door Hendrianus in Politiek  ·  29 Reacties

  • 2
  • 1254x gelezen
Reageer met een Emoji
15

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

stoppen met die flauwekul,

2
1 de redelijkheid

Aantallen vluchtelingen,
https://images.app.goo.gl/jHbWmi7t2sQrJHET9

De UNRWA is opgericht als tijdelijke organisatie. Helaas is het vluchtelingen probleem tot nu toe niet opgelost. Dat is m.i. uit onwil van de omliggende landen van Israël om volledige burgerrechten te geven aan deze vluchtelingen en de onwil om het Palestijns/Israëlische conflict op te lossen.

Dat ook de nazaten van de vluchtelingen de vluchtelingenstatus krijgen is m.i. volkomen logisch.
Welke andere status zouden zij moeten krijgen in een vluchtelingen kamp? Statenloos verklaard worden is geen optie.

Bovendien zit er, bij het uitsluiten van nazaten, dan een soort van beloning in.
Hou vol in het niet opnemen van vluchtelingen en binnen 70/80 jaar is het probleem uitgestorven.
Dat een vluchtelingenkamp dan bewoont wordt door nazaten die geen kant op kunnen, Israël weigert terugkeer en de omliggende landen geven geen volledige burgerrechten, zou dan geen probleem zijn?

Het tijdelijke van de UNRWA is door MO stijfkoppigheid en internationale onwil, druk zetten, wat minder 'tijdelijk' dan gedacht.

22
2 Hendrianus

* Verwijderd door de redactie *

3 Positivo

* Verwijderd door de redactie *

4 Pelikaan

* Verwijderd door de redactie *

5 AcerPredator

Ze kan het geld - ons belastinggeld - net zo goed in de Maas gooien...

1
6 Ghurka

@3
Ach wat schattig, je hebt een woordje, 'kech' (hoer), straattaal meegekregen.
Geleerd van Yisrael?

20
7 Hendrianus

@3
Altijd al het vermoeden gehad dat je een Marokkaan bent....

3
8 Janzzen

@5
Als minister Kaag een keer aftreed komt er weer een andere minister die in overleg besluit geld over te maken naar de UNRWA. Ook minister Rosenthal deed dat indertijd. Komen die allemaal in aanmerking voor jouw 'speciale' mossad lijstje beste haatprediker?

17
9 Hendrianus

En daar hebben we de clowneske Kaag weer. Nog snel weer even met een grote zak geld naar de UNRWA. Die organisatie zou inderdaad tijdelijk zijn. Waarom is die dan nog niet opgeheven? Omdat er met dat vluchtelingenprobleem lees nu: gelukzoekersprobleem niks opgelost is. Het is inmiddels een verdienmodel geworden. Je ziet het niet meer op TV, je hoort het niet meer op de radio, je leest het vrijwel niet meer in de kranten want Nederland moest ook zo nodig het Marakeshcontract ondertekenen, hè mijnheer Rutte en Blok) maar het binnenhalen van de gelukzoekers gaat gewoon door. We krijgen het alleen niet te zien of te horen. Moldaviërs, Oekraïners, Albanezen (het grootste, in Nederland aanwezige, criminele kartel is het Albanese), Nepalezen, Bangladeshers, Tunesiërs, Marokkanen, Nigerianen de ongelooflijk slimme computeroplichters, Malinezen, Somaliërs die al 15 jaar lang in Nederland een uitkering genieten en er niks voor hoeven te doen, Eritreeërs, die het grootste deel van het geld dat Nederland hen geeft, naar Eritrea moeten sturen van hun president, of ze gaan er met vakantie en geven het vervolgens af, Vietnamezen, Chinezen die ook al identiteitsfraude gepleegd hebben in Nederland om aan centen te komen, het houdt gewoon niet op. Het Kabinet en zijn assistenten in de Tweede Kamer zijn niet in staat of liever gezegd: willen niet ongehoorzaam zijn aan Brussel. Ze willen liever het volk laten omkomen in moord en doodslag en straks honger en ziektes. Dit alles kost een vermogen dat Nederland al gauw niet meer kan betalen en dat enge mens van Kaag blijft maar strooien met inderdaad: ons zuur verdiende geld. En dat gaat allemaal naar al die landen die geen zin hadden om zich druk te maken over hun toekomst en er nu maar op rekenen dat het Westen dit wel zal doen. En het Westen doet dit dus ook. En omdat de volkeren allemaal weten dat het gestuurde geld van Kaag bij de leiders van het land en hun familie en vrienden blijft zitten, komen ze het hier maar halen. Dus er wordt 2x betaald.
Jammer dat Kaag nog zeker ruim een jaar op die plek zal blijven zitten. En er is niemand die de poten even onder haar stoel weg kan zagen. Waarom woont ze niet bij haar Palestijnse echtgenoot? Omdat ze dichtbij de geldpot wil blijven zitten en daar moet ze wel een offer voor brengen. En die Palestijn lacht zich dood.

1
10 niet voor de poes

Muntgeld in de Maas is vervuiling en papiergeld is zonde. Nu ja, dat papier is misschien leuk als nestmateriaal voor stadse vogels. Uitgebroed op een snip, oh nee dat was dat gulden biljet.

Nu ja, toch beter als er een Palestijn mee geholpen wordt. Jammer genoeg, en diep triest, nog steeds nodig.

13
11 Hendrianus

Hoe is het mogelijk dat Nederland nog steeds Palestijnse terroristen steun!

Hebben schijnbaar niets geleerd van de steun die ze aan IS terroristen gaven!

0
12 Zie Hier

@10
Minister Uri Rosenthal, getrouwd met een Israëlische vrouw, maakkte ook geld over naar de UNRWA.
In andere kwesties, subsidie, kwam dan zijn tweede loyaliteit tevoorschijn. In die tijd las je niets over een persoonlijke hetze tegen Rosenthal en werd nier de nationaliteit van zijn vrouw aangwhaald.

Nu het een vrouwelijke minister betreft met een Palestijnse partner worden de modderregisters, door Palestijnen verguizend Nederland, wijd opengetrokken. Zelfs een politieke partij, PVV, doet mee aan het moddergooien naar minister Kaag.
Je stelling dat al het hulpgeld in de zakken van Hamas verdwijnt is absurd. De meeste Palestijnse vluchtelingen verblijven niet in Gaza. Mede dankzij de UNRWA worden deze vluchtelingen in de regio opgevangen zodat deze niet verder hoeven te trekken.

Regio opvang wordt door velen wel met de mond bepleit maar als er betaald moet worden is het, 'stoppen, het geld verdwijnt in de zakken van .....". Feitelijk is er een stroming die niet wil betalen, verdragen niet wil naleven en van Nederland een fort denkt te kunnen maken.

12
13 Hendrianus

@1 Flauwekul?,

Was een leuke serie.

11
14 Hendrianus

Daar is ons belasting geld niet voor bedoeld en ook niet voor afgedragen.
onder tussen hebben we het minst vrij besteedbare inkomen van heel de eu.
onze lasten worden niet verlicht maar telkens verzwaard om het niet aan ons,
maar telkens in het buitenland te besteden, we onderhouden haast heel de wereld behalve ons zelf.

dijken en wegen in slechte staat geen tot weinig onderhoud.
wegen staan vast doorstroming onmogelijk.
scholing en zorg van slechte kwaliteit jippie iedereen ontevrede...
o.v het duurste van de eu
sociale zekerheid en sociale opvang totaal uit gehold

hmm de zaken waar we voor afdragen, voor u en mij helaas geen geld en zeker geen prioriteit.
bent u nog zo bereid om u geld zo maar weg te geven ?

2
15 Gratiebarmhart

@15
Zo'n twintig miljoen Euro, twee Euro per huishouden, verlicht niet de noden die u stelt. Daar zijn in eerste instantie zaken als, 'kiezen', voor nodig. Dat kiezen kunt u minstens elke vier jaar.

11
16 Hendrianus

Om een beeld te vormen !

Minister D66 Kaag voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking

Op 26 oktober 2017 trad zij toe tot het Kabinet-Rutte III als minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking.[8] Toen de Amerikaanse president Trump de hulp gehalveerd had aan UNRWA, de VN-organisatie voor hulp aan Palestijnse vluchtelingen, maakte zij versneld 13 miljoen euro aan deze organisatie over. Bij de coalitiepartners VVD, CDA en ChristenUnie gaf dit wat geërgerde reacties, vooral omdat volgens hen de communicatie hierover niet transparant was geweest.

Bron > https://nl.wikipedia.org/wiki/Sigrid_Kaag

0
17 Moskowfiets

Om een beeld van Kaag te vormen


Ze is een van de verrassingen van Rutte III: Sigrid Kaag, voorheen ... 1994-1997 Hoofd donorrelaties UNRWA (hulpprogramma Verenigde Naties) ...


Kaag een vrouw die in haar huis een foto heeft hangen waarop ze staat naast 'massamoordenaar' Yasser Arafat. Volgens de krant is ze lid van de 'left wing party' D66 en heeft ze Netanyahu van racisme beticht.


Bron > https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/voor-sigrid-kaag-is-het-ministerschap-geen-eindpost~b86413dd/?referer=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F

0
18 Moskowfiets

Minister Sigrid Kaag voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking versnelt de Nederlandse jaarbijdrage aan de Palestijnse vluchtelingenorganisatie UNRWA. Het bedrag van 13 miljoen euro wordt direct beschikbaar gesteld. Het besluit komt nadat Trump de Amerikaanse steun aan de VN-organisatie halveerde.

https://www.cidi.nl/minister-kaag-versnelt-bijdrage-vluchtelingenorganisatie-unrwa/

0
19 Moskowfiets

Oh, wacht even. In Nederland zijn 7,9 miljoen huishoudens,
https://www.volksgezondheidenzorg.info/onderwerp/bevolking/cijfers-context/huishoudens

In 2018 werd er door Nederland 22.677.000 aan de UNRWA besteed,
ttps://www.unrwa.org/how-you-can-help/government-partners/funding-trends/donor-charts

Dat is zo,n drie Euro perhuishouden. Een gemiddeld huishouden bestast uit 2,1 personen. Die kunnen bij inhouding van de Nederlandse bijdrage aan de UNRWA per jaar met zijn 2,1 genieten van een kinder Bram patatje met mayonaise.

Even in perspectief, er zijn vijf miljoen Palestijnse vluchtelingen. Met de hulp uit Nederland is dat vier Euro vijftig per persoon per jaar. Toch is Nederland het veertiende belangrijkste donor land.
In totaal zit er ruim 1,2 miljard in de UNRWA pot. Euro 240 per Palestijnse vluchteling per jaar.

Nederland draagt twee procent bij aan het UNRWA budget.

9
20 Hendrianus

@16 u geloofd nog in het systeem, dat u iets te kiezen heeft question
daar trap ik al heel wat jaartjes niet meer in.
kabinet formeren zelf en dan word direct de kiezer aan de kant gezet.
zodat men altijd eindigt met de grote drie vvd cda of pvda en een stelletje ja knikkers die hun te goed mogen innen.

1
21 Gratiebarmhart

@20 Die kunnen bij inhouding van de Nederlandse bijdrage aan de UNRWA per jaar met zijn 2,1 genieten van een kinder Bram patatje met mayonaise.

Doe mij dat patatje maar...

0
22 Otasanek

@22
Maak er een jaarlijks feestje van en noem het, 'fuck de Palestijnse vluchteling', dag. Op de zakjes kun je dan een symbool printen dat de algemene concensus van die dag goed weergeeft. Misschien een laars die een vluchteling in de mayonaise drukt? Oh ja, nodig Wilders als spreker uit en christenen voor Israël om, 'Hallelujah', te zingen. Feest!

10
23 Hendrianus

@23 Dat UNRWA dient opgeheven te worden. Nutteloze dure instantie. Afdwingen dat Libanon ze opneemt en een paspoort geeft lijkt me veel nuttiger. Je kan mensen moeilijk eeuwig vluchteling blijven noemen.

0
24 Otasanek

Velen van die 'vluchtelingen" zijn naar arabische buurlanden gevlucht. Tot aan de dag van vandaag hebben ze nauwelijks van die landen diens nationaliteit verkregen. Gaat toch om miljoenen mensen. Die landen willen dat ook niet. Ze zijn die palestijnen liever kwijt dan rijk. En dankzij UNWRA (specifiek opgericht voor de palestijnse vluchteling) blijven alle generaties na die vluchtelingen ook vluchteling. De teller staat op zo'n 7 miljoen. En die willen dan blijkbaar graag naar Israël. Als dat gebeurt kan je Israël ook gelijk opheffen. Dat is blijkbaar het grote doel.

0
25 ThWil

@24 @25
Niets liever dan dat de UNRWA ogeheven kan worden. Inderdaad dwang op de omliggende landen om deze vluchtelingen op te nemen. Tevens dwang op Israël en de PA om de Palestijn/Israëlische kwestie op te lossen zodat de UNRWA ook op de Westbank en in Gaza overbodig wordt. Terugkeer naar Israël is niet reëel, dar moet dan wel wat tegenover staan. Onderhandelen dus.

8
26 Hendrianus

@26 Palestijnen maken er zelf al 80 jaar een potje van en nee er hoeft niks tegenover te staan.

0
27 Otasanek

@26 Oh en het werkt twee kanten op... Israeli maken er zelf al 80 jaar een potje van en nee er hoeft niks tegenover te staan.

7
28 Otasanek

@7 O hebben daar we die ouwe bacha bazi weer, met de artiesten naam "hendrianus"

1
29 Positivo

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Zie Hier
D66-minister pakt vliegtuig naar Luxemburg ondanks klimaatambities - NieuwRechts.nl

Ach dat zien we regelmatig van klimaat fanaten denk even aan die patient bij de XR demonstraties kam ook niet lopent uit Stockholm of die klimaa...

zojuist geplaatst door Zie Hier

Sarcoff
D66-minister pakt vliegtuig naar Luxemburg ondanks klimaatambities - NieuwRechts.nl

@3 Overigens is 'de het Balkanschiereiland'' mij ook onbekend.Prik, als je mensen op taalfouten wijst, wat alleen onaangename persoonlijkheden...

6 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

Sarcoff
OpinieZ Politiek & Maatschappij

https://opiniez.com/2024/04/22/timmermans-doet-verkapte-oproep-tot-geweld-tegen-wilders/inesvanbokhoven/...

14 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

Wedergeboren
D66-minister pakt vliegtuig naar Luxemburg ondanks klimaatambities - NieuwRechts.nl

'het Balkanschiereiland' , niet 'de het Balkanschiereiland'...

18 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Sarcoff
Australische premier haalt uit naar ‘arrogante miljardair’ Musk, die weigert beelden steekpartij te verwijderen

En waarom zou Musk die verwijderen, mag de waarheid van die opgeblazen politicus niet getoond worden?...

18 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

Wedergeboren
D66-minister pakt vliegtuig naar Luxemburg ondanks klimaatambities - NieuwRechts.nl

@2 Fijn dat ik nog wel naar de het Balkanschiereiland mag vliegen van je, Overigens zijn 'Nederlandrrs" mij onbekend. ...

23 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

JackKropotkin
Instortingsgevaar dreigt voor drukste brug van Nederland en dat zorg voor grote problemen

Ik ga wel via de Willemsbrug naar de boeren op Zuid en verder :-)Overigens wel een hysterische kop van het AD. ...

25 minuten geleden geplaatst door JackKropotkin

Wedergeboren
Koningsdag in Amsterdam betekent 4 miljoen liter plas: ‘Verschrikkelijk als ze door de brievenbus staan te plassen’

@41 "Dan zijn de rapen gaar, hoor. 😄" Ja, dat zal best dat men er niet blij mee zal zijn. Maar kijk eens: - een nieuw dr...

1 uur geleden geplaatst door Wedergeboren

Wedergeboren
In deze openluchtgevangenis leven IS-aanhangers en slachtoffers zij aan zij

@3 "Artikel is niet te lezen" Tja, sorry. dat is geen algemeen probleem, want ik kan het wel lezen. ...

2 uur geleden geplaatst door Wedergeboren

NK. App
Xxx 60Muslim Girl SexOld Sex IndianShashi Aunty RomanceHot Hollywood Actress PornRomantic Scenes PornArabcockSkinny Redhead NudeChinesas XxxVídeos Gratuitos PornôJasmine Teaa PornXxxoe_ PornJen Bretty NudeGay Porn South ParkBig Boods XxxKayla Green PornOne Tit OutSexy Video Com BfLesbians With Big Natural TitsAgostina BellTitshandjobPamela Anderson HotSpanish Porn ActressKannada Sexy VideoHand PornTamil Sex Movie TamilDoctor Porn VideoIndian Village Blue FilmTannuxx ComMom Teach PornTiny MilfMonica Santhiago DreddPeeing FemdomBrooke Burke Nude NakedHtlm Porn GameIndian Xxx Video Full HdSuperchatshopSexy Brunette PornPorn Stars ActressPorno BengalaHuge Dick AnalJapanixxxIndian Pink PussyHumping FaceEva Lovia CompilationPornos 100Five Nights At Freddys PornTasteful NudesTits ShownHindi Sex ScandalNicole Anoston PornVidoe Bokep TerbaruEbony MystiqMikayla Demaiter TittiesAdulttime.comReal Dad Daughter PornIncest MangaPornstar LookalikesCelebritydeepfakesDevils FilmsMompov CharlotteSextape WifeIndian College Girls Hot VideosSujata Sex VideoNatasha Crown PornPuba ComPornozeiro ComPorn With TwinsAnal PainfulXnxx Desi GayNude VPeporno ComKolkata FuckStormy Daniels Hot VideosScarlett Johanson Sexy SceneBande Dessinée Pornographique En FrançaisSakshi Malik HotSangeeta Sex VideoMother GooshVidel HentaoFuckbook.comCumming In Asian MouthKate Backensale NudeBritanny ShaeHuge Mature TittiesAmala Paul BoobsRavi SexAnal Porn BrutalAnal Lesbians TeensMira GreySexiest Tik Tok CompilationPattycake NudeSkyalrmaexoNinja Hattori XxxTamil Homosex StoriesPorn Videos Indian WomenHot Desi SexxPiper Perri Sex VideoSalma Heyek PornCortney Palm NudeInhmanityBigcockshemaleBlackmom PornGoko.tuNew Sexy XvideoMaddy BeleKing Comics PornHindi Bhabhi Sex PornBig Round TitiesCartoonpornvideoSexy Movie FreCarter Cruise OnlyfansManhwa MebAll Porn SiteBest Asses In PornAubrey Plaza AssList Crawler AtlantaJulie Mccullough PlayboyBritney Rodriguez NudesXvideo Hindi MeinRae Lil Black VideosTwo Hand HandjobTortire PornVietnamese Teen PornX Videos DownloaderVideo Gratuite Amateur SexeWomen Humping PillowsGay Porn ManReal PronMonana PornAmatuer Ebony PornPornografia TabooHd PornokNagaland Sex ComBf KamasutraDesi Xxx BanglaHottes Black Porn StarsAsstr OrgThe Frappening BlogBlack PotrolBettiebondageNudenonRashmika Mandanna Hot PicsMatti Mars BangbusTaylor Vixen LesbianGaydaddyMom Seducing SonJuliehot33العاب سكسهHentai Vost Fr