U blokkeert onze banners :(

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Dit vinden wij jammer, want Nieuwskoerier.nl is mede dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Help ons door Nieuwskoerier.nl te whitelisten

Binnenland
  • 2
Tekstschrijver en cabaretier Haye van der Heyden doet een stap terug bij Ongehoord Nederland. De medeoprichter meldt op Facebook dat hij niet langer „een gezicht” wil zijn van de omroep in oprichting. ...

7 maanden geleden door Febee

REAGEER MET EEN EMOJI
2
1
7

Kortom, hij is eruit geflikkerd.

1 jodelatedieho    
7 maanden geleden door jodelatedieho
4
Meld

Nog niet opgericht en nu al gedoe...wat een bedrijf die politiek.

2 Voorzittershamer    
7 maanden geleden door Voorzittershamer
2
Meld

Haha wat een armoequestion

3 Rinze    
7 maanden geleden door Rinze
7
Meld

Nu hij moet leveren trekt hij de keutel in. Typisch...

4 uahoera    
7 maanden geleden door uahoera
5
Meld

Ongehoord

5 MacGu    
7 maanden geleden door MacGu
9
Meld

Hoe verrassend.

6 jantje van leiden    
7 maanden geleden door jantje van leiden
6
Meld

Laat mij raden , Coolio komt hier dadelijk het is allemaal de schuld van links , cultuur marxisme , borealiaans landschap en weet ik niet meer

7 MarcusCole    
7 maanden geleden door MarcusCole
6
Meld

Hij doet een stap terug naar hij blijft gewoon content maken voor de zender.

Hij doet een stap terug door zure reacties zo als hier boven.

8 meneer van het nieuws    
7 maanden geleden door meneer van het nieuws
14
Meld

Hij werd zeker bedreigd. En daar moet je rekening mee houden als je kritiek hebt over bijv. de stroom migranten, de handel en wandel van de EU, enz.
Kijk maar eens naar Wilders. Moet notabene beveiligd worden. Best moedig dus om een omroep te starten en eens de minder positieve kantjes te belichten. Zal die groep met alle macht willen tegenhouden. Niet fris. Dat tuig wil alles onder het kleed vegen.

9 Liz    
7 maanden geleden door Liz
17
Meld

@9

Of hij had ruzie gekregen met zijn collega oprichters.
Want die vonden het niet zo tof dat ze een platform aan het oprichten waren waar, volgens Haje, de holocaust ontkenners gewoon aan het woord mochten komen.

Uw reflex om de ander de schuld te geven is goed ontwikkeld. Mijn scenario is zeker zo plausibel.

10 hippodepippo    
7 maanden geleden door hippodepippo
9
Meld

@10 Uw scenario is plausibeler. Het is wat Karskens en Van der Heyden zeggen, en het ‘ik ben bedreigd’-scenario zou door de Ongehoorden ongetwijfeld worden aangegrepen om te benadrukken dat hun stem niet gehoord mag worden.

11 Smiling    
7 maanden geleden door Smiling
6
Meld

Effin schijnbaar dat de oprichter het niet zo eens is dat er holocaust ontkenners aan het aankloppen zijn en bij die omroep , en eigenlijk kan ik dat best wel begrijpen zulke figuren zo ik erook niet bij willen hebben als je een beetje serieus genomen wenst te worden met het ware rechtse geluid.

12 MarcusCole    
7 maanden geleden door MarcusCole
2
Meld

@11

Natuurlijk is het plausibeler. Maar natuurlijk zullen de ongehoorden (?!) dit buitenkansje voor extreem rechtse klantenbinding niet aan zich voorbij laten gaan. Ik verwacht de rituele shitstorm van calimerogedrag, Wilders lofuitingen en beschuldigingen naar Links.

13 hippodepippo    
7 maanden geleden door hippodepippo
3
Meld

Er zijn er maar weinigen die het gillende en tierende leger van dreigende booslinksen kan e/o wil ondergaan. Dan maar terug naar de achtergrond.

14 JackKropotkin    
7 maanden geleden door JackKropotkin
14
Meld

@14 Volgens mij kwam dat de oprichter het niet eens is met dat er holocaust ontkenners aan het woord gelaten worden als ik het bericht hier boven mag lezen , over booslinksen , daarbij nagelaten ...

Ik kan best wel begrijpen dat wroeging ontstaat

15 MarcusCole    
7 maanden geleden door MarcusCole
3
Meld

Van der Heyden lag onder vuur omdat hij in een radio-interview zei dat Holocaustontkenners in de programma’s van Ongehoord Nederland de ruimte moeten krijgen om hun verhaal te doen.

Daar komt ook een aap uit de mouw

https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/haye-van-der-heyden-als-nsb-kind-behoorde-ik-tot-mindere-soort~b0a50322/?referer=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F

Chris Van der Heijden zijn broer ziet niet zozeer helden en schurken, heldere lijnen en strakke ontwikkelingen, maar vooral chaos en toeval. ‘Binnen die wanorde bewegen zich merendeels zwakkelingen die op de ene of de andere plek belanden en daar vervolgens met meer of minder wanhoop proberen te volharden.’

16 Otasanek    
7 maanden geleden door Otasanek
4
Meld

"Binnen die wanorde bewegen zich merendeels zwakkelingen die op de ene of de andere plek belanden en daar vervolgens met meer of minder wanhoop proberen te volharden."

B o z e w i t t e m a n n e n ...

17 alt-right-delete    
7 maanden geleden door alt-right-delete
10
Meld

@10 "Of hij had ruzie gekregen met zijn collega oprichters."

***

Waar staat dat hij ruzie heeft gekregen met zijn collega oprichters?

Die indruk heb ik niet. Volgens mij zijn het reacties van buitenaf:

"De gevolgen in de media van het in mijn ogen prima verlopen interview bij de Perstribune van afgelopen zondag waren dusdanig heftig en bloederig dat ik echt geen behoefte heb aan meer”, schrijft hij aan het bestuur van de omroep."

"
Die besteed ik liever aan het produceren van content voor jullie. Ik blijf namelijk graag en met nieuwe energie betrokken bij Ongehoord Nederland, vanaf nu als buitenproducent en vlogger”, aldus Van der Heyden.
"

18 Liz    
7 maanden geleden door Liz
13
Meld

@18 Vind je het gek als iemand holocaustontkenning naar de tv wil halen.

19 Otasanek    
7 maanden geleden door Otasanek
2
Meld

Da's toch een mooie erfenis van Fortuyn: LPF-toestanden.

21 zeikenderechter    
7 maanden geleden door zeikenderechter
2
Meld

@18
@20

De aap komt uit de mouw. Haje gaat weg omdat hij intern ruzie heeft.

Gelukkig doet dat er niet toe, gezien de rituele reacties, want natuurlijk weten die meteen te melden dat het de schuld is van links (@9, @14 ).

22 hippodepippo    
7 maanden geleden door hippodepippo
2
Meld

Wie ze wel en niet 'ongehoord' laten gaat daar dagelijks gebakkelei opleveren, omdat de meeste 'ongehoorden' niet voor niets 'ongehoord' blijven. Hopelijk hebben ze een goeie juridische afdeling als ze ooit zover komen.

23 zeikenderechter    
7 maanden geleden door zeikenderechter
1
Meld

Citaat uit artikel van @20 : Een vervanger voor Van der Heyden is nog niet gevonden. ,,We zijn in overleg met verschillende mensen. Er zijn genoeg grappenmakers te vinden.’'

En zo wordt de eventjes gehoorde Haye afgeserveerd: voor jou 10 andere grappenmakers.

Cru.

24 zeikenderechter    
7 maanden geleden door zeikenderechter
1
Meld

Gisteren Hotel Athene gezien. Is van BNNVARA. Er komen veel Griekse burgers aan het woord. Die burgers zitten zwaar in de shit. Het is daar nu erger dan voordat ze lid werden van de EU. En toen viel het me op, dat ze zeggen dat het aan de ECB, EU en de banken ligt. In die volgorde en in 1 adem. Geen woord van kritiek over die migrantentoestroom, die toch wel heel erg aanwezig is. En ik als Griek zonder werk, zonder geld, zonder stroom en veel Grieken inmiddels hun huis uitgezet, zou toch wel behoorlijk pissig zijn over al die veranderingen sinds de bemoeienissen van Brussel, en Merkel & Sarkozy niet te vergeten. Enige hoop was toen met Tsipras, maar die zwichtte ook en nu een regering die weer naar de pijpen danst van de EU.
Hebben ze dat tactisch weggelaten in deze documentaire? Ik denk namelijk dat er veel Grieken zijn die de EU inmiddels wel vervloeken, gezien toen de populariteit van Tsipras. Dat sommigen al agressief worden als je het over de EU hebt. Ik zie er niets van. Best vreemd.

Dus wat mij betreft mag het ware verhaal weleens verteld worden en geen gevoelige onderwerpen vermijden. Daar heeft Karskens zeker een punt mee.

25 Liz    
7 maanden geleden door Liz
6
Meld

@25 Wellicht bedoelt u het niet op die manier, dat weet ik niet, maar uw verhaal klinkt toch echt als ‘het ware verhaal is wat ik toch al dacht en als er iets anders wordt gebracht is dat gemanipuleerd’.

26 Smiling    
7 maanden geleden door Smiling
2
Meld

@20 Oke, bedankt voor de link. Dat had ik nog gezien, dus dat klopt dan wel.
Alhoewel hij wel op de achtergrond blijft, dus of dat ruzie is?
Waar hij het over had, zal niet de opzet zijn. Maar wel over migrantenproblemen, de EU en meer van dat soort zaken, denk ik.

@19 Ja, vind die holocaust eigenlijk ook niet zo'n onderwerp waar Karskens de nadruk op wil gaan leggen.

27 Liz    
7 maanden geleden door Liz
3
Meld

ON! krijgt nog bakken stront en sputterpoep over zich heen.
Jensen heeft al uitgelegd hoe het werkt in het linkse-medialand.
Het is haast onmogelijk om daar een voet tussen de deur te krijgen.
Al zou meer dan 50% van de bevolking het willen, dan nog zal het tegenwerking ondervinden.

Arnold Karskens & Co. zijn natuurlijk niet van de kattenpis en zijn hiertegen bewapend.
Want gemakkelijk gaat het niet worden.
Maar we moeten blij zijn dat sommigen het vuile werk eens gaan aanpakken.

28 Malinois    
7 maanden geleden door Malinois
2
Meld

@26 "Wellicht bedoelt u het niet op die manier, dat weet ik niet, maar uw verhaal klinkt toch echt als ‘het ware verhaal is wat ik toch al dacht en als er iets anders wordt gebracht is dat gemanipuleerd’."

***

Ja, dat bedoel ik. Je kunt heel makkelijk een woeste anti-EU Griek niet in de documentaire laten zien. Ik zag Grieken die het heel moeilijk hadden, maar nogal kalm bleven. En zich als het ware er bij neer legden. Dat kan. Dat is heel goed mogelijk. Maar iets te tam. Ik denk niet dat elke Griek zo reageert.

De vorige uitzending van deze serie ging over een vrijwilligster die heel veel deed voor de migranten die "uit het water stapten". En dat ze naar die opvangcentra gingen om daar met migranten te praten. Ook daar alle vrijwilligers, èèn en al positiviteit. Eigenlijk ALLES was heel positief. Niets van: We kunnen het niet meer aan, er zijn er teveel, enz.
Geen andere burgers aan het woord dan alleen deze vrijwilligers. Ik vind dat niet kloppen.

Lees dit onderstaande stuk met videobeeld eens. Zie ik dus niet in de documentaire. Dat is de andere kant van het verhaal.

https://jdreport.com/grieken-zijn-woedend-boze-en-ontevreden-immigranten-op-het-griekse-lesbos-gooien-hun-eten-op-straat/

29 Liz    
7 maanden geleden door Liz
3
Meld

@29 Ik heb de BNNVARA-documentaire niet gezien. Het verhaal van JDReport kan ik niet verifiëren - geen idee of het klopt, ik zie het nergens bevestigd en ik vind het een rommelig, bij elkaar geraapt verhaal. Of het een zinnige toevoeging aan de documentaire zou kunnen zijn kan ik niet beoordelen.

30 Smiling    
7 maanden geleden door Smiling
2
Meld

@30 "geen idee of het klopt"

***

De video spreekt voor zich. Dat zijn taferelen die ongetwijfeld gebeuren, maar niet in die documentaire te zien zijn.

31 Liz    
7 maanden geleden door Liz
3
Meld

Van der Heyden en Karskens zijn bijna net zo oud , dat zou je niet denken als je ze ziet.

32 21st Century Guy    
7 maanden geleden door 21st Century Guy
1
Meld

@28 "Het is haast onmogelijk om daar een voet tussen de deur te krijgen."

***

Ja, dat zal pittig worden.

33 Liz    
7 maanden geleden door Liz
3
Meld

@30 Nogmaals, ik heb de documentaire niet gezien en kan dus niet beoordelen of zoiets er in past. Ik kan ook niet beoordelen of wat de video toont structureel is. Kortom, ik kan niets zinnigs zeggen over de vraag of er van verzwijgen en/of manipuleren sprake is.

34 Smiling    
7 maanden geleden door Smiling
1
Meld

En weer eens een verkeerd nummertje: mijn @34 is voor @31 .

35 Smiling    
7 maanden geleden door Smiling
1
Meld

@34 Ik heb beiden gezien en daaruit trek ik mijn eigen conclusies.

36 Liz    
7 maanden geleden door Liz
2
Meld

@28 "Jensen heeft al uitgelegd"? Neem dat dan maar met een korreltje zout.

37 MacGu    
7 maanden geleden door MacGu
6
Meld

@37 Ik neem Jensen serieuzer dan Rutte..

38 Liz    
7 maanden geleden door Liz
4
Meld

@38 Hooguit als ik een clown wil inhuren.

39 Criticaster    
7 maanden geleden door Criticaster
2
Meld

@38 Dat zegt meer over jou dan over een ander joh. Ik denk niet dat veel mensen je serieus nemen met die mening,

40 Otasanek    
7 maanden geleden door Otasanek
2
Meld

@38 Dat kan, maar of het verstandig is.....

41 MacGu    
7 maanden geleden door MacGu
5
Meld

@40 "Dat zegt meer over jou dan over een ander joh. Ik denk niet dat veel mensen je serieus nemen met die mening,"

***

Neem jij Rutte serieus dan?

42 Liz    
7 maanden geleden door Liz
1
Meld

@41 "Dat kan, maar of het verstandig is....."

***

Ik vind het niet verstandig om Rutte serieus te nemen.

43 Liz    
7 maanden geleden door Liz
1
Meld

@39 "Hooguit als ik een clown wil inhuren."

***

Mee eens! Rutte is een clown.

44 Liz    
7 maanden geleden door Liz
1
Meld

@43 Dat kan jij vinden, maar het ging er om dat je Jensen totaal niet serieus kan nemen.

45 MacGu    
7 maanden geleden door MacGu
4
Meld

@45 "Dat kan jij vinden, maar het ging er om dat je Jensen totaal niet serieus kan nemen."

***

Maar waarom ben jij het niet met Jensen eens eigenlijk? Welke uitspraken vind jij bijv. niet waar.

46 Liz    
7 maanden geleden door Liz
1
Meld

@46 Eens zijn? Het gaat over serieus nemen.
Zijn ( vaak ongefundeerde) meningen en manier van communiceren maakt dat ik hem niet totaal niet serieus neem.

47 MacGu    
7 maanden geleden door MacGu
6
Meld

@47 Maar wat is dan ongefundeerd. Hij kan wel degelijk serieus zijn. Hij nodigde wel Wilders en Farage uit. Dat is misschien het probleem? Het "verkeerde kamp"?

48 Liz    
7 maanden geleden door Liz
1
Meld

@48 Het is natuurlijk wel het verkeerde kamp maar dat heeft niets te maken met het feit dat Jensen niet serieus te nemen is. Zo iemand wil je toch niet als "spreekbuis".... Misschien krijgt men met ON een beter alternatief. Zou ik wel goede zaak vinden. We gaan het misschien meemaken.
PS Wilders is regelmatig door diverse omroepen uitgenodigd maar daar gaat hij niet op in.... verkeerde kamp?

49 MacGu    
7 maanden geleden door MacGu
5
Meld

@49 Oke, Jensen is misschien wat rommelig met zijn "nieuws", maar die vent is zeker niet gek.
Wat Wilders betreft kan het me wel voorstellen, bijvoorbeeld bij Pauw, dat hij levend gevild wordt. In dat programma nodigen ze natuurlijk ook de felste tegenstander uit. Dat kan goed maar ook zeer slecht uitpakken. Je wordt afgemaakt of de hemel ingeprezenquestion
Ik zou, als ik Wilders was, daar echt niet gaan zitten.

50 Liz    
7 maanden geleden door Liz
0
Meld

@50
Als je een goed verhaal hebt kun je overal gaan zitten. Daar wringt de schoen Liz.

51 Realisme graag!    
7 maanden geleden door Realisme graag!
1
Meld

@51 "Als je een goed verhaal hebt kun je overal gaan zitten. Daar wringt de schoen Liz."

***

Klopt. Maar een kritisch verhaal is weer wat anders. En als de omroepbazen dat niet willen, dan komt het er ook niet.

52 Liz    
7 maanden geleden door Liz
1
Meld

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Trending vandaag
Geert Wilders: ''Jullie sluiten all...
Institutioneel racisme in Nederland.

14 uur geleden door Moskowfiets

Theo Hiddema over ‘systemisch racisme&r...
Waar de linkse oppositie nog hoopte op een Ka...

16 uur geleden door Racism monitor 2020

Opnieuw dagrecord in Florida: ruim 10.000 bes...
Florida wordt enorm hard getroffen door de co...

4 uur geleden door NOS

Donkere mensen willen de blanke terug .
Many white farmers in Zimbabwe were forced ou...

10 uur geleden door Tungsten

‘Jeffrey Epstein-vertrouweling Ghislain...
Ghislaine Maxwell, de ex-vriendin en vertrouw...

9 uur geleden door AD


ADVERTENTIE


Laatste reacties
LGK
De bochten van Trump over het virus: dit zijn...
@5Stijging besmetting is pas een weekDo...

minder dan een minuut geleden door LGK

dmpr2.3
Witte Huis lelijk in zijn maag met ‘Russisc...
@30 Ja hoor u heeft helemaal gelijk. Joe the ...

1 minuut geleden door dmpr2.3

RubberDuck
Hamilton onthult Black Lives Matter-helm voor...
@11 Want the Temptations waren blank of wit ....

1 minuut geleden door RubberDuck

LGK
Witte Huis lelijk in zijn maag met ‘Russisc...
@46Waren er toen berichten dat Putin de T...

2 minuten geleden door LGK

oculus amet
De bochten van Trump over het virus: dit zijn...
@4 komt door de dems en de chinezen en Gates ...

2 minuten geleden door oculus amet

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig