• 3
  • 798x gelezen
Reageer met een Emoji
12
1

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@48 familie verband? Neven en nichten, spelen bij de buurkinderen en weer thuis komen bij je baby zusje /broertje. De wereld is groter dan de eigen huiskamer.

1
51 datkanjijmakkelijkzeggen

Dan noem ik ze voortaan maar gereformeerde , en zwarte kousen volk .... Ook goed.

0
52 MarcusCole

Wat hebben die anti-vaxxers toch ineens tegen het "benoemen" van zaken? Zou het zijn omdat het om een correcte betiteling gaat en geen complot-meuk is die zij zelf verspreiden?

2
53 TedjeR

Of zal ik ze maar aanhangers van de platte aarde theorie noemen , aangezien ze dat meestal ook zijn , of creationisten , omdat ze dat meestal ook zijn

0
54 MarcusCole

@53
Verwacht dat dat komt omdat nu de resultaten van een succesvolle anti-vax campagne zichtbaar zijn voor de hele wereld.

0
55 Snorrie

De in de VS gevestigde groep "Crazy Mothers" , die zichzelf omschrijft als op een missie om 'vaccinletsel en herstelbewustzijn te verspreiden, is onlangs naar sociale media gegaan om te smeken dat de term anti-vaxxer niet meer gebruikt moet worden.

Ondanks dat de groep een kleine aanhang van 1155 op Twitter heeft , kreeg de tweet snel aandacht; maar niet hoe de organisatie had gehoopt.

De mensen die de tweet wilden delen, deden dit om het pleidooi "misleidend" en "onverantwoordelijk" te noemen.

https://www.news.com.au/lifestyle/health/health-problems/antivax-groups-plea-to-ditch-offensive-name-slammed/news-story/9b569cb864e7f9ab50df45d198e4dc90

0
56 Opa

@43
'Leugens worden geen waarheid door ze eindeloos te herhalen.'
Die uitspraak moet jij jezelf een ter harte nemen.

Ik weet ook wel dat een correlatie geen bewijs is van causaliteit, maar het kan daar wel een aanwijzing voor zijn. Er zijn heel veel correlaties die niet weggewuifd worden zoal de correlatie tussen straling en kanker. Zoals de correlatie tussen fijnstof en COPD. Zoals de correlatie tussen roken en kanker. Allemaal correlaties die niet klakkeloos worden weggewuifd en als leugens worden bestempeld zoals jij dat doet.
Het wetenschappelijk artikel waar je naar verwijst maakt op mij weinig indruk. Het staat vol met speculaties en aannames. Voorlopig houd ik het bij de correlatie tussen OPV en Non-Polio Acute Flaccid Paralysis Rates. Je hebt imo helemaal niets bewezen; de bewijzen moeten nog geleverd worden.

8
57 samcash

Alleen al het feit dat de antivaxxers wensen dat alle kinderen weer een rij kinderziektes krijgen, maakt het tot mishandelaars.

Welke volwassene kiest vrijwillig voor ettelijke weken koorts en goed beroerd voelen, huisarrest, niet naar school kunnen etc? Een kinderziekte die "normaal" verloopt, hakt er bij een kind al stevig in.

Dus ik zeg maar: je hebt misdienaars, mispunten en de antivax-mishandelaars. Want je kind die laten doormaken terwijl het simpel te voorkomen is, is mishandeling.

Tijd dat de rechter het ook eens zo gaat afhandelen.


#vaccinerenhelpt!

0
58 Gekste Henkie

@57
En daar zal de wetenschappelijke wereld vreselijk van onder de indruk zijn.
Een Hooper aanhanger is niet overtuigd. WOw.

0
59 Snorrie

@57
Bewijs jij maar eens eerst dat het door jou genoemde syndroom meer problemen geeft dan polio zou geven in een ongevaccineerde populatie.

Want zelf bewijs je ook niets.

1
60 Gekste Henkie

Hoe slim is het trouwens om die discussie openbaar te voeren

Als antivaxxers nog geen 10% van de bevolking vormen? Dat zegt wel iets over het falende beoordelingsvermogen.

1
61 Gekste Henkie

Als antivaxxers zielig zijn wegens een term.


Hoe zielig zijn hun kinderen dan, die wekenlang kinderziektes mogen doormaken?
Iemand daar al eens over nagedacht?

1
62 Gekste Henkie

@29 RichardR,
Dit bericht is heel erg off line, maar kan niet anders..
Ik ben je mailadres kwijt.
Heb jij die van mij misschien nog zodat ik wellicht op die manier contact met je kan opnemen?

3
63 shym

@49 maar dat is niet de realiteit van alle dag. Men kan iets onder de leden hebben zonder symptomen op dat moment.

0
64 datkanjijmakkelijkzeggen

@64 precies dus babies die nog niet geent mogen worden moet je thuishouden want die zijn een gevaar voor anderen en viceversa.

3
65 PFL

@65 ja en dan mogen offerte broertjes en zusjes dood ook niet met bij anderen spelen en later hun kleine broertje of zusje knuffelen.. Het gaat gewoon niet werken.

1
66 datkanjijmakkelijkzeggen

@65 door baby's zijn geen gevaar, ze lopen gebaar, net als al die andere mensen die om wat voor reden dan ook een verminderd immuunsysteem hebben.

2
67 datkanjijmakkelijkzeggen

@66 offerte is natuurlijk oudere.

2
68 datkanjijmakkelijkzeggen

Dom dat ze laten merken dat het ze raakt. Ze zijn niet (allemaal, helemaal) tegen elke vorm van vaccinatie, maar ze zijn vooral tegen verplicht stellen bij wet. En dat is terecht want daarmee maakt de staat, en dus de farma-lobby, zich meester van de eigendom over jouw lichaam en het lichaam van je kinderen.

6
69 Wendel

Degene, die de uiteindelijke beslissing neemt wat er met iets gebeurt, is degene die eigendomsrecht uitoefent, en dus kennelijk in de praktijk eigenaar is. Alleen de eigenaar van iets kan erover beslissen.

Dus is het bijvoorbeeld fout, dat de vakbonden onderhandelen over kortingen op pensioenen. De inleggers van het uitgestelde loon zijn de eigenaren van dat uitgestelde loon en de daarop gemaakte winsten. Niemand anders. En dus behoort niemand anders erover te kunnen toestemmen of weigeren, beslissen dus. Dat de vakbonden bij het verzinnen van die pensioenconstructie onderhandelden namens hun achterban, toen er nog geen geld was ingelegd, wil nog niet zeggen dat ze nu over die gelden mogen beslissen.

6
70 Wendel

Het is overigens ook denigrerend bedoeld, daarom dat de lobby en hun trollen op social media zo blij zijn als je laat blijken dat het ook aankomt. Ze doen niet anders dan mensen zodanig omschrijven en toespreken resp. bespreken dat iedereen wordt opgehitst om ze als paria te gaan beschouwen, enkel en alleen om het verzet te breken en de winstmarge voor hun aandeelhouders te vergroten over de rug van onze kinderen.

6
71 Wendel

@70
En waar staat de wettelijke basis voor het lichaams eigendomsrecht ??

1
72 Snorrie

@71
Je zou ook eens een keer een vraag kunnen beantwoorden.
Nu spui je alleen maar onzin zonder enige basis.

0
73 Snorrie

@69 welke verplichting?

1
74 datkanjijmakkelijkzeggen

@69 @70 @71

Anti-vaxxers verspreiden mis-informatie, broodjeaapverhalen en leugens.
Overigens er bestaat in Nederland helemaal geen vaccinatie-verplichting,

Kinderen zijn niet het eigendom van de ouders.
Kinderen hebben óók rechten zoals dat is vastgelegd in het
Internationaal Verdrag van de Rechten van het Kind.

zie:

punt 24: Gezondheid.
"Er moet genoeg worden gedaan om te voorkomen dat je ziek wordt,voorkomen
is namelijk beter dan genezen".

0
75 Mies het zusje van Wim

@57
Samengevat: Jij verspreidt leugens, speculatie en andere nonsens als zijnde 'feiten', wijst echter alle uitleg en informatie van artsen, wetenschappers en gezondheidsdiensten van de hand (of in ieder geval dat deel wat je niet begrijpt -- zo ongeveer alles dus) en je denkt daarbij ook nog eens dat je mensen met daadwerkelijk verstand van zaken de les kan lezen. Tja ...

"Er zijn heel veel correlaties die niet weggewuifd worden bla bla bla ..."
Alleen een trol komt met zulke tenenkrommend domme 'argumenten'. Have a nice life,

2
76 RichardR

@76

Misschien een domme vraag, maar wat bewijs jij met jouw reactie dan?
Je noemt de bewering(en) van Samcash leugens, maar je geeft niet aan waarom?
Wellicht omdat zijn mening niet strookt met de jouwe?

Dit is toch een reactie forum en een ieder heeft toch het recht om zijn of haar mening te mogen verkondigen?

Geef aan waarom je het niet eens bent. Noem iemand niet ongefundeert een leugenaar.

0
77 Zwartwit

@70
De door jou genoemde eigenaren hebben in hun uppie hoegenaamd geen inbreng. Een vakbond of iets dergelijks vertegenwoordigen miljoenen mensen. Kijk dat zet zoden aan de dijk. Niet één eenling, maar een complete groep werknemers.

0
78 Zwartwit

@77
"Dit is toch een reactie forum en een ieder heeft toch het recht om zijn of haar mening te mogen verkondigen?"
Samcash beweert dat poliovaccinatie de oorzaak is van tienduizenden gevallen van verlamming per jaar in India. Hij zegt ook letterlijk dat dit een *feit* zou zijn.

Dit is echter geen feit, maar een onwaarheid -- er is geen wetenschappelijk onderzoek dat een dergelijk oorzakelijke verband heeft kunnen vinden, en er is precies één onderzoek dat een correlatie meende te vinden.
Vrijwel alle andere onderzoeken komen tot de conclusie dat de ellende wordt veroorzaakt door besmetting met (en verspreiding van) andere virussen. Het gaat om een of meer familieleden van het poliovirus, die ook op dezelfde manier worden verspreid.
Dit gebeurt niet alleen in India, maar bijvoorbeeld ook in de VS, met in sommige gebieden 1-2 gevallen per 100.000 inwoners per jaar. Aanzienlijk grotere aantallen slachtoffers zie je echter in gebieden met erg slechte hygiënische omstandigheden, waaronder enkele landen in Afrika (tot soms wel 10 of meer gevallen per 100.000). En dus ook in landelijke gebieden in India.

Er is hoe dan ook nooit een direct oorzakelijk verband gevonden tussen deze ziektegevallen en poliovaccinatie, dus beweren dat het een 'feit' zou zijn dat poliovaccinatie deze ellende veroorzaakt is gewoon een leugen.
De voornaamste reden om nogal fel tegen deze leugens in te gaan is dat het antivaccinatieleugens zijn, bedoeld om mensen op onterechte gronden bang te maken voor vaccinatie, en om vaccinatie en iedereen die daarbij betrokken is in een kwaad daglicht te stellen. Dit kost dus levens, vaak kinderlevens. Vandaar dat het verkondigen van de 'mening' dat vaccinatie bewezen gevaarlijk is en afgeraden moet worden bestreden moet worden, want het tegendeel is waar.

0
79 RichardR

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
wildersfan
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@38 Kan goed dat je gelijk hebt en ik het niet begrepen heb. Ik ga niet beweren dat ik gelijk heb....

1 minuut geleden geplaatst door wildersfan

spookrijder
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@37 Lang verhaal om duidelijk te maken dat ze knettergek zijn. 😉...

4 minuten geleden geplaatst door spookrijder

progressiefliberaal
Leidse vrouw (84) overvallen door intimiderende brief van buren: ’Wordt het niet eens tijd dat u naar het bejaardentehuis gaat?’

Die (domme) buren kunnen zich beter op de externe oorzaken richten. Alsof die vrouw bijdraagt aan het woningtekort omdat ze in haar eigen huis w...

6 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

duurendaal
Halsema: discussie over verbod hoofddoek voor boa ’seksistisch’

De baard van mannen is bedoeld om hun gezag en het bereik van hun handelen te vergroten.De hoofddoek van de vrouw is de uitdrukking dat zij ...

7 minuten geleden geplaatst door duurendaal

ongelovenloos
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@1Dan heb jij het niet goed begrepen want woke staat totaal ergens anders voor....

7 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

ongelovenloos
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

‘Woke’ betekent dat je je bewust bent van sociale onrechtvaardigheden.”Nee, het betekent dat ze blind zijn voor feiten die hun niet goed...

8 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

van Keulen
Burgemeester Halsema: Hoofddoek is 'vergelijkbaar met mannen die een baard dragen'

@2 Zo zie je maar weer wat cocaïne met je hersenen kan doen.https://wnl.tv/2019/06/12/halsema-verzweeg-cocainegebruik-bij-visumaanvraag-vs-...

8 minuten geleden geplaatst door van Keulen

eh
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

Is woke niet weer een term om naar anderen te kunnen wijzen?Ik dacht eerst dat het vooral te maken had met het niet willen praten/discussieren...

8 minuten geleden geplaatst door eh

LoydMorris
Burgemeester Halsema: Hoofddoek is 'vergelijkbaar met mannen die een baard dragen'

Noem het opdringen van hoofddoekjes voor vrouwen, door seksueel-gefrustreerde zandbak-mannetjes, zodat zij BOA kunnen worden maar "voortschrijde...

10 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

maarten1234
Leidse vrouw (84) overvallen door intimiderende brief van buren: ’Wordt het niet eens tijd dat u naar het bejaardentehuis gaat?’

schandalig... zouden individuen een fout van het systeem moeten oplossen (migratie, stikstof, te dure en weinig woningbouw). misschien moesten z...

10 minuten geleden geplaatst door maarten1234

NK. App
Super Bf VideoBarbie CumingsBig Cougar TitsDownload Sex VideosFucking A ProstituteMyjentaigalleryFullxcinenaShalina DwvinePorcelain GoirlKayli Ann Phillips NudeNail Polish SexIndian Oldman XxxRachel Olivia PornBrendi SgKktbg PornFrance Video CapsCogidas EscondidasTrisha Blue FilmRedhead BondageHot Indian Bhabi SexBeautiful Girl NudeTwitch Streamers NudeAss Lick FemdomBarazzares HdXxxnxxx VideoArya BadaiFreakabritt NakedHot Bf NewXx Hd Hindi VideoFaketaxilesbianPornlesbianAsian Gay.pornJapan Pregnant SexHow To Find Porn On TiktokHandjob CompilatinCougars And Gardener Part 2Online Downloader PornRyandrillerWww.youpor NGayporn OldBlow Job MachinePrincess PeachpornAndroid PornMargot Robbie XxxKayla Green PornRajasthani Bf Sexy VideoCorrina Kopf Nudes LeakedCucumber SexBengali Xx VedioGaytube.cokHotgirlssuckcockHomemade Porn DogHq PornetHistoires De Sexes GratuitesItch.io AdultBaixar Filmes De PornografiaSlingshot Nip SlipJanetmasonCamsoda.conPornhub SssniperwolfPussy StackGay Cam RouletteYoupornpoFuck VideosMadison Beer TitsSharon Sone NudeRosie RichesXxx Hd Local VideoClosed Missionary PositionExtreame Deep ThroatVertical PornXxx Sexy Videos HdXxx American BfWww HindisexvideoCartoon Character PornNaked NewscastersPerv PornSex Video 6Jacking Off To PornNaked VidioWww Gym Sex ComGirl Showing Her VaginaBest Porn TwotterFlingstweSexiest Girlfriend PornShilpa Shetty BoobsAshley PornWhisper XxxPretty Porn VideosTony Profane PornM Z Dani PornSeriesonlinehd.tvWhite Milf PornhubEmily Addison NudeBreaking Bad PornEbony Anal FistedCocunut Kitty NudeWhite Bbw PornRebeca LinarwsEnglish SxeGirlsfartingBukkake GifsTrans FleshlightWife Swapping Story HindiAmateur CuckoldTiktok PornerBrandi Braids AnalCanan Asmr PornIndian Village PussyExhamster ComPetite PorntubesAbha Paul NudeMera Badla RevengeGilf GangbangedFilm Semi IndonXnxx SttoriesExtremetubrJapanese Hot Mom Sex VideoPorn Couple IndiaFree Downloads PornMiya Malkova NudeTamil Actors XvideosTru Kait Only FansIndian Aunty ThreesomePerfect GielInvisible Girl HentaiFree Black Porn VidoeVictoria Cakes 2023Mainstream Sex ScenesSavannah SamsonHollywood Hot Nude ScenesMzpokePasssion Hd ComSexemodele.comLady Gsga Naked3d Pron AnimationWife Breed By BlackMatureporn Hdسکسی پیرPxnxxViola BayleiSharon Stone Nude SceneFree-abby WintersNao ContlSuperhentai.Pinkyxxx OnlyfansSanya Malhotra NudesNikki Tamboli SexyJackieloveJav Forced Porn