door Jij Wel Dan in Overig  ·  28 Reacties

  • 2
  • 308x gelezen
Reageer met een Emoji
1
2

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

leuk beestje!!!! Niet echt een bedreiging voor de chauffeur....Mooi laten lopen LOL!

0
1 Sempre

Dat is niet de eerste keer dat een postbode wordt lastig gevallen door een kalkoen.
Zou het aan het pak liggen?

0
2 Nieuwsgierig

* Verwijderd door de redactie *

3 RubberDuck

Das anders dan dit XD XD XD :

0
4 DikkeTor

#4 Of precies hetzelfde XD Maar dan in mensenvorm question LOL

0
5 DikkeTor

@5 nou.... hij heeft meer last van haar dan van die kalkoen LOL!!!! Raar mens.... sorry!

0
6 Sempre

@6 De kalkoen kun je tenminste nog op de bbq leggen question Dat mens niet zo XD
De vergelijking is best wel accuraat question

0
7 DikkeTor

"Postbodes en honden: het is nooit een goed huwelijk geweest. "
Oh?

0
8 Bluth

@8 Oef, dan moet men wel heel veel vertrouwen in de buurt hebben question To be fair

0
9 DikkeTor

@8 hahahahahaha ! Wij hebben ook iemand van PostNL als hij komt dan zit mijn hond bij de deur te janken..... ff knuffelen op de stoep en dan gaat ie weer !

0
10 Sempre

@9 Hoezo moet je dan veel vertrouwen in de buurt hebben?

@10 Haha, ik ken het! Alhoewel mijn hond het bij vrijwel iedereen die langskomt heeft. Ze is dan ook geen waakhond, alhoewel velen haar wel zo beoordelen aan de hand van haar uiterlijk.

0
11 Bluth

@11 nee die van mij is ook geen waakhond.... als er een inbreker langs zou komen en die heeft ook nog een lekker plakje worst dan is ze zijn vriendin for ever hahahaha!!!! Ze is doodgewoon een allemansvriend... Ik hou echt van haar karakter!!!!

0
12 Sempre

@11 In de zin van, als je net nieuw bent en je ziet een hond op je af komen XD. Ook al is die wel lief question

0
13 DikkeTor

Het enige wat ze wel doet..... de boel in de gaten houden en in de woonkamer blaffen...als ze iets ziet buiten... Dat was het dan !Mensen hoeven niet eens aan te bellen..... ze ziet ze al naar de voordeur lopen en begint haar liedje !

0
14 Sempre

@12 Dat zal hier exact zo gaan, alleen zal de inbreker waarschijnlijk bang worden van de hond omdat ze nogal groot (rottweiler/mastiff met een beetje Duitse herder) is uitgevallen. question

De meeste hondeneigenaren denken dat de hond hun zal beschermen. In de realiteit is dit heel anders, omdat honden de eigenaar volgen. Dus als jij bang bent, dan de hond ook. Zijn wel heel wat grappige filmpjes van te vinden op YouTube, van die "enge honden" die helemaal niets doen wanneer het baasje wordt aangevallen.

1
15 Bluth

Maar tja ze heeft ook geen uiterlijk waar je bang voor zou moeten zijn..... Het is een knuffel LOL!
https://imgur.com/RtwOoPP

0
16 Sempre

@13 Nou ja, die hond doet dat alleen bij deze postbode, want hij miste de man toen 'ie een nadere route had.

Als een hond met kwispelende staart op me af komt rennen, geen idee waarom ik daar bang voor zou worden. Als de hond met tanden ontbloot, staart stijf en oren stijf naar achteren op me af komt rennen, dan is het een ander verhaal. question

1
17 Bluth

@17 Ow dan is het goed question question ❤ En ga geen verhalen vertellen over kwispelende honden die.. jajajaja XD question

0
18 DikkeTor

Verder wel leuk question Owwww als in elke wijk het maar zo was ^^

0
19 DikkeTor

@15 We liepen een paar weken geleden onze route.... aan de andere kant van de weg..... aan de overkant was de poort open.... wij lopen daar en ja hoor... daar kwamen de 2 herders met de tanden bloot op ons af...., had ook een loge bij me een Vizla.... Die was heel stoicijns.... bewoog niet..had ie dat wel gedaan dan waren de rapen gaar geweest...... een van die honden beet mijn hond (gelukkig niet door) in haar achterpoot....De baas kwam gelukkig meteen.... en sloeg ze met een stok naar huis..... als je zoiets doet.... krijg je echt valse honden.... denk ik! Het heeft een paar dagen geduurd dat we er liepen daarna.... mijn hond zakte daar door de poten...oren plat en een kop van: ik ben er niet hoor ! Is weer over nu !

0
20 Sempre

Die man is daarna nog aan mijn deur geweest.... met excuses... Ik zei: ik was hier al zoooo lang bang voor dat je poort een keer niet dicht was.... Nou... zei hij dat is meer machtsvertoon van mijn honden... Ik zei toen... dit had heeeel anders af kunnen lopen....Daar sta je dan met 2 bloedhete herders om je heen....Je kunt niets doen dan immers! Nu hebben we al een andere route.... ga het ongeluk niet meer opzoeken ! LOL!

0
21 Sempre

@16 Ik denk inderdaad niet dat iemand daar snel bang van zal worden. question

Die van mij is begonnen als twee weken oude puppy in de palm van m'n hand, en nu is ze 86cm "hoog" en zo rond de 80kg. En ze denkt dat ze een schoothondje is. question

1
22 Bluth

@22 Hahahahaha Liefff !!! een maatje voor het leven! Die van mij komt uit Spanje... Animals in need Ze was 4 maanden toen ik haar bij een gastgezin in Bolsward kon ophalen....

https://www.animalinneed.com/adoptie/happy-homes/3355-molly-2 zo'n mooi asiel.... door een nederlander opgezet....

Als het kleine oude hondje er niet meer is dan ga ik daar weer een matje zoeken voor haar !

0
23 Sempre

maatje ... sorry !

0
24 Sempre

@20 Die worden dus opgevoed als waakhonden, en zijn daarom zeer territoriaal. En inderdaad, als je honden slaat of op een andere wijze pijnigt en dit als "leermethode" gebruikt, krijg je valse honden omdat ze geen vertrouwen in mensen hebben.

Bij de KNPV gebruiken ze nog steeds schokhalsbanden. Dit is waarom je weleens ziet dat de agent zijn hond niet onder controle heeft, omdat de hond niet luistert naar normale commando's in een driftbui (steigerende en blaffende hond bij een voetbalwedstrijd bijvoorbeeld).

Als ik jou was, zou ik aangifte hebben gedaan. Honden verdienen een beter thuis, en door de verkeerde opvoeding vormen ze nog een gevaar voor de omgeving ook.

1
25 Bluth

@25 Hij heeft ze als waakhonden.... vroeger als ik er langs liep dan stond dat spul vreselijk te blaffen en ik dacht wel eens als er een ontsnapt wat moet ik dan..? Mijn hond heeft nooit terug geblaft.... Liep er altijd langs met een kop van... blaf maar lekker een end weg..... Ze trok zich er niets van aan.... Misschien heeft dat gedrag van mijn hond die honden getriggerd toen ze de kans kregen....Tja..... Ik ben nu wel heeeel alert als ik buiten ben... Nou... aangifte heb ik niet gedaan....Vorige week... liep ik ook ff een keer daar ... de poort was ff open en ja hoor daar kwamen ze weer aan .... maar het was druk met auto's.... die in de remmen moesten en hij er weer achteraan... Het lopen daar voelt een beetje als hete adem in de nek LOL! Hij heeft eerder honden gehad vertelde een ander buurman en die hebben wel honden doodgebeten..... Zal me gebeuren....hoop het niet..... nu is het al een poos rustig en ik ben alert ! Fijen avond nog en een mooie dag weer morgen! Ciao!

0
26 Sempre

@23 https://imgur.com/a/exIzvSp -- Zo vonden we ze in een doos achter de Albert Heijn, nu bijna exact drie jaar geleden (26 nov).

https://imgur.com/a/OYqIKw8 -- En ze is uitgegroeid tot een verwent WC-rollen dief. question

Ik probeer altijd zoveel mogelijk mensen te adviseren om een "rescue" te adopteren. Er zijn teveel honden die een goed thuis nodig hebben, het heeft geen enkele zin om duizenden euro's te betalen voor een rashond.

1
27 Bluth

Liefffff ! Mooi beest ! Ik heb in mijn hele leven nog nooit een rashond gehad! Mijn vorige hond was een kruising tussen een Basset en een Kooiker..... we noemden haar vaak de limousine.... korte pootjes en een heeeel lang lijf !! Uiterlijk van een Kooiker en de bouw van de Basset... ga ff lopen 4 ogen kijken me aan ... komt er nog wat van! Fijne nacht!

0
28 Sempre

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bop
Kan je als christen op de PVV stemmen?

@32 Vandaar de ijskast van Wilders. Maar "gelukkig" laat hij zijn ware aard nog steeds zien op X....

1 minuut geleden geplaatst door Bop

Wedergeboren
COA-baas in Ter Apel stapt op om 'bizarre' situatie in overvolle asielopvang

@38 @36 "Jij daarentegen, verdedigt constant dat beleid" Dat vuige truukje werd op mij ook weer eens toegepast: omdat ik mij nie...

3 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Sarcoff
Nederlander had 613 dagen op rij corona en ontwikkelde in die tijd zijn eigen, sterk gemuteerde coronavariant

De man was tijdens de coronacrisis wel gevaccineerd, maar dat mocht niet baten.Eerste klas vaccin. 🤗...

7 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

Bop
COA-baas in Ter Apel stapt op om 'bizarre' situatie in overvolle asielopvang

@36 Ik verdedig geen enkel beleid. Ik erger me alleen groen en geel aan jullie stompzinnige opmerkingen. Alles uit de onderbuik maar geen idee h...

8 minuten geleden geplaatst door Bop

Wedergeboren
Kan je als christen op de PVV stemmen?

groetmoeders >> grootmoeders...

10 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Sarcoff
Franse luchtmachtkolonel: 'Macron is een psychopaat' - Dissident.one

@1 Dus die kolonel is een nationalist en macron een psychopaat, of is het volgens jou andersom?...

13 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

Wedergeboren
Kan je als christen op de PVV stemmen?

@50     "Gek eigenlijk, want zijn eigen vrouw is hier niet geboren maar blijkbaar toch welkom" Overigens net als de moeder van Ge...

15 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Vageali6888
Burgemeester Halsema: Hoofddoek is 'vergelijkbaar met mannen die een baard dragen'

Bevolen"Een vrouw bedekt haar hoofd omdat Allah, de Verhevene, haar dit heeft bevolen.""Wij willen er wederom op attenderen dat de Isl...

15 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

Sarcoff
Franse luchtmachtkolonel: 'Macron is een psychopaat' - Dissident.one

@1 O, zit daar verschil in dan? 🙃...

15 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

Bop
Kan je als christen op de PVV stemmen?

@30 Iedere witte Nederlander is een klagende gierigaard. Zit in hun cultuur....

16 minuten geleden geplaatst door Bop

NK. App
Japanese Breast Milk PornNude Female AthletesTickle Abuse PornDrake Bell NudeCzechav ComPornôs LegendadosOld Fat Naked WomenPurn XxSunny Leone Xxx Hd ComOilmassagesex3d Dog Porn100 Dollar EscortSuper DeepthortSexintheforestX Com VideoDesi X New VideoShantel DeeAmateur Wives And BbcPorn Cartoon Mother Sonหนังโป็งJogos Pornô MobileCum In Own MouthXvideos Indian ComTelugu Aunty Sex Telugu Aunty SexKerala Girl XxxAnimal Sex VideosDijital SinWife Double CreampieDesenhos Mulher NuaTorie Wilson NudeHot Milf Sex VideosXxx ToR3n33 R0s3D4swigJolyne PornAubrey Plaza TitsAmadani PornGay Big DickCogidas CaserasSexuallybrokenQueen KalinSeltin SweeySqyid Game PornXchamsterFuckung XxxClassy Vintage PornCeleb NidesPorndish.ckmMulhres PeladasGay. PornBbc Anal AmateurHindi Sex PhotoCartoon PprnAll Bengali BfAsia Lee OnlyfansAshley Doll PornHen Tai PicturesSexi Xxx HdDoujin ComLove Home PornsBest Massage Porn VideosSofia Porn StarDogsex CartoonsHardcore Sexual PositionsDancing Bear StripperFree Dady PornSexting BotsCim PornOral Creampie CompileEnglish Bf Sexy HdHd Pron DesiPornografia Gay VideoTeen Nude GifVictoryaxo LeakKannada PornNew Rachel Starrدنی دنیلزLesbian XhamsterWest Bengal XxxBoobs Bhabhi PornBrie Larson SexAsian Milf CreampieLavish Styles PornLindsay CampuanoZero Two Cosplay PornPornagraphic AnimeAi Porn GenratorHetai PornoTrio SexualGingers With Big TitsXxx Sexy Full MovieXxxmomxxxIndian Bra Sex VideoLena Headey NakedFrancseka JaimesNoemi BilasNude FantasticVideo De Sexo GratesPaulina Porizkova ToplessGay Straight Men PornHarley Qinn NakedXnxx Indian HardPoonam Kaur MoviesIndian Sexi Video ComBast PronAuneesh_nicolePorn Video TwitterXxxpicsPorngay TeensXx Video MalayalamRoynd And BrownFree Katina PornGay Spy Camera PornXxx Mom HotelHard SwxLasbian XnxxTamanna Sex TeluguIndian Sex Video SitesXxx Bhabi JiSexy Telugu BfIndian Teacher Big BoobsAnime Ecchi HaremExtreme Ageplay PornZlata NudeBuscar PornSex SofaSpanish MilfPorn Hd ViedeoReal Brother And Sister XxxSexalexisWife UndressBigniplesNudehairy WomenMompov ComAshlyn Peaks NudeGgwitdawapCarolina SukieStepmom Seduced SonBest Swallow BlowjobsCreampie Eating CuckholdCarriejune Anne BowlbyCartoonpornvidWww Tamil Sex MovieMale Stripper VideosHd Adult Video DownloadMassage X X XFeeuse PornListcraalerسكس كارتونPetite Brunette Porn