RTL Nieuws RTL.nl

Let op, binnenkort verhuist RTL Nieuws naar RTL.nl

Al onze nieuwsberichten en video’s vind je straks op RTL.nl.

Neem alvast een kijkje

Ga naar de inhoud
Entertainment

Tennisster Kiki Bertens en haar Remko zijn getrouwd

Beeld © instagram @kikibertens

Tennisster Kiki Bertens (27) en haar partner Remko de Rijke (33) zijn in het huwelijksbootje gestapt. Op 30 november gaven de twee elkaar het jawoord. Via Instagram deelt Kiki foto's van de mooiste dag van haar leven. Remko, die tevens de fysiotherapeut van de tenisster is, en Kiki hebben al een poosje een relatie. Aan het eind van vorig jaar maakten de twee bekend verloofd te zijn.

"What a day"

Op het sociale medium deelt Kiki vijf prachtige foto's van het huwelijk. Op de foto's is te zien hoe gelukkig de twee zijn met elkaar. "What a day", schrijft ze bij de foto. Veel bekende sterren reageren onder de foto en feliciteren de twee. Zo noemt Koffietijd-presentatrice Quinty Trustfull de tennisster "prachtig". Ook andere tennissters feliciteren het stel.

Raemon
lees meer:
Raemon Sluiter noemt breuk Kiki Bertens waanzinning zwaar

Het is een bewogen jaar vol hoogtepunten voor Kiki Bertens. Zo won ze dit jaar een groot toernooi in Madrid, zonder setverlies, wat nog geen enkele speelster ooit was gelukt. Vlak daarna, in de zomer, bereikte ze de vierde plaats op de wereldranglijst. De hoogste notering voor een Nederlandse tennisspeelster ooit. Toch was er ook minder leuk nieuws. Na vier jaar beëindigde Kiki de samenwerking met haar coach Raemon Sluiter, met wie ze veel successen heeft geboekt. Raemon reageerde destijds bij RTL Boulevard op de breuk.

Raemon Sluiter noemt breuk Kiki Bertens waanzinning zwaar

00:27