Pentagon bezorgd om Russische troepenopbouw (nieuwsuitoekraine.blogspot.com)


Het Pentagon kijkt met zorg naar de troepenopbouw aan de grens met Oekraïne. In acht gebieden worden troepen samengebracht onder het mom van een grootschalige legeroefening die echter ook het begin van een nieuwe Russische invasie kan betekenen. Het zou gaan om maar liefst 40.000 soldaten met uiteraard de nodige wapens en militaire voertuigen. ...

door mike45 in Binnenland  ·  100 Reacties

  • 0
  • 362x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@50

Ze hebben geen keus, als Nederland nee zegt is het nee, het verdrag is dan van tafel. Het Europese hof zal Nederland altijd gelijk geven en het associatieverdrag onwettig verklaren.
U heeft een vreemde redenatie trouwens. Eigenlijk zegt u dat als er ergens 10 jaar over onderhandeld is, er geen democratische keuze meer.. En dan nog over Rusland durven zeuren...
Rusland is ook aangesloten bij het EVMR, dus wat is uw probleem?

0
51 Abendland

@50 Nee hoor dan gaat het gewoon door dat verdrag gaat niet van tafel. Ja er is vanaf 2004 over dit verdrag onderhandeld op verzoek van Oekraine! EVRM bedoel je denk ik daar zijn ze wel bij aangesloten maar als je dat niet opvolgt heeft de bevolking er niks aan!

2
52 mike45

@52

U begrijpt helaas de werking van de EU niet, wat dit gesprek zeer bemoeilijkt. Het is heel simpel, als Nederland niet ratificeert is dit verdrag van tafel. Dit verdrag moet unaniem worden aangenomen.
Geef eens wat voorbeelden van wanneer Rusland het oordeel van het EVMR naast zich neer heeft gelegd? Ik weet zo snel geen voorbeelden..

2
53 Abendland
54 trixie
55 trixie
56 trixie

Verschillende internationale rechtsgeleerden op TV en Rutte ook heeft gezegd als Nederland niet rattificeert gaat het verdrag gewoon door zonder Nederland!

3
57 mike45

@56 krijg helemaal niks met die link server werkt niet!

2
58 mike45

@56 Flikker je pc dan maar door de raam, want bij mij werkt ie gewoon. Wat ook kan helpen is een knuppel pakken en hard meppen op je beeldscherm en daarna drie keer ertegen aan spugen.

3
59 trixie

@53 zo'n beetje alle regels van het EVRM, artikel 2: Recht op leven bestaat niet tegenstanders van Poetin worden vermoord, artikel 3 martelen komt stelselmatig voor in Rusland, artikel 6 recht op een eerlijk proces bestaat niet uitspraken zijn altijd in het voordeel van de machthebbers, artikel 10 vrijheid van meningsuiting zie bv de homo wetten, artikel 11 vrijheid van vergaderen dat heeft de oppositie niet wordt overal gedwarsboomd, om zo maar eens iets te noemen!

2
60 mike45

PS
Als dat ook niet helpt mep je vrouw maar en je schoonmoeder want veel kans is het hun schuld,,, ECHT WAAR! DOEN en ik weet van niks he!

4
61 trixie

@59 @61 doe jij altijd zo agressief naar mensen en spullen als het iets niet lukt. Misschien ligt het wel aan mijn plaats of verbinding maar ik ga daarom niet met spullen gooien en al helemaal niet mijn familie slaan! Ik sla trouwens nooit iemand!

4
62 mike45
63 trixie

@62 Nee ik leef mij hier uit en het liefste op jouw schatje whahaaa

2
64 trixie

voor jouw MIKE

1
65 trixie

prachtige tekst

1
66 trixie

Josie schijnbaar is het niet waardig als het van een site als xandernieuws komt, vindt het ten eerste bs, maar probeer zelf daar wat selectief in te zijn omdat je eigenlijk al weet dat ze dan 200% de link niet willen aanklikken.
Al met al is er al wel gesproken over een cold war, natuurlijk niks over te vinden op Nederlands nieuws.....en call me gekkie, maar vond het wel erg vreemd dat vorige week een klein bericht na buiten kwam van Duitsland die jodium pillen ging inslaan om dat de kerncentrale in België die er al jaren staat opeens als gevaar beschouwd werd....hoppa de dag erna volgde Nederland.
Mensen zien niet snel het gevaar, en daarbij heeft Putin nu banden met de Turken, je weet wel die Turken die met miljoenen door de EU verspreid zijn. Is niet erg, maar de sprongen die Erdogan maakt vind ik wel zorgwekend, deze man is niet te voorspellen, en met het provoceren van Rusland, NATO, sancties, olympische spellen, Oekraïne leugens is het gewoon wachten op een fout.
Weet je wel, zo een fout die ook met MH17 is gebeurt die gewoon door huurlingen is neergehaald, bekentenis staat op YouTube en moest Putins vliegtuig zijn.
Eerlijk waar, ik hoop dat ik nu gek ben, en teveel nadenk, maar zoals jij al eens aangaf 1 plus 1 =2, en zo een moeilijk puzzeltje is het niet.
Zelfs wat Mike zegt...economie gaat slecht....hoe los je dit vaak op.....juist resetten/ oorlog.
Of dacht iemand dat de opkomst van rechts zo goed in smaak viel bij de EU, zijn straks meerdere landen die een gevaar worden voor het bij elkaar houden van dit grote bank concern/EU....

1
67 max74


mh17 bekentenis

1
68 max74

Mike Jansen....ook nog even reageren op die mooie Rutte, inderdaad die van het referendum
Weet ook nog dat in het nieuws kwam over de bankdirecteuren en hun bonussen....dit kon niet meer volgens Rutte en de rest, zo werd dit ook naar buiten gebracht MSM, toevallig staat bij mij een paar dagen daarna politiekkanaal op...kijk ik nooit, stemming voor de bonussen worden gemaakt...iedereen tegen diezelfde uitspraak en werd doodleuk verworpen.
Hoor je natuurlijk niks over, mensen kijken dan ook niet op als aan het eind van het jaar toch weer hoge bonussen zijn uitgedeeld.
En beste ziekenfonds? of wacht is geen fonds meer...weet je wel dat fonds waar je 16 jaar terug 30 gulden per maand aan kwijt was...verhoging van???? en ja zolang je geld hebt en betaald krijg je zorg, maar er zit ook een andere kant aan en daar kom je pas achter wanneer je stopt met nuttig zijn. Moest zelf stoppen met eigen bedrijf ivm gezondheids klachten in de tijd dat ik bedrijf voerde kreeg ik operaties met voorrang, daarna wordt je doodleuk naar huis gestuurd met een recept voor pijnstillers, ga niet het hele verhaal hier neerkalken maar zo zijn er genoeg mensen die genaaid worden met zorg, kijk eens naar de goedkopere pillen, ja moet toch meer winst gemaakt worden.

1
69 max74

Kan zo slecht tegen die mensen die in hun veilige bubbel leven en niet eens om hun heen kijken.
Ik heb het zeker niet slecht...juiste stappen gemaakt op het juiste moment.
Maar heb wel degelijk de Ellende van dichtbij mogen zien, in de bouw heb ik veel koppen zien rollen om vervolgens vervangen te worden door oost Europeanen, grootse ontslag was 23 man, allemaal dikwandig CV monteurs, en dag erna stonden er 10 Bulgaren, voorman zelf had een eigen uitzendbureau geopend in Bulgarije en vulde dus naast zijn functie flink zijn zakken, ook een timmerman huilend in de keet zien zitten, man was 58, vrouw was de week daarvoor baan kwijt geraakt ( zorg) bedrijf failiet verklaard, man hypotheek, huisje beide geen baan meer, te oud om nog aangenomen te worden, en bedrijf maakt doodleuk een doorstart met.....Polen.
Dus mensen die hier lopen verkondigen dat alles ok is, die hebben de klappen van de EU nog niet gevoeld.

1
70 max74

@57

Welke internationale rechtsgeleerden hebben dat gezegd dan? Wat is eigenlijk een internationale rechtsgeleerde?
Rutte is niet onpartijdig in dit verhaal, dus wat hij heeft te zeggen heeft niet zoveel waarde.
De EU kan inderdaad een verzwakte versie van dit verdag zelfstandig met Oekraïne afsluiten, en landen kunnen bilateraal andere zaken regelen met Oekraïne. Maar van deze optie gruwelen ze in Brussel, dit ondermijnt hun positie, als hun enkel de minimale grote van appels mogen doorgeven aan Kiev, en de nationale hoofdsteden de politiek regelen met Oekraïne, ondermijnt dat het gezag van Brussel. De EU is er juist om eensgezind op te treden, als dat niet zal lukken zal de EU voor heel de wereld voor gek staan.. Als de EU het verdrag wat tot een opstand, coup en zelfs tot een burgeroorlog in Oekraïne leidde er zelfs niet doorheen krijgt zal een enorme kras op het aanzien van de EU zijn.
Daarnaast is het niet verstandig om een lid als Nederland te passeren, Nederland is geen Griekenland of Hongarije, Nederland is een betalend lid en aangezien dat de een andere grote betaler (Groot-Brittannië) het feestje gaat verlaten, zal Brussel er wijs aan doen niet nog meer van haar betalende leden tegen de haren in te strijken. Bovendien kan Nederland van alles gaan dwarsbomen, het kan bijvoorbeeld de verlening van de sancties tegen Rusland vetoën, en zelfs in de raad van gouverneurs van het ESM gaan dwarsliggen. Dat is de zwakte van de EU, ze kunnen niet te ver gaan, aangezien ze diegene de volgende dag weer nodig hebben..
Dus wat Rutte en die internationale rechtsgeleerden zeggen is theoretisch mogelijk, maar het is het laatste wat Brussel zal willen.

@60

Echte veroordelingen graag, niet wat volgens jou en je de vriend de vrachtwagenchauffeur onderbuik allemaal mis is.

0
71 Abendland

Afwachten waar het JIT en OM mee komt na afsluiting van het strafrechtelijk onderzoek. Lijkt me beter als al die onzin die over internet gaat! Ik kan me het ziekenfonds goed herinneren maar volgens mij betaalde je ook een gedeelte via je salaris. Ik was particulier verzekerd en betaald veel meer als nu per maand. Vervellend wat je is overkomen maar wat kan de politiek daar nu toch allemaal aan doen.

1
72 mike45

@69 en @70
Het gaat hier niet om het huidige beleid in NL, waar ik overigens ook niet helemaal achter sta. Het gaat om Rusland en hun spel landje-pik. De enige manier om het Russische volk achter zich te krijgen/houden, houdt Poetin een vijand in stand die zogenaamd 'gevaarlijk' is voor Rusland. Poetin probeert te laten zien dat hij met militair machtsvertoon de boel onder controle heeft en zo te laten zien dat hij de beste leider is van het land.
Niet de EU/NAVO/Oekraïne/VS/Rutte zijn schuld aan de puinhoop in Oekraïne en de angst in de Baltische staten, maar Poetin met zijn expansiedrift. Waarom denk je dat de Baltische staten de hulp van de NAVO inroepen? Niet omdat Poetin zo'n lieve buurman is hoor...

0
73 GreyB

@73 sorry Greyb, Mike hemelt het EU beleid op, en dan zijn er meestal 2 opties, of je weet echt niet wat er speelt, of je profiteert er zelf op een manier van door bijvoorbeeld zelf goedkopere krachten of via EU regelementen en omwegen jezelf kunnen verrijken,
Weet niet waar Carpenter uithangt, maar ook hij moet weten wat ik bedoel.
Maar over Rusland.....eerlijk gezegd kan ik ook niet 100% zeker zeggen wat daar allemaal speelt, maar zowel de Russen als de EU hebben beide een ander verhaal, en dit verhaal wordt maar aan 1 kant hier in de EU belicht.
Feit blijft wel dat ze bezig blijven de bekende slapende beer te prikken met een stokje...
Al die troepen die aan Rusland zijn grens zogezegd staan te oefenen is niet slim.
Dan heeft Mike het over een slechtlopende economie...Man, wapens zijn de afgelopen decenia allang ontwikkeld en klaar voor gebruik.
En wat denk je wat er gebeurt als er toch een misstap wordt begaan....Rutte en de rest zijn dan gelijk in veiligheid, jouw en mijn kinderen kunnen opgeroepen worden om hun gerommel op te lossen.

2
74 max74

@72 onzin die over het weg gaat? is toch echt een bekentenis, en nee niet een bekentenis die de EU ten goede komt aangezien ze de Russen de schuld moesten geven.
Net als dat Aleppo jongetje van de laatste dagen, verschrikkelijk beeld, maar ook zogezegd de Russen....Zoek dan ook eens de verklaring van een Russische leger commandant.
Ramen eromheen waren nog heel, Bij bommen van de Russen is alles plat.

2
75 max74

sorry ....over het web gaat

0
76 max74

@74 het probleem van Rusland is dat er geen betrouwbare informatie vandaan komt er is geen persvrijheid 98% van de media staat onder controle van het Kremlin en zijn een PR bureau van Poetin en het Kremlin. Dus gewoon een groot RVD Rijksvoorlichtingsdienst alleen worden ze media genoemd. Het probleem met Poetin is dat hij zoveel gelogen heeft in zijn legen dat niemand die man nog geloofd! Ik zit niet op de Krim, Ik zit niet in Oost Oekraine, Het was geen Bukraket, En als het 100% vaststaat en hij er niet meer omheen kan dan is ja. We waren wel op Krim en er zijn wel Russische militairen in Oost Oekraine, Ja het was wel een Buk maar niet van ons! Als die man zijn mond open doet dan liegt hij! Dus wat heb je nu aan informatie uit Rusland!

1
77 mike45

@74
Ik zie @Mike nergens de EU ophemelen, alleen aangeven hoe het binnen de EU werkt.
Omdat ik een andere mening heb, weet ik weer niet wat er speelt? Denk je nu echt dat jij alleen de wijsheid in pacht hebt? Mensen hebben nu eenmaal verschillende visies en meningen..
Jouw waarheid is niet per definitie DE waarheid...

Ik was zelf 'slachtoffer' van liberaal beleid (EU/NL). Ben ontslagen vanwege bezuinigingen (marktwerking)..Dus vertel me potverdorie niet dat ik geprofiteerd heb!

Maar weet je wat het verschil is tussen het Westen en Rusland? Hier kunnen we kiezen uit meerdere partijen (en dus leiders). Elke 4 jaar kunnen we onze stem weer geven aan de in onze ogen beste optie. Niet één van die opties wordt tussentijds uitgeschakeld of overlijd plots aan een hartaanval o.d., nee we kunnen democratisch kiezen uit meerdere partijen (van links tot rechts en van sociaal tot liberaal).
De economie in Rusland is zowat in elkaar geklapt en volledig afhankelijk van de handel (gas vooral). De gewone mensen daar hebben geen nagel om hun reet te krabben, maar och, ze hebben een sterke leider die ze beschermd tegen het 'slechte Westen'.

"Man, wapens zijn de afgelopen decenia allang ontwikkeld en klaar voor gebruik."

Ja, Poetin heeft al overwogen kernraketten in te zetten: http://nos.nl/artikel/2024964-poetin-was-bereid-kernwapens-paraat-te-zetten-om-krim.html

Maar goed, blijf volhouden dat het aan anderen ligt.

0
78 GreyB

Greyb, je antwoorden zijn meer gevuld met haat naar mij toe omdat je mij niet mag.
Is prima, ben hier ook niet om vrienden met je te maken, maar verkondig nergens dat mijn waarheid de waarheid is....zeg ook duidelijk dat ik het ook niet 100% weet, maar ben wel 1 van de weinige ( schijnbaar) die ook het nieuws van andere kanalen aanhoort, een NOS artikel is voor mij zoiets als de Xandernieuws site....EU geleid nieuwskanaal, en zal ook altijd het geen posten wat hun het beste doet voorkomen.
En de gewone mensen hebben daar geen nagel om aan hun reet te krabben?? Kijk eens in Nederland, hoeveel voedselbanken zijn er wel niet gestart sinds de EU, armoe is niet iets wat alleen in Rusland voorkomt, armoe is een wereldwijd probleem op dit moment.

1
79 max74

@79 NOS is onafhankelijk en maakt volgens bepaalde codes nieuws staan niet onder controle van de Nederlandse Regering! Als dat zou zijn dan zouden zaken als die van Teeuven nooit maar dan ook nooit aan het licht worden gebracht door de NPO. De NPO is via nieuwsberichten heel vaak kritische op alles en iedereen! Bekijk de uitzendingen van Zembla maar eens daar wordt alles wat de Nederlandse regering doet onder een vergrootglas gelegd. En zo hoort dat in de democratie de media heeft een taak om de regering te controleren!

1
80 mike45

Ok mike......

1
81 max74

Zoiets als dit bedoel je?

1
82 max74

@79
Oke, een andere mening weergeven is "haat". Ik ben steeds erg beschaafd gebleven tegen je en sugereer helemaal niet dat je dom bent itt.

"maar verkondig nergens dat mijn waarheid de waarheid is"

Letterlijk zeg je dat niet nee, maar je reacties blinken uit in 'de anderen lezen en informeren zich niet goed', oftewel, omdat die zich niet informeren kennen ze de waarheid niet..

"een NOS artikel is voor mij zoiets als de Xandernieuws"

Je bent toch zo dol op Youtube? Er zal beslist een filmpje rondzwerven daar met de bewuste docu waar dat uitkomt.
Heb het even voor je gedaan:


En ga je nu echt de armoede (die er echt wel is) in NL vergelijken met de armoede in Rusland?

0
83 GreyB

@82 Geenstijl die neem ik niet serieus! Prima dat het er is heel Tokkie Nederland kan daar zijn diaree lozen. Beter dat het daar concentreert als dat ze dat overal gaan doen! Prima voor die jongens prachtige marketing formule want daar bleek behoeften aan in Nederland. Maar als onafhankelijk nieuwskanaal heb je er helemaal niks aan!

1
84 mike45

@83 Je bent zoals ik schijnbaar een flame master ben, ben jij een master in het verdraaien van mijn woorden, misschien maar beter om verder te gaan met wat je gisteren deed.
Mij negeren, ga ik nu ook doen, want als ik ergens niet tegen kan is het mensen die mijn woorden verdraaien, daarbij heb je gisteren al genoeg laten zien hoe jij reageert als iemand JOUW waarheid niet aanneemt, denk dat jij het concept van een discussie niet snapt!!
Wij zijn inderdaad uitgesproken, dus bij deze GreyB, Fijne dag, Fijn weekend en Fijn leven gewenst.

1
85 max74

@84 ...gaan we weer, Xandernieuws is een complot site, Geen stijl is onbetrouwbaar, alleen NOS en RTL zijn kanalen die de waarheid spreken, en natuurlijk Rutte en de rest.
Ga er niet eens moeilijk over doen Mike....heb eigenlijk geen zin in mensen zoals jou en GreyB op de gaten te wijzen die ze zelf verkondigen, jullie verdedigen dit met hart en ziel hoe overduidelijk het ook en staan geheel niet open voor andere meningen.
Mag je mij ook van beschuldigen, kan me voorstellen dat je het zo kan draaien, maar geef me maar eens iets waar ik echt wat mee kan, en dit gebeurt niet.
Ik geef toch duidelijk een bekentenis van mh17, krijgt meteen een min?? respectloos,
Alles maar ook alles weten jullie af te doen als onbetrouwbaar terwijl je zelf niks betrouwbaars weet toe te voegen?
Dus mike....wij zijn ook uitgesproken, fijn weekend

2
86 max74

@85 Feiten overal heb je voedselbanken en voedselvoorziening voor mensen die tussen de wal en schip zijn gevallen zelfs in landen als Zwitserland en Noorwegen! Dat zegt niks over de staat van het land! 200.000 mensen in Nederland afhankelijk van de voedselbanken dat is iets meer als 1%. 250.000 mensen probelemen om hun zorg te betalen ook iets meer dan 1% van de Nederlandse bevolking! Kijk hoe rijk en welvarend een land ook is dit soort gevallen zul je altijd hebben! Je hebt gewoon mensen die om wat voor reden financieel aan de grond komen, verslavingsproblematiek waardoor ze niet rond kunnen komen! Mensen die gewoon niet met geld kunnen omgaan die zijn er ook! Maar dat zegt dus niks over het land maar alles over die personen!

Rusland hebben ze recentelijk het minimumloon verhoogt naar 70 euro per maand! Dat is vergelijkbaar met inkomens in Afrika!

2
87 mike45

@86 Max dat schrijven ze toch zelf! geenstijl tendentieus ongefundeerd en nodeloos kwetsend!

Xandernieuws: De website werd opgericht door een anoniem persoon die zichzelf "Xander" noemt, nadat zijn vertrouwen naar eigen zeggen was beschadigd op de vorige website waar hij actief was, "Wees Waakzaam". De website Xandernieuws bestaat sinds 5 september 2008[2], en heeft sindsdien het internet al vervuild met duizenden onzinartikels. De naam van de website moet worden beschouwd als (X)ander Nieuws[3], wat de indruk moet wekken dat je er "ander nieuws" kan lezen - maar vooralsnog vind je er niets dat kan worden getoetst aan de realiteit. http://nl.hoax.wikia.com/wiki/Xandernieuws

0
88 mike45

@85
Heb nog even maar eens wat reacties van je nagekeken over wat ik beweer in @83 :

"de waarheid is misschien voor jou saai, maar niet voor mensen die niet alles klakkeloos aannemen wat het nieuws ze voorschotelt"
" is maar net hoe je het brengt he, je kan ook zeggen dat ik mijn hersenen goed weet te benutten"
"en je hoeft echt niet zwaar je best te doen om onwaarheden in dit verhaal te vinden."
"Wordt gelijk duidelijk wie achter in de rij stond bij het uitdelen van eigen denkvermogen!"
"en dan realiseer je jezelf dat er maar weinig mensen duidelijk zien wat er mis is in de wereld."
"Kan je mooi meedoen met die onzin, voordeel voor jullie 3 is dat jullie niet eens zullen door hebben wat er aan de hand is."
"duidelijk te zien dat je niks goed hebt gelezen"
"Net als alle andere heb jij ook geen enkel punt aangebracht die überhaupt de moeite is om even dieper in te duiken"
"zie je er dan nog geen gaten in, dan heeft het voor mij geen nut om iemand die met zijn kop zo diep in het zand zit dat alleen zijn tenen nog uitsteken een discussie te voeren."

Dit was een kleine greep uit je collectie en geeft precies aan wat ik schrijf in @83

Maar komt er ook nog een reactie de link in @83 ?

0
89 GreyB

Economie Rusland....zou het niet kunnen dat dit zo slecht gaat door de opgelegde sancties van de EU en de US????? Zelfde orgaan wat Griekenland bewust naar de klote heeft geholpen, een land met de grootste voorraad aan bodemschatten, dus het rijkste land van de EU....raar dat ze dat er niet uit halen? Nee heeft de EU en de VS niks mee te maken, net als Clinton niks heeft te maken met Haïti zijn bodemschatten delven via de Clintonfoundation...je weet wel, dat land waar zoveel biljoen voor is binnengehaald na de aardbeving, maar nog steeds wonen mensen in tenten??
Vrijheid van pers/ ondemocratisch land dat Rusland....kijk eens om je heen, kan niet eens meer een sms sturen naar een vriend waarin ik aangeef dat ik smurfen maar vind profiteren, wat toch echt vrijheid van meningsuiting is volgens de wet, behalve als mijn vriend zich dan beledigt zou voelen. Dat is de EU, dag privacy, sms wordt ook gewoon uit de lucht gepikt en kan je mooi voorkomen, is maar het begin, en dan heb je het over vrijheid en democratie...kijk even verder aub, en bedenk dan ook hoe het 10jaar later is.
Dag sinterklaasje, dag dag, zwarte piet....straks kerst...en dan????
Dan wordt je afgerekend op je manier van praten.....waarheid is nu eenmaal hard en niet altijd leuk.
EU...pffff, betalen wij voor, maar iedereen vind het maar ok dat je steeds meer vrijheid opgeeft, tja is tegen terrorisme dus is goed, iedereen vind het maar goed dat er steeds meer betaald moet worden terwijl er veel verdwijnt....ga dus tegen sommige in omdat deze mensen alleen maar verkondigen wat NOS ze vermeld, nee we moeten het onderzoek rapport voor MH17 maar afwachten....wtf, i rest my case.

4
90 max74

@90 onzin de eocnomie gaat zo slecht omdat de die op en neer gaat met de Olie en de Gasprijs! Rusland is voor 70% afhankelijk van de energie inkomsten! Toen de olie en gasprijzen hoog waren had Rusland moeten investeren om hun economie meer te spreiden over verschillende bedrijfstakken en zo veel minder afhankelijk te zijn van alleen de gas en olieprijzen.

Je moet nu niet alles omdraaien sancties heeft Rusland omdat ze illegaal de Krim hebben geannexeerd en een proxi oorlkog voeren in Oost Oekraine. Dus dat kunnen ze zelf heel makkelijk oplossen weg uit de Krim en stoppen met vechten in Oost Oekraine!

Je praat onzin over het berichtenverkeer weet je zelf ook wel jouw SMS en andere berichten worden helemaal niet gelezen data wordt alleen gefilterd op terroristische activiteiten! Zolang je niet communiceert met IS of andere terreur cellen worden jou berichten echt niet gelezen!

De rest is nog veel meer onzin je haalt er weer vanalles bij wat nergens op slaat! Haiti, Clinton foundation!
Leg mij nou eens uit waarom jij het Russische systeem boven het Nederlandse systeem verkiest? Waarom denk jij daar als burger van te profiteren? Ik snap werkelijk niet wat daar nou zo goed aan is!

1
91 mike45

@89 , dat was dus voor jouw dat afgerekend worden op hoe ik praat.
Moet je ook zo eerlijk zijn om te plaatsen op wat ik reageer....je weet wel dat alles afdoen als alu hoedje, en de slappe argumenten die maar herhaald blijven worden met links naar NOS berichten, De echte onderzoek rapporten gemaakt door de zelfde regering die je besodemieterd....en maar blijven schreeuwen dat een ander een complot denker is.
Zoals ik al zei....its getting old.
En nog even over je privacy...kijk eens even wat Facebook allemaal van je opslaat en toegang toe heeft, fotos telefoonnummers, mail/sms....vind jij dat normaal??
Dan heb ik het nog niet eens over pokiemon....ga die voorwaarde maar eens doorlezen.
filmpje maken met je partner of wat fotos zit er niet meer in, of je moet nog polaroid hebben!!
Maar wordt alleen gebruikt om al die aanslagen te voorkomen, en niet om mensen te pakken die zich verkeerd uitlaten of anders denken.
Geloof nooit zo in de term troll maar waarom in hemels naam een orgaan blijven verdedigen waar er genoeg over boven tafel is gekomen????
Zie ik nog een verdediging voor de voedsel banken er tussen staan???? Zijn maar 200.000 man....euhm dat is 200.000 man meer dan voor de EU.
Tuurlijk had je toen ook armoe maar niet op deze schaal.
Wij in Nederland zwijmelen er nu nog redelijk doorheen, maar zoals de bouw en zorg en andere het ook nooit verwacht hadden....komt vanzelf als we zo doorgaan, en met de vaart dat het nu gaat zal het niet meer lang duren.
Begrijpen zeker ook niet de gevolgen van echte armoe???? Wat ga jij doen als je straks geen vooruitzicht meer hebt en geen eten....juist criminaliteit zal stijgen, oorzaak gevolg verhaaltje.

3
92 max74

ook onzin clinton foundation....en dat bedoel ik met dat jullie niks hard kunnen maken, vind het woord van een bewoner veel meer betrouwbaar dan dat van jullie flut artikelen.

2
93 max74

@92

Wat hebben jou -warrige- betogen in hemelsnaam te maken met het topic?? Je dwaalt hopeloos af joh. Open lekker een draadje over de door jou vermeende misstanden in Europa, wil je?

1
94 weerman

@93 Max is gewoon een liefdadigheidsinstelling met een jaarverslag waar je alles in verantwoord wordt! https://www.clintonfoundation.org/sites/default/files/clinton_foundation_annual_report_2014.pdf

1
95 mike45

Ja meneer weerman, ga ik gelijk doen.

2
96 max74

@90
"kijk eens om je heen, kan niet eens meer een sms sturen naar een vriend waarin ik aangeef dat ik smurfen maar vind profiteren"

Probeer het eens met een sms waarin je Poetin een grote gevaarlijke gek vind. En dan kijken wat er gebeurd...Maar je vergelijking gaat weer helemaal mank..
Een sms heeft niks te aken met persvrijheid en democratie. Ik hoop dat je dat zelf toch ook wel weet.
Poetin heeft toen zijn wettige termijnen er als President bijna opzaten, de wet veranderd. Zodat hij tot in de eeuwigheid 'herkozen' zou kunnen worden. Medekandidaten voor het presidentschap, zijn er niet. En als er al één een poging waagt sterft hij aan een mysterieuze dood of wordt vermoord.
Blijkbaar vind je dat democratisch..
En je kunt er van alles aan de haren bijslepen, dat maakt Poetin en Rusland er niet beter op.

0
97 GreyB

Ik stop er mee, niet omdat ik jullie niet kan hebben, maar nu draag je weer dat soort rapporten aan, filmpje zeker niet gekeken??
Nujij stroomt leeg merk ik al en verzameld zich hier.
Meld me wel weer zodra ik het in kan wrijven, ga niet mijn energie steken in dit soort onzinnige discussie...
mzzl

3
98 max74

@92
"Moet je ook zo eerlijk zijn om te plaatsen op wat ik reageer"

Zo reageer je op de mening van anderen. Lees ze anders zelf nog even na..

"Kijk eens even wat Facebook allemaal van je opslaat en toegang toe heeft, fotos telefoonnummers, mail/sms....vind jij dat normaal??

Dat ligt toch echt aan jezelf. Ik heb geen privegegevens op Facebook staan..
En Pokemon zoeken doe ik niet.
Je bent zelf verantwoordelijk over wat je met je gegevens doet.
Maar weer slaan die voorbeelden als een tang op een varken, want heeft niks te maken met de persvrijheid en democratie in Rusland.

0
99 GreyB

@98
Tja, als anderen niet je mening delen is het een onzinnige discussie. Alleen jouw waarheid telt..

0
100 GreyB

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
wildersfan
Oekraïne zet voor het eerst raketten met bereik van 300 km in, onlangs stiekem geleverd door VS

Omdat ze alle aanvallen van Iran op Israël konden onderscheppen, denken ze nu ook alle kernwapens van Rusland te kunnen onderscheppen?Volge...

7 minuten geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
D66-Kamerlid waarschuwt voor 'dorre ellende' als rechts wint bij Europese verkiezingen - NieuwRechts.nl

@6 Samengevat. Den Haag en Brussel hebben de belangen van de extreem grote bedrijven in beton gegoten. Maar dan kan men dus niet meer spreken ov...

32 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Querido not
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@4 M'n megafoon ligt bij de reparateur 😑...

1 uur geleden geplaatst door Querido not

Mac Benac
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@3 Nou, leg het hem uit zou ik zeggen....

1 uur geleden geplaatst door Mac Benac

Querido not
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@2 Op 4 mei - dodenherdenking - ga je niet demonstreren. Dan ben je stil.Dat moeten we die Frank van der Linde nog maar eens uitleggen....

1 uur geleden geplaatst door Querido not

Hendrianus
Duitsland hervat hulp aan UNRWA • Media Israël: 'besluit aanval Rafah genomen'

@2 Als je wegens verraad achter een brommer wil eindigen is dat een goed idee. Verzet tegen Hamas zal er hier en daar best zijn maar niet met t...

1 uur geleden geplaatst door Hendrianus

Mac Benac
Formerende partijen moeten er nu echt zien uit te komen, zegt populisme-expert: 'Veel kiezers zijn het beu'

Je voelt aan je water dat deze formatie met de haven in zicht gaat stranden. De PVV is een veel te onbetrouwbare en onvoorspelbare partij....

1 uur geleden geplaatst door Mac Benac

ongelovenloos
Eritrese kinderverkrachter niet uitgezet wegens mentale zorgen - NieuwRechts.nl

Zo zal dat hier ook gaan. daar aan kan je zien dat er dubbele agenda's zijn. Alle landen binnen de EU stellen zich hetzelfde op voor de asiele...

1 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

Mac Benac
Verscherpt politietoezicht bij de 4 mei-herdenkingen in Den Haag

Je houdt je hart vast met een extreemrechtse Kamervoorzitter die in actie komt tijdens dodenherdenking. Je weet het nooit met dat soort lieden....

1 uur geleden geplaatst door Mac Benac

NK. App
Sonic XxxVidmate SexVirgo Peridot BbcTeenage Hard AnalXxx AdultosHot Sexy Gay PornHavoc HaileyHannah Marbles OnlyfansBig Natural Tits AmatuerNude CatfightsHbrwseNaruto Porn MangaValkyrie PornKerala Hd SexErotık Film IzleseneBrother Fuck SisterExcogi AsianNatasha Nice Hd PornViolq BaileyGirlseatinggirlsYound DevotionLndian GilmaNasty CreampiesPorn HubbJohnny Sins VideoDenise Richards SexiestHollywood Bf VideoAva Addams Hot PornAlabama Black SnakeMommy LickingPorn IndienClub Sex MovieReal Home.ade PornBrazzers Free BideosHentaihaven UncensoredFotos D Mulheres Gostosas PeladasVeronica Rodriques PornVideos XxzDaty EscortLondon River PornstarKamasutra All PositionsBbwboobsRus Porn SiteScrew My Wife ClibOculus PornNsfw TeensDoujjn MoeBigbootytube NetPornodrome TvEbony Porno.CasasoscontosRachel Wolfson NudeFuta DockingNaked Stacy KeiblerWwwxxsMorning Sex XxxHeavy On Hoties - Noemie Clueless DwarfToilet No Hanako-sanReen Porn VideosMaya Higa PornUnwanted ThroatpieTeen Skinny PornNaled WomenSali ChudaiXxx SaexyTamil SexmoviesNamethatpirnFilms X Pour AdultesHotmilfsfuck SageBokepdipaksaHannah Owo LeakedFat Black XxxSweet Teen SexXxx SexIndomesian PornAnel RodríguezVeronica Rose Onlyfans LeakedMassage Sex TubeWtf Milf ComGirl Sex HindiHardest Fuck EverBrazer Free VideoVideos Pornos DominicanasBanysitter PornSex WebsiteAi Generated.pornOverwatch PormFree Brazzers VideoaHentaiporn SitesHentai PutaNerd PornXxxin GymBbw Riding PornStep Mom XxnxBella Bellz AnalHot Girl DpMoti XvideoAnushka Sex PictureNataliexxxfabioJade ReignAlexa Pearl GifsGabriella Sex VideoAgatha LiraFollandome A Mi HijaBhad Babie Leaked OnlyfansBigpornScarlett AlexisMom Porn ComicNaked And Afraid VideosKirsten Dunst XxxMacy Meadows CreampieLeaked Nude Photos CelebritiesNudes Picturesانطونيو سليمانPorn BrunetteNude LasbianExtreme HentaiIndian Couple Romance PornCumshotxxxDeep Fake SexSmut ManwaFreeusesSislovingBritteny HoneyCharlizerazor OnlyfansNova PatraViolet Myers PornhubXxxxxxxxxxxxxxxxx SexSaxon SharbinoThreesome Hard Core PornRobbing The Sex Freaks Part 2Skylar Vox OnlyfansAll Dat AzzBig Black Booty Lesbian PornBaiseamateurXhamgerLesbian Black TribbingCartoon AnalpornStarship Troopers NudeMelissa Benoist SexyFranscheska JaimesShow Me Some Naked WomenAnna Kendrick NskedJanwar Se SexXvideos Desi VideoMasturbating HumpingDaftsex.com DownPronographique VideoJaquie E MichelXxxmoi