door Strafpleiter in Politiek  ·  43 Reacties

  • 1
  • 536x gelezen
Reageer met een Emoji
1
2
3

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Het word ook de hoogste tijd, voordat geheel Nederland aan steekpartijen en plofkraken naar de donder gaat.

11
1 Positivo

Helaas zien we NK verlinksen. Nemen blijkbaar een voorbeeld aan joop...... Nujij meende ook dat ze rechts buiten de deur moesten houden. Het is hen gelukt. Dat zeker maar het idee van een forum wat elke mening respecteerde is er mee naar de kloten gegaan. Dat zie ik ook op termijn met NK gebeuren: kunnen ze fuseren met wat er over is van nujij...............

14
2 Tiidmasine

* Verwijderd door de redactie *

3 dmpr2.1

@2

"maar het idee van een forum wat elke mening respecteerde is er mee naar de kloten gegaan..."

Sommige meningen zijn dan ook gewoon tè ranzig om te respecteren.

8
4 Gremdaat

@2
NK verlinksen? Hoe dan?
Neem zo'n site als indignatie. Die is nou niet echt links te noemen maar het ene na het andere bericht wordt hier gepost.

5
5 PuurHagelslag

@4 .
Sommige meningen zijn dan ook gewoon tè ranzig om te respecteren.
Zoals dit!

Er is weinig méér frustrerend voor die oranje idioot, dan het besef dat hij geen enkele invloed uit te kan oefenen op het mooie democratische proces van impeachment.De impeachment-trein rolt onverstoorbaar en onstuitbaar verder...questionChoochoo..!!!

6Gremdaat

14
6 nog een keer

@6

"Er is weinig méér frustrerend voor die oranje idioot, dan het besef dat hij geen enkele invloed uit te kan oefenen op het mooie democratische proces van impeachment.De impeachment-trein rolt onverstoorbaar en onstuitbaar verder..."

Dat was geen mening, Knul. Dat is een weergave van de feiten......
Choochoo...!!!!

8
7 Gremdaat

@7 .
Zo kenen wij die linkse gekkies weer. (-:

8
8 nog een keer

'moederland' is geen gebruikelijke term, TS bedoelt waarschijnlijk 'vaderland', óók een rare term

7
9 Ogod

de vrouwelijke term voor regisseur is overigens 'regisseuse'

6
10 Ogod

@9
nee wijsneus "Ons Moederland" is gewoon de titel van die documentaire

3
11 morandi

@11 Gelukkig blijft één en ander beperkt tot het uiterste question

7
12 Ogod

Hoe Nederland gelukkig steeds iets minder extreem links wordt.

9
13 xtremy

@13 Nederland is echt werkelijk nooit extreemlinks of zelfs links geweest.

We zijn juist een van de meest traditioneel centrumrechtse landen van Europa.

Fantast ...

13
14 Gewoon een student

@14 Behalve de media, het onderwijs, de rechters, de politiek enz enz enz. Dus wie noem jij eigenlijk niet-links dan?

10
15 xtremy

@15 aanvulling:
Zelfs de VVD is links geworden.

10
16 xtremy

Dit toneelspel is toch geen serieuze discussie waard ,
het is niet enkel Jip en Janneke die toneel spelen he?

5
17 techcenter

@14 Student jij bent nog te jong om de proletarische revolutie die tot de oprichting van de Neerlandsche Socialitiesche Staat van 1983 tot 1988 leidde te herinneren!!
*mompelt iets over cultuurmarxistische postmoderne globalistische neoliberale socialisten*

2
18 ThierryBaedet

@15 Nogmaals. Je fantasie slaat op hol.

6
19 Gewoon een student

@18 Hahahaha. Denk het ook ja.

5
20 Gewoon een student

@19 Nou, noem dan eens wat instellingen of instituties die niet doordrenkt zijn met (extreem) links gedachtegoed?
Ik heb er alvast een paar genoemd die dat wél zijn. Nu jij weer!

8
21 xtremy

Ze zijn wel grappig hoor bij joop.
Zitten vol met zelfhaat en zijn zo dom als het achtereind van een varken.
Beetje zoals 2 bovenstaande reacties waarvan er een nog dom gaat zitten lachen ook.

6
22 Truffelaar

@2 Dat idee heb ik eigenlijk niet vind , Nieuwskoerier beetje ...

1e alles is een complot
2e alles is de schuld van (extreem) links , waarbij zo'n beetje alles inclusief de VVD tegenwoordig schijnbaar 'links' is ...
3e Links is de schuld van alles , terwijl de afgelopen 20 jaar wij 'midden rechts kabinetten' hebben waarin de VVD en CDA meer vertegenwoordigd zijn als de PVDA , sterker nog enige midden linkse kabinet in Nederland wat wij ooit gehad hebben is ergens in de jaren '70 geweest ...
4e Rutte moet aftreden , maar wie er dan komt , zal mij een vraag weten , en of het zo veel beter word betwijfel ik ...
5e Wij moet allemaal uit de Europese Unie , want daar gaan wij beter op worden , maar of dat zo is betwijfel ik heel erg ...

Ik ben enorm cynische vooral met al die politici met een messiah complex , kan er zo een paar noemen , vooral Baudet en Klaver hebben last van een 'messiah complex' , op dit moment ...

2
23 MarcusCole

@18 En jij valt ook door de mand, want het heette natuurlijk de 'socialistiese staat', conform de voorkeurspelling van het toenmalige Rode Boekje...

2
24 Civ

@21 , nee, dat heb je niet. Ze zijn het niet, jij denkt alleen dat het zo is. Je bent al net zo in de war als @2 , die denkt dat NK links is, terwijl er steeds meer recht-extremistische meuk op geplaatst wordt.

6
25 Giesje

@25 Ach ach, jij dénkt dat het allemaal niet links is, omdat je zelf extreem links bent. Dan zie je het niet meer.

7
26 xtremy

@26 , ik ben links, maar zeker niet extreem. Het is eerder andersom, omdat jij extreem rechts bent, zie je alles aan voor (extreem) links. Je nick zegt het al.

6
27 Giesje

@25 : Er komen steeds meer tegengeluiden tegen de lobby-propaganda-campagnes, die dag in dag uit bepaalde meningen lopen te pluggen, letterlijk elke dag, bedoelt u dat met "steeds meer rechts-extremistische meuk"? Dan klopt het, dat gelukkig eindelijk dat tegengeluid niet meer met ieder middel wordt onderdrukt. Dat krijg je als je iets lang en hard onderdrukt, de druk wordt steeds hoger tot het eruit komt, linksaf of rechtsaf.

6
28 Wendel

"Rechts" betekent "behoudend". Dat was altijd al zo. En dat betekent, dat "links", inclusief de lobby en hun propaganda, de ene aanval na de andere doen op wat er is en was. En dat daar steeds meer verzet tegen komt, en terecht. Als een cultuur zich onder omstandigheden via natuurlijk verloop verandert, is daar niks mis mee. Maar de manier waarop het ons wordt opgedwongen, steeds erger en steeds sneller, die deugt niet, is respectloos naar de Nederlanders toe.

6
29 Wendel

@24 Is mijn geheugen over hoe de SP vroeger haar eigen naam schreef toch niet helemaal correct. Je hebt me ontmaskerd question

@26 Moet jij niet weer gaan Netflixen?

3
30 ThierryBaedet

@24
Nietus, het was sosjalistiese staat.

2
31 PuurHagelslag

@31 Nee, niet helemaal fonetisch, maar iets subtieler. Er moest wel iets overblijven om je als proletariër van de proleten te kunnen onderscheiden.

0
32 Civ

Zo dat was even wat langer dan gedacht , ik had een 40 min doc verwacht , ik moest wel leven lachen toen Kusters zei dat ze nieuwkomers zelf maken , hij heeft wel enig recht van spreken natuurlijk met zijn 5 kinderen.

0
33 21st Century Guy

@18
Even serieus, die neo-liberale contra-revolutie, die begon met Reagan, Thatcher, Saturday Night Fever en Grease , eind zeventiger jaren dus , kan niet serieus genoeg genomen worden.
Studies als economie en bedrijfskunde werden toen mateloos populair.
Daarmee gepaard gaande fragmentarische kijk is in alle geledingen doorgedrongen.
Eigenlijk één en al ellende waar we niet meer uit komen lijkt het wel , overal zitten die bedrijfskundigen de baas te spelen , terwijl het hun aan vakkennis ontbeert , door hen veroorzaakte ellende in de gezondheidszorg en het onderwijs is nu wel bekend, maar gebeurt er iets aan?
Zelfs die ellende nu van de Belastingdienst valt te herleiden naar die bedrijfskundigen.

------En deze week is het de beurt aan staatssecretaris Menno Snel (D66) om aan het parlement uit te leggen hoe het zo fout heeft kunnen gaan bij de Belastingdienst. Duizenden ouders die kindertoeslag aanvroegen bij de dienst werden bij voorbaat beschouwd als fraudeurs, kregen de toeslag niet en moesten soms zelfs boetes betalen. Wat was er in die ambtenaren gevaren?

In een gesprek met een ervaringsdeskundige uit een van de hoge torens krijgen we het over de Algemene Bestuursdienst (ABD). Daartoe behoren alle hoge ambtenaren, vanaf het niveau directeur. Ze worden opgeleid om te managen en te rouleren tussen ministeries. De klacht die ik al vaker hoorde, komt ook nu. Door de nadruk te leggen op managen en rouleren is er te weinig vakkennis. Maar het zijn wél juist deze ABD-ambtenaren die bij de minister aan tafel zitten. Door dat gebrek aan inhoudelijke kennis zouden zij de bewindspersoon echter niet kunnen wijzen op gebreken of valkuilen, en niet inhoudelijk met hem kunnen sparren. Veelgehoorde uitspraak van deze ambtenaren zou zijn: ‘Daar kom ik op terug.’ Oftewel: ‘Ik weet het niet.’-----

https://www.groene.nl/artikel/torenvrees

1
34 eh

En die verrechtsing past Joop en Shamira niet?
Goh.. question

3
35 Wild Rover

* Verwijderd door de redactie *

36 Strafpleiter

@2 Waarom NK verlinkst:
STOP !! Pas op met moslim draadjes. De redactie lijkt daar allergisch voor te zijn.....Het wordt steeds opvallender hier op NK: Zodra er een draadje komt met moslims in een kwaad daglicht, verdwijnt het als sneeuw voor de zon. Ik zou wel eens willen weten van de redactie van NK: Valt de islam onder de huisregels en zo ja wie heeft daar opdracht voor gegeven ?Als de (criminele) islam hier niet (meer) mag worden bediscussieerd, is dat een ernstige aantasting binnen de vrijheid van meningsuiting en gaat NK straks nujij achterna.

4
37 Tiidmasine

@14 "...Nederland is echt werkelijk nooit extreemlinks of zelfs links geweest...."

'Nederland' heeft van oudsher een autoriteitsprobleem dat begon met de Acte van Verlatinghe aan het begin van de tachtig-jarige oorlog. Het rebelleren tegen autoriteit en centraal gezag zit in onze genen! Wij waren al een globalistisch georienteerde republiek (de voorloper van de Linkse Kerk!) toen de rest van Europa nog meer dan een eeuw zuchtte onder koningshuizen, kerk, inquisitie en adel.......

4
38 CoolMemories

@37
Anti moslim draadjes, met veel gescheld en grof taalgebruik en het uitmaken van mensen die nog iets van relativering willen inbrengen voor islamlover, extreem links etc. etc. zijn schering en inslag. net als pro-piet draadjes en vergeet vooral de talloze "Zweden is verloren" draadjes niet.

1
39 PuurHagelslag

@39 Ik ben zelf rechts. Schelden en grof taalgebruik hoeft voor mij ook niet. Het woord "islamlover" neem ik wel regelmatig in de "pen", evenals het theedrinken met koekje er bij. Aan de andere kant willen sommigen maar niet begrijpen, dat de islam een gevaarlijke ideologie is. De reden ? Men kent vaak wel "de gematigde moslim", maar niet de " echte moslim" (welke dan extreem wordt genoemd.)
Wie zich eens serieus in de materie zou verdiepen, zou tot ontdekking komen dat echte moslims de z.g. gematigde moslims beschouwen als afvalligen of ongelovigen omdat die mensen niet voldoen aan het beeld wat de koran en de sharia schetst van het "moslim zijn": zij handelen en leven niet volgens de letter van de koran en sharia. De meeste " gematigde moslims" zijn het probleem ook niet. Wel degenen die zich gematigd noemen en schijnheilig doen, zoals je b.v. terug ziet bij meisjes/vrouwen qua kleding. (hoofddoek, boerka, boerkini etc.) OF je bent moslim en je gedraagt je daarna OF je bent geen moslim volgens de definitie van moslim en past je aan naar normen en waarden van het gastland. Kan of wil je dat niet, tja verwacht dan ook niet al te veel begrip van anders denkenden.........

4
40 Tiidmasine

Allemaal veroorzaakt door onze overheid die weigert genoeg betaalbare woningen te bouwen. Nederlandse jongeren wachten een eeuwigheid op een huis en de immigrant gaat voor. Dat is al een ding wat haat zaait. Dan al dat politiekcorrecte gedoe als: geen kerstliedjes op school met kindeke Jezus erin want kan kwetsend zijn bijvoorbeeld. Hou op en leer de nieuwkomers iets over onze gewoontes. En laat ze ook gewoon werken en niet eeuwig aan de uitkering.

2
41 Frangipani

Kijk eens naar andere landen: denk je echt dat wij een grote kerk mogen bouwen in islamitische landen? Meestal niet. Maar wij zijn wel tolerant en geven ieder geloof zijn gebedshuis.

1
42 Frangipani

Moederland ?

0
43 Alexis

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
baba jaga
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

@222 Voor jou maak ik even tijd.Leuk geprobeerd maar je weet heel goed dat er een cijfer mist....

1 minuut geleden geplaatst door baba jaga

Reconquista
Femke Halsema over geplande actie XR: ’Blokkade A10 levensgevaarlijk en onverantwoord’

@8Ik zie toch vooral toenemende boosheid over de grenzeloze naïviteit van XR en de pesterijen tegen onschuldige burgers. Er wordt inderdaad o...

2 minuten geleden geplaatst door Reconquista

ThWil
Mensen met een krappere beurs zijn groener bezig dan rijken

@10 Het gaat mij niet om die moslima maar om het selectief beïnvloeden van het nieuws afhankelijk van het soort nieuws. Bij positief nieuws zie...

3 minuten geleden geplaatst door ThWil

Bop
Femke Halsema over geplande actie XR: ’Blokkade A10 levensgevaarlijk en onverantwoord’

Je kunt van ze vinden wat je wilt maar XR weet de gemoederen flink te verhitten. Al zou de demonstratie geen doorgang vinden dan is er in ieder ...

6 minuten geleden geplaatst door Bop

Reconquista
De zoons van Miranda maken er thuis een bende van: 'Ik ontplof dagelijks'

En hoe oud zijn die kinderen dan want dat staat er niet bij. Kunnen goed al de 20 gepasseerd zijn 😊@11Weet je wat veel beter werkt? De...

8 minuten geleden geplaatst door Reconquista

Bop
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

@219 Die opmerking adresseerde ik aan Strongoli, niet aan jou. Ik denk toch dat je in de war bent....

11 minuten geleden geplaatst door Bop

Hendrianus
Duitsland hervat hulp aan UNRWA • Media Israël: 'besluit aanval Rafah genomen'

Uit het blog,"Israël is van plan om "binnenkort" een grondaanval op Rafah te beginnen. Dat meldt de Israëlische publieke omroep Kan 11 op ba...

11 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

baba jaga
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

@218 Ik ben niet in de war hoor, waar haal je dat vandaan?Dag hoor 2)....

13 minuten geleden geplaatst door baba jaga

Bop
Mensen met een krappere beurs zijn groener bezig dan rijken

@9 Ik heb haar gezien. Leuk was dat, zo'n enthousiaste fan. Voor jou blijkbaar een hele schok om te ontdekken dat moslims gewoon meedoen in de ...

14 minuten geleden geplaatst door Bop

baba jaga
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

@218 Onderzoek: extreemlinks geweld leidt zelden tot vervolgingDag hoor....

14 minuten geleden geplaatst door baba jaga

NK. App
Japanese PassStreet Fighter Cammy Porn1 Night In ChynaFfm CompilationXhhamsterShadbase ArtAsia Doll NudeBdsm TzstMy FreecaamsPlaybou PlusFilmes Eroticos OnlinePorn Hub]Jiggiling TitsXxx Video NowSex Video Tamil Sex VideoFull Nude PicsHollywood Movie Sex Video HdDilf PornhubPersian SexxxKing CockSexy Porn Video HdBigtittygothegg Onlyfans LeakedHegre Art ComBbw Asain PornOne Piece Porn ComicsGay HypnosispornDesi Grils Sex VideoClaudia Marie PornstarUppum Mulakum PornMy Sex LilyBig Booty HentaiHatefuck PornNikii BrooksBdsm StoiresKatheyn Winnick NudeGenie PornKayla Jade EastAsian PormStripchat GuysFab SeingersAsiática TransandoPornhub ProxyStrpmom XxxGinger TitsAunty Xxx VedioSex Movie Full Hd VideoLouisakhovanski OnlyfansBig Tity TeacherFree Group PornBlack Ts PornBlog De FoliesBreedanielsKannada Sex Video KarnatakaFree Porn DaughterXvideo Hindi SexyPornos HardsFernanda FerrariPorn En 4Jenny Mccarthy TitsBenglisexSex BajarBig Covk AnalPornhdfullUp Skirt PussyEbony Tranny PornBengali Hot BfPublicfootfetishEhentiaB Simone NudePinterest PornFaithlianne NudeSunny Lonely PornLesbian Porn DominatePorno Cacaزب كبيAshley Anderson CreampieDolcett GirlsErogedowloadFilm Pornographie CompletSexo Real CaseiroFilm Semi JepangDeshi Mms ComNora Fatehi Porn PicturesViptoriaaaaWeb Series Actress NudeBig BoobasPirn MoviesFliz Sex MoviesSapphic ErotiBikini CleavageFree Porn On Red TubePainting Naked BodyKasey GrantFree Por N TubePmateunterLana Roade PornXnxx SealXxx Video Japanese GirlPorn Gifs RedditInsesto PornografiaTeenporn TwitterPornos UhdSexy.ajX Videos BrazzersDesi Boobs PhotoWww Full Hd Sex ComIndian Xnxx Telugu1080pvs 1440pHustler Beaver HuntMangá AdultosXxx ColombiaLouis Grifin PornFetish CastingKooku VideosPinky PornstarsJapanese PusseyZi PornGhetto Gagers PornHow To Bypass Omegle BanRiya Porn VideoThatsitcomshow ComSexe PronoDevar Bhabi XnxxTokyo_teaaSydneylint NudeDesi Boobs Porn VideosLatina Gang BangedFull Nude ClubPanty Nectar PornCaulifla HentaoBrandi Passanate NudeGay Porn ToungIndian FuckersAudritwoXxx Hd Porn HindiHot Sex ClassicSex Hot NepaliYoung Adult FilmBriaana LoveえろPorbn Hubالبث مباشر سكسTherealbrittfittسكس بنتCamwhores Tv DownloaderMy Hero Academia Hentai Game3x Hot VideoBraixen PornStrokexxxUs Porn Videos