FvD zwalkt naar links (google.com)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Klu Klugs Klauw in Politiek  ·  198 Reacties

  • 4
  • 1216x gelezen
Reageer met een Emoji
1
1
16
3
2

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@148

Ach ja draai maar weer om de hete brij heen.
Mensen willen zoveel niet en toch veranderen dingen, en weet je wat de meeste mensen passen zich gewoon aan. Dat er mensen met een ander kleurtje in Europa komen wonen en sommige figuren daar een probleem mee hebben, heeft echt niets te maken met conservatisme, maar gewoon met racisme omdat ze zich bedreigd voelen door nieuwkomers. En dus krijgen die nieuwkomers van dit soort volk overal de schuld van, En dat "overal de schuld van geven" is nu het grote kenmerk van racisme. Niet beoordelen op kwaliteit maar op kleur. En dat is ook wat je ziet op NK, vrijwel alle topics gaan over migranten en de meeste reacties staan bol van het schuld geven van immigranten, zonder aanziens des persoons. Je zou gelijk hebben als er specifiek naar unieke personen wordt gewezen in dat soort topics. Maar dat gebeurt niet , ze worden allemaal over 1 kam geschoren. Dat is niet anders dan puur racisme.

Volksverhuizingen zijn van alle tijden en wat er nu gebeurt is feitelijk niets anders. Ik zou er maar aan wennen want het gaat niet anders worden. Over 100 jaar ziet Europa er heel anders uit net als het nu er anders uit ziet als 100 jaar geleden. De meeste voorouders van autochtone Nederlands komen van origine uit ander delen van Europa

8
151 krek

@150 [Dat mensen van nature het liefst omgaan met mensen die vergelijkbaar zijn kun je moeilijk extrapoleren naar ''ik wil dat Nederland dominant blank blijft'' zonder aparte gedachtesprongen.]

Nee hoor, dat is helemaal niet moeilijk. Zoals je al zegt:

[dus het komt min of meer neer op 'een ander kleurtje maar raar vinden'.]

In dit geval zal angst over de dalende geboortecijfers bij blanken ten opzichte van, min of meer, de hele rest van de wereld, en het gestaag dalende aandeel in de wereldbevolking in combinatie met grootschalige immigratie vanuit de rest van de wereld ríchting Europa wel meespelen. Tja, is dat superioriteitsdenken? Je hecht je aan wat je vertrouwd is, wat op jezelf lijkt, wat je als 'eigen' beschouwt. De meeste mensen zijn niet in die mate kleurenblind dat ze ongeïnteresseerd hun schouders ophalen bij de gedachte dat 'hun' type mens compleet verdwijnt, ook al zeggen ze misschien dat het ze geen zier kan schelen omdat er inderdaad in moreel opzicht geen verschil is tussen bruine en blanke mensen. Ik denk dat dat de achtergrond is van Baudets uitspraak. Niet intellectueel hoogstaand, maar vrij plat-menselijk.

[Niet willen dat dingen veranderen is geen argument, want dingen veranderen altijd en dat wordt blijkbaar pas een probleem als we er ras/etniciteit bij gaan halen.]

Nee hoor, de onvrede bij al die PVV'ers, FvD'ers en ongeaffilieerde conservatieven wordt in de eerste plaats veroorzaakt door het schijnbare onvermogen van hedendaagse Europese staten om al die, met name niet-westerse, nieuwkomers te absorberen en op te laten gaan in de ontvangende samenlevingen zonder de cultuur van die samenlevingen aan te tasten. Dat was vanaf het begin al duidelijk. Radicaal andere gebruiken, radicaal andere religies, radicaal andere talen; te vreemd, te on-Europees, en vooral te veel - en dat is het soort verandering dat men niet wil.

1
152 Civ

@151 De volksverhuizingen aanhalen is niet echt een meesterlijke zet als je wilt aantonen 'hoe het allemaal vanzelf wel goedkomt'. Wij zullen ons bestaan vast ook wel te danken hebben aan de één of andere genocidale oorlog in de prehistorie die ons een deel van onze genen bezorgde, maar dat maakt genocide nog geen goed of wenselijk fenomeen.

1
153 Civ

@151 Je uitweiding over reageerders op NK lijkt me niet helemaal to-the-point, tenzij dat groepje mensen toevallig samenvalt met Baudet, Geert Wilders, hun stemmers en de niet-geaffilieerde conservatieven die een aantal van hun opvattingen delen. Maar dat lijkt me onwaarschijnlijk.

1
154 Civ

@152 Het aparte is juist dat de mensen met de "meest on Europese culturen" lees hindoeïsme , boeddhisme , shintisme, taoisme etc. het gemiddeld goed doen in Europa beter dan mensen die de islam aanhangen wat dichter tot jodendom en christendom staat en ook beter dan sommige christelijke migrantengroepen.

3
155 21st Century Guy

@155 Ja, als groepen zijn zij ook minder zichtbaar in de openbare ruimte en dat heeft, behalve wellicht met culturele normen, vast ook wel met aantallen te maken. Waarschijnlijk zouden Chinezen al minder positief worden gewaardeerd als zij met een miljoen zouden zijn. En omgekeerd zouden de Turken niet blij worden als tien miljoen christelijke Europeanen zouden besluiten zich in hun land te vestigen. Zo werkt dat gewoon.

2
156 Civ

@152 ''Tja, is dat superioriteitsdenken?''
Ja ongetwijfeld.

''Ik denk dat dat de achtergrond is van Baudets uitspraak. Niet intellectueel hoogstaand, maar vrij plat-menselijk.''
Ja heel erg gebaseerd op de gevoelens die hij heeft over de enge bruine mensen, maar niet gebaseerd op de feiten. En dat is wat ik verwacht van mijn buurman ofzo, maar niet van een parlementariër

''Nee hoor, de onvrede bij al die PVV'ers, FvD'ers en ongeaffilieerde conservatieven wordt in de eerste plaats veroorzaakt door het schijnbare onvermogen van hedendaagse Europese staten om al die, met name niet-westerse, nieuwkomers te absorberen en op te laten gaan in de ontvangende samenlevingen''
Waar blijven de plannen dan om de integratie te bevorderen? Waar zijn de belangrijke plannen die het huizentekort proberen op te lossen? Dat is bijvoorbeeld wel een probleem van de aanpak die liberale partijen de afgelopen jaren hebben gebruikt, maar het is niet alsof PVV/FvD wel het licht zag en met dat soort oplossingen kwam.

''Dat was vanaf het begin al duidelijk. Radicaal andere gebruiken, radicaal andere religies, radicaal andere talen''
Zijn gebruiken echt zo relevant? Dat is namelijk super persoonlijk. De culturele gebruiken tussen blanke Nederlanders is niet eens hetzelfde en ons land is enorm klein.
Andere religies zou nog een redelijk punt zijn (want wie houdt er nu van meer invloed van religie?) als het niet uit de mond zou komen van partijen die zelf bol staan van de religieuze invloed en bijvoorbeeld zeiken op homofobie van de islam en tegelijkertijd gezellig met de CU en SGP meestemmen als het om LHBT-kwesties zou gaan.

Waarom wordt er bij een migrant uit Syrië vaak gesproken over hoe ze onze cultuur bedreigen maar bij een migrant uit Polen niet? De gemiddelde Pool is niet veel vooruitstrevender dan de gemiddelde Syriër. De Nederlandse cultuur en de Poolse cultuur verschillen best veel maar als we het over Polen hebben gaat het alleen maar over hoe ze onze banen afpakken. Nu zijn er echt wel overeenkomsten en er zijn zeker wel mensen die goede argumenten geven hierover, maar ik krijg nogal het idee dat het voor een heleboel mensen gewoon om huidskleur gaat.

3
157 ThierryBaedet

@157 Die Pool is christelijk en beschouwt onze normen en waarden niet als vreemd of vijandelijk. Bern je wel 's een Syrische loodgieter of schilder tegengekomen? Die Syriërs pakken alleen onze bijstandsuitkeringen af.

6
158 de gezonde roker

@158 Vanwaar dan het grote verschil in de Nederlandse politiek en de Poolse politiek als het gaat om burgerlijke vrijheden, de rechtstaat, rechten van LHBT, rechten van immigranten, rechten van andersgelovigen etc.? Ik beschouw een religekkie zeker wel als een vijand van Nederlandse normen en waarden wat betreft vrijheid en gelijkwaardigheid. FvD/PVV proberen altijd wat verwarring te zaaien door te doen alsof de Nederlandse samenleving gebouwd is op joods-christelijke waarden, maar Nederland zoals het nu bestaat is juist een resultaat van een eeuwenlange strijd tegen religieuze invloed

3
159 ThierryBaedet

@157 Kun je niet gewoon eens onderbouwen waarom je dat 'superioriteitsdenken' noemt? Ik vind het zo vreemd dat je er per se een verticale relatie in wilt zien. Ook als je iemand 'eng' vindt veronderstelt dat nog geen gevoel van meerderwaardigheid. Niet elke categorisering is hiërarchisch. Als iemand liever naar jazz luistert dan naar klassiek, of liever een hond neemt dan een kat, of liever een romantische komedie kijkt dan een detective, wil dat niet zeggen dat hij/zij het één superieur vind aan het ander; het is gewoon een reflectie van iemands persoonlijke smaak. Elk mens heeft zijn voorkeuren. Baudet kennelijk ook. Je mag het stom en oppervlakkig vinden, en misschien ook onrealistisch omdat discriminatie op ras in het toelatingsbeleid sowieso een no-go is, maar een bewijs van 'white supremacy'-sentiment is het niet. Dat zou het pas zijn als hij had gezegd dat blanken het dominante ras op de wereld zouden moeten worden.

2
160 Civ

We hebben gisteravond genoeg gezien van de elite partijen
ze lijden allemaal aan gespeelde dementie...... SCHAAMTELOOS !!!!!!!!!

3
161 Bollieboos

@159 Die burgerlijke vrijheden worden enorm uitvergroot en selectief gebracht door onze staatsomroep. Qua normen en waarden passen Polen hier prima. Alleen zuipen ze meer.

3
162 de gezonde roker

@159 Ik heb het idee dat er meer geseculariseerd of 'cultureel' christendom in het Verlichtingsdenken besloten dan je op het eerste gezicht zou denken, ondanks het antiklerikalisme en het ostentatieve verzet tegen het irrationele godsbeeld van de bijbel. Die voorvechters van de universele mensenrechten zijn natuurlijk ook gevormd door het milieu waarin ze opgroeiden.

1
163 Civ

@160 Je geeft zelf al aan dat discriminatie op basis van ras een gevolg is van persoonlijke voorkeuren. Ik zie niet in hoe je discriminatie op basis van ras los kan zien van het zien van een bepaalde hiërarchie. Door te zeggen dat je je vertrouwt voelt rondom blanken dan zwarten omdat je meer met bekend bent met hen plaats je ze al hoger in een hiërarchie.

''Dat zou het pas zijn als hij had gezegd dat blanken het dominante ras op de wereld zouden moeten worden''
Dat is wel heel oppervlakkig, want de meeste white supremacists zijn juist enorm nationalistisch; ze geven meestal geen fuck om andere landen. De meeste white supremacists in de VS die ik heb horen spreken, willen ook helemaal niet alle andere rassen helemaal van de planeet afvegen (of misschien willen ze dat wel, maar er zijn wel een aantal redenen te verzinnen om dat niet hardop te zeggen), maar willen dat de VS een blanke etnostaat wordt. Dat is nog steeds white supremacy.

3
164 ThierryBaedet

@162 Ja je hebt gelijk. Uiteindelijk ben ik maar geïndoctrineerd door de staatsmedia om bepaalde normen en waarden belangrijk te vinden, maar draait het er in werkelijkheid meer om dat Polen gewoon lekker Kerstmis vieren net als wij en Syriërs niet

3
165 ThierryBaedet

Dat krijg je met het beleid van een pseudo intellectueel!

3
166 dummydum

@164 Waarom is het 'supremacy' om te zeggen dat jij en je club (hoe dan ook gedefinieerd: vrouwelijk geslacht, vegetarisme, religie, huidskleur, lichaamslengte, het hebben van oranje haar, Prince-fandom) de zaken willen houden zoals ze zijn en geen inmenging van buitenaf wensen? Erg aardig komt het niet over, maar dat hele superioriteitsidee is iets wat er sec niet in zit. Dat is een aanname die je keer op keer maakt.

2
167 Civ

@165 en Pasen.

2
168 de gezonde roker

@163 Het enige voorbeeld hiervan wat ik kan verzinnen is dat de noodzaak van een hechte gemeenschap door de eeuwen mee is gebleven. Totdat er met o.a. het neoliberalisme steeds meer nadruk kwam te liggen op individualisme. Verder zou ik niet stellen dat Westerse normen en waarden een christelijk tintje hebben gekregen omdat ze zijn ontstaan in een dominant-christelijke cultuur. Streng gelovigen (en dat zijn veel Polen) verwerpen de meeste verlichtingsidealen juist

3
169 ThierryBaedet

@166 Dr. Baudet. Gepromoveerd. Mavo-scholier Klaver is geen partij voor hem.

6
170 de gezonde roker

@170 Baudet is niets meer dan een omhooggevallen windbuil!

3
171 dummydum

Hoe nu verder?

Nou, gewoon ver bij de sherry vandaan blijven.

2
172 progressiefliberaal

@164 Baudet en FvD hebben dan ook niets te maken met white supremacy. Hooguit met cultural supremacy.

4
173 de gezonde roker

@171 Afgestudeerd en gepromoveerd mét diploma's. Niet een stelletje bij elkaar gelogen opleidingen zonder diploma zoals bij Klaver met alleen een MAVO-diploma.

Baudet heeft ook nog 's zeven boeken geschreven. Hier kan je ze bestellen: https://www.paagman.nl/auteur/thierry-baudet

Best wel wat bereikt. Zeker gezien zijn leeftijd.

5
174 de gezonde roker

@169 Nee, gemeenschapsideeën zijn juist universeel en hebben niets met het christendom te maken.

[Verder zou ik niet stellen dat Westerse normen en waarden een christelijk tintje hebben gekregen]

Nee, dat stel ik ook niet. Ik stel dat een belangrijk deel van de huidige normen en waarden, met name het humanistische universalisme, pas ontstond tijdens de dominantie van het christendom en dat er waarschijnlijk een organische relatie is tussen die twee. Die specifiek Europese wereldbeschouwing lijkt een geseculariseerde vorm van het 'grote gebod' van de naastenliefde, ontdaan van het irrationele godsbeeld dat er de bijbelse grondslag voor is. Dat wil trouwens niet zeggen dat het christendom noodzakelijk tot de formulering van mensenrechten leidt. De beweging kan ook exact de andere kant op gaan, en er moeten in Europa dus ook andere onderliggende sociale, culturele of economische factoren werkzaam zijn geweest die tot die ontwikkeling hebben geleid.

1
175 Civ

@175 Vergeet ook niet het ontstaan rond 1200 van universiteiten in de grote Europese bisdommen van waaruit de moderne empirische wetenschap en filosofie is ontstaan. In eerste instantie om God's creatie te verklaren waarna ze langzaam verzelfstandigden.

4
176 de gezonde roker

@175 ''Nee, gemeenschapsideeën zijn juist universeel en hebben niets met het christendom te maken.''
Maar het belang van een sterke gemeenschap is wel altijd een belangrijke christelijke waarde geweest en hedendaags individualisme en vervreemding hangen voor een groot deel samen met secularisme (en het eerder genoemde neoliberalisme). Tuurlijk, die gemeenschapsideeën bestaan ook in niet-christelijke samenlevingen, maar het lijkt mij vrij evident dat het christendom in het recente verleden een positieve invloed heeft gehad op het gemeenschapsdenken (doen ze nog iets positiefs lol)

''Ik stel dat een belangrijk deel van de huidige normen en waarden, met name het humanistische universalisme, pas ontstond tijdens de dominantie van het christendom en dat er waarschijnlijk een organische relatie is tussen die twee''
Op dit punt zullen we het denk ik niet eens worden, want ik zie het juist als een directe afwijzing van christelijke waarden. Zelfs als ik het zal beschouwen als een organische relatie, dan beschouw ik het niet per definitie relevant voor de hedendaagse relatie tussen westerse, humanistische normen en waarden en christelijke normen en waarden. De afwijzing van de humanistische zijde is namelijk wel zichtbaar bij streng gelovigen, zoals in Polen. Wat ik eerder aangaf: intolerantie jegens LHBT, intolerantie tegen andersgelovigen en de slechte bescherming van burgerlijke vrijheden gaat regelrecht in tegen wat ik beschouw als moderne normen en waarden en die verwerping is ongetwijfeld beïnvloed door het christendom

2
177 ThierryBaedet

@175 @177 Ik ben trouwens niet zeer filosofisch ingesteld, dus een uitgebreide discussie over de relatie tussen vroegmodern christendom en humanisme zal ik aan mij voorbij moeten laten gaan, maar het punt wat ik probeerde te maken, kan ook gemaakt worden zonder die nuances.

2
178 ThierryBaedet

Wat een extreem rechtse racistische engerd in dat filmpje.

Wat nu?
Is collectieve zelfmoord een idee, voor extremistisch rechts?

0
179 hippodepippo

@170
Waar haal je Klaver ineens vandaan , het gaat hier over FvD.

2
180 morandi

* Verwijderd door de redactie *

181 Captain Hero

FvD GvD

3
182 jantje van leiden

@181

Wel fijn dat je je zelf daar in herkent

3
183 krek

@180 En nu ben je helemaal in de war?

4
184 de gezonde roker

@173

Ah vandaar dat hij roept dat Europa dominant blank moet blijven................................
En dat is volgens jou geen white supremacy? Ok prima, dan noemen we het gewoon nazi-gedachtegoed

7
185 krek

@185 Dat is geen white supremacy maar een logische wens. Als Europa dominant Afrikaans wordt dan krijgen we Zuid-Afrikaanse taferelen.

3
186 de gezonde roker

@158
De onnozelheid van de xenofoob in een notendop:
De Syriër was vermoedelijk dood geweest als hij niet gevlucht was.
De Pool had mogelijk geen werk gehad dan wel een lager inkomen.

Wat niet wegneemt dat populisten ook die Polen niet moeten gezien het meldpunt dat in het leven werd geroepen.

0
187 Lidpver

* Verwijderd door de redactie *

188 Captain Hero

@188

hahahaha als er eentje zwakbegaafd is, dan ben jij het wel met je ranzige discriminatie en racisme.
Je bent een heel klein mannetje die zich bedreigd voelt door mensen van andere afkomst

7
189 krek

@186

Ja hoor, je probeert je er onder uit te lullen.
Het is gewoon nazi-gedachtegoed en daar verander ondanks al je doorzichtige pogingen helemaal niets aan.
Ik snap het wel hoor want je wil natuurlijk ondanks dat je naar dit soort gedachtegoed riekt er niet mee geïdentificeerd worden.

5
190 krek

@185 Is zwart Afrika black supremacy?

2
191 Ratio

@185 En moeten deze landen blank worden?

2
192 Ratio

@190 Wat is er mis met de wens om Europa overwegend blank te willen houden? Denk je dat het beter wordt met toenemende gekleurde immigratie?

2
193 de gezonde roker

@188

En weet je wat nog simpeler is, hier continue mensen van buitenlandse herkomst over een kam scheren en dat moet allemaal maar kunnen want je spreekt ze er niet op de persoon op aan en dan er niet tegen kunnen als je op een zelfde manier wordt aangesproken maar dan persoonlijk.
Je bent een echt een heel kleinzielig mannetje. Hup snel weer achter je pctje/telefoontje en weer bevolkingsgroepen verantwoordelijk stellen voor je leventje waar je niet tevreden mee bent. Dat is werkelijk het enige wat jij kan

7
194 krek

* Verwijderd door de redactie *

195 Captain Hero

* Verwijderd door de redactie *

196 Captain Hero

* Verwijderd door de redactie *

197 Captain Hero

@185
Nee dat noemen we gewoon het behoud van eigenheid en identiteit. En als je vergelijkt hoe andere
volkeren het op de wereld doen en hoe zij leven is dat geen overbodige luxe. Invloeden van derde wereldlanden en volkeren zijn nou niet bepaald een vooruitgang.

0
198 Reconquista

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Wedergeboren
“Kaboel in Parijs”: rellen van Afghanen veroorzaken veel verontwaardiging in Frankrijk

@30 "Surinamers en Molukkers geen problemen veroorzaken" Mwah ... daar zijn er anders meer dan genoeg van geweest hoor. En nog...

zojuist geplaatst door Wedergeboren

LoydMorris
Femke Halsema over geplande actie XR: ’Blokkade A10 levensgevaarlijk en onverantwoord’

Vandaar eens keihard optreden, Femke. . . . Deze demonstranten zoeken maar een andere, veilige plek om te gaan staan blaten. . . ...

1 minuut geleden geplaatst door LoydMorris

maarten1234
DNB: dwing Nederlanders om spaargeld in te zetten bij verduurzaming woning - NieuwRechts.nl

het natuurlijk idioot dat een bank zich gaat bemoeien met andere dingen dan zijn kerntaken... ze zouden een voorbeeld moeten nemen aan de FED: d...

1 minuut geleden geplaatst door maarten1234

21st Century Guy
“Kaboel in Parijs”: rellen van Afghanen veroorzaken veel verontwaardiging in Frankrijk

@31 Waarom zou je dat melden ? Het lijkt me interessanter om te melden wat je vindt van iemands standpunten....

1 minuut geleden geplaatst door 21st Century Guy

Defcte burger
Koningsdag in Amsterdam betekent 4 miljoen liter plas: ‘Verschrikkelijk als ze door de brievenbus staan te plassen’

@50 Dat was ik ook als bloemenkind een gelukzoeker en vinder, zou raar zijn als ik een ander dat niet gun. , ...

2 minuten geleden geplaatst door Defcte burger

21st Century Guy
“Kaboel in Parijs”: rellen van Afghanen veroorzaken veel verontwaardiging in Frankrijk

@30 Besef je wel dat 20% van de Surinamers islamitisch is , maar ook binnen de islamitische herkomstgroepen zijn er uiteraard weer verschillen....

3 minuten geleden geplaatst door 21st Century Guy

Wedergeboren
“Kaboel in Parijs”: rellen van Afghanen veroorzaken veel verontwaardiging in Frankrijk

@27 " richt je gewoon inhoudelijk op Wilders" Richt je op wat ik wél schrijf, en niet op wat jij denkt dat ik schrijf. Ik schre...

3 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Bob Sleebaan
“Kaboel in Parijs”: rellen van Afghanen veroorzaken veel verontwaardiging in Frankrijk

@8 Er is helemaal geen probleem met allochtonen. Er is een probleem met migranten uit culturen die botsen met onze cultuur. Dit geeft problemen ...

5 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

VBOH
Wet pakt bingo van bejaarden af: ‘Moeten we dan maar achter de geraniums gaan zitten?’

Belachelijk dat ze bejaarden hun spelletje ontzeggen. Ze doen net alsof ze in het casino zwaar aan het gokken zijn. Ja bingo is een kansspel. Je...

5 minuten geleden geplaatst door VBOH

maarten1234
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

@5 ik verwacht nog altijd een kars T. actie dat iemand gewoon er inrijdt met een hummer ofzo...

6 minuten geleden geplaatst door maarten1234

NK. App
Servent SexSadi PornPorn Mature SeducedNessa Barret NudesLydia Cornell NudeDarkkotvMost Watched Porn VideoFutanari X FutanariTheotherboarsImpflixHot Ladki Sex VideoBangla Imo SexBrutal X VideosMallu Sex TubeJav VrGirlfriend GslleriesVivo GratisNegra Novinha NuaTina Louise NudeHotwife BlogOdia Bhauja ComAnnabelle RathoreAdultcomicHindi English Bp PictureMia Khalifa Boobs SuckingMadsage Gay PornLocal Village X VideoMia Malkova CreampiesSexe 18Granny Creampied PornBabygirlhazel XxxBigtits RusiaKik PornCallie Brooks OnlyfansComto.eroticoSleeper TitsXnx TopRick And Morty Gay PornCandy RobbsNude Sex KoreanHump PornSundress PornPornhubfacesittingBig Black AssxxCops In PornPrison Porn GayWedgies PornhubBlack BjPorn Forced AsianPornhub PicsHomemade Milf PornTamil Sex TwitterMandingo CreampiesRachel Blanchard NudeKulhad Pizza Video LinkTeenpornoDirty Talk PornIndian Pee VideoLocal Assamese Sex VideoTaylormadeclips ExpansionRule 34 NetJennifer White FeetKimbra NudeSexual WebtoonsRitu Arya NudePawg Double PenetrationSmall Lady Sex VideoRei Zero HentaiVideo Sexxx MomNatasha Nice BlowRico HugiMia Khalifs BbcHemtai HqAcche Wale Cartoon18 Teen Sex ComKatrina Kaif Xxx Sex VideoJoi Big TitsBig Boobs Porn AsiaFat Black PussuPornstar FilmMandango AnalImsadspice LeakedHenitaVanellope PornAida CotezXhamster Lndian1950 PornographyMunmun Dutta SexyTelugu Saree XnxxHindi Jabardasti Sex VideoBade Bade BoobsBondageteaMexicana NudeHollywood Fucking VideosNude TwerkungMulher Nua AmadoraX Cideos ComPorn In Swimming PoolTop JapanesepornstarsOld Man Sex Video ComNudists PussiesUpskirting NudeFlashing TruckersWild SexingEnglish Blue MovieJapanese Petite PornWife OrgasmingPorn ScatoVillage Porn IndianBdsm BedXvid TitsPov Jenna JamesonNxccPorn Xxx ForcedBest PrnstarKaamuuIndiansexgirlDeshi PronPussy RubbingHindi Xx VidosMikayla Saravia PornSkinny Granny AnalDojki ComPorn Mobile GamesEropicsWww.fetlife.conlmChez Glory HoleAllison Williams Sex SceneFikfabReal Latina PornPormhunCaptin StabbinBest Romantic PornIndianmaidxxxTonicmovies.comHomeless Woman PornV E PornHebah Patel XnxxBarbie XxxoooNaked Fit BabesSavannah Sixx FacialReddit FutaMary RockGabriel CrossNaked Anna KendrikHindi Sex PicMa Chele Sex VideoStanding MissionaryDiaper HentaiBollyood Nude