door CSTV in Politiek  ·  37 Reacties

  • 37
  • 763x gelezen
Reageer met een Emoji
2
1

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Dit mag van mij naar boven geplust worden dit draadje!!
Want dit moet gestopt worden en wel NU! Of laten wij het hierbij en wachten we tot er een burgeroorlog word hier?

6
1 vis

Tja, dat is andere koek question

4
2 Fleudemeu

* Verwijderd door de redactie *

3 vis

@3 Ben het zo vreselijk met je eens,.
Dat arme kind, o als het mijn kind was geweest had ik een nieuw levenswerk gehad en niet eerder gerust!

6
4 Fleudemeu

@3 Rustig draadje he? question
Geeft misschien het goed gevoel mens zijn een opdoffer ?
Beetje misselijk op de maag, dat gaan ze niet opzoeken.

4
5 Fleudemeu

Ik kom straks terug om te kijken of de verdedigers van de zieligheidsindustrie hier iets op te zeggen hebben question

3
6 Leaf

Goed filmpje, zend het maar uit op alle zenders op prime time in binnen en in buitenland.
Eens zien wel getinte of zwarte BNN er er dan opstaat om over dit rascistische geweld naar blanke Nederlanders zijn of haar afschuw uit te spreken.

2
7 Marrie

Het blijft een rustig draadje. De verdedigers van de zieligheidsindustrie hebben het vast te druk in RL. Lol.

2
8 Leaf

Doorsturen naar de politici.

0
9 ilse1

Hele kleine nuance aanbrengen ... het spreekkoor tegen de donkere man op het veld was door volwassenen met een volgroeid verstand. In dit filmpje gaat het om kinderen met een nog niet volgroeid verstand, wat toch net een wat andere situatie is. De vraag is wel of die kinderen een beetje verstand gáán krijgen.

Uiteraard moet ook dit op de politieke agenda komen. Dit soort probleemjeugd moet veel en veel en veel harder worden aangepakt. Hier ligt zeker ook een taak voor de ouders. Dit gedrag valt niet goed te praten en dat zal ook niet gebeuren. De kinderen zullen worden opgepakt en ze zullen op basis van hun leeftijd een gepaste straf krijgen. Veel liever zie ik dat dit soort rariteiten en extreme vormen van geweld helemaal niet meer voorkomen. Iets gaat bij bepaalde jongeren flink fout en het is de plicht van de politiek om in te grijpen.

Zoals ik mijn verhaal al begon vind ik beide zaken niet geheel vergelijkbaar omdat het in het ene geval om volwassenen en in het andere geval om kinderen gaat. Maar vast staat dat aan beide zaken iets gedaan zal moeten worden. De politiek moet acteren. Mooie woorden horen we al jarenlang, maar daden blijven uit.

20
10 Kopkaas

In het geval van het geweld van allochtone jongeren tegen blanken is helaas iets wat bepaalde politieke partijen geen moer lijkt te interesseren. Vooral groen links heeft daar het handje van. Zou dat nou komen door de Marokkaanse roots van Yasser Feras die zich liever Jesse Klaver laat noemen want dat klinkt tenminste niet allochtoons................. Sorry maar die vent is gewoon een eikel in een eikeltjespyama (waar ie nog trots op schijnt te zijn ook) Groen Links; de partij van kopje thee, koekje er bij en een aai over de bol met de woorden "Nou niet meer doen he ?"
Dan racisme. Voorkom a.u.b. dat alles zomaar racisme wordt genoemd. Verdiep je er eerst eens in wat racisme inhoud. https://nl.wikipedia.org/wiki/Racisme

4
11 Tiidmasine

@11

Groen Links zit niet in de coalitie dus lijkt me weinig zinvol om die de schuld te gaan lopen geven. De VVD regeert, al jarenlang. De VVD maakt het beleid.

9
12 Kopkaas

@12 Is zo, maar lokaal zoals b.v. in Amsterdam zien we wat die mafklappers van GL uitvreten wat vaak zelfs tegen alle normen in gaat. (Zoals het "liefhebben en beschermen"van ongedocumenteerden.............)

1
13 Tiidmasine

Krijg je ervan als alleen een kleur belangrijk is in Nederland... de ongekleurde van oorspronkelijke bewoner van ons land wordt dus voor zijn gevoel achtergesteld... en ja dan komt men in opstand. en de donkere met lange tenen grijpen alles aan om het racisme te noemen...., waardoor het nog erger zal worden...sneeuwbal effect heet dat, maar dat is wit en mag dus niet gezegd worden

0
14 starboy2500

Het woord "discriminatie" krijgt hier zeker een dubbele betekenis.
Inderdaad wordt er zeker door de media, weinig of géén aandacht gegeven, aan deze vormen van geweld door allochtonen.
Nog even en Nederlanders gaan zelf het recht in eigen hand nemen, omdat er niets aan wordt gedaan, om dit ontspoorde tuig aan te pakken..
En dan is de politiek natuurlijk wéér geschokt en ontzet..

0
15 Dieke

@10 Mooie nuance, ook die zijn vroeger niet op tijd aangepakt.

11
16 Nurse Ratched

@10 : Waarom moet hier uberhaupt over gepraat worden? Dat verbaast me eigenlijk. Als je tegen racisme bent, ben je tegen alle vormen van racisme. Dat is toch een no brainer lijkt me. Wat dat betreft heeft common sense TV wel een punt. Er moet wel bewezen worden dat deze kloppartijen echt alleen gericht is op blanke Nederlanders en een racistisch motief hebben, maar de schijn hebben ze na zo veel gevallen wel tegen. Het jakhalsgedrag zit bij sommigen behoorlijk in de genen.

@10 : Prima nuance wat je aan geeft en daar moet je ook rekening mee houden, maar ik wil eigenlijk de boel wel wat omdraaien. In het stadion wordt van alles en nog wat geroepen (je moeder is een .....,, hamas hamas.... etc.....) en gebeurt in de hitte van de strijd. Ik blijf het walgelijk vinden wat daar geroepen wordt, want ik hou er totaal niet van, maar verder dan dat gaat het niet. Verder dan schelden gaat het in principe niet, hoe verwerpelijk het gescheld ook is.

De jongens in de filmpjes gaan echt een grens over. Vaak zie je al dat ze geschoold zijn in vechtsporten. Bij een vechtsport word je een bepaalde code meegegeven. Enkel vechten als het nodig is. Die regel vergeten ze compleet om hun eigen dominantie te tonen. Dat is het eerste. Het tweede is dat ze iemand uitzoeken die zwak is (alleen, niet getraind, een meisje????) en dan met een groep benaderen. Dit gaat ongevraagd, hoeft niet gecommuniceerd te worden en zit er dus al in gebakken. Als dit gedrag op deze leeftijd er al in zit, gaat het niet beter worden. Dan het derde is dat als het slachtoffer dan het onderspit delft, de rest als aasgieren boven op duiken en dan helemaal los gaan. Weerloze slachtoffers met 6 man in elkaar stampen, kopschoppen, aanloopje nemen en zo hard mogelijk op de persoon springen om zoveel mogelijk schade te berokkenen. Deze personen gaan alle grenzen over en dan is het te gemakkelijk om te zeggen dat ze nog niet volwassen zijn.

Als ik moet kiezen tussen spreekkoren of een afrekening als dit, dan zal ik altijd kiezen voor de afrekening als de stap die nog veel verder gaat.

1
17 Gezond boerenverstand

Zwarte profvoetballers die racistisch bejegend worden kunnen hun woede en frustratie het beste omzetten in het maken van doelpunten en het pakken van de winst.

2
18 Black65

@10 : Het is OOK niet vergelijkbaar omdat bij beiden zaken worden weggelaten, context zogezegd.

Bij die spreekkoren was er in Den Bosch die dag sprake van een KOZP-demo en een tegendemo. Vandaar de Sinterklaasliedjes en dat het de mensen hoog zat.

Bij de kopschoppers is er sprake van kinderen die dag in dag uit de satellietbeelden uit het thuisland zien, en de goedkeurende blikken en geluiden van hun ouders horen als er weer eens geweld tegen niet-moslims wordt gepleegd in alle gruwelijkheid.

0
19 Wendel

Er zal maar een ding gaan helpen om dit rascistische gewelddadig geweld van islamitisch tuig tegenover blanken te doen stoppen. De uitkeringen en kinderbijslag van de ouders stoppen of ze uit zetten zoals Erdogan dat doet.
Er is jarenlang gepraat en gepamperd, maar moslims willen niet luisteren, en zich niet aanpassen.

0
20 Marrie

"Dit racisme die wij hebben in Nederland is het racisme van allochtonen met een niet westerse achtergrond die ons geloof, onze cultuur, onze vrijheid en ons Nederlanders minachten en discrimineren.

Als gevolg van dit racisme leven vele Nederlanders tegenwoordig in angst. Durven niet meer over straat vanwege het geweld tegen blanke Nederlanders.

Deze vorm van racisme gaat verder dan alleen wat leuzen maar wordt nergens besproken of aangepakt vanwege de gevaarlijke politieke correctheid die we maar niet kunnen doorbreken in ons land.

Laat je niet aanpraten dat je een racist bent!

2
21 Lias

* Verwijderd door de redactie *

22 Anti-racisme

@22
Wat moet je blokje... weer gebanned soms?

2
23 Lias

* Verwijderd door de redactie *

24 Anti-racisme

@19

"Bij die spreekkoren was er in Den Bosch die dag sprake van een KOZP-demo en een tegendemo. Vandaar de Sinterklaasliedjes en dat het de mensen hoog zat."

Mwa ... ik denk niet dat je dit als excuus moet/mag gebruiken. We hebben het hier over een groepje (laten we vooral niet iedereen over 1 kam scheren) raddraaiers, volwassen mensen, die gewoon bezig waren met het tentoonspreiden van racisme. Laten we daar Sinterklaas of Zwarte Piet nu niet de schuld van gaan geven. Dit zijn gewoon racisten pur sang, die bestaan helaas ook. En waarom ik dat zeg? Ik baseer het op de uitspraken die zijn gedaan o.a. k-neger, k-katoenplukker e.d. Kortom, dit zijn gewoon racisten en laten we het Sinterklaasfeest of de discussie daaromtrent alsjeblieft niet als een vorm van vergoelijking zien.

@19

"Bij de kopschoppers is er sprake van kinderen die dag in dag uit de satellietbeelden uit het thuisland zien, en de goedkeurende blikken en geluiden van hun ouders horen als er weer eens geweld tegen niet-moslims wordt gepleegd in alle gruwelijkheid."

Wat je hier doet is een aanname. Hou dat voor jezelf goed in de gaten. Je kent die jongens niet en net zo min als u weet ik wat zich bij hen thuis achter de voordeur afspeelt. Het kan goed zo zijn dat die jongens bij elkaar klieken en dat het thuisfront geen idee heeft waar ze mee bezig zijn. Dat laatste is overigens geen goede zaak. Ik ken moslimgezinnen uit de buurt waar alles perfect loopt. Pa en ma werken, kinderen werken en/of volgen een goede opleiding. Maar bij de gasten waar we het hier over hebben, gaat ergens iets goed mis. Misschien is wat u zegt helemaal niet waar en is juist het tegenovergestelde het geval, namelijk dat pa en ma geen idee (en geen interesse?) hebben van wat zoonlief allemaal uitspookt. Hoe het ook zij. De politiek MOET ook hier ingrijpen. Niet over die jongens praten, maar MET ze praten. Waar gaat het mis, waarom vertonen ze dergelijk gedrag. Pas als daar zicht op is, kun je er iets aan doen. Ik geloof niet dat mensen 'slecht' geboren worden. Ik geloof wel dat er omstandigheden kunnen zijn waardoor sommige mensen 'slechter' worden dan anderen. Dat zal veel te maken hebben met de omgeving waarin je opgroeit, de voorbeelden die je meekrijgt en de perspectieven die je hebt. Dáár moet dus onderzoek naar worden gedan. Ga met die jongens in gesprek. Vaak als mensen geen uitweg zien, vervallen ze in criminaliteit. Zorg dus dat ze wél een uitweg gaan zien en een normaal toekomstperspectief hebben * net als hun Nederlandse vriendjes.

(* Niet om nu in dit draadje Wilders te lopen bashen, maar ik kan me voorstellen dat als een politicus oproept tot "minder minder" van een bepaalde groep, dat dat voor een kind allesbehalve bevorderlijk is en het diens visie op een positieve toekomst kan vertroebelen.)

9
25 Kopkaas

@3 ++++++++++++++++++

0
26 Thomas

@12 VVD loopt aan het handje van Yasser hoor.

1
27 Thomas

Omdat een voetballertje toevallig voor zwarte piet is uitgemaakt? En alle autochtonen dan die dagelijks worden uitgescholden? Vrouwen die voor kankerhoer worden uitgemaakt enz enz Dat is toch vele malen erger dan een voetballertje die door een paar verwarde supporters wordt uitgescholden. Wat een onzin toch weer. In ieder geval een reden om komend weekend niet naar een stadion te gaan. Brrrrrrrr

0
28 nostradamus666

@24
Snap je jezelf wel?

Maar goed... kssst

2
29 Lias

Racisme zit voor het grootste gedeelte tussen de oren van diegene die het als racisme ervaart.
Als met zegt je bent een mooie zwarte vrouw/ man dan heeft niemand daar een probleem mee, maar als men zegt je bent een lelijke zwarte vrouw/ man, dan is het racisme.
Mensen aanvallen om hun kleur of niet behorend bij je eigen afkomst is altijd racisme.

0
30 kyrselmar

** gebruiker verwijderd **

Jong of oud, ongeacht kleur, ongeacht sexe en/of sexuele voorkeur, ongeacht cultuur of religie: racisme overkomt helaas velen in Nederland, ook buiten het sportveld.
En maar wegkijken, goedpraten, knuffelen en, op zijn tijd, geschokt reageren.
En het houdt niet op, niet vanzelf.
It's a two way street.

31 verwijderd2420

@25 Je gaat me toch niet wijsmaken dat alleen allochtone pubers op blanke jongeren maar ook ouderen jagen. Het feit dat ze hun eigen groepsleden met rust laten zegt al voldoende. Dus daar is ook sprake van keiharde racisme. en wel gewelddadige racisme. Btw er zijn ook voorbeelden van joodse mensen die door niet westerse allochtonen op een racistische manier zijn benaderd. Wordt ook nauwelijks een issue van gemaakt. Dus strijden tegen racisme is prima maar dan ook alle tegen alle vormen.

0
32 ThWil

@10 Als er dan toch een nuance aangebracht wordt:
Als ik naar de spelersselectie van FC Den Bosch kijk, dan zitten daar ook gekleurde medelanders tussen. De 'racistische spreekkoren' naar Ahmad van Excelsior zijn voor hun dan even racistisch.
Dat betekent dan dat de supporters dan ook hun eigen spelers kwijt willen.

0
33 RobP

@25 :
In Nederland zijn er misschien geen gelijke kansen, (waar wel?) maar in ieder geval iedereen die gezond is heeft het in eigen hand.
Ook met een lage opleiding en hard werken kan je een goed inkomen hebben.

Lui, dom (niet wat IQ betreft) en slechte opvoeding dat zijn de belangrijkste oorzaken,
afkomst op zich heeft daar niks mee te maken.

"met jongeren praten" Die fase is allang voorbij, in Amsterdam heeft van der Laan het op die manier geprobeerd. Aan het eind van zijn termijn gingen er politie auto's de fik in en een groot deel van de problemen van nu komen van de jongeren waar hij mee aan het praten was.

Ik denk dat er geen oplossingen zijn, het is te laat. Misschien maken we een kans met straf en heropvoedingskampen, maar dan zal er politiek veel moeten veranderen en aangezien het gros van de Nederlanders nog steeds veel te lief is, vrees ik dat het er niet beter op gaat worden.

0
34 Jackd

Oops, ik bedoel natuurlijk:
Pedagogische heropvoedingsinstellingen.

0
35 Jackd

Het zijn gewoon lafbekken, ben ze ook wel eens tegengekomen op de fiets in een steeg, reden ze met 2-en door de steeg, zo'n 8 man.

De 1e die tegen mij aanreed kreeg een klap voor zijn harses met de vlakke hand en ik meteen tegen de volgende zeggen of die ook nog wat wou.

Verbouwereerd reden ze weg.

0
36 garriet

Dit is pas racisme ... De behandeling met geweld en het in elkaar trappen en geweld gebruiken ..
De media moet eens ophouden met het zaaien van racisme, want zij laaien de discussie elk jaar op.. Activisten die vastgeroest zitten over wat racisme is, en alles neer maaien wat voor hun voeten komt of het terecht is of niet. Ze relativeren niet meer en plakken overal het label op.
We hebben zieke mensen in Nederland, maar dat is niet de Nederlander die gewoon zijn culturele erfenis viert. Het is de zieke media en activisten. En als het zijn effect in de samenleving heeft, wordt de Nederlander schuldig bevonden.

0
37 sparta

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
DikkeTor
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

Iedereen die denkt dat Woke fout is en gebruikt wordt als een stok om mee te slaan is een Extreem blanke rechtse witte nazi cisgender racist XD...

3 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

Bop
Bizarre oproep van gastimam moskee Amsterdam: ‘Moslims moeten Joden haten’

@41 Zo kennen we Marie-Katrien weer. Beetje dom blaten en andere forumdeelnemers die hier niet zijn erbij betrekken, om je gelijk te krijgen. O...

3 minuten geleden geplaatst door Bop

welofniet
Andere partijen niet blij met tweet Wilders, maar het zal hem 'worst zijn'

Wilders heeft gelijk die van der Burg is een linkse gladde aal, hoewel hij eigenlijk een rechtse VVDer is....

3 minuten geleden geplaatst door welofniet

Marrie1
Reinier van den Berg (@weermanreinier) on X

Maar als ze zoutkristallen de lucht inschieten om water te maken, is dat regenwater dan niet zout en schadelijk voor het milieu en de dieren al...

5 minuten geleden geplaatst door Marrie1

ongelovenloos
Petitie tegen azc in Heerle massaal ondertekend

Toch gaat het gebeuren let maar op.Er word nergens rekening mee gehouden want ons land moet zo snel mogelijk uit asieleisers bestaan.Er is g...

8 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

Marrie1
“Alles voor Duitsland”: AfD-leider Björn Höcke riskeert drie jaar gevangenis voor nazislogan

Het lijkt er eerder op dat rector rector Beijeman. een kruiper is, die ten koste van alles (de Nederlandse vlag ) die Marokaanse jongeren de h...

8 minuten geleden geplaatst door Marrie1

Reconquista
Muziekdraadje

Bonnie Tyler - It`s A Heartache Remix ♫https://www.youtube.com/watch?v=vOjMWm580U8...

9 minuten geleden geplaatst door Reconquista

sockknitter
Vaccinatiefile bij De Tref - De Orkaan

👍👍 👍👍...

11 minuten geleden geplaatst door sockknitter

Strongoli
Bizarre oproep van gastimam moskee Amsterdam: ‘Moslims moeten Joden haten’

@39Dat ze dan weer haar excuses meent te moeten aanbieden, slaat ook weer nergens op.Maar een beetje ordi is het allemaal wèl, zelfs voor N...

11 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Reconquista
GeenStijl: Tuig wint. Kransen dodenherdenking moeten 's nachts onderduiken

Die SA ist wieder da....

12 minuten geleden geplaatst door Reconquista

NK. App
Porn ContoBest Gay PornCollage Sex GirlPorn Mom Son CartoonBlack Gfs ComJapanese Gay PornSophia Lillis SexyBig Cock Hd PornTelugu Forced SexHot Boudi XGalidiva PornBbw PrnoBeautiful Black Women NudeCollege Sex Video KannadaHentai TubeJav Sub IndoDesi Hot Girl Xxx VideoNublie PornHairy Nude ChicksPorna Tik TokStufiofowXxnnxx Video HdIndian Blue PornXvidoeqManhwa.netBarbra Streisand NudeCreampie In MomLeslie Mann HotJapanies PornstarNude BellydancersSkipthegames SeattleRebecca J PornXxx Fat SexPorn Star Xnxx VideoTik Tak Video OdiaXxxvideqJezebel VessirHellpornYoung Nude MenCute Tewn PornSez StoriesVideos Pornos Sub EspañolCurly Hair Blonde PornGijab PornMulheres Velhas NuasWedgi PornPersephanii Onlyfans LeakedAnime Uncensord PornSleepingtushySex Of KajalAmeican Dad PornReona Kirishima PornJapanese Granny PornAmy AnderseenRaff15 OnlyfansVoyear NudeFuries PornYuma AsamiFrumpornXnxx HatBrittany ShaeBurglarpornEhentai NetVoyeur House VideoScarlit Scandal TwitterSixe VideoKerala Gay Sex VideosGirlsdoporn E290Nude Body Massage VideoMost Nude Scenes MoviesGayporn CummingMia SexJapanese Porn GropedPriness Peach PornNina PatronDani Day PornTribal Porn AfricaEro.meXxx Video Hd 2019Indian Girl Masturbation VideoHeels And PornXnxx Bhai BhanIndian Aunty Ass FuckPornstar Porn SexBokep GratisSerial Actress SexDemi Hawk PornMilfed VideosFacefuck DeepthroatSexual Movies HdCheekie NudeXxx Video TrainSergeant Miles PornAngelina Jolee NakedFake Audition Pornصورة بزEnviedunsoirSkylar Blue BlowjobTiktok SlipsBf SxxRef SexAlva Jay VideosHouse Wife In NudeIndian Lund SexSky Brie PornIncestoxxx.Alexis Fawx ThreesomeXxx Indian GrilNew Web Series AdultWife SwallowsHegre Anna LAmelia Russo NudeSexlog Live CamTrimmed PussyLicking OussyBad Girl PornLesbian Hot SexsSarah VandelaCams Free MyGostosa Nua Ao VivoLoopdasfamosaaLast Week On BangbrosLana Rhoades Behind The ScenesEbony MasterbateingPorn Tube WorldVay PornHanjob In PublicNsfwboobsPakistani Girls XxxکصXfuckUncensored Chinese PornVergapeludaHarry Styles DickFreehdxPornoaXxlayna MarieStepmom SeducesKyonyuu Onna Senshi Dogeza SaiminPaula Manzanal NudeIndian Bathroom XxxHindi Ki BfBbctwinkSienna DreamEfukedFree Sex AiSpankbang.cimSex Video Full MovieViolet Myers PovJerk For Mommy