door xtremy in Politiek  ·  36 Reacties

  • 40
  • 1100x gelezen
Reageer met een Emoji
5
1
2
2

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Heerlijke speech weer van Bosma.

7
1 xtremy

Weg met dat overbodige 2 zesjes clubje!

5
2 xtremy

Wat een baas is het toch

6
3 Congo

Bosma is de beste kamer lid en die clown van denk is de domste

8
4 wijs

* Verwijderd door de redactie *

5 Sydney

Geweldig deze mijnheer Bosma. Een man naar mijn hart. Eerlijk, open en oprecht. Er is, behalve Baudet en Wilders, bijna niemand die dit zo openlijk durven te verklaren. Pechtold heeft op tijd zijn kuierlatten aangetrokken. Die heeft het al voorzien. Buma is ook maar snel de politiek uitgegaan. Waarschijnlijk had die ook zijn afgang al voorzien. En D66 met deze ratelpop aan het hoofd is helemaal een verschrikking. Wij zetten de tv maar uit als die aan het woord is.
En ik vind nog meer partijen overbodig. We zouden naar een 2 partijenstelsel moeten. Gewoon: Links of Rechts. En verder niks. Er zitten veel te veel bla bla bla figuren in de Tweede Kamer. En zij weten állemaal wat goed is voor het Nederlandse volk dat zelf nooit mag meebeslissen over hun toekomst. Nee, dat heeft D66 wel verhinderd in de vorm van Ollongren en Kaag. Het Nederlandse volk is te dom om mee te mogen beslissen. Tja, als het Nederlandse volk had mee mogen beslissen over de miljarden die Kaag rondstrooit in de wereld van het belastinggeld waar de Nederlander voor sappelt,(D66), dan hadden ze D66 al lang geëlimineerd. De meeste rechters in Nederland zijn van D66 en zie eens waar het ons gebracht heeft? Taakstrafjes en vooral lief zijn voor de Noord Afrikanen. Juist die rechters hebben er voor gezorgd dat Nederland in het buitenland en door hun niet=westerse mede-bewoners uitgelachen worden. De Oost-Europeanen bekijken ons meewarig. Zelf meegemaakt toen we in het vroegere oost Duitsland op bezoek waren. De D66 rechters hebben met hun lachwekkende taakstrafjes er mede voor gezorgd dat de Marokkanen en andere zware criminele syndicaten hun activiteiten konden botvieren op de Nederlandse bevolking. Er is in Utrecht de wijk Overvecht. Helemaal Marokkaans. Juist daar komen de overvallen op pinautomaten vandaan. Die wijk is door de politie nooit aangepakt. Maar door de kapot-bezuinigingen van 9 jaar Rutte konden ook zij nog geen deuk in een pakje boter slaan. Dát gaat in het buitenland wel even anders. Maar Tutte lacht en lacht en lacht zich een kriek. En op 2 partijen in de Tweede Kamer na, kijken zij allen tevreden en glimlachend toe. Dág D66 en ook maar groen links en zo......

5
6 niet voor de poes

Het mooiste vond ik dat die smerige Turk afdroop met de staart tussen de benen. Waarom deze Turkse partij ooit toegelaten is begrijp ik nog steeds niet.

6
7 Interessant

@7 Dat komt waarschijnlijk doordat u les 1 van democratie even gemist hebt.

D66 heeft blijkbaar wel degelijk nut.

21
8 Criticaster

@6 Och ja natuurlijk, de moordenaar van Van Gogh heeft een taakstrafje...

18
9 Criticaster

@8 wist niet dat het in democratie gewoon is dat mensen die een vreemde mogendheid dienen in een regering kunnen.
het dienen van een vreemde mogendheid valt nog altijd onder verraad

5
10 Gratiebarmhart

* Verwijderd door de redactie *

11 artemis

@10

Daarom is ook zo verbazingwekkend dat een nationaalsocialistische beweging, als PVV, zomaar in het Nederlandse politiek bestel toegelaten wordt.
Gefinancierd door buitenlandse mogendheden om hier haat en oproer te zaaien. Dan zijn er ook nog zwakzinnigen die Victoria kraaien bij de ruften van deze extremistische leugenaar en geschiedvervalser.

17
12 Borealis

@12 het geheel is niet koosjer meer, het is een corrupt zooitje
van rechts tot links en het midden.

er zou een bezem door moeten en veel strengere toezicht en controle op mensen die zich in de politiek begeven.

4
13 Gratiebarmhart

In één van de commentaren op GS lees ik iets interessants; "Eigenlijk zou Geert terug moeten treden ten gunste van Bosma. Met alle respect voor Geert, maar ik vrees dat hij toch, op de een of andere manier, weerstand oproept bij veel mensen. Bosma is minder omstreden en ook intellectueel wat beter onderlegd."

In zekere zin deel ik deze mening.
De PVV = Geert Wilders met zijn onuitputtelijke strijd tegen de islam/islamisering van Nederland.
Maar er spelen nog zoveel meer zaken die het volk bezighouden en waarover zij zich zorgen maken.
Fleur Agema en Martin Bosma zijn twee politici die het vak verstaan en op hun eigen wijze mondig genoeg zijn om de standpunten van de PVV uit te dragen.
Als de PVV (Geert) ooit de grootste partij van Nederland wil worden, dan zal hij een stapje terug moeten doen en deze twee toppers in de spotlights moeten zetten waar hij nu nog steeds in blijft staan.

6
14 Malinois

Bosma for minister president.

5
15 Rapunzel

@8 De twee zesjes club heeft de democratie juist afgeschaft, of doen daar hard hun best voor.

@9 Lekker inhoudelijk weer, daarbij heeft #6 het helemaal niet over Van Gogh. Dat je nou net die ene rechterlijke dwaling (want er is per ongeluk meer dan een taakstraf gegeven) er uit pikt, iets van jáááren terug, zegt wel weer genoeg.

@15 Liever Baudet of Hiddema, maar Bosma is goeie derde keus.

3
16 xtremy

Ja, de speeches van Bosma zijn pareltjes, inhoudelijk èn boeiend! ik hoor hem net zo graag als Trump, Baudet en Wilders!

2
17 CoolMemories

@17 Helemaal mee eens.
Totaal anders dan al die andere "politici", die met een hoop woorden nooit iets zinnigs zeggen..

2
18 xtremy

Super spreker. Heerlijk om naar te luisteren. Hij is ook bijna de enige die de waarheid durft te zeggen. De koppensnellers zullen wel op de loer liggen. Als hij spreekt behoort heel de 2e kamer aanwezig te zijn. D66 is net zo overbodig dan een stront-luier.

2
19 Verwonderd

@19 Stront luier... een toepasselijkere vergelijking valt bijna niet te maken.

1
20 xtremy

Geniaal betoog van Bosma en een nog genialer gedachtewisseling tussen Bosma en Baudet. Daar mogen de Kamerleden van de coalitiepartijen een voorbeeld aan nemen.

2
21 nostradamus666

* Verwijderd door de redactie *

22 Captain Hero

hahahaha, geweldig hoe hij Özturk laat afdruipen:

....."Dat is een motie van D'66 en daar geef ik commentaar op. Dat heet het controleren van de Nederlandse regering; het zou mooi zijn als onze Ottomaanse collega's daar ook eens mee zouden beginnen...."

XD

3
23 Seconda

100% met eens. De partijlijders met de grootste beek waren da niet zo als J.Klaver van Groen-Links Jetten van D66 Asscher en de rest van de regerings lijders van CU SGP VVD CDA.

2
24 Gunther

* Verwijderd door de redactie *

25 artemis

* Verwijderd door de redactie *

26 artemis

@9 Vlak de bevolking van de Utrechtse wijk Kanaleneiland ook niet uit.

1
27 gaulette

Die man is echt een legende aan het worden. Ik geniet van ieder filmpje van hem.

0
28 rubbie

@8 D66 niet nuttig maar Ollekuttig

0
29 Bollieboos

Ik heb niets met D66 maar Bosma staat al jaren aan de zijkant en heeft werkelijk niets in de melk te brokkelen; oftewel overbodig

@7
Jij bevestigt wederom dat je niets met democratie hebt maar het liefst een dictatoriaal ondemocratisch regime zoals bv Noord-Korea ziet. FVD met dictator Sjerrie is vast je schoolvoorbeeld, of Gekke Geert die geen leden toestaat in de PVV.
Ik vind het ook niets Denk maar gekozen is gekozen voor de 2e kamer, zo simpel werkt het. En uiteindelijk hebben ze werkelijk niets in de melk te brokkelen, net als de FVD en PVV trouwens.

8
30 krek

@29
En jouw racistische partijtje heeft niets te vertellen in de politiek

6
31 krek

@8 .
D66 heeft blijkbaar wel degelijk nut.

Ja, als klapvee voor de regering.

0
32 nog een keer

@30 .
En jij vind jezelf democratisch! Hilarisch. (-:
97% van de Nederlanders zijn voor Zwarte Piet en jij bent daar zeer op tegen en vecht dat dan ook aan en dat voor een democraat! waarvan die zegt dat je de meerderheid moet respecteren.

0
33 nog een keer

@8 De rol van d66 wordt gesteund door hun afwezigheid.

0
34 Scholar002

Grappig toch, hoe velen hier verbale prestaties in de 2e kamer verwarren met daadwerkelijke invloed op het landsbestuur.

Goed gedaan Martin, je hebt ze heel vakkundig afgezeken!!!
Vervolgens kermt men wat over het democratisch gehalte van D66 en van de corruptie in de politiek 'van links, het midden tot rechts'.

Daarbij gaat men aan twee dingen voorbij:
1) afzeiken is een kunst, het is cabaret, maar invloed hebben is een vak, net als het landsbestuur.
2) de zo door u verfoeide politieke partijen vertegenwoordigen de overgrote meerderheid van de Nederlandse kiezers. U zeikt niet alleen politici af, maar ook 80% van uw Nederlanders.

Oja, dan ook nog over de vermeende buitenlandse invloeden van Denk.
Hoe zat het ook alweer met de partijfinanciering van de PVV, vraag ik u.
Wie betaalt bepaalt, en Wilders is er meermaals op gewezen dat hij zijn partijfinanciering niet openbaar maakt, terwijl we weten dat hij veel geld uit USA en Israel ontvangt.

Om over de financiering en het cliëntelisme van De Mos c.s., de Haagse evenknie van Wilders, maar te zwijgen.

Ik gun u uw rondje politiek cabaret hoor, maar het heeft verder eigenlijk geen enkel praktisch nut.

Al moet ik zeggen: liever Bosma als Wilders. Dan is het tenminste snel afgelopen met de PVV.

4
35 hippodepippo

@31 Lul ! Iedereen weet dat ik al jaren 50+ stem

1
36 Bollieboos

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Slavink
Leidse vrouw (84) overvallen door intimiderende brief van buren: ’Wordt het niet eens tijd dat u naar het bejaardentehuis gaat?’

Het cynisme van Bop in @6 is me ontgaan. Met haar geschiedenis van op de persoon spelen en nooit een inhoudelijke reactie is dat logisch. Het pr...

4 minuten geleden geplaatst door Slavink

rebo
Leidse vrouw (84) overvallen door intimiderende brief van buren: ’Wordt het niet eens tijd dat u naar het bejaardentehuis gaat?’

@31 Als het in het Leidsche Dagblad staat dan twijfel ik er geen seconde aan dat het echt is. Een krant zoals de Telegraaf wil er nog wel eens v...

5 minuten geleden geplaatst door rebo

Bop
Offtopic

@2349 Hé Baba, lang weekend? 😁...

6 minuten geleden geplaatst door Bop

Reconquista
Timmermans bereid te onderhandelen over regeringsdeelname met VVD, maar wel zonder PVV - Joop - BNNVARA

Zie je het al voor je, Nederland stemt massaal rechts en dan zouden NSC en VVD een links kabinet mogelijk moeten maken?! Dat gaat natuurlijk ni...

9 minuten geleden geplaatst door Reconquista

Zie Hier
‘Stem hem weg en sluit hem op!’: potentiële juryleden voor rechtszaak Trump onder het vergrootglas

De juryleden worden net zolang door gelicht tot het zeker is dat er alleen nog fans van hem zitten!Echt objectief!...

13 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Zie Hier
“Alles voor Duitsland”: AfD-leider Björn Höcke riskeert drie jaar gevangenis voor nazislogan

Eigenlijk raar gelul als je reclames op de duitse TV zien word er altijd bij vermeld geproduceert in Duitsland!...

18 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Slavink
Leidse vrouw (84) overvallen door intimiderende brief van buren: ’Wordt het niet eens tijd dat u naar het bejaardentehuis gaat?’

@23 alles om het artikel te bagatelliseren en zelfs te suggeren dat het een leugenverhaal is. Maar het staat wel degelijk in het Leidsch Dagblad...

20 minuten geleden geplaatst door Slavink

Slavink
Leidse vrouw (84) overvallen door intimiderende brief van buren: ’Wordt het niet eens tijd dat u naar het bejaardentehuis gaat?’

Opvallend, in het artikel staat grote woning maar hoeveel kamers heeft die woning dan?...

21 minuten geleden geplaatst door Slavink

wildersfan
Timmermans bereid te onderhandelen over regeringsdeelname met VVD, maar wel zonder PVV - Joop - BNNVARA

@22 Timmermans gaat juist de boel opruimen. Stuurt gewoon iedereen naar het front. ...

21 minuten geleden geplaatst door wildersfan

baba jaga
Offtopic

@2348 Leugens verspreiden is wat jij goed kunt.Het zal nooit aan jou of FrisseBries liggen.Nee het is mijn fout.Nou goed het zal wel.Ik ...

25 minuten geleden geplaatst door baba jaga

NK. App
Heavy SexMia Malkova New VideosDani Daniels SpankingThothub OrgDes Femmes Toutes NuesLarge DildoSky Rojo Sex SceneDirty Talking WifeMilky Tits SquirtHclipPornhube PovName That Porn StarSexlogueNympho.xomTransexual EscortsNaked CalebsKirti Sanon XnxxNaya Hindi BfSex Movie Video HindiBlack Widow XnxxThinknoodleX Desi VideoNavigate Sex VideoIndian God XxxBig Dick Glory HoleHaitian VoksalSpankbangمانهو هنتايChesley Handler NudeVitaly PornKorean PussiePorn.aAleta OceanBlack Step Dad PornPhimsexx Châu âuBig Brest XxxSensualanalFarrah PornLana The Plug BlackedCucklodGabriella Wilde NudeXxxxxxxxcxxxPregnant KinkPrincess Helayna PornDesi PorneMandakini XxxDesi Girl Naked PhotoFree Tubr SpotDirty Talk PornLa Mejor PornRoybn BanksGoo PornLesbianpussy EatingHypnotised To StripHot Videos XhamsterIndian Pussy ImagesDesi Toilet SexTaylor Swift JoiSexe Porno GratuitGandi Baat 5Cowgirl Position VideoAnna Torv NudeJust Wingit NudeXxn Video ComAfrican Xxx Sex VideoSpankbang FeetHd Porn Plumber欧美a片Bbw Aunty XnxxBlonde Shemale Fucks GuyXxnx Hd DownloadSexy Naked Pics WomenAsians With Massive BoobsSunny Leone BrazzersDesi Vabi XxxIndian Girl Stripping VideoExtremedeep ThroatAnimd PornTexas BukkakePornsatrsFacial Glory HoleUpskirts Hidden CamMia Khalifa Porn SexCrossdresser For BbcKorean Cartoon SexSexual Fighting GamesPornographie MamieVideos De Sexo HentaiFemboy CumFfilipino PornMeru The Succubus Ova 2Hidden-zoneElaina St. James NudeAnal Creampie GifJada Kai PornKatyy Perry NakedSarah Sahahi NudeAbigael MandlerXxx Sunny LevniStepbrother And Stepsister PornBaddietvEbonypulse.tbWww.porn Movie.cimErotic StroiesAnime Rule34Gf And Bf Sex Video老王论坛Indian New Couple Sex VideoJapan Xxxx VideoBest Black PornXxxthaiDubai Girls NudeShefreaky.comHentai RomanceRaylene.Lasbion XxxAshlynn Brooke OnlyfansMature Nude SelfieFull Hd Porn HubHot XxxyX Blue Film BanglaHqporner.ccomNaughty Allie.Porn BabysitterLeximarvel NudeBlacksexy PornPorn SudanSambaponoElisebeth Shue NudePronktube HdSex Video Hindi BfFull Sexy Movie ComKathalina 777VenezuelapornoChina Sex HdBf Bhabhi DevarSeymourbuttsWide Hips PornRwby Yang HentaiGay Okd Man PornEvery Ounce Counts Atlanta MorenoAriel Rose PornReddit Nsfw GifsRedditgifs日本 色情 电影Pure Tabuu PornPorno Brasileiro TransHorney LilyBunnyblondy'sFuckinghd