Waarom links zoveel beter is dan rechts (saltmines.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Saltmines in Media  ·  42 Reacties

  • 5
  • 589x gelezen
Reageer met een Emoji
1
2
12
2

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

* Verwijderd door de redactie *

1 Strafpleiter

De topic-starter die zijn eigen titel gaat aanpassen tov het origineel.
Misschien even de huisregels lezen beste Ahmed,

6
2 Snuggles

De media zijn links? Vanuit mijn perspectief zijn ze rechts. Maar zelfs ultra-links is nog rechts. Zo links, dat het bijna weer rechts wordt.

3
3 Commodus

Aldus dom en bekrompen links.

8
4 xtremy

Rechts is te dom en bekrompen.Dat bestrijd ik ,rechtse mensen kunnen dom zijn of slim net zo als linkse mensen slim of dom kunnen zijn,Wat ik niet bestrijd is dat rechtse mensen bekrompen zijn,vaak egoïstisch, leven in hun eigen wereldje,geen affiniteit met mensen,kortom er valt nog veel te verbeteren bij rechts.

10
5 jantje van leiden

Alleen rechts kan niet echt een vuist maken tegen linkse gekkies

4
6 Interessant

@5 Links vindt eigendomsrecht relatief.

5
7 Ogod

Wat een leuk stukje zeg. Totaal niet opruiend tegen mensen in de samenleving met een iets andere mening over bepaalde zaken. Erg constructief. Dit soort schrijvers, daar wordt de samenleving beter van! :/

3
8 RvdM

@5 Links heeft niet in de gaten dat ze gebruikt worden voor rechtse doelen. De vrijheidsstrijders van de PVV en FvD zijn helemaal niet rechts.

6
9 de gezonde roker

Daarbij wordt ON niet eens "rechts" het wordt "niet-links".
Dat is heel wat anders.

6
10 xtremy

* Verwijderd door de redactie *

11 grv

Links en rechts hebben heden ten dagen een andere betekenis gekregen.

Het huidige
Links is fascistischer geworden.
Rechts meer populistischer.

Links staat meer tegen de eigen bevolking
Rechts of te wel de populist wordt steeds radicaler nationalistisch en terecht.

Het oude links is er niet meer.
De partijen PVV, FvD en ook de SP hebben dat Linkse elan wel, maar worden door de dominerende vals linkse kerk als racist weggezet.

Het huidige links is tot volksvijand nr 1 geworden en lopen hand in hand met volksvijand nr 2 de salafist.

6
12 Dachtutniet

@7 Dom Rechts vind eigendomsrecht juist relatief vandaar ook de abnormale begrotingstekorten in die hoek.

12
13 Smite Gait

""De media is links, de politiek is links en de instituties zijn links. Maar hoe komt dat? Je kunt er allemaal theorieën op loslaten maar daar wil ik het niet over hebben. ""

Waarom wil je het er niet over hebben? Omdat je te dom bent en dan door de mand valt? Zo zijn er wel meer zaken waar links het liever niet over heeft maar die steeds meer door rechts naar boven worden gehaald en benoemd. Zo dom is rechts dus blijkbaar nou ook weer niet. Probeer de discussie maar eens een keer inhoudelijk te voeren ipv altijd maar met weg te kijken of te beledigingen, demonisering en het verzinnen van allerlei scheldnamen want dat komt pas echt dom over.

4
14 Reconquista

Hahaha ... links heeft zware tekortkomingen als het op relativeringsvermogen aankomt. Deze eigenschap maakt ze irritante drammers, want beredeneren kunnen ze niets. Alleen het gedram en gejammer en het feit dat ons-kent-ons geeft links een positie in de maatschappij. jarenlang zijn links denkende lieden in de politiek doorgedrongen. Ze vinden zichzelf progressief met hun ideeën, maar overzien de implicaties niet. Het is jammer dat die ideeën zo overgenomen worden door jongeren, want als die ook maar iets meer leren van de implicaties in een samenleving zou men wat beter nadenken.
Links heeft weinig om voor te staan, anders dan een horde stemmers die zich laten lijden door impulsieve ideeën.

3
15 sparta

Citaat uit het artikel: 'Samenwerken met anderen? Ho maar want meneer A vind ik stom, mevrouw B zei vorige week op Twitter dat ik stom was en partij C kan ik niet (te) leuk vinden want dan krijg ik ruzie met groep D.'.

Toch is zijn het de midden- en linkse partijen die samenwerking met bepaalde rechtse partijen op voorhand al uitsluiten. Want meneer A vinden ze stom en bepaalde standpunten van meneer B vinden ze echt niet door de beugel kunnen. Wat een totale kolder.

1
16 RvdM

@6
Inmiddels toch wel aardig maar geef het nog even tijd. Politieke veranderingen gaan behoorlijk langzaam. Links heeft ook een lange weg moeten bewandelen. Van LSD slikkende Woodstock hippies tot beleidsmakers en regeringsdeelname. Dat was ook niet in een jaartje gepiept.

3
17 Reconquista

@7 Welk eigendomsrecht? Uw huis?,Dat vind links niet relatief.Ik als gematigd links persoon hecht veel waarde aan mijn woning en andere bezittingen.

4
18 jantje van leiden

Jezus bijna alle commerciële omroepen zijn in rechtse handen. Gereformeerden, geenstijl stumpers etc hebben een eigen omroep. De opa en oma partij heeft een eigen omroep. Rechts kan zelf scholen starten maar is daar te dom voor.

Afgeven op anderen is het enige dat ze kunnen verder reikt het verstand niet

9
19 Smite Gait

Rechts moet je gewoon geen platform geven, het zijn witte nazi racisten die tegen mensen van kleur zijn XD

4
20 DikkeTor

@6 Rechts is ook meer individueel, eigen verantwoording etc. Links doet het meer in groep(en/jes), en schreeuwen harder.

5
21 JackKropotkin

@21 Als dat zo zou zijn waarom nemen ze hun verantwoordelijkheid dan nooit. Altijd klagen maar niks doen. Zoals een rechtse school beginnen.

9
22 Smite Gait

Waar het stukje eigenlijk om draait ontgaat de meesten hier kennelijk.

Mensen worden in nederland in kampen opgedeeld. Dat heeft niets meer met Links of Rechts te maken. Links staat oorspronkelijk voor progressief, herverdeling van macht en middelen. @12 Wanneer je dus FvD en PVV als Links benoemt heb je die oorspronkelijke betekenis los gelaten. Deze partijen stemmen traditioneel in hoofdlijnen met de VVD mee. Alleen op populistische zijpaden zoals migratie en milieu willen ze wel eens afwijken maar dan ook niet ten koste van het risico dat ze de 'bezittende klasse' benadelen.

Het bestrijden van de huidige bezittende klasse en het streven naar herverdeling van macht en middeln is puur weggelegd voor de PvdD of de SP.

2
23 Hollander1967

Het linkse gedachtegoed komt van de bovenste lagen van onze piramide vanaf de tweede wereldoorlog. Deze machtige globalisten beheren wat men te zien, horen, voelen, ruiken en te weten krijgt. Zonder het internet als een alternatieve informatiestroom konden de linkse globalisten makkelijk hun plannen doorvoeren zonder dat men ervan af wist. Onder mom van schijn-ethiek/menselijkheid zal de filosofische duivel zegevieren, dit waren de wijze woorden van George Orwell. Men financiert zijn eigen ondergang, en daarom dient men gehersenspoeld te worden. Voor diegene die wakker zijn zal gedemoniseerd worden. De ultieme vorm van controle is het controleren via onwetendheid. Maak de mens zo onwetend, zodat men geen afvragend vermogen bezit. Intelligentie is niet zozeer hoeveel men weet, maar of men zichzelf de juiste vragen kan stellen. Er is een groot verschil tussen IETS weten en HET begrijpen.

3
24 4lb3rt P1k3

@22 In vergelijking met links klaagt rechts amper.

6
25 JackKropotkin

@23 De PVV is sociaal-economisch gewoon hartstikke links hoor, het FvD gaat ook die kant wat uit.

5
26 JackKropotkin

@25

Draadje na draadje en het allemaal links zijn schuld tuurlijk question

2
27 magikeven

@25 Huh ze doen niet anders dan klagen zet de tv aan en er is wel ergens een verongelijkte aan het klagen. Niks is goed in die lui hun ogen behalve doodslag, Putin, Orban en wat dictators uitvreten daar genieten ze van.

7
28 Smite Gait

Verdiep u eens in de geschiedenis van de kerk (niet het gebouw dus). Komt u er vanzelf achter dat links enorm veel macht heeft (de linkse kerk dus) Gelovigen (katholieken) denken dat de popie jopie uit Rome de vervanger op aarde is van hun grote onzichtbare opperhoofd. Fout gedacht dus. De "zwarte" paus is de baas weer over popie jopie. Zelfs die huisschilder uit Duitsland, initialen a.h.)werd gesteund door die zelfde linkse kerk. En niet te vergeten de K.K.K. !! Dus tor, er wacht je nog enige studie i.v.m. je rare opmerkingen.

4
29 Tiidmasine

@26 Als je de verslechtering van het ontslagrecht of het niet willen maximaliseren van de huren Links noemt, heb je andere belangen of begrijp je de uitgangspunten van de progressieve strijd niet.

Dat zijn sociaal economisch rechtse idealen waar PVV en FVD samen met de VVD voor staan en die de positie van 80% van de burgers asl werknemer benadelen.

1
30 Hollander1967

@29 Dank voor de info question En ik weet question. De K.K.K was ook opgericht door de linksheid question.
Maar het idee gaat er rond dat rechts vooral fout is question

3
31 DikkeTor

@29 Wat blaat jij dan allemaal simpele ziel? KKK links.... Koekoek..

4
32 Smite Gait

Geschreven : dochter van Duurendaal

Links doet altijd alsof ze moreel en intellectueel op onbereikbare hoogte staan.
Dus is geen andere mening mogelijk, want zij hebben op beide vlakken gelijk.

Komt iemand met argumenten tegen de linkse ideologie die kloppen als een bus, dan is-ie ineens moreel een onmens.
Toont iemand aan dat linkse politieke ideeën moreel tot wantoestanden leiden ( drugsbeleid, “We are here”, Grauwe Eeuw), dan is-ie ineens oerdom, want de ideologie is onfeilbare wetenschap.
Hoewel het Marxisme al zowat een eeuw geleden is gelogenstraft en als theorie achterhaalde onzin bleek.

Linkse voorvechters constructief? Ze gunnen niemand gewetensvrijheid of meningsvrijheid.
Kijk naar beulen als Lenin, Stalin, Mao, Fidel, Castro, Kim Jung Un

Ik heb zelf een beetje uitgeplozen , hoe social justice warriors opereren. Alleen de tactieken zijn uitgekookt en gericht op treiteren, intimideren en isoleren van het doelwit. Je goed voelen over jezelf en met elkaar ten koste van een ander. Met oprecht gedrag of verstand heeft zo’n georganiseerde groep niets te maken. De leiders moedigen aan dat de groepspsychologie ten aanzien van buitenstaanders ontspoort: ze hitsen aan.

Links groeit ? Het schijnt dat de PvdA vroeger 100.000-den leden had. Nu minder dan een tiende daarvan.

Politiek is hoogstens moreel – en intelligentie-neutraal. Slimsluw in het kleine, oerdom in het grote.
Het gaat om het smeden van een meerderheid, zodat je je belangen kunt doordrukken, geld, aanzien en mooie baantjes.

De schrijver van het artikel heeft zich een uurtje heel tevreden gevoeld met zichzelf.

DvD

4
33 duurendaal

@27 Jij begint nu over 'schuld hebben aan', niet ik question.

0
34 JackKropotkin

@28 Dat is niet rechts, dat is nationalistisch links question

2
35 Mrs. K

Over het artikel: de samenwerking ontbreekt ook op links. Ze zouden meer kunnen bereiken als ze over verschillen heen zouden kunnen kijken.

0
36 Mrs. K

@33 Je gaat uit van een aantal onjuiste En ongenuanceerde veronderstellingen, nl. dat links alleen uit mondsnoerende SJW’ers bestaat en dat meningen gelijk staan aan feiten.

0
37 Mrs. K

@ 33 mijn post
@ 37 Mrs K.

Als ik mijn eigen stukje lees , noem ik de SJW’s alleen als voorbeeld.
Eerder had ik al geschreven over links in het algemeen. (Lenin, Stalin,Mao, enz.)
Ik heb ook wel wat ervaring met linkse onderwijskrachten. Bij hen was de nuance ook meestal: Je kunt zeggen wat je wilt, maar ik ben hier in de positie om mijn gelijk af te dwingen.

Ik heb niets met die onbereikbare hoogten waar linkse mensen zichzelf toe verheffen. Of ook rechtse politiek correcte figuren die hetzelfde doen.

Ik noem politiek overigens intelligentie-neutraal. Dat geldt voor links en rechts.
Dat is de belangrijkste nuance die je maar aan kunt brengen.

Feiten zijn geen meningen, maar je moet wel vrij zijn om een mening te vormen op basis van feiten. Onfeilbare ideologieen vernietigen echter de ongewenste feiten en staan vrije meningsvorming niet toe.


DvD

1
38 duurendaal

Die Ahmed is een kretoloog. Hoop gelul, alle onderbouwing ontbreekt.

0
39 Ness

Links is emotioneel labiel, daar valt niets mee aan te vangen.

0
40 Leaf

* Verwijderd door de redactie *

41 Nederlander

Een flinke lap info maar veel linkse kerk informatie: Pateo TV over de echte geschiedenis van de kerk -
@32 Ook ter uwer info !!

0
42 Tiidmasine

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Strongoli
COA: belang doorgang van 'asielhotel' Albergen is groot

@3Het wordt financiëel nòg erger:Statushouders zoveel mogelijk naar hotels, ook zonder goedkeuring gemeenten - https://nos.nl/l/2514610�...

4 uur geleden geplaatst door Strongoli

Strongoli
De Jonge onderzoekt buitenlandse en Russische inmenging in Nederlandse publieke debat

@1Rond "contacten" met Rusland, maar ook China, zijn altijd al wild-west verhalen geweest. Er zijn echter op het geheel, maar weinigen, die è...

4 uur geleden geplaatst door Strongoli

Strongoli
Ernstig tekort aan 'pufjes' voor astmapatiënten: 'Nul tot twee weken op voorraad'

Schandalig dit weer.Gek dat deze "tekorten" alleen maar in Nederland spelen. Ook de prijzen van medicatie, zijn in het buitenland vaak goedkop...

4 uur geleden geplaatst door Strongoli

ongelovenloos
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@17Bij oorlog aan oorlogsrecht doen , betekent verlies.Nog geen ene oorlog meegemaakt waar ze zich volledig aan oorlogsrecht hebben gehouden...

7 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

Magister Nivardus
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

@7 Dat is juist en dat komt door een oerdomme constructie. Aan elk mbo-diploma hangt een zak geld voor de school, zo’n 5000 euro dacht ik, maa...

7 uur geleden geplaatst door Magister Nivardus

MARCUSAURELIUS
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

@6Dat laatste is maar al te waar.Wel is het MBO uitgekleed door telkens het niveau omlaag te halen.Wat trouwens in ons hele onderwijs ...

8 uur geleden geplaatst door MARCUSAURELIUS

Magister Nivardus
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

Er is altijd onderscheid m.b.t. educatie. Wie een doctorstitel heeft is opgeleid t/m het hoogste niveau in deze zin dat er niets anders meer is ...

8 uur geleden geplaatst door Magister Nivardus

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

Weten jullie ook welke partijen niet getekend hebben tegen het antisemitisme deze week ?Het door de Turken bestuurde Denk en het door de Russe...

8 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Iedere keer weer over mijn ziekte beginnen zoals in @57 Wat ben jij toch een goor achterlijk stuk vreten ...

8 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Waar ben je nou met die gore vieze bek van je ?...

8 uur geleden geplaatst door Rinze

NK. App
Free Japanese Sex MovieCouple SuckingMom Sleeps NakedTeddit.neyDirty Roulette.Discord Nude LeaksNudeafrLeyagornaya LeakedBest Family Porn VideosYoga Teacher XvideoIndian Masala SeenReddit NcaagirlsYoujizz.DamplipaCreamyexoticaGay Blow JobsNewspaper NudesWww Mobile Porn ComFirst Time Lesbian SexSunny Xxx MovieSex Stories AudioBiggest Tittys EverSexy StrippingElizabeth Hurley NakedGayvintage PornBucockyPornmilf MomYou PornograficaAnupama Sex VideosMang KanorF U R R Y P O R NSexe PornsNoodle MagaizneSexo BizzaroNightysexXxxnewhdGabrella Lopez PornPorn RappersOlivia Austin AnalXnxx InduanVideos Pornos AnimesAmadoras QuentesSex Video ChudaiNormal 2007 Full MovieHoodrat PornXxxyoungMia KhaRiley Reid BlowjobsPorn TsCumhatersRule 34 WebAcomp VivalocalChelasea Handler NudeJennifer Morrisson NudePeyton PressleeLesvian Feet PornIndiansexgirlsPornhatLarkin Love FutaCanella SkinIndian Cute Teen SexExercisesexLeila DenioItlian PussyHottest Female Black PornstarsCumshoy CompilationRambha ApsaraDesi Sex In VillageVlog PornFree Download Porn FreeBig Tits HandjobXvideos TagsXnxx JabardastiOyo Room SexTexas NudesJameliz XxxDesi Porn BlogTamil Family XxxMignon Ep 12Stripper NakedOiled Up HentaiPovd PornLarg PorntubeAlia Bhatt Hot XxxPorn NalgonaPorn1Desi SexvidoAbused Porn成人 小說Name Thatpor.Sex Video Hd VideoAlexandra Daddario NipplesTeeni Porn VideosJapan Sex VideoHubli Sex VideoMujhe Blue FilmSlow Porn VideosHot Wife Cheating HusbandSunny Leone TxxxWife Passed AroundDiaper Pee PornNhentai Engمواقع سكسيه عربيهSupjav ComAmatuer Anal EbonyTom Hardy NakedHunny Meaning In HindiBangla Hot MovieMr. DeepfakeJaoanese Big TitsTamil Sex Bathroom VideoDesi Sister XxxTeenagers Video PornIndian Desi XxIndian Kamasutra PornJessica Alba HotSheila Ortega Porn VideosAncient Roman Sex VideosSweet NudeAzporn ComicPussy EatingBest Asian Porn SiteMarguerite Moreau NudeKelli Garner NudeSadie Stanley NudeNight XxxMom Xxx MomBlack Teen FuckLeghaViolet StartPitchers Of CocksNocarekali PornKerala SwxMolly JanepornLesbian Animie PornVideos Pornos LesbianAi Generate Porn VideoSuper Chat Live GirlsXnxx WabXxx Desi Mom And SonTwin MilfHot Wife NudeWife Boss Sex StoriesLocal Porn HdLila PornPornhub BarbieJolla Pr PornWife CuckBrenna SpearksReal Daddy Daughter Porn