Green PornAnna Ralphs AnalLeilani LeannMother Impregnated By SonAsstrgSlim Thick RedditFaplloHilly HendrixBig Bang Theory PornPorn RashmikaReagan FoxxSyndee CapriTchatsexMadison IvypornEmily Osment NakedSophia Leone XvideoRoberta Franco OnlyfansSunny Leone Sex Video Hd DownloadSuhagrat Sexy HdMy Girlfriend's MotherWhorecamsLesbians Eating ButtSpy Cam Massage ParlorGif NsfwHentaeBeutty PornSatanico PandemoniumMia Khalifa PotnPawg WalkingIndian Vintage NudeGay Pornographieسکس میا خلیفهPrison SexMatue Lesbian PornSex And XxxPorn Star Video ComGyaru HentaiDesi Com 49京香juliaLisa Ann XvedioBlue Film Sex PadamPorn Sexy MoviesSquirt First TimePornhub InterEporner AnalLesbian Pon MoviesMia Khalifa Ki Sex VideoSex Video Park